Hva er kitt generelt? Drivning er et spesielt pulver pulver eller forberedt blandingen i containere. Den er beregnet for siste korrigerende overflaten utjevnings base (vegger, gulv, tak, etc.) under etterbehandling materiale. Som et resultat, på grunn av kitt overflaten blir mye jevnere og glattere. Den mest brukte belegg på forbehandling for maling under tapetsering, og å justere hjørnene av rommet. Mer sjelden bruker kitt for endelig tetting ledd ark med gips.
Hvordan kitt vegger for tapet eller maling?
 Verktøy og materialer som må kitt:

 Liten slikkepott;

 Et bredt spatel (60-80 cm);

 Vinklet slikkepott;

 Kitt;

 Bøtte, og du kan også vanntank;

 God belysning (bordlampe, lanterne, spotlight, etc.);

 Filler av skum eller svamp;

 Sliping bar med slipende mesh eller smergel;

 Maleri børster;

 Maske eller respirator.

 Fremstilling av basisflaten under puss
 Før plaste overflate må rengjøres grundig med en slikkepott eller skraper fra de gamle etterbehandling lag (gips, tapet, maling, etc.), flekker, smuss og rusk. Hvis tregulv - "vtopit" ned utstående spiker. Etter rengjøring av overflate rester av konstruksjonen - det alltid primet. Hvis base svakt absorberer fuktighet eller det er skjøre - dette grunnlaget ґruntuyut primer-primer (betonokontaktom). Hvis du kleite tapet gammel eller veldig ujevn vegg - overflaten etter pre-primer vil også nødvendigvis pusset. Noen ganger mestere spøkefullt si det - bare male bakken for å blir bedre og ikke posypalasya ned, gips - justere dårlige vegger og kitt - juster gips.
Hvordan kitt vegger for tapet eller maling?
 Så, før plaste overflaten bør være godt perehruntovannoy, ren, uten for stor høydeforskjell, og sterk. Vent inntil overflaten er tørr. Du kan fortsette å kitt.

 Hvordan kitt vegger for tapet?
 Pre dele veggen i flere sektorer tilnærmet lik 2,3 kvm Juster de behandlede områdene av god belysning. Tradisjonelt tapet (som for maleri) påføres to strøk med kitt - start og slutt. For dette shpakljujut vegger i flere etapper.
 For å starte, middels eller liten spatel pålegge et stort lag med sparkel sparkel (pølse stripe ca 2 cm tykk). Da er dette stor slikkepott bekreftet, presise bevegelser nøye smøre påført mye kitt, glatter den over overflaten. De fleste glatte anbefales å holde i en vinkel på 20-40 ° i forhold til huslegemet, men dette er - er man foretrekker.
 Sørg også for å rengjøre stekespade og tørk. For å gjøre dette, bruk en liten slikkepott. Masters vanligvis fungerer som dette: i sin venstre hånd en liten spatel - de pålegge masse renser stort overskudd Kedainiai, og i hans høyre hånd - de grunnleggende verktøy (stor sparkel).
 Viktig! Kitt bedre start fra venstre kant av overflaten, og hver påfølgende lag som vnapusk tilbringe borte fra områder allerede zashpaklevannoho. Du må også for å skille mellom fyllstoffene i hjørnene, og i midten av veggen.
Hvordan kitt vegger for tapet eller maling?
 Putty "fra hjørnet av veggen til midten." Store strekninger av gips sparkel for å fjerne bevegelse bort fra hjørnet til midten, som er - på diagonalen. Så du bedre razrovnyaete plaster på overflaten. Når du dekker hele sektoren kitt før det hoppet umiddelbart mulig å fjerne fuktig slikkepott overflødig vekt. For å gjøre dette, en liten slikkepott fjerne restene av en stor masse og grunnleggende sparkel (det kan være nedsenket i vann) igjen holde for zashpaklovanomu sted, fjerne overflødig. Deretter gjenta prosedyren kitt ytterligere vnapusk lapper litt hver stripe overlegg filler i den neste delen av veggen.
 I midten av veggen, med ingen hjørner, shpakljujut overflaten oppover, og fjerne overflødig kitt bevegelse ned. Igjen Gjenta - forårsaker stor stekespade fra bunnen opp med mye overlapping forrige stripe, renser liten sparkel spatel, fjerne overflødig fra toppen og ned.
Hvordan kitt vegger for tapet eller maling?
 Tykkelsen av laget av kitt på overflaten til å være mindre enn 5 mm, optimalt - mindre enn 2 mm. Hvis laget er tykk sparkel vil lang tid å tørke og kan sprekke.
 I de fleste hjørner (interne og eksterne), som er vanskelig å "få" en stor sparkel, shpaklyuem bedre eller liten slikkepott eller en spesiell rektangulær slikkepott. For dette føre til mye kitt rundt kantene av veggene, og forsiktig og jevnt smøre sparkel.
Hvordan kitt vegger for tapet eller maling?
 På arr, blemmer og lignende - never mind, de står fremdeles, de kan da zashkuryty slipemiddel.
 Etter påføring av det første sjikt av kitt starte vente til det tørker (fra dag til dag). Etter tørking behandle arr og ujevne linjer på overflaten valykocharunkovoyi sliping mesh. Tetningslister vanligvis polert slipstart 120-150 (jo høyere tall, jo mindre celle slipesonens). Noen ganger Anbefal №80 men vi vil ikke råde. Grind bedre hånd i en sirkulær bevegelse, og til skraping børste støv. Mindre feil kan sandpapir.
 Ta ut og bygningsrester zahruntuyte overflaten. Så igjen gjelde avbøtende ferdig laget Coating vekt. Etter tørking zashkurte sin mindre shlyfovatelem eller smergel. Dette kitt over. Vent inntil blandingen er tørr, behandle overflaten med primer. Alt som kan limes tapet.

