Hvor raskt avriming kjøleskapet?
 De mer avanserte og moderne kjøleskap er, jo mindre de har å tine. Hvis "veteraner" tining krever hvert tre til fire måneder, kan den nye modellen bli utsatt for denne prosedyren hvert år.
Flertallet av moderne kjøleskap har samorazmorazhyvanyya funksjon, men stole på det for ikke verdt det. Fra tid til annen noen kjøleskapet for å vaske og tørke den grundig.
Tine kjøleskap enkel: trenger du bare å koble den fra nettverket, for å få mat og for å åpne døren og alt vil skje av seg selv. Det tar vanligvis 3-6 timer - avhengig av antallet av frossen is. Og vanligvis, elsker egge rengjøring av kjøleskap når tiden for issmelting er mer enn nok.
Men noen ganger trenger du å fremskynde prosessen. I dette tilfellet, for raskt å tine kjøleskap, må ty til improvisert. Noen av dem kan brukes uten særlig risiko for enheten, men noen skal bli forlatt.
 Kokende vann
Man kan ofte høre anbefaling om å sette i fryseren bolle eller kjele med kokende vann. Dette bare ikke bør gjøre. Å fremskynde avrimingen, kan du bruke en kopp varmt vann, men du må sørge for at temperaturen ikke var for høy.
 Enn
Det synes at saken skulle gå raskere hvis ice pick "utvekster" kniv og fjerne dem. Imidlertid, gjør det ikke er: en høy sannsynlighet for skade kjøleskapet. Så piercing-skjærende elementer etterlate prosedyrer, og biter av is fjerne duken når de allerede begynner å smelte.
 Hårføner
Du kan fremskynde tining ved hjelp av en stråle av varm luft. Således smelte kan reduseres til halvparten eller to timer. Peke hårføneren på den isete skorpe: det raskt pidtane og det vil være lett å fjerne duken. I stedet kan du bruke en hårføner fan. Selv om denne metoden er den mest sikker og effektiv, men justere temperaturen av luftstrømmen, er det bare behøver ikke å sette opp.
 Varmere
Hvis du raskt tine i kjøleskapet, kan du bruke vanlig varmeflaske med varmt vann. Bare len det i sin tur til hvert iset vegg og forsiktig plukke opp pidtalyy is.
Når isen er helt smeltet, bør kjøleskap vaskes med vaskemiddel eller natron og salt, tørk av. Det er best egnet for denne terry filler.
Når du er ferdig, ikke rush å legge ut de stedene og produkter inkluderer maskin - la det stå opp åpne minst 20-30 minutter og tørk godt.  
Hva bedre tredemølle eller ergometersykkelFolk som jevnlig er involvert i idrett, før eller senere er det et ønske om å kjøpe en simulator. Det er mye enklere, og billigere enn treningssenteret. Men spørsmålet er: som er bedre tredemølle eller ergometersykkel
Den eneste sanne løsning på dette dilemmaet ikke eksisterer, siden alle av oss er forskjellige, med forskjellige preferanser og smak. Men når vi ser på disse simulatorene kan forstå og avgjøre hva det er bedre og mer praktisk for deg, en tredemølle eller ergometersykkel.

