Hvordan bli kvitt lukten av katt urin?
 En av de viktigste grunnene til at katter er redd for å selv starte disse dyr elskere - en frykt for at leiligheten og bosette stikkende lukt. Det antas at denne "smaken" så lenge han var i huset, og kan bringe ingenting er umulig. Heldigvis er det ikke. Bli kvitt katten urin lukt i huset er ikke bare mulig, men det skal. Og hvis dette var en lukt i huset - må snarest gjøre noe. Jo lenger han holder seg, desto vanskeligere å håndtere det.
Hvis det oppstår problemer, og katten din av og til etterlater pytter uautorisert klart at først av alt du trenger å gjøre, slik at det er umiddelbart stoppet. Det gir ingen mening å håndtere konsekvensene av ikke å fjerne årsaken.
Katter - ekstremt intelligente dyr og de lett lære å "gjøre business" spesielt utpekte områder. Hvis dyret nå og da gir ordre - er det åpenbart noen grunn. Jeg trenger å starte fra dette punktet.
 Grunnen №1 - noe er galt med et brett.
Om å være en kattunge, kjæledyret perfekt takle problemet ved hjelp av skuffen, og deretter begynte å ignorere det, mest sannsynlig, området var bare ham lav. Brettet skal være en og en halv ganger lenger enn de fleste katt, eller dyr bruker det ubehagelig.
Det er også sannsynlig at søppel boksen er bare ikke nok ren. Og selv om du ikke føler lukten - lukten av katter er mye bedre enn mennesker. Så bør være spesielt oppmerksom på dette problemet - mer grundig vask skuffen, endrer merke av filler, etc.
 Grunnen №2 - stress og harme.
Hvis en katt eller en katt ble skremt av noe eller erfaren alvorlig stress, deretter etter sprøyting urin, kan de søke å styrke deres tilstedeværelse lukt innenfor sine lokaliteter for å hjelpe dem å hevde seg og slappe av litt. Husk at kunne bringe så mye katten ut av balanse og prøve å forhindre det mer.
Noen katter kan la "spor" for onde. Du altfor hardt straffet eller kjæledyr forlot ham alene i lang tid - og så det viser bildet. I dette tilfellet trenger tålmodighet. Behandle alle steder "forbrytelser" ubehagelige for katter aromatiske stoffer og prøve å etablere et forhold til ham. Og absolutt ikke verdt det igjen straffe, beat, lås, etc. - Så du vil bare forverre situasjonen.
 Grunnen №3 - sykdom.
Egentlig hadde vi å starte. Hvis atferden til katten det er "samvittighetsløs" endring - en grunn til å slå til den forklarende veterinær. Spesielt hvis dyret begynner å utøve fattigdom foran øynene dine. Dette betyr at "dette furry monster endelig znahabniv" ikke er - en anmodning om hjelp. I katter, som mennesker, kan være sykdommer i urin-systemet (blærekatarr). Forestille seg hvor alvorlig denne saken vil se ut som forsøk på å povyhovuvaty.
 Grunnen №4 - katt markerer området.
Denne duften er mye skarpere enn vanlig lukt av urin. Målet her - for å bestemme området for å styrke posisjonen og tiltrekke seg oppmerksomheten til det motsatte kjønn. En av de vanligste måtene å håndtere det - kastrering eller sterilisering, viktigst, gjøre driften tid. Du kan også la katten gå ut. Ja, selvfølgelig det må vaskes ofte, men deres "skilt" det vil forlate på tilnærminger til sin hule - som er utenfor leiligheten.
 Men hvordan bli kvitt lukten av katt urin da han allerede var?
Hvordan bli kvitt lukten av katt urin?
 Den enkleste måten å løse dette problemet i en dyrebutikk. Det er vanligvis en god arsenal av verktøy for å håndtere denne spesielle smaken. Og de vil være effektiv ikke bare i form av mennesker, men også i form av katten: en unnvikende for en mann knapt hørbar lukten kan minne lenge dyret i nærvær av alternative byggetoalettartikler. Kvalitet hjelp av butikken vil løse dette problemet. Den eneste ulempen er dens relativt høye pris.
Fjerne lukten av katt urin kan og materialer for hånden, men det vil være vanskelig. Først liste det faktum at det vil være en god løsning. Vi snakker om alle typer aromatyzuvalnyh stoffer - fra aromamasel og nykvernet kaffe og slutter med sprit. Alt dette er bare for avbrudds lukt. Også, ikke bruk blekemiddel - det absolutt kvalitativt fjerner "katt" lukt, men ting lukter ikke noe bedre, dessuten er giftig - det kan skade og katt og barn hvis de er i huset. Det er tvilsomt alternativ - ammoniakk, er det mer verre.
Men tilnærming for å unngå lukt av urin kaliumpermanganat, løsning av eddik, hydrogenperoksid.
En av de oppskrifter som er ødelegge lukten - jod fortynnet med vann. Men det kan ikke brukes til å lyse gulv eller møbler.
