Gaver til henne halv
 Gave
 - En flott måte å riste opp forholdet litt glede. Tross alt, det
 ingenting bedre enn å se hvor glad din favoritt, hvis et barn fordi
 hva du kom til det punktet av å velge gaven og gjettet hans ønsker. Og ikke
 lytte til de som sier at skal gi gaver til menn bare fordi
 sterk sex også noen ganger ønsker positivt overrasket.
 Kan ikke
 gi riktig råd å velge en gave som er riktig for din
 ung mann, som forskjellige smaker hos menn og gjette uten å vite selv
 person er vanskelig.


 Hva
 ikke å være til stede, for å huske


 Først
 Hvis du nettopp startet dating og du virkelig ønsker å behage unge
 mann, ikke overspend. Ikke kjøp dyre gaver, snarere
 er liten og beskjeden overraskelse, enten det er en bursdagsgave
 eller jul. Men ikke glem om det smaker av en kjær, et vanlig par sokk det
 neppe overraskende.


 Dernest
 ikke å gjøre noen inskripsjoner på gaver, for eksempel gravering og hjerte
 ord om kjærlighet eller gi bildene et felles i en dyr ramme. Denne gaven kan
 skremme menn, spesielt hvis du nylig. Tross alt, alle vet
 mange gutter er redd for alvorlige forhold.


 For det tredje
 å lage en gave, ikke forvent den tilbake. Dette er ditt initiativ -
 gi en gave, fordi din kjære ikke er forpliktet til deg også, noe
 tilstede i dette øyeblikk. Og hvis du gjorde en overraskelse, men ikke en
 som du forventet, ikke sender inn skjemaet. Smarte folk forstår at ikke fornøyd
 og noen ganger gi noe mer verdifullt.


 Vi må nå bestemme
 som fortsatt er til stede?


 I
 Velge en gave til din kjære bør være basert på sin smak og glede
 karakter. For eksempel ikke en idrettsutøver liker ikke overraskelse i form av en
 attributt for datamaskinen, det heller passende gave som vil
 karakterisere det som sport.


 Om
 Din unge mannen er opptatt eller i virksomheten, velger en gave,
 ikke viktig bursdag eller et nytt år, se etter en virksomhet ting.
 Dette kan være en uavgjort, veigrep, lommebøker, det er det som vil gjøre
 vekt på dens betydning.


 Gutter,
 som er glad i sport, kan gi sport skjorte, joggesko eller
 baseball cap. Reiser elskere kan lage en original gave i form
 Veien romslig bag.


 Men
 Ikke bare fokusere på å fange den elskede tegnet bør også tas i betraktning.
 Mennesker med godt humør kunne gjøre en overraskelse med humor, slik som den opprinnelige
 lighter som en bok eller en pistol. Alvorlige menn og bør gi gaver
 alvorlig.


 Nå
 blitt moderne å lage gaver med hendene. Du kan improvisere en morsom postkort med
 funky slagord. For jenter som driver med strikking, kan du koble
 ung person varmt skjerf eller hansker - en gave å bli elsket
 virkelig setter pris på, fordi den er laget med hendene.


 Det
 med en gang lover gave, må du vurdere et par ting:

 •  om
   signifikante andre ikke liker overraskelser, bør du være oppmerksom om det
   at det nå forventer noe spesielt. Realisere din hint, han vil
   plukke opp en gave, og du som under presentasjonen av en overraskelse til ham, gjorde han ikke
   følte klosset og det var at du øker i retur;

 •  om
   Kjæresten din bare elsker overraskelser, vi presentere en gave
   bør han plutselig før det oppfører seg som vanlig. I dette tilfelle vil det
   positivt overrasket over din oppmerksomhet og gjøre deg uventet overraskelse og neste
   tid.

