Hvor ofte gjør Mantoux barn?
 Mantoux test - det er ikke vaksinert, og diagnostikk for tilstedeværelsen av et barns kropp tuberkulose. En vaksine gis til barn, kalt "tuberkulin". Denne fremgangsmåten blir utført for å identifisere sykdommen på et tidlig stadium å forebygge dets alvorlige konsekvenser. Mantoux-metoden tar ingen fare for helsen til barnet ditt, som en vaksine som består av varme drept bakterier. Mantoux test - immunologisk test som kan oppdage et barns kropp TB infeksjon. Etter inn i stedet for noen tuberkulin begynner å utvikle en allergisk reaksjon. Hudprøver på plass rødme, det vises en liten bakke. En positiv Mantoux test forekommer i de barna som kroppen er tuberkelbasillen.
 Hvert barn etter fødselen på sykehuset gjør BCG-vaksinasjon - vaksinasjon mot tuberkulose. Når et barn blir et år, utførte han den første Mantoux-metoden for å overvåke hvordan kroppen vil reagere på tuberkulin. Denne prosedyren utføres årlig til 14 år gamle barn hvis han ikke er allergisk og hudsykdommer, epilepsi. Siden 14 år, må den unge gjennomgå en årlig X-ray.
 Før hvert barn Mantoux test må nødvendigvis se barnelege, som denne prosedyren bør gjøres bare helt frisk baby. Etter den siste av sykdommen må være minst 30 dager. Etter 72 timer etter vaksinasjon prøve målt linjal. Innen 72 timer nettstedets med våt og du kan ikke klø.
 Barn som er i risiko for tuberkulin, er Mantoux test utført to ganger i året:
 Barn som ikke har fått BCG-vaksinasjon.
 Barn som lider av nyresykdom og luftveiene.
 Pasienter med diabetes mellitus, systemiske sykdommer.
 HIV-smittet.
 Barn som får hormonbehandling over en måned.
 Hvis du trenger videre undersøkelse eller mens du forbereder barnet for BCG-vaksinasjon Mantoux test gjentas med et minimumsintervall - en måned.
 Det er viktig å Mantoux- test årlig, som reaksjon på tuberkulin beregnet dynamikk.
 Mantoux-metoden utføres tre dager før noen planlagt vaksinering eller en måned etterpå.
 Barn som lider av allergi, er Mantoux-metoden utføres samtidig med å ta antihistaminer 7 dager før testen og 2 dager etter. Som en reaksjon på tuberkulin antihistaminer ingen effekt.
 Mantoux gjøre både høyre og venstre hånd. I tillegg er barnet definitivt en anmerkning om hvilken hånd holdt test hver gang.  
Hvordan bli kvitt loppene i et privat hjem
 Tilstedeværelsen av blodsugende insekter og parasitt i et privat hjem - ikke uvanlig. Denne situasjonen er et presserende problem for hele familien, fordi i huset, bortsett fra for voksne og barn kan være.
 Loppebitt, for eksempel, er svært smertefullt og kan føre til alle slags allergiske reaksjoner. Vokter renslighet og orden i våre boliger er fasjonable kjemikalier som bekjemper parasitter. Men de er ikke så effektiv som du vinner med lopper gang bare fungerer ikke! For å gjøre dette, bevæpnet med kunnskap, der det er husholdningenes loppe og hva du skal gjøre for å bli kvitt denne plagen.
 Hvem er skyldig i huset ditt infisert lopper?
 Lopper i et privat hjem kan zavestysya ikke bare på dyr, de kan få deg ut av kjelleren eller skruppelløse naboer. Sex (eller husstand) loppe biller forskjellig fra sine kolleger lever på katter og hunder. De er veldig små, nesten svart og "kusuchye." De lever i gulvlister, tepper, sofaer, senger, hvor vanligvis en person som er bærer av egg (total utviklingen syklus av lopper - 4 uker).