Ødelegger urinsyre (dvs. det er kilden til lukten) glycerol. Så det er nyttig å vaske det berørte området med en løsning av glyserin eller såpe. Kan være en effektiv alkohol eller vodka, kan du blande dem med sitronsaft. En løsning av brus vil også være nyttig for å håndtere en ubehagelig lukt. Videre (merkelig nok) - mykner munnen. Som du vet, han har en desinfiserende effekt og nøytraliserer lukt.
Du kan bruke blåkopi, men du kan lage din egen ved å kombinere ingredienser tilgjengelig hjemme blant disse.
Hvordan ville du synde mot kjæledyret ubehagelig lukt i huset - en "fortjener" eiere, ikke hunder. Så oppskrift friskhet Leiligheten er enkel - regelmessig og grundig vask skuffen og hensynsløst fjerne alle de "minner" av ditt kjæledyr bugs.  
Hvordan vise lukten av katt urin av sofaen?
 Katter - en av de beste kjæledyr. Med sin lekne natur, får de godt overens med barn og voksne, og denne kvaliteten katt som renslighet, forenkler livet til sine eiere. Fordi katter ikke trenger å sette på gaten som en hund, så hun gikk på toalettet. Men hvis du har en kattunge eller voksen katt selv fra gaten, fra en ly for hjemløse dyr, være oppmerksom på at dyret ikke umiddelbart forstår hvor din leilighet er et toalett for ham. Du trenger ikke å klandre for bortskjemt katt urin sofa. Tross alt, lukten av katt urin trekke seg fra sofaen rask!
Merk: flavored oljer, toalettvann, balsam "stjerne" og malt kaffe, har en sterk lukt, situasjonen ikke redde! Å kvitte seg med lukten av urin, ikke drepe den i tide, må du bruke andre metoder.
 Utgang ubehagelig lukt
Å kvitte seg med urin lukt, er det flere biler. Vær tålmodig hvis noen av dem hjelp umiddelbart. Gjenta.
 1.  Lukten av katt urin fjerner raskt den vanlige sitron. Klem saften av en halv sitron juicer eller manuelt, fukte dem en svamp eller myk klut til å tørke ordentlig utpekt. Katt, forresten, ikke liker lukten av sitrus! Derfor er det neppe tør å markere dette stedet igjen.
  Hydrogenperoksid og jod-løsning (15 dråper i et glass vann) også bidra til å fjerne dårlig sofa.
  Den vanlige løsning av kaliumpermanganat raskt å takle oppgaven. Bare våt sofaen området, skadede dyr med en svak løsning av kaliumpermanganat og vente til den er tørr klut.
  Drepe lukten av urin og mat kan eddik. Du trenger ikke å bekymre deg for at lukten vil holde seg på sofaen for en lang tid. Han fordamper raskt sammen med lukten av katteurin.
  Å fjerne lukten av fersk flekker dress vodka brus løsning, teblader, selv å skylle munnen. Men spots "eldre", og de vil fjerne lukten av et spesialverktøy. Bland eddik og vann i et forhold på 1 til 4. Den resulterende oppløsning ble satt på stedet. Rene kluter overflødig væske. Dryss natron på topplasseringen. Ett hundre milliliters av hydrogen peroxide skje spre noe oppvaskmiddel. Gni det inn i flekken. Blot flekken med en klut for å fjerne rester av brus og væske.
  Skriv ut lukten av katt urin av sofaen og kan vanlig såpe. Gni det på et grovt rivjern, bland med varmt vann for å få en slurry. Oppslemmingen ble gni en flekk fjerne overflødig vev såpe og vann.
  Har en dyrebutikk spesialverktøy som nøytraliserer lukt av urin på grunn av enzymer som ødelegger veldig urinsyre. Før du påfører produktet på flekken Pass på å lese instruksjonene!
  Hvis huset har en ny hårete familiemedlem, sørg for å kjøpe ham en fin brett og filler for søppel boksen. Slike ting er ikke verdt å spare, fordi slutt kattunge starter om igjen ødelegge sofaer og stoler. Du kan tørke bort flekken av urin toalettpapir og putte den i skuffen til kattungen neste gang han gikk til lukten. Hvis du bestemmer deg for å sterilisere kjæledyret ditt, kan det også være i trøbbel, siden utgangen av anestesi katt ikke kan kontrollere vannlating. Ta vare på forhånd av stedet hvor den vil ligge operert dyre zastelyvshy engangsbleier for hans sengeliggende pasienter absorberer urin.  
Hvordan du rengjør en pott hjemme, velprøvde metoder
 Selvfølgelig kan ingen elskerinne ikke klare seg uten på kjøkkenet panner. I dagens marked tilbyr en rekke typer potter, så du må være i stand til å finne et egnet alternativ som vil tilfredsstille alle dine krav. Noen mennesker foretrekker å kjøpe aluminiumsgryter, andre - med Teflon belegg, noen av dem er hjemme bare emalje. Men ofte kjøkkenet henger sammen med hverandre forskjellige typer kastrulok.

 Å tjene retter så lenge som mulig, må du forsiktig ta vare på den. Men uansett hvordan du prøver, til slutt retter dekket med gammelt fett og avskum som ser bare forferdelig og kan ødelegge appetitten. Spørsmålet blir da hvordan du rengjør sot fra pannen uten å skade dem i prosessen. Tilnærming for å vaske potter avhenger av hva materialet den er laget. La oss forstå alle vanskelighetene med rengjøring retter!

 Keramiske og Teflon panner

 Hjemme, er det lettere å vaske og rengjøre pannen med keramikk eller Teflon belegg og glass panne. Alt du trenger - en normal cleanser som kan kjøpes i spesielle butikker, og vann. Dersom forurensningen er svært alvorlig, er det bedre å fylle kjelen med varmt såpevann og la for en stund. Glass med mange lag kan rengjøres med syre og slipestøv. Påfør rengjøringsmiddel på overflaten av kjelen, ved hjelp av svamper og børster gni den kraftig. Disse prosedyrene er ikke anbefalt for keramikk og Teflon, som kan påføre alvorlig skade på overflaten av kokekaret.

 Legg også merke: Hvis Teflon eller keramiske potten begynner å stikke mat, betyr det at du på tide å bytte den. Du kan ikke lage mat i en panne med en skadet overflate, som det kan være farlig for helsen.

 Emaljert gryte

 Rengjør pannen med et lag med emalje - ikke en enkel oppgave. Mat container holde seg til dette svært ofte og veldig lett på samme tid kan du ikke bruke skuremidler og rengjør den mekanisk. Så du må koke i en kjele spesiell løsning som inneholder eddik og natron. Denne prosedyren blir kvitt gul-brun skilsmisse og fjerne karbon avleiringer som dannes ved langvarig bruk.

 For å rengjøre emaljen potten bruk blekemiddel. Men ikke glem å skylle pannen etter inngrepet for å forhindre tilbakeslag.
Hvordan du rengjør en pott hjemme, velprøvde metoder


 Stål og aluminium potter

 Matrester enkleste ting å klamre seg til disse panner, så du må jobbe hardt for å fjerne dem. Ikke bruk etsende væsker og pulver. Hvis man bruker en svamp, må det nødvendigvis være laget av syntetisk materiale.

 Rense pasta og pulver du kan panorere laget av rustfritt stål. Hvis du bruker metallsvamper, vil de forlate riper på overflaten av kjelen. Men kvaliteten på serviset ikke blir verre. For rengjøring av metallgryter mer effektiv, koke de eddik eller brus løsning. Du må også huske at pannen med aluminiums bør rengjøres umiddelbart, uten å vente til de kule.

 Noen retter kan settes i orden. Dersom alle de tradisjonelle metodene mislyktes, kjøpe spesialutstyr i butikkene. Rengjøre kjelen må være regelmessig - bare så de vil vare en svært lang tid.
Яндекс.Метрика