Hvordan å ringe en ambulanse med en mobiltelefon?
 Med utviklingen av mobile kommunikasjons flere mennesker nekter å faste kablede telefoner for lignende mobile enheter. Cellular vanligvis billigere, mer praktisk, mer moderne. Ingenting overstråler celle bruker telefonens liv, helt til en dag han ikke trengte å ringe nødnummeret. Så oppdager han med forferdelse at et barn memorert korte koder 010 203 04 i sin mobiltelefon ikke fungerte. Og han begynte å lete etter måter uventet problem. Oftest er det å ringe en ambulanse med en mobiltelefon.
Det faktum at standarden GSM oppringte nummeret kan bestå av ikke mindre enn tre sifre. Av denne grunn, og ikke så kjent vi skrevet tosifret tall. Disse kompletteres av en annen sifret og tresifret antall full av ulike nødetatene vil være forskjellig i ulike mobiloperatører. Derfor gir vi fullt nødoppringing tre øverste mobiloperatører, hentet fra deres offisielle hjemmeside.
 Nødsamtaler til mobiloperatøren MTS.
101 - redningstjeneste
102 - politiet
103 - Ambulanse
104 - Gass tjeneste
 Telefoner nødsituasjon Beeline.
101 - Brann
102 - politiet
103 - Ambulanse
104 - Emergency tjeneste gass
 Telefoner nødsituasjon mobiloperatør MegaFon.
010 - Ring MOE, brann
020 - Ring politiet
030 - Ambulanse
040 - Call nødsituasjon gass tjeneste
 Reglene telefon nødetatene operatør Tele2.
I legemet av to tall kan variere, avhengig av plasseringen tjenesten.
* 01 eller 010 eller 101 - redningstjeneste, Fire Protection service
* 02 eller 020 eller 102 - Servicepolitiet "Antiterror"
* 03 eller 030 eller 103 - Legevakt
* 04 eller 040 eller 104 - Emergency tjeneste gass nettverk
Kalle disse tallene helt gratis.
Hvis du er redd for at ikke huske reglene telefonnumrene til legevakt for din tjeneste, eller har noen andre (lokal) mobiloperatør, vi studere et enkelt tall 112 - En telefon Unified redning. Når du ringer nummeret du spesifiserte telefonsvareren du vil bli varslet via taleinstruksjoner om hvordan du går frem. Alt du trenger å ringe internnummeret (1 - Brann 2 - Politiet 3 - ambulanse, 4 - gass) vil du bli omdirigert til den aktuelle tjenesten.
Holde seg frisk, ta vare på deg selv og dine kjære!  
Hvordan å fange en mus i en leilighet?
 Mus sitter på balkongen gulvet 6 eller rasling i kjøkkenskapet av korn i kjøkkengulvet 10, nå et vanlig fenomen. Man kan bare undre seg over evne av disse små gnagere vinne høyden og nøyaktig finne lagringsplass.
Men hvor er overraskelsen skyldes den plutselige tilsynekomsten av inntrengere, det er en uimotståelig trang til å kvitte dem så raskt som mulig unna.
Sorry, men gikk forbi tider da tilstedeværelsen av en katt eller katter i leiligheten pålitelig garanterer beskyttelse mot muse invasjon. Våre katter og de fleste av dem vet ikke at musene var velsmakende mat til sine forfedre. Vant til å mate katten, i beste fall, til fersk fisk og meieriprodukter, har de ingen anelse om at av hensyn til mat er noen ganger nødvendig å arbeide.
Men problemet er ikke bare tap av kattens instinkter, i tillegg, katter er ikke alt. Etiske og estetiske normer tillater ikke folk flest til å søke om å fange mus inhumane måter som kan føre til skade eller død gnager. Derfor dødelige musefelle, agn med dødelig gift og enheter som "felle" kategorisk avviser folk flest.
Uansett hva det var, men når leiligheten var bare en mus, du bare ønsker å bli kvitt det uten å forårsake henne noe vondt. Videre, mange er vel klar over at de selv provosert fremveksten av en mus i huset, forlater tilgjengelige produkter eller glemme behovet for å opprettholde renslighet og orden i huset.
 Hvordan å fange en mus i en leilighet?
Hvordan å fange en mus i en leilighet?
 Her er én måte, noe som er bra for å bli kvitt irriterende mus. Ta en liten og svært lyskasse, ca 20h20h20 se. Du kan gjøre dette selvstendig og med tett tegning papir eller tynn papp. For å gjøre dette, bare lim kube spesifisert størrelse og klippe med saks tre ansikter ene siden, får du en boks med lokk. Trakk seg 1,2 cm fra venstre eller høyre kant av boksen nøyaktig på midtsiden ansiktet Pierce boksen nedenfor og prosmyknit tråden i den ene enden ned inne i boksen, feste agnet som, og i den andre enden er igjen på utsiden av boksen, lage pålitelig knute som holder tråden fra å falle. Lengden av tråden bør være 4-6 cm kortere enn lengden av sideveggbokser. Nå du skal installere boks. For å gjøre dette, legg den på gulvet for å dekke. Agn henger inne på noen høyde fra gulvet. Løft den ene siden av boksen slik at musen kan være inne når duften lokker gjøre triks. Til kanten av boksen ble stående i hevet posisjon, plassere den under lyset og tynne "props". Det kan være papp strimler, kamper, etc..Dr. tilt lukte mat, mus klatret inne, gå opp på bakbena for å få mat mens du hviler på veggen av boksen, som ligger ved siden av agn, og på dette punktet rekvisitter falle, boks stenger. Du vil bare løfte den forsiktig, holde lokket på boksen, som i denne situasjonen vil være nede, og gjøre musen bort fra sine hjem.
Du kan prøve en annen måte. Ta 2-3 Quart. Liberalt smøre innsiden av vegetabilsk olje. La tørr bare 7-10 cm avstand fra hullet til mus kunne trygt og selvsikkert inn i banken. Nederst lå agnet. Bank lå på sin side i en vinkel på 45-60 grader til gulvet, satt foran banken "noe mykt til mus kan klatre til det og være i banken. Reaching agnet, vil det ikke være i stand til å komme tilbake, fordi det er føtter vil gli over overflaten av rist smør krukker. Du trenger bare å lage en bank og mus ut, slipper den bort fra sine egne hjem.
Hvordan å fange en mus i en leilighet?
 Likevel, den beste måten - en katt. Tilstedeværelsen av denne formidable fiende fører ofte musen til å tenke på en endring av bolig. Men katten må være militant mot mus. Ganske 1-3 møter med katt mot mus aldri dukket opp på steder hvor livet hennes er i fare. Fantastisk vei ut - ta deg tid med venner i et hus katt som vet å fange mus. Ofte slike evner har de som bor i landet og på landsbygda. I slike situasjoner, ikke muse venter ikke på en tragisk denouement, og hun kommer med oblyubovanoho sted.
 Hvor du vil plassere fellene?
For å minimere tiden fanger mus, god tenker over hva du vil bruke som agn og felle der razmetyte. Sannsynligvis var ikke tilfeldig mus i huset. Det tiltrakk noen produkter eller lukt funnet en fantastisk varm og helt sikkert hennes sted, hvor hun kommer til å bosette for vinteren. Hvis du oppdager at musen foretrekker enkelte produkter prohryzayuchy pakker for å komme til godbitene, bare bruke dem som agn. Den beste agn for mus er korn - hvete, havre. Å lukte ble sterkere, mer mos bønnene med en kjevle eller male i en kaffekvern. Som for ost og kjeks, så ikke alt vil fungere, så det er best å bo på frokostblanding agn.
Plasser fellen bør være i nærheten av stedet der hun ble oppdaget grå rev. Hvis det er allerede vant hele leiligheten, sette fellen er stille og rolig av stedene hvor de så en mus. Der vil hun føler seg tryggere, og dermed sjansene for tap av årvåkenhet og derfor forvaring vil være høyere.
 Hvorfor mus kommer i en byleilighet?
Det er to hovedgrunner som forårsaker mus å bosette multi-etasjes bygninger. Først med utbruddet av kaldt vær varm mus jakt etter steder hvor de kan tilbringe vinteren. Like viktig i en by blir et spørsmål om mat. Hvis landlige mus kan godt slå seg nær låven og stallen, fôr pryvorovыvaya okser og hester, eller i normal landbruks låven der storfe er lei, by Mouse fratatt denne muligheten. Derfor, med utbruddet av kaldt vær det er nærmere folket, Bebor i kjelleren på boligblokker. Men med katter og mangel på mat i nabolaget ofte tvinge dem til å søke etter et trygt og behagelig tilværelse til å overvinne høyde, stigende fra etasje til etasje så lenge leiligheten er ikke perfekt, klar til å tilby en mus og et tak, og en rik fest.
Hvis ditt hjem var en mus, ingen kan garantere at dette vil være den eneste ubudne gjesten. Ikke vent til mus-speider ikke har ført til en alt hans familie, prøv å kvitte det så snart som mulig.  
Hvordan du lagrer ost?