 Hvis loppe ikke har vokst til størrelsen av de voksne insekter, har det en svart farge og moden blir brun. Der det er urenhet, loppe larver utvikler seg raskt, når de spiser razlahayuschymysya rester av mat og til og med avføring av andre insekter.
 Man - carrier larver
 Konfrontert med objekter, mennesker, uten å vite, kan loppe egg flytte fra ett sted til et annet. En måned etter at de "første visit" parasitter i hjemmet ditt, kan du oppleve ubehag ved anklene. Voksne lopper lever av blod alene, de bite bena (løft, ben og ankel). Man grer bittet, kan huden zahnoitsya, og bittet er lang tumescent Hvis ja, må du innrømme - i ditt hjem loppe måte. La oss bli kvitt plagen.
 Bli kvitt loppene hjem
 Så, hvordan bli kvitt loppene i et privat hjem? Det første du må gjøre generell rengjøring av lokaler, være sikker på å støvsuge alle hardt for å nå områder.
 Ting som kan avgjøre insekt må perepraty i varmt vann, luftputer og kledd i frisk luft og gjerne flere dager å tørke i solen.
 Enhver spray betyr egnet for å fjerne lopper. En patron varer i 10 kvm Etter kjemisk behandling er ikke anbefalt å vaske gulv 3-5 dager for å stoppe fremveksten av nye lopper.
 Man kan bruke urteekstrakter med spesifikke dufter (1 teskje av eukalyptus, musk og 1 ss salvie 2 ss). Alt dette er å helle kokende vann og la den avkjøles, deretter press og hell blandingen i flasken med spray, strø alle rom, ikke glemme dine favoritt tepper og sofaer.
 Husk at lopper ikke liker kulde, så regelmessig lufting hjelper deg å unngå den "loppeangrep." To ganger i året ting tørke i solen, kan lopper ikke tåler direkte sollys.
 Med gode kamper lopper salt og mat brus, som også må blandes i like proporsjoner, oppløst i varmt vann og spray overflaten gulv og tepper.
 Hvis du mener at helt ble kvitt blodsugere, nær terskelen til sitt hjem sted noen kvister estragon chips eller furutrær. Denne sterke lukten avskrekker insekter, ikke tillater dem å nå grensene til ditt hjem.  
Hva giften bugs?
 Mange leietakere er fast overbevist om at levende er ikke "på bakken", de er immune mot forekomsten av slike uheldige problemer som små insekter og bugs. Denne troen er helt galt. Ta for eksempel, veggdyr. De kan vises i alle, selv de mest ren leilighet i toppetasjen. Videre kan du sette dem hvor som helst og uansett på hvilken måte. Det mest populære alternativet - en frakk.
 De fleste bugs bare prypovzayut fra naboer. Et yndet sted for oppholds parasitter - er, selvfølgelig, seng. Veggedyr biter helt smertefri og ingen føles som, bite offeret, injiserer de smertestillende. Men så biter begynner å klø, bli betent og ofte sine plasser blemmer vises. I tillegg bugs relatert til potensielle bærere av ulike sykdommer, og når disse insektene malosympatychni du velger å slå seg ned - umiddelbart bli kvitt dem på noen måte mulig.
 Så la oss vurdere alle mulige måter å bli kvitt problemet og forstå hva giften bugs. Vi vet at alene å håndtere disse insektene ubrukelig, så du må mobilisere naboer og forgifte dem samtidig. Den mest effektive måten er definitivt regnes som en utfordring SES og private "jagerfly mot parasitter." Disse tjenester fagfolk som vil finne en hensiktsmessig måte ut, ikke bare behandle alle leilighetene, men også inngangen og kjeller.
 For uavhengige kamp veggdyr som det finnes måter, men at det i alle fall er kjemisk behandling. Du kan kjøpe spray medikament utviklet spesielt for slike tilfeller. Selges disse tingene i noen jernvareforretninger, et ganske bredt spekter. Ved å kjøpe medisiner og behandle dem alle flat. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot baseboards, sprekker og møbler designet for å sove.
