Hvordan å lappe et hull i jeans?
 Revet favoritt jeans? Ikke bekymre deg. Situasjonen kan bli korrigert. Først, hvis hullet ut vakkert og praktisk sted, du kan forlate. Revet jeans - er det veldig moteriktig og stilig. For det andre kan du sy sammen hullet hvis det er ikke veldig stort, vertikalt, horisontalt eller som et hjørne. For det tredje kan du sette på et plaster, med samme stoff eller stoff kontrastfarge. Fjerde, kan limes på plass hull dekorative applikasjoner. Og, femte, et hull eller et hull stort kan fylles.
Metode 1: Revet jeans
Hvis du er klar til å bruke stilige dratt jeans, bør hullet ikke forvirre deg. Tvert imot er det en anledning for utøvelsen av din kreativitet. Dirk trenger å "heve": økt om nødvendig, horisontal razlohmatyt kant. Men ett hull kan ikke, gjøre minst et annet par. Vanligvis hullene i jeans er asymmetrisk på hofter, knær og under kneet.
Metode 2: Sy igjen hullet på jeans
Hull i form av direkte kutt eller kutte vinkel kan bare sy. Det er viktig å velge riktig trådfarge, de skal ikke skilles fra fargen på jeans for en enkelt tone, deretter plassere reparasjon vil ikke være synlig.
Horisontale hullet sydd for hånd, enkle små, stramme masker. Det er svært viktig nøyaktighet: hver nye sømmen skal være nøyaktig samme størrelse som den forrige. Stingene skal gå veldig nær hverandre, mellom dem det skal ikke være noen avstand.
Metode 3: Patch
Patch kan være av samme stoff som jeans. Hvis du kortsluttet jeans og du var trimming, er det det beste alternativet, som stoffet vil være noe annerledes. Så vi sette en lapp på jeans:
 1.  Bestemme størrelsen og formen av plasteret. For å gjøre dette, som beskriver konturene av hullet med en kvote på ett eller to centimeter, avhengig av størrelsen på hullet. Patcher, samt hullet som regel gi riktig form.
  Kantene av plasteret blir behandlet på maskinen sikksakk eller obmetuyutsya manuelt.
  Plaster er plassert i hullet, slik at kantene av lappen var på alle sider i samme avstand fra kanten av hullet. Patch fast pins og engelsk nametыvaetsya manuelt.
  Prystrochuyemo patch stoff jeans rette eller sikksakksøm maskin.
  Hvis du ikke dongeri, som sammenfaller med stoffet på buksa, det finnes andre alternativer. For eksempel gjøre en oppdatering av denim kontrast farge: hvit, svart, marineblå eller lyseblå. Lær patch egnet for menn jeans. Kvinner kan gjerne patch organza, blonder, chiffon eller tykt stoff med lite mønster. Dette kan være rutete stoff, stoff blomst, stoff mønster.
  For symmetri kan gjøre en annen dekorative patch fylt med samme klut. Land patcher kan ikke trimme nøye, men heller razlohmatyt. Eller vindsperre dekorative blonder, paljetter eller perler. En annen idé - å gi hullet noe interessant form, stjerne, diamant, hjerter.
  Metode 4: Søknad
  Hvordan å lappe et hull i jeans?
   Applikasjonen kan kjøpes i spesialforretninger eller lage din egen.
  I butikken finner du programmer for enhver smak. Det kan neppe være forskjellig i farge på jeans, og kanskje kontrast. Det er anvendelser av denim med broderte ord eller mønstre. Tilgjengelig meget stort utvalg av barns søknader, med tegneseriefigurer, med blomster, biler og andre interessante barn bilder. Det finnes andre programmer, mer passende for voksne.
  Stokk applikasjon bruker jern ved å smelte sin lim base og fikse på stoff jeans. Dessverre, etter flere vask søknad kan komme av. Derfor kan påliteligheten være forsinket frist på maskin søm rundt kanten eller manuelt pryshyyte flere små masker i hjørnene.
  Å forberede deg for en tilbakebetaling er ikke vanskelig. Du kan kutte huden eller annet vev geometrisk form, blomst, sopp, katt hodet, et hus eller noe. Dekorere tilbakebetaling ved hjelp av perler, blonder, knapper og perler. Du kan brodere noe på det, slik som kattens værhår dersom søknaden er kuttet i form av en katt hodet. Søknaden er festet ved hjelp av bilateral interlining eller sydd.
  Selvfølgelig, er programmet primært egnet til barneklær. Barnet kan selv ta del i utviklingen av prosjektet og gjennomføringen av den.
  Metode 5: Stoppenål
  Zashtopaty hull på jeans, kan du bruke symaskin, selv om noen gjør det manuelt. Fremgangsmåte:
  1.  Vi velger du riktig trådfarge. Hvis ikke jeg finner helt riktig tone, kan du ta en tråd to nyanser lysere og litt mørkere enn ønsket. Jeg bruker dem for den nederste linjen (sett inn en spole) og topp (sett inn nålen).
   Lag noen sikksakksøm å koble kanthull. Sømmer kan være både horisontalt og vertikalt, avhengig av plasseringen av hullet. Disse leddene koble ikke bare landet, men også skape et grunnlag for videre stopping.
   Neste må du søke parallelle sømmer svært nær hverandre. Dette gjøres på følgende måte: du navigere ett trinn som begynner og slutter i ett eller to inches fra kanten av hullet, snu stoffet til ett hundre og åtti grader og navigere ett skritt sammen med det. Gjenta denne handlingen før det møtte hele hullet. Masker ofte pålegge vertikalt for å passe på strukturen i denim.
   Bedre gjør darn uskarpt kant for å plassere reparasjon var usynlig. For å gjøre dette, bør noen sting lengre og lateralt stoppesømmer gradvis avta.
   Ikke trekk i stoffet veldig mye i linjen, eller det kan ligge vakre bølger.
   Hvis hullet er stort, kan det mending før vi skumle side sy en lapp tilsvarende farge. Punktene i dette tilfellet har rett på patch pryshyvayuchy det til jeans. Denne saken er ikke så viktig at stoffet patch falt sammen med stoff farge jeans, men likevel må det være like.
   Dermed er hull i gin ikke grunn til sorg og rasstroysva og åpen plass for kreativitet og gi en ny type gode gamle klær.  
Hvordan fjerne flekker fra tyggegummi fra klær?
 For mange mennesker tyggegummi er en viktig egenskap i kampen mot tannråte, dårlig ånde og bare noe å tygge på. Men for å avhende brukte tyggegummi menneskeheten har ikke lært. Lider av denne dårlige vanen, selv de som ikke liker å tygge tyggegummi eller henne med en gang. Møt pozhevannыy gummiball kan være overalt: på stolsetet i kafeer, transport, på benker, under panseret og et bord på veggene i offentlige steder. Og hvor frustrerende hvis noen tyggegummi pinne fast til klærne våre! Det er trist at bare ikke kan bli kvitt det. Hva gjør du hvis dette skjer, hvordan bli kvitt det uten å skade stoffet av klær? Tross alt, hvis du ikke ser problemet umiddelbart og fjerne tyggegummi, det sterkt absorbert i vev, og dermed hindrer renseprosessen. Viktigst - ikke prøv å fjerne det, ziskribayuchy stoff, er det absorberes mer.