 De fleste fans hamstre ost butikk, ser i kjøleskapet igjen bittert finne det dekket med mold. Dessverre har denne mold lite å gjøre med det som brukes for utarbeidelse av velkjente Roquefort er helseskadelig, og så denne osten bør sende i søpla.
 Hva kan jeg gjøre for å kjøpte ost holdt så lenge som mulig, ikke forringes og uten å endre sin smak?
Hvordan du lagrer ost?

 Grunnleggende feil lagring av ost - Er forlate den til butikken emballasje. I cellofan eller polyetylen produktet er ikke puster, tetthet i pakker det fører til osten begynner å forme og det hjemsøke ulike skadelige bakterier. Dette er grunnen til at det skal være unntatt fra slik emballasje og pakk i pergament, som på den ene siden, ikke hindrer tilgangen av luft, og på den andre, beskytter mot uttørking.
Hvordan du lagrer ost?

 Den andre feilen - et forsøk på å sikre langtidslagring, plassere i fryseren. Ost tåler ikke store temperaturendringer, så etter fryseren begynner å smuldre, smakløst og vil raskt forringes. Optimalt lagre det ved 6-8 ° C.
 Til oster lenger beholde sin unike aroma og smak, bør de lagres separat, uten å pakke inn en pakke og ikke signere den generelle boks med mat. Ost har en tendens til å absorbere lukt, så lå sammen ulike typer ost pahnutymut nesten identiske.
 Ikke fjern før lagring ost skorpe som beskytter produktet mot ytre påvirkninger. Uten ost skorpe vil bli lagret verre og tørker raskere. Også hos oss er en tilsvarende artikkel om "Hvordan du oppbevarer medisiner? »
Hvordan du lagrer ost?

 Dersom det er behov for å bevare ost uten kjøling, for eksempel, på veien, på landet eller i en kampanje, kan du pakke den inn i en lin klut dynket i saltvann. Hvis det ikke er direkte sollys, så et par dager i denne fantastiske ost wrapper stå.

 Hvordan til Store Cheese Video


Яндекс.Метрика