Pannekake kake med vaniljesaus oppskrift med bilder

 Pannekake kake med vaniljesaus oppskrift med et bilde som du finner i denne artikkelen er svært velsmakende rett. Pannekaker Cake (oppskrift nedenfor) er forberedt på Pancake Day. På denne tiden mye bakt pannekaker pannekake kake, og du kan bare lage mat med ferdiglagde pannekaker. Men hvis du vil ha noe velsmakende å overraske gjester eller sine kjære, er mulig til enhver tid pannekake kake med vaniljesaus bake.

 Ingredienser til pannekake kake med vaniljesaus


 For pannekaker: et glass melk, egg, to teskjeer sukker, en kopp mel, vegetabilsk olje, salt, en halv kopp med varmt vann.
 For kremen: to kopper fløte, 4 eggeplommer, 30g sukker og sjokolade.
 Til fyllet: 2-3 epler, en spiseskje smør, 1-2 ss sukker.

 Forberedelse pannekake kake med vaniljesaus


Pannekake kake med vaniljesaus oppskrift med bilder


 Først bake kaker hjemme. For å gjøre dette, gni egg med salt og sukker. Nå sakte tilsett melk, fortsetter å røre. Sakte tilsett mel og rør alt godt. Deigen skal ikke gå tykke og uten klumper. Legg deigen spiseskje vegetabilsk olje og legg deigen krem. Stående deigen er 02:00 minst 30 minutter.
 Pannekake kake med vaniljesaus oppskrift med bilder:
 Før deigen deigen, tilsett varmt vann og starte baking. God varme pannen, pensle den med olje. Andre kaker kan bakes i en tørr stekepanne, som deigen vi lagt olje.

 Hvordan koke vaniljesaus for pannekake kake oppskrift


Pannekake kake med vaniljesaus oppskrift med bilder

 I oppskriften pannekake kake med vaniljesaus egne hender er vaniljesaus. Her beveger vi oss fra dem før kakene avkjøles.
 Ta fløte og oppvarm til koking. Krem kan ta noe fett, ikke nødvendigvis veldig fet. Eggeplommer med sukker gni og sakte legge den varme fløten til dem. Sett blandingen i brann. Stadig røre til ikke brent krem ​​og ikke krøllet. Når blandingen tykner, deretter krem ​​er klar. Det tar ca 10 minutter. Legg den varme fløten i sjokolade og la sitte i en stund å smelte sjokolade. Rør deretter krem. Må forlate en homogen masse. Skåldet krem ​​pannekake kake klar, holde det kjølig.
 La oss nå fylle. For dette epleskall og skåret i små terninger.

 Pannekake Cake oppskrift Hjem


 I en stekepanne, smelte smøret og tilsett sukker. Hindrer blandingen til du får godteri. Legg epler i karamell og stek 3-4 minutter. Epler bør ikke slå inn i en rot.
 Nå samler vi kaken. Foret med plastfolie skjema. Nederst lå pannekaker og smører krem. Deretter hver pannekake smører krem, legg eplene i midten og pakk i en tube. Pannekake ruller tett lagt i form. Hvert lag rør promazyvayut krem. Deretter satte kaken i kjøleskapet. Deretter snu kaken på en plate, fjern tapen, restene av kremen smører toppen av kaken. Du kan dekorere med smeltet eller revet sjokolade. Det var en oppskrift for "pannekake kake med vaniljesaus."