Hvordan fjerne flekker fra tyggegummi fra klær?
 Det er flere måter å trygt og enkelt bli kvitt problemene rammet:


 Tildele de tørre rengjøringsmidler. Cleaner fjerner vedvarende flekken helt bruk av spesialverktøy. Selv i vanlig klær fra ham og forlot banen. Men hvis du ikke kan eller ikke har tid til å gå dit, overvinne ønsket om å fjerne tyggegummi umiddelbart, prøver å gjøre det hjemme.

 Freeze tyggegummi. Avkjølt, tyggegummi blir sprø og smuldrer lett fjernes fra stoffet. En liten ting kan plasseres i konvolutten for å sende i fryseren og er avkjølt tannkjøtt, forsiktig fjerne. Hvis dimensjonale ting og ikke plasseres i fryseren, legg til offerets plass på stoffet stykke is. Vedlikeholde det for så lenge tannkjøtt begynner å flasse. På samme måte kan du rense teppet eller møbeltrekk sofa. Bruk en liten klær og en tannbørste for en full, skånsom fjerning av tyggegummi fast. Også for forurenset vev frysing kan bruke en spesiell væskekjøling. Det er å være i salg i enkelte deler butikker. Spray fryser substans holde tannkjøtt og dens oholodyvshy fjerne. Helt motsatt metode - fjerning av varme. Zdershy øverste laget av tyggegummi manuelt i stedet for trekkpapir. Med jern oppløse tyggegummi man følger problem lag bak ting gjenstår å promokashtsi. Det er mulig at fettet vil være på stoffet. Så du blir nødt til å ta med en flekk av tyggegummi fra klær, å ty til videre handling. Fjerne tyggegummi løsemidler. Etter å ha fjernet den øvre del av skulderblad klissete klumper, utlede fra tannkjøtt flekker fra klær med alkohol eller aceton. Vær forsiktig, kan enkelte stoffer falme, så prøv først effekt av løsemidler på stedet av vev ubemerket. Hvis den ikke røyter, kan du begynne å fjerne flekker.


 Hvis du er langt hjemmefra og på hånden ingen fryser, ingen jern, ingen tørr rengjøring, fortvil ikke, kan en veske alltid finne noe som passer. Prøv å fjerne gummi tannkjøtt, oppløst hennes parfyme, toalett vann, neglelakkfjerner.

 Vær forsiktig når du er i det offentlige, og hvis problemer i form av tyggegummi stakk skjedde, da du allerede vet hvordan å kjempe.

Яндекс.Метрика