 •  Fremfor alt
   som bør ikke bli oversett når du velger en gave, uansett sin høyde, at
   Det er fra hjertet. Derfor, gi gaver, få dem og være
   lykkelig.  
  Hvordan rengjøre aluminiumsgryter fra skala?
   Kjøkkenutstyr krever konstant pleie og regelmessig renhold. Skitt, matrester, fett, kalk - hva trengte ikke å tåle våre trofaste hjelpere i hverdagen. Panne med aluminium er intet unntak. Hva vi arvet fra mødre og bestemødre, de er en ekte tryllestav i når du trenger å gjøre blanks for vinteren. Men snart vår kjære omgjort til aluminiumspanner og kasseroller uheldige verk Korney Chukovskogo "Fedoryn fjellet." Hvordan kan du raskt og enkelt ren retter fra skala? La oss innse det! Aluminiumsgryter - trofaste assistent hver familie
   I dag, kan aluminium kokekar bli funnet i nesten alle kjøkken i landet. Relativt billig, potter er stor for matlaging for en stor familie. Husk, hvis bunnen av fatet ikke er beskyttet av et spesielt belegg, en rett som er forberedt på en panne, vil umiddelbart bli brent.
   Aluminiumspanner er gode for matlaging i dem syltetøy og andre hjem stykker, men ikke bruk redskaper til matlaging grøt og supper. Eksperter anbefaler ikke å holde i en pott produkter for aluminium ganske lett reagerer med organiske syrer som forårsaker skadelige forbindelser. Før første gangs bruk gryte, kok det bør være rent vann med salt. For å fremstille oppløsningen bør være blandet salt (ts) og vann i et forhold på 5: 1. Det uunngåelige faktum er at i prosessen med matlaging på aluminium kokekar dannes sot. Bli kvitt ham blir ikke lett. Følg disse tipsene, og du vil lykkes!
   Fem måter og midler til å glemme skalaen på pannen.
 •  Soda. Den klassiske versjonen av kamp Nagar i aluminiumsgryter bruker alle trofaste assistent husmødre - natron. Brent til pan bunnen forblir jam kan enkelt fjernes. Bland natron og renset vann med en hastighet på 2 spiseskjeer per 1 liter vann, hell den resulterende løsning i en bolle og la det småkoke i 1 time. Når brus løsningen er avkjølt, vaske pannen som vanlig.
   Vertinne notat! Lett metall sølv-hvitt, produkter som ofte mister sin form og perfekt farge, veldig myk. Det er derfor når rengjøring bestikk av 13 elementene i det periodiske system, for å unngå bruk av skarpe gjenstander (kniver, sakser etc.) så vel som harde børster, svamper med en slipende flate.