 Pannekake kake oppskrift video


 Se vår video oppskrift "pannekake kake med vaniljesaus," du vil elske.
Lease togbillett?
 Situasjoner hvor en billett for transport må ta det ganske ofte. Det er flere grunner. Flyreiser passerer ofte de som kjøpte dem på forhånd, sier, togene går til populære feriesteder. De lovet folk på jobb permisjon fra de første dagene av juli, så løp han i slutten av mai kjøpe reisedokument mens det er et bra sted å kupé biler. Men jeg måtte flytte sin egen ferie til et annet nummer, og billett må bringes til kassereren. Lease en togbillett, uten å miste en stor sum penger, fordi de utenlandske feriesteder reise vil bli dyrere enn reise i landet?
 Bestemmes med fare
Hver togstasjon er returbillett. De er vanligvis plassert på stands i nærheten bankene. Reglene er det merkelige reise normale vilkår "kostnaden av sete", "billettprisen". Man mener ofte at disse to begrepene - er den samme. Med dem er den totale billettprisen. Finn verdien av enkelt: det indikerer den siste linjen av ethvert reisedokument. En billettprisen - er faktisk mengden for passasjertransport med jernbane. Hun skrev de første linjene.
Men begrepet "kostnaden for sete" er beløpet for sengen. Passasjerer er ofte forvirret ordet "sete" med andre-klasse vogn, men i virkeligheten er de forskjellige konsepter. Ordet "sete" billetter er på i soverommet og kupé biler.
Passasjerer med platskartoy på internasjonale flyreiser gir vanligvis gratis sengetøy, noen ganger også litt frokost.
 Når en fordel å ta billetter
Å passere billett, trenger du et dokument som bekrefter den samme personen passasjer. Usher jernbanestasjoner med stor tillit behandle pass. Ved levering av billett noen dager eller timer før den planlagte turen før kan du fullt forventer å være tilbake i full kost. Det hender at planene endres dramatisk. Du passerer tog billett mellom 8-2 timer før avgang av toget fra plattform, og deretter nyte en retur billett koster, og femti prosent av billettprisen.
Når du sender bilen er mindre enn to timer, eller innen Halvdøgn (tolv timer) etter et tog fløyte vil gi et farvel, returnerer kasserer bare billettprisen.
Hvordan være i nødssituasjoner der den personen som kjøpte billetten, får til sykehuset? Vel, sykdom eller skade - forårsake alvorlig. I passasjer er mislykket i fem dager for å gå til kassen hvor bedt om å presentere en legeattest som bekrefter sykdommen. Billettprisen vil bli returnert. Hvis folk ikke går alene til stasjonen, pass billett for det kan være en venn eller slektning som bringe i kontanter pass og en fullmakt fra notarius.
Å passere billett kan kø. For retur fjerne og ta bort en liten provisjon avgifter.
Passasjer tape på det tidspunktet billetten for internasjonale flyreiser enn på retur billett for transport, som går landet. Men toget billett kan bare passere når du flytter pendlertog avgangstid ved mer enn en time. Hvis du synes synd på de pengene som brukes på billetten i et forstads hånd, kan du prøve å nærme banker og selge billetten til en annen passasjer.
 Kan levere e-billett
Billetter bestilles på nettet kan levere! Merk at kasser vil bare akseptere papirdokumenter, så skrive ut billetten i kontanter eller i selvbetjent terminal. Betalt for billetten bankkort? Pengene vil bli overført til det.
Selvfølgelig, for å gjøre elektronisk togbillett kan motta penger i økonomien. Her kasserer også ta hensyn til datoen billetten, billettprisen eller snu platskartoy med eller uten.
 Lease billett i en annen stat
Anta en situasjon der du nettopp kjøpt billetter til feriestedet "rundtur". Og i et annet eksempel, i Ukraina, måtte forlate tidligere. Du overlate en jernbane billett i kontanter, men pengene vil ikke bli returnert. En billett kjøpt i Russland i rubler i Ukraina ikke er oppført i lokal valuta. De gir kassereren stasjonen der du kjøpte billetten.  
Hvordan velge tilbehør å kle?
 Alle kvinner kan deles inn i tre kategorier: Den første er de som elsker og vet hvordan du skal kle den andre høsten mote seg som standard, og på grunn av dette, ignorere alle lovene for skjønnhet og harmoni, utgjør den tredje heldige, som fortsatt tilhører alle lære. Om hvordan du velger tilbehør å kle avhenger av mange ting: den oppfatning av deg med andre, og selvtillit i sin personlige attraktivitet. Hvor vanskelig er det? Nei! Fremfor alt, husk noen enkle regler.