 Hvordan kitt tapeter?
 Når du maler kitt overflate bør grundig. Du må sørge for at bakken var så glatt. Spesiell oppmerksomhet bør gis ytterligere forsiktig sliping av overflaten, noe som vil gi god dekning. I motsetning til tapet, maling legger ikke skjul arrene størknet filler, slik at hele prosedyren bør gjøres veldig nøye. Color kitt bør omtrent matche fargen på malingen for fremtiden. Bruk slikkepott mindre enn i tilfelle av stikker tapet - mindre enn 60cm. Sliping stack kitt for å male også bør være litt mindre - №150-180.
Hvordan kitt vegger for tapet eller maling?
 Kitt gulvbelegg anvendt under lignende shpaklevke stikker tapet. Husk at det ofte skjer at du først må separat behandle store sprekker kitt og andre steder med synlige funksjonshemninger, og deretter bruke en solid start kåpen. Så tørt sted zashlyfovыvayut, primet overflate, deretter bruke en kontroll overflate lag med sparkel, igjen forårsaker bakken - alt kan males.
 Lykke til reparasjon!  
Hvordan endre formatet på bildene?
 Vanligvis vektreduksjon fotografier eller utførelse screenshots er ikke alvorlig problemer for de fleste brukere. Det er ikke noe problem å endre en populær format til et annet bilde. For eksempel, lagre bildet som et JPG PNG bruker en enkel grafikk redaktør Paint operativsystemer Windows. Spørsmålet er hvordan man skal endre formatet på bildene er det ofte der bruk av høykvalitets stillbilder som RAW, CRW, NEF, DNG. Det er først og fremst i profesjonelle og semi-profesjonelle digitale kameraer.
Arbeid med formatene kan bare kraftige bilderedigeringsprogrammer, utvilsomt leder blant dem er Adobe Photoshop. Å bruke den til å endre formatet på bildene, følger du disse trinnene.
 1.  Bildet av operativsystemet nerazpoznavaemыm format du høyreklikker på hurtigmenyen, velg "Åpne i" og deretter i listen klikk på Adobe Photoshop.
  Hvordan endre formatet på bildene?

  En forhåndsvisning korreksjon åpnes. Endre det nødvendige parametere eller la dem uendret og klikk "åpne opp".
  Hvordan endre formatet på bildene?

  Når bildet er åpnet i Photoshop, åpne hovedmenyen under "File" i listen som vises, velg "Lagre som".
  Hvordan endre formatet på bildene?

  I det neste vinduet, fra rullegardinlisten velger du hvilken type fil hvis du ønsker å endre filnavnet og klikk "Lagre". Bildet lagres i det valgte formatet.
  Hvordan endre formatet på bildene?

  Det er klart at bruken av en slik kraftig og kostbar programvare som Photoshop bare for å endre formatet av bilder ikke er helt riktig. Spesielt fordi dette kan brukes mer enkel og gratis program. For eksempel, et bilde Picasa fra Google. Bruk den til å endre formatet som følger.
  1.  Å være en leder, bilder, søk etter bilder indeksert program bilde som du ønsker å endre formatet og åpne den ved å dobbeltklikk.
   I hovedmenyen, velg "Lagre som" og velg deretter filnavnet lagrede bilder. Format for sparing er bare ett - JPEG, men det får andre formater mye enklere.
   Klikk "Lagre".
   I Picasa, er det den berømte siste filbehandler og bildeprosessor som heter ACDSee, men i motsetning til Picasa det er konvensjonelt besplatenыm. Dette betyr at du kan laste ned, installere og bruke et dataprogram for en prøveperiode etter som du må kjøpe en lisens eller nekte å bruke programmet.  
Яндекс.Метрика