10 beste måtene å beskytte hjemmet ditt mot tyveri og leiligheter!
 Gjorde livet tilfeller når din eiendom ble stjålet. Kanskje det har skjedd med vennene dine? Hvor frustrerende er fortsatt å bli kvitt sine ting i orden som er blitt akkumulert over år, eller var en stor verdi.
 Ifølge Criminal Investigation Department of the Interior Ministry i 2010, hadde Russland begått - 1,5 millioner ran, innbrudd og ran.. Dette er nesten 60% av alle anmeldte forbrytelser. Og det er bare offisielt. Hvor mange mennesker er slått til politiet, med små, hjemlige innbrudd, for eksempel hager og hager.
 Tror det er bare utrolige tall. Hvis du fortsatt problemer med dette obmynala partisystem sannsynligvis bare heldig, eller du allerede har noen beskyttelse metoder. Men selv om du tror at beskyttelsen av hjemmet i orden, har du fortsatt lese denne artikkelen. I det minste for å sikre påliteligheten av disse metodene.
 * Beskytt ditt hjem og eiendom mot tyveri. Hva er de viktigste problemene som møter eiere av leiligheter og hus? Hva er de viktigste typer tyveri og hva du skal gjøre til 99% lavere denne risikoen. Disse og andre spørsmål får du svar ved å lese denne artikkelen.
 1.vydy ran.
 * Robbery når eierne ikke er hjemme.
 Slike ran forekommer ofte. Stjele alt du kan finne og ta pengene, smykker, hvitevarer, klær, dokumenter og gjenstander av verdi (verktøy, antikviteter).
 Personer som har vært utsatt for ran føler sjokk da inn i leiligheten, der alt er snudd på hodet, og alle de stjålne verdisaker. Alt kjøpt opp av i mange år i et øyeblikk var borte eller skadet. Etter dette er alltid harme og bilder. Og alt dette kunne vært unngått hvis det tidligere tatt nødvendige tiltak.
 * Robbery når eierne av huset.
 For hjemmet eieren er den farligste situasjonen. I dette tilfellet, er hans liv truet. Konsekvensene av alt dette kan være den tristeste. Det er tilfeller der eierne klart å bekjempe plyndrere og beskytte. Men de fleste av dem zapodiyuvalasya skader av varierende grad.
 Vel, hvis en person er sunt. Men den psykologiske traumer av hendelsen kan forbli i en mannsalder. Så hvordan kan du unngå ran? Hva du trenger for å sørge for at eiendom og liv forble under beskyttelse.
 * 10 effektive måter å beskytte hjemmet ditt.
 1. Bruken av private sikkerhetstjenester. Dette er den mest pålitelige måten å beskytte hjemmet ditt mens du ikke er hjemme. Hvis du er bekymret for at du kan rane til du kommer hjem - sett eller video kikkhull video intercom, og neste alarmknappen. Det bør plasseres slik at selv om du åpnet døren, vil du kunne klikke på det i tilfelle fare.
 2. Bruk en forsikringsselskap. Forsikre den mest verdifulle ressurs for deg, kan tapet av som viser seg å være en betydelig slag.
 3. Sett pålitelig inngangsdør, påliteligheten av som bestemmes av GOST beskyttelsesklasse. Komplett med dør må gå