   Pære. Dette grønnsak er perfekt takle oppgaven med å bli kvitt din aluminium kokekar fra skala. Så for å fjerne pannen, hell det skal være vann og kok opp. Deretter kaste i kokende vann 3-5 mellomstore løk, skrelt og pre-cut i to og kok i en halv time. Den eneste ulempen med denne metoden for å rense aluminiums potter av karbon er en ubehagelig lukt.
   Eple og potet rengjøring. Å rense aluminiumsgryter uten bruk av kjemikalier, kan du bruke eple eller potet rengjøring. For å gjøre dette, legg skallet i en kasserolle fylt med vann og kok i ca en time. Deretter bør oppløsningen tømmes og rengjøres retter med en myk svamp. Denne metoden er best passer for svak forurensning.
   Tannkrem. Hvis du glemmer gryte på komfyren, og dermed dannet ganske tykke lag av sot - ikke fortvil! Lagre kokekar vil hjelpe ordinær tann pulver. For å gjøre dette, gjelder renere tenner på bunnen av fatet, lett fuktet med vann og la det sitte i noen timer. Skyll grundig pannen. Deretter vaskes den med oppvaskmiddel.
   Sitronsyre. En annen populær verktøy for å kvitte seg med karbon på en aluminiumpanne, er bruken av sitronsyre. Hell retter randen med varmt vann, tilsett sitronsyre på frekvensen av en teskje per 1 liter vann, kok løsningen i 20 minutter. Skyll kjelen oppvaskmiddel.
   Foruten de ovennevnte "populære" måte, er det også et stort antall spesialverktøy som hjelper husmødre raskt håndtere karbon innskudd på aluminiumsgryter hjemme. Før bruk må du ikke glemme å lese instruksjonene!
   Fra resultatene av brent mat i panner må bekjempes på en gang! En liten forsinkelse - og aluminium kokekar blir nødt til å finne en erstatning. Prøv å unngå å dine panner dannet til snus, så vil du ha mer tid du kan bruke på rengjøring ingen kjøkkenutstyr, og en mer behagelig måte, for eksempel for å kommunisere med sin familie.  
 • Hvordan sy jeans mellom beina mine?
   Jeans - det universelle og ikke den mest holdbare ting i enhver garderobe. Men selv de sterkeste denim bukser før eller senere belastningen og etter en lang sokker rengjøres. Dette skjer oftest i områder hvor stoffet får maksimal belastning - ikke på sine knær og rumpe, som man kunne forvente, og mellom beina. Fra jeans friksjon i denne sonen tynning, og deretter helt danne hullet. Vandre i disse buksene umulige - men kaste dem, forutsatt at beinet og alle andre deler i god stand, ville det være synd. Og ikke kast - slitt mellom beina på jeans fortsatt tjene deg i mange år. På en date eller utflukt med venner, du er, selvfølgelig, knapt slitasje. Men rollen som hjemme, på jobb eller renovert villa klær jeans perfekt takle. Dessuten er det ikke nødvendig å bære dem i studio med mesanin eller få en symaskin. Det er mye enklere og raskere å sy jeans for hånd mellom bena hennes.
   Hvordan sy jeans uten symaskin
   Reparere Manuelle jeans - det heller plagsom, men det er verdt å bruke tid og krefter. Først, hjemme kan du gjøre det når som helst, for eksempel en gang merke påtenkte hull. Bare denne reparasjon alternativet mest foretrukket. Tross alt, jo lenger du ignorere hull - jo mer de blir, jo vanskeligere vil det deretter sy jeans uten en symaskin eller selv bruker den. Sekund, til manuell behandling ta hensyn til alle nyansene av skader: tykkelsen på vevet, jo mindre land og mer holdbar, og mer sikkert feste en lapp. Nål og tråd i stand hender proberetsya hvor symaskin ikke kan nå. Så ikke mas å gi dårlige bukser i studio for å reparere. Prøv først å gjenopprette dem til en av disse måtene:
  1.  Patch sydd på utsiden. Du trenger sterk hvit tråd, hvis du må reparere de lyse jeans eller sorte bukser hvis reparasjoner for å være laget av denim mørk skygge. Ozbroytesya også gjennomsnittlig tykkelse nål sy, skreddersøm pins, store saks og et stykke kritt eller hvit såpe. Den vanskeligste delen er vanligvis å finne et egnet materiale for fremstilling av plasteret. Ideal - finne nøyaktig samme stoff som den fra hvilke jeans er laget. Denim andre, selv nære nyanser og mønstre å bli sett. Forlate situasjonen kan dramatisk gjennom: Bruk bevisst kontraster klut til patch så ikke så mye et resultat av reparasjon som et dekorativt element. Hvis så uttrykksfulle eksperimenter med den stilen du er ikke klar, men ideelt sett kampen denim ikke kan finnes - kan du velge en mellomløsning og gjøre skinn patcher. De er ikke så tydelig iøynefallende og generelt ganske i harmoni med jeans bakgrunn. 