 Før behandlingsrom bør alltid ha på vernehansker og en respirator, og deretter vaske alle klær, som ble gjennomført behandling. Prøv å fjerne barna fra leiligheten, kjæledyr og skjule produkter. Etter behandling, etter at tilstrekkelig tid for gnagere (det er vanligvis angitt på pakken), sørg for å lufte leiligheten og vaske alt vaskemiddel. Men husk at denne prosedyren vil være mindre effektive fordi, som nevnt ovenfor, er det nødvendig å behandle alle leilighetene i gangen, som gjør inngangen. Derfor kan det hende at prosessen må gjentas.
 I et forsøk på å bli kvitt parasitter kan også brukes og folk rettsmidler. De ganske mye. For eksempel, det er en oppskrift: Du lager en blanding av parafin og grønnsåpe og deretter bruke den resulterende løsningen til alle flater og sprekker. Ikke dårlig hjelper blanding av parafin og terpentin eller ammoniakk løsning med terpentin.
 Dersom alle tiltakene var mislykket, er det bedre å ringe eksperter.  
Bed bugs - hvordan bli kvitt dem?
 Fra veggedyr nesten ingen er trygge, kan de være i ethvert hus eller leilighet. Disse feilene er ikke fullt ut forstått, det er bare kjent at de kan oppleve å tilby en ny menneske fra ham i en avstand på 20 meter.
 * Hvordan avgjør dere hva du har hjemme avlet bugs?
 1. Hvis du trygt hver kveld går til sengs, og ved morgen oppdage sår på kroppen hans som ligner på myggstikk, og du vet at mygg i hjemmet ikke er funnet eller er ikke ennå mygg sesongen, kanskje i din Hjem avlet bugs.
 2. Hvis såret på kroppen snu hver dag inn i et sår som bare ikke forklare felles myggstikk, de blir bredere og bredere, og ingen grunn er ikke, så du bare bugs.
 3. Hvis ark der du sover, du fant også små flekker (ekskrementer bugs) som tørket blod, du bare feil!
 * Hvordan finne veggdyr? Hvor feil?
Bed bugs - hvordan bli kvitt dem?
 De er overalt, hvis du nøye prydyvytesya din sofa eller seng (i utgangspunktet alle sprekker), vil du se dem, kan det hende du må gjøre dette, de la ikke merke til, og nå legger merke til, og sjekk din soverom, seng, bak teppet (hvis ) og du vil se dem!
 * Hvordan fikk de vises?
 De kunne ta med din venn uærlig (det kan være i orden). Du kan eie dette som kommer til å ta et par bugs med det, alt kan skje, de kan flytte deg fra skruppelløse naboer, kanskje du ikke regelmessig ta en dusj, eller du har noen eller gamle bøker eller brukte møbler å bruke, og de allerede avgjort der. Opsjonene kan settes i prinsippet bør hva forskjellen bare bli kvitt dem og avslutte saken.
 Bli kvitt veggdyr?
 1. Hvis du er flink med økonomi, inviterer vi folk med spesielle firmaer som driver Dezynsektorы, vil du finne annonser på ulike nettsteder, i aviser, på oppslagstavler på internett.
Bed bugs - hvordan bli kvitt dem?
 2. Hvis du ikke ønsker å tilbringe en pen sum penger, så behandle ditt hjem selv - det er ikke vanskelig, og like morsomt, jeg ville ha sagt) Jeg må gå til veterinær apotek og kjøpe 100-200 gram av stoffet "Nurel" (eller podbnoho) fortynne medikamentet i kokt avkjølt vann i et forhold på 100 g / 5 liter vann, blir løsningen ligner flytende krem. Det er nødvendig å spraye alle møblene (konvensjonell sprøyta kan) og et par timer for å ventilere leilighet, hus, etc. Produktet er ikke skadelig for kroppen, men likevel ønsker å bære en gasbind bandasje (dual layer) på nesen og munn (luftveiene, men kjemi - Gud vet det). Etter behandling, to timer ventilere. Denne artikkelen er basert på personlig erfaring!
 Skål! Lykke til!  
Яндекс.Метрика