Fordeler tredemølle

Først av alt, bør det bemerkes at erstatter tredemølle går og løper i gata. Dette gjelder spesielt for dem som praktiserer i gatene i byen forurenset og ikke kan finne et egnet sted for joggeøkter.
Tredemølle er egnet også for nybegynnere eller personer med svekket fysisk trening, så det krever ikke spesiell opplæring.
Utgangspunktet tredemølle laster musklene i bena og ryggen, men andre muskler også fungere.
Når den går på løpende simulatoren er vist en betydelig belastning på rygg og ledd av ben. Tredemølle med støtdemping belegg kan redusere stress og ubehag. Men hvis det vises til smerter, er det nødvendig å bevege seg et skritt, som systematisk intensiv løpekontra hos personer med sykdommer i ledd.
Racetrack lage støy under drift, så du bør tenke på forhånd hvor det vil være.
Under klasser tredemølle krever betydelig forsiktighet. Som du kan skli av båndet. Derfor er klasser i det best å starte med liten hastighet og gradvis økende den, og ved slutten igjen redusert.
Det antas at tredemølle bidra til en mer rettferdig og forholdsmessig vekttap. Derfor, er de som setter ut for å gå ned i vekt det bedre å velge denne simulatoren.
Tredemølle trening for å stille og klassen din vil være mer interessant og effektiv: endre hastighet og stigning.
Men noen tredemølle fortsatt kjedelig og ensformig trener. Det synes å være kjører vekk, og bildet endrer seg ikke rundt deg.
Tredemølle mest vanskelig å transportere. Å flytte den fra ett av leiligheten til en annen, krever mye kraft eller demontering og montering. Og det er ganske komplisert og langvarig prosess. Derfor er det bedre å definere sin plass i huset.
Tredemølle kontraindisert hos personer med hjertesykdom, astma, høyt blodtrykk, revmatisme, kreft, osteoporose, og gravide kvinner som har en predisposisjon for tidlig fødsel. Derfor, tilstedeværelse av disse sykdommene, er det bedre ikke å risikere sin helse og for å forlate klasser.
Fordeler sykkel
Den største byrden på ergometersykkelen er rettet mot de musklene i bena og baken. Indirekte lastet skrå magemusklene og tilbake.
Med sykkelen falt ikke, tilpasser det til alle brukere ved å justere ulike mekanismer (håndtak, seter, etc.).
Bike gir gjennomsnittlig belastning på beinet leddene som er mer egnet for personer med ømhet i leddene. Foruten for skader i overkroppen, kan sykkelen bli praktisert liggende nede, men det gir ingen liten belastning på ryggen.
Men noen sykler er i stand til å avlaste tilbake og lumbar, som også er viktig.
Når trening sykkel er rolig. I tillegg har den mindre dimensjoner. Noen satt sykkelen på balkongen, som er sammenlignbart å gå sykkelen på gata.
På sykkelen enklere å bestille eller magasin, bærbar PC, nettbrett eller telefon. Selv noen ergometersykler som er koblet til en TV og spillkonsoll. Dette gjør at du kan engasjere seg i online visuell kurset, som innarbeidet ulike oppgaver.
Noen mennesker finner kjedelige sykler som syssels hans føtter. Og resten av kroppen forblir ubenyttet.
Trening har også en rekke kontraindikasjoner. Nemlig sykdom av lumbalcolumna, tromboflebitt, kreft, diabetes, skader beinet leddene.
Således er valget av simulatoren best å fokusere på funksjoner av organismen, tilstedeværelse av sykdommer (særlig skjøter). Deretter må du tenke på hvor du skal bo simulator og tid brukt. Ikke vondt din opplæring andre medlemmer av husstanden og naboer. Generelt vil det passe inn i interiøret i leiligheten.
Svaret på spørsmålet "Hva er den beste tredemølle eller ergometersykkel? "Kan bare gi deg.  
Hvordan å feire nyttår hjemme moro

Mange drømmer om å feire det nye året i en støyende gruppe i det store New York-området eller i sentrum av Kiev. Det hele høres ganske kul og fargerik, men folk flest har ikke råd til å reise til slike steder, betale vei- og hostynnychnыe tall.
 Noen bare ikke er tiltrukket av utsiktene til å kaste bort en masse penger for å organisere det nye året borte fra sine barn. For mennene feire nyttår i hjemmekos i nær familie sirkel.
 De som ønsker å feire denne fantastiske fritidsbolig, råder jeg deg til å lese og ta hensyn til rådene nedenfor, og deretter det nye året vil være morsomt og interessant.
Hvordan å feire nyttår hjemme moro

 Tips for det nye året kvelden
 Tips №1. Dekorere huset.
 Send inn ditt eget hjem vakker og festlig utseende : Sett en vakker grønt tre, dekorere den, henge rundt huset lys, regn og andre julepynt og tilbehør. Alt du kan kjøpe i en butikk, marked, eller lage dine egne hender.
 Tips №2. Inviter noen spesiell sin ferie.
 Hvis dine nære venner eller gode venner ikke har kommet opp som vil feire sitt nyttår - kaller dem til sine gjester. Forberede en rekke godbiter, kjøpe god musserende vin, en god konjakk og andre ånder. Musserende vin er best holdt i en bøtte med is opp til like før ferien, du gode og drikke det kjølt, så det er mye bedre.
 Tips №3. Pre moro.
 Tiden på kvelden og midnatt kan du tilbringe spille, nyte og viser teaterforestillinger - spesielt hvis det er barn ferien. For eksempel kan du holde dem for et møte med JulenissenMed mer humoristiske scener og fordeling av premier. Du kan snakke med emner oppnådde mål i år, og planer og formål i framtiden.
Hvordan å feire nyttår hjemme moro

 Tips №4. Ferie nærmer seg, alle klare!
 Fyll Otkuporte og glass musserende vin før slaget klokkespill, så du trenger ikke bruke tid. Du kan povыklyuchat på rommene lyse og vakre stearinlys brenne, noe som gir ekstra ferie varme og komfort. Og hvem skal administrere godt med fyrverkeri på denne tiden kan gå ut og forberede alt nødvendig for fyrverkeri.
 Tips №5. Her er det det nye året!
 Når Klokkemusikk til Spassky Tower vil slå tolv tiden kom for å uttrykke toasts chokanya briller og hilsener. Når skuddet klokken ringer, klem de fleste mennesker nær deg alt og ønsker at alle deres kjære drømmer i det nye året!
 Så, med min familie, beste venner og nære bekjente du møter flott og interessant denne fantastiske ferie - Nytt år!
Яндекс.Метрика