    På et stykke vev fra seamy siden trekke kritt oval, om størrelsen mest hensiktsmessige hull i jeans pluss 15-2 cm omkrets. Brett stoffet i to "ansikt til ansikt" og tegne en linje kuttet med to identiske patcher. Fest dem til hullene i jeans, slik at når du ser foran deg kommer til slutten var rettet til side og opp og langt ble sendt til stepper søm jeans. Fix flekker i en posisjon nålene. Sett tråden i to lengder. Pryshyyte plaster er meget små masker over kanten, gitt den grad av vevsskade. Med riktig plassering av masker, søm samtidig konsolidere lapp og vil behandle sin kant. Denne metoden er egnet i tilfeller hvor hullene i jeans er ikke veldig stor. Hvis du gikk glipp av øyeblikket og hullene blir synlige hull neste versjonen vil være mer effektiv reparasjon.
    Patch sydd på innsiden. Ta en klut, hvite tråder og garn som tilsvarer farge patcher, synål, skreddersy pins, store saks, spiker saks, et stykke kritt, papir mønstre, linjal og blyant. I most jeans små saks midten bak søm avstand på 10-15 inches opp fra linjen av sin krysset med stepper søm. Stepper søm Avstand ned til omtrent samme lengde. Disse parametrene er omtrentlige dimensjon - Din oppgave sømmer plukke i stykker av klut til å tørke seg rundt. Et fragment av saken med et hull som er kuttet sting var fri til å henge ut, kuttet en glatt kutt. Ikke kast den avkappede og rozhladte og legg den på et stykke papir. Sirkel klaffen blyant og domalyuyte kvoter for sømmer. Skjær papiret et mønster.
    Stoffer som er beregnet for patcher, gjør "ansikt til ansikt" og knytte det til et mønster. Fest med pinner og et mønster sirkel av kritt omrisset på stoffet. Fjern et mønster, og kritt kontur kuttet et stykke stoff. Når du avdekke brettet stoff, bør du få to speil symmetrisk klaff. Fjerne jeans innsiden ut og sette nye deler på steder der dette ble kuttet stoff. Sett den hvite tråden og prymetayte detaljer. Deretter skrus jeans lager og sørge for at de ikke involverer innsetting kryvlyatsya ikke. Hvis symmetri er bevart og patcher prymetanы lik igjen reversere bukser innsiden ut. Erstatte hvit tråd farge og små pene sting over kanten pryshyyte patcher. Deretter skrus jeans tilgjengelig, og rist dem forsiktig proprasuyte jern i stedet for reparasjon.
    Uten å fjerne plasteret. Denne metode er egnet for små hull, men stoffet er utsatt for å smuldre. Ta stoffet, den som ligner mest på stoff jeans, matchende hennes tråd, skarp saks og lim for stoff. I stedet for lim kan bruke interlining med lim belegg, i så fall må du jern. Skjær lappe riktig størrelse og form, og legger til et par centimeter i diameter. Fra interlining kutt fragment som tilsvarer nøyaktig til størrelsen hull. Fest dette stykket av ikke-vevet selvklebende siden til vevsskade fra vrangen og fingre koble forsiktig kanten av hullet. Snu jeans og proprasuyte varmt jern interlining. Vent til den er avkjølt og fast låses på vev. Nå kan du bruke oppdateringen - slik at det dekket et hull og samme, og ikke-vevde "sikring". I dette tilfellet, spiller ingen rolle om du sy en lapp fra innsiden eller utsiden. Det viktigste er at det er i tillegg forsterket med lim og stoff under den ikke vil rakne. Hvis du bruker lim - og deretter bruke den til å slippe lappen selv (hvis du sy det utenfor - innsiden ut oppdateringer hvis innsiden av forsiden). Deretter fester du lappen til rett sted, eller konverterer spøk pins og fine masker pryshyyte. 
    Multi søm eller stopping. Dette bestefar - eller rettere sagt, bestemor, effektiv metode i tilfelle av meget store hull i trange jeans. Stretch bukser kan også bli patchet opp, men de har reparasjonene vil være mindre pålitelig. Prøv å holde stingene ble plassert så nær hverandre, den beste rumpe eller overlapping. De tettere filamenter er, jo mer pålitelig vilje stopping. Det er mulig at etter all innsatsen denne reparasjonen vil vare ikke lenge. Men det vil tillate deg å nyte en kort tid og finne egnede jeans klut patcher.
    Sy jeans mellom beina mine uten en symaskin, for hånd, ikke vanskelig. Og så, hvor mye er nok tiltak avhenger av kvaliteten på stoffet og din figur. Noen passasjer stil og full ben - de faktorene som fosterforeldre jeans skader i dette området. Derfor, å vite følgende funksjoner i kroppen din, kan du gjøre umiddelbart for å hindre nye jeans, ikke vente til de protrutsya. Forebygging på samme måte som å pålegge patcher innenfor eller utenfor. Samtidig kan det være en måte å gi klær individuelle behov og unik utforming. Bruk søknad, kordfløyel og semsket stykker, denim kontrast farge etc..Å sette jeans i fare i kategorien av eksklusive ting. Og lappen fra utsiden i dette tilfelle er å foretrekke, fordi det er større mulighet for kreativitet. Dessuten - de er i gjennomsnitt lenger og lettere å bli erstattet med nye hvis de jeans fortsatt protrutsya fargerik design eller du blir lei. Generelt, det andre livet av gamle jeans - med fingertuppene. Spesielt nå som du vet flere måter å sy jeans manuelt.  
  Яндекс.Метрика