 De fargevalg teknikk tilbehør
Det er elementært som kan gjøres med sin moderne måte - er å supplere dens tilbehør i samme farge som kjolen. Ingenting galt med det. Derimot vil solid antrekk visuelt trekke silhuett.
Farge kjoler i fasjonable bilde fungerer som base, som matchet tilbehør under berømte fargehjulet. Du kan bruke:
Kombinasjonen av tre analoge fargefeltene neste eksempel, mørk blå, blå-fiolett og ametyst;
tryadnuyu utfyllende ordningen, basert på en kombinasjon av de to viktigste fargene til venstre og høyre for hans "motpart" i fargesirkelen (lilla, turkis, gul);
kombinasjon av to kontrasterende farger som purpur og gult, oransje og blå, rød og grønn.
Gull, sølv og bronse tilbehør ser best med lange krøller Evening kjole type.
 Valget av smykker
Mange smykker er ikke bare tsyhantsi. Anstendige jenter er begrenset til to eller tre deler, unntatt sko og andre mote elementer av ekstra bilde er veske eller clutch.
Casual antrekk kan være dekorert med smykker, kveld - smykker. Øredobber, halskjeder, ringer og armbånd bør alltid kombineres med hverandre i farge og tekstur hvis den ikke motsier de nyeste mote trender (for eksempel kombinasjonen innenfor et enkelt bilde av gull og sølv, har lenge ansett som uakseptabelt).
Når du velger smykker bør prioritere de som passer din type person og hånd cutout kjole og tilstedeværelse i det av dekorative elementer. Lysere klær, tilbehør han trenger mindre.
Motebildet bør være harmonisk i alt, er det viktig å unngå opphopning av smykker på ett sted, for eksempel hvis den opprinnelige kjolen har en bue i nakken, for å komplettere sin halsbånd vil ikke ha noen smak.
 Velge belte
Når du velger et belte det første du må ta hensyn til de funksjonene i figuren. Uansett magi kjole, men understreker svakhetene i den sistnevnte fortsatt ikke verdt det. Jenter med en distinkt midjebelte kan bæres tett til kroppen, alle de andre - mest fritt.
Kjoler, bunner, tunikaer, skjorter gå bra med både smale og brede belter. Jerseys, Slinky kjole form, krever middels eller bredt belte. Den utstyrt kjole med uelastisk materialer og kjole-bjeller beste podpoyasыvat smale stropper.
Farge belte kan være i harmoni med kjole og skiller seg ut kraftig i bakgrunnen. Bandet ikke nødvendigvis velge farge på sko, men jeg vil gjerne ha det "ansvarlig" for tonen i ett element motebildet, ornamenter eller dekorative antrekk.
 Velge Clutch
Miniatyr veske, som skjuler den indre asyl av den moderne kvinne, valgt i henhold til:
størrelsen av sin eier (mer jenta, jo mer det kan være en veske);
style kjolen (til hverdags antrekk egnede enkle hettclutcher, mens til kvelden du kan finne noe mer levende og original - med frynser, paljetter, lurex);
en stil (for eksempel kjoler pakker egnede modeller strenge jakker og kjoler til skjørt med - clutch-vesker);
materiale som er i harmoni med tekstur kjole;
farge.
Om farge bør behandles separat. Kvinners handbag må kombineres med en av de tre elementene langs sin topp, bunn eller sko, og, hvis mulig, ikke i ett med den samme kjolen.
 Velge sko
Sko komplett formasjon fasjonable bilde. Først av alt, bør de være i harmoni med klesstil:
egnet til hverdags langs enkle sko som ikke inneholder et stort antall av dekorasjoner, men høyden av hælen og sålen design kan være noe - som, for eksempel, vosmysantymetrovыy hæl eller plattformen helt riktig i "hverdagslige" klær;
Klassisk kjole vil se bra ut med klassisk fottøy for pyatysantymetrovom hæler eller flate sko;
å bære jeans langs bedre og ballett leiligheter sko i sport stil;
korte sommerkjoler med behov for lette sandaler eller sandaler;
lange aftenkjoler slitt med lukkede sko på middels eller høy, ikke tykk hæl; kort eller åpen kveld kjolen kan brukes med åpne sko eller sandaler, inkludert utstilling.
Farge sko bør kombineres eller kjole, eller annet tilbehør. For å fokusere på figuren, må du ta skoene rolige toner. For å understreke bena fit lyse oppsiktsvekkende sko med mange dekorative elementer.  
Яндекс.Метрика