Som nevnt andre bryllupsdagen og hva gave å presentere den andre halvdelen
 Hva kan være mer ønskelig og dette lyset, kan vi si Luften ferie som bryllup? Denne hendelsen alltid brakt mye glede til både kvinner og menn. Etter den dagen har betydd mye i sitt liv. Siden den offisielle registrering av ekteskap, og det i utgangspunktet falt sammen med den dag i bryllup, kjærlighet for hverandre ble mer enn bare en jente og en gutt. De ble familien. Den andre bryllupsdagen, akkurat som den første, tredje og alle påfølgende svært viktig dato i livet til nylig dannet familier. Det kalles "papir" med god grunn, fordi papiret ikke kan kalles slitesterkt materiale. I en slik familie er en god sjanse til å bryte opp over noen små ting, små ting.

 For å trekke en parallell med papiret, er familien veldig mye utsatt for ytre faktorer. Svært ofte nære slektninger og folk prøver å komme inn i relasjoner mellom ektefeller, den samme "papir" ufrivillig "knust" og "bøyd", ødelegge hva elsker så nøye bygget hele tiden. I dag unge mennesker er svært viktig å være tolerant mot hverandre. All strid, strid og uenighet alltid løses fredelig, og aller viktigst - aldri gi opp og lete etter kompromisser i ulike situasjoner.

 Hvordan feire en andre bryllupsdagen i ulike land
 Det er mange tradisjoner og ritualer over, hvordan å feire bryllup papir. I Østen, er det vanligvis en spesiell dans, kalt en rituell dans i papir klær. Paret mens kledd i kostymer av rødt, tidligere laget av plast, papir og limt midler. Etter denne seremonien, alle gå til middag, og tabellen blir servert med hovedretten - kylling med ris.

 Dans penger danset i Hellas, hadde allerede utført ved feiringen av ekteskapet. Penger mens bare å bære prykolyuyutsya helten for dagen.

 I Bysants, den andre årsdagen for brudeparet gjør papirdukker, og gjemme dem ønske hverandre. Under banketten, er mann og kone skiftende dukker og holde dem til slutten av ferien. Etter bryllupsfesten i sving lese notatet for alle gjester.

 I bulgarsk bryllupsdag må være en lys, rik, glad og lyse. Det er grunnen til at kone og mann perevdyahalys i fargerike klær, som var å være sikker på papiret.

 Gaver på "papir" bryllup?
 Hvis du var blant gjestene på en så viktig hendelse, vil den edleste gave "papir" bryllup bli lansert som bøker, ulike malerier, penger, fotoalbum og selv kalendere. Generelt, noen papirprodukter til din smak. Du kan skrive et dikt til ære for de nygifte og lese dem midt i kveld. Selvfølgelig ønsker for en dag må bare være god, fred, lys og trivelig.

 Alle tilhengere ønsker å gjøre en overraskelse hans andre halvparten i form av en uvanlig gave. Den beste gaven for din totale ferie - denne boken. Du vet hvor interessert din kjære sjanger eller favoritt, så du vil ikke ha noen problemer med å kjøpe bøker bare om dette emnet. I symbolske gaver er det mange godbiter, har absolutt ingen forbindelse med papiret, men det er i alle fall ikke å si at de ikke kan gi. Ethvert tegn på oppmerksomhet vil være hyggelig til din kjære, og vil bety mye.

 Ikke glem å ta, vise omsorg og oppmerksomhet til hverandre, og deretter smile og lykke vil ikke gå ut av ansiktet ditt!  
Støv hjem: hvordan å leve med det, hvordan leve uten det
 Etter vanlig gjennomsnittlig årlig byleilighet er ca 35 pounds av støv. Noen av støvpartikler som svever i luften hele tiden, andre - gradvis samle, og andre - nesten umiddelbart falle på overflater (vegger, gulv, møbler, vinduer, etc.). Forskjellen i oppførsel av støvpartikler på grunn av deres størrelse, mer vekt, noe som betyr at vi ikke kan påvirke det. Hvor ofte har vi slåss ikke fornøyd med min støv, som om det gjorde vondt, igjen og igjen får oss i øynene, tar i våre hjem komfort og kos. Så hvor tar fortsatt hjemme støv som rolle i våre liv og hvordan bli kvitt det? La oss prøve å svare på disse spørsmålene.
 Kilder til husstøv

 I å undersøke dette emnet fant at "støv" problem bekymret ikke bare husmødre, men også forskere. Siste i datamodellering funnet at det meste av støvet kommer inn i huset med luft i stedet for skitne klær og sko, som mange av oss kan anta. Den lever i luften en "salat" av ulike partikler, som kan bestå av døde hudceller, partikler av jord og til og med giftige stoffer (bly, arsen). Forskere har også vist at to tredjedeler av dette "salat" har en naturlig opprinnelse, resten - en konsekvens av menneskelig aktivitet.


 Naturlige kilder til støv er: salt sjø og hav, vulkaner, land, ørken, kosmisk støv.
 •  Salt sjø og hav. I hver leilighet Sverdlovsk-regionen er fullt mulig å oppdage salt, slik som Dødehavet. Overraskende? Men dette faktum har en vitenskapelig begrunnelse. På den tiden da vannet treffer Dødehavet om steiner på steinene er fine spray. Litt senere, er disse spraytørking, i sin tur bæres av vind og salt over hele verden, hvor de er avsatt i form av støv.

 •  Vulkaner. Med utbruddet av vulkanen atmosfære fylt opp et stort antall små partikler av bergarter. De, som krystaller av salt båret av vinden i de mest avsidesliggende stedene i vår store planet. I tillegg, "pыlevuyu" fare er ikke bare aktive vulkaner, men sovende, produserer årlig 14 millioner. Tonnevis av støv. Bevis for dette er de byene som ligger i nærheten av vulkaner. For eksempel, byen Kagoshima. Sine fortau, plener og tak er permanent dekket med et tett lag av støv, men fordi han er ansett som de mest forurensede byene i hele verden.

 •  Jord. Prinsippet for bevegelse av mikroskopiske partikler av jord, omtrent det samme som havsalt og vulkansk støv. At vinden bærer uttørkede jord partikler gjennom gater og bygninger.

 •  Ørkenen. Hvert år om lag 100 millioner kroner. Tonnevis av sand fra Sahara med hjelp av regn skyer og vind tette Amerika, Europa og Australia.

 •  Kosmisk støv. Hvert år fra verdensrommet med meteor regnet faller på vårt land om ti tonn støv.

 •  Antropogene kilder til støv er delt inn i trygge og utrygge.


   Sikre antropogene kilder:
 •  fiber stoff;

 •  partikler slitte tepper og møbeltrekk;

 •  partikler av døde hud, hår, negler og flass mennesker og husdyr;

 •  pollen og sporer potteplanter.

 •  Farlige menneskeskapte kilder:
 •  sigarettrøyk;

 •  partikler av byggevarer;

 •  kjemikalier (pulver, aerosoler, etc.);

 •  forbrenningsprodukter fra fossile brensler (kull, olje, tre), inkludert eksos;

 •  de minste rester av slettede gummihjul.

 •  Den negative rolle støv i våre liv

   Knapt noen glad slags støv så raskt slo seg på ulike overflater hjemme, selv etter generell rengjøring. Det kan ødelegge ikke bare den vakreste og raffinert interiør, men stemningen i husholdningen.


   Tilhengere av Feng Shui, for eksempel, mener at steder der støv - det legger også hvor dårlig energi som negativt påvirker helsen og psykologisk klima i familien.
 •  Hjem støv bidrar til forverring av kroniske sykdommer (astma, allergi, diabetes, etc.).

 •  Støv kan forårsake nye sykdommer (virus, astma, hørselstap, nyresykdom, meningitt, etc.)

 •  Støv er en distributør av epidemier. Hun flyttet fra hus til hus, og bringer med seg sykdomsfremkallende mikrober, bakterier, sopp og virus. De trenge gjennom luftveiene hos mennesker og infisere hans infeksjon.

 •  Husstøv - er tilholdssted for mer enn 150 tusen støvmidd. Av seg selv er de ikke helseskadelig. Allergi i sjeldne tilfeller - er dette den mest forferdelige resultat. MEN! Det faktum at våre sengetøy, puter og tepper er levende mikroorganismer imot, er ikke de mest positive følelser.

 •  Hjem støv ødeleggende effekt på alle våre boliger dekselet (tre, tøy, osv). Små faste partikler som utgjør støv, gni mot hverandre og interiør, gradvis forvandle dem til potripanyy gamle ting.

 •  Støv er også skadelig for forbrukeren og datautstyr. Settling på deres detaljer, degraderer den operasjonen, i noen tilfeller forårsaker korrosjon og selv lukking. I tillegg, akkumulering av støv inne i teknikken øker volumet av arbeidet.

 •  Steder der støv

   Støv i hjemmet vårt, som vi har sagt før, bor overalt - i luften og på ulike overflater. Men det er steder der det samler seg særlig mye. De fleste husmødre henvise til steder tepper, gardiner og møbler. Ingen slik flaks! Det kan oppdages bare 15% av husstøv. Der er resten av 85%?
 •  Det viser seg at det meste av støv samles på gulvlister og hjørner. Nå tenker over det - hvor ofte har du tørke av med en fuktig klut eller støvsuger bolig på omkretsen? Gjør et funn.

 •  Støvsugerposer og er alle trykksaker, spesielt en som du sjelden bruker.

 •  Hvor farlige gjenstander i huset er lekene, noe som betyr at risikoen er mer mottagelig til dine favoritt barna.

 •  Av farlige elementer inkluderer også hvitevarer, spesielt TV-fjernkontroll. Han er et arnested for mold, giftig muggsopp, gjær infeksjon og bakterier.

 •  Som din tøfler er sikker på at nå går du til desinfisere dem. Hvorfor? Fordi tøfler lett kan føre til soppnegleplaten.

 •  Og nå ser på sine kister og garderober. Klærne har drive store mengder støv. Jeg tror du bør ikke snakke på den måten bør snarest vaske. Og så den vet om all god husmor. Jeg kan bare gi råd til å henge ting på kleshengere og ofte ventilere.

 •  Metoder støv kontroll

   Utvise støv fra sitt hjem helt umulig. Dette betyr ikke at du bør gi opp og glemme om rekkefølgen og komfort. Det finnes måter som den grad av "levende" støv kan reduseres til et minimum. Enig også et godt alternativ.
 •  Våt rengjøring. Vask støv fra alle overflater med en fuktig klut eller våtservietter med spesiell antibakteriell effekt beste hver dag. Det er normalt at ikke alltid gjøre det, men det er viktig likevel å oppsøke et slikt regime.

 •  Fjerne støvsamlere. Regelmessig vaske alle tradisjonelle rengjøringsmidler (gardiner, leker, tepper, etc.).

 •  Støvsuger. Støvsuger - den vanligste fighter for renslighet i huset. Legg merke til at mens du bruker dem, aktivt støv stiger opp i luften. Av denne grunn er det best å holde vinduet åpent for å unngå at det finnes barn og produsere etter våt rengjøring. Støvsuging bør sakte. Hver kvadratmeter zatrachyvayte et par minutter. Spesielt nøye behandle dekorative elementer av møbler, strenger, knapper, etc., siden det er her som elsker å leve støvmidd.

 •  Lufting. Prøv mer ventilere alle rom. I sommer, tørre tepper, puter og madrasser i solen.

 •  Betimelig skifte av sengetøy. Igjen tilbake til sengen. Sengetøy bedre å endre en gang i uken. Før bruk må det være strykes jern.

 •  Luftrenser. Luftfilter perfekt absorbere små partikler av støv, sigarettrøyk, diverse urenheter og bakterier. Dette mirakel maskin er rett og slett uunnværlig hvis din familie har allergi.

 •  Rengjøringsfirma. Konstant referanse til disse organisasjonene betydelig påvirker lommeboken, men av og til kan være deg selv og nyte. Rengjøring selskaper kjemper ikke bare støv men også parasitter som er i den.

 •  Denne "pыlevuyu" tema foreslår å erklære lukket. Til slutt, jeg ønsker deg vel i indre anliggender. Komfort og skjønnheten i ditt hjem!  
  Яндекс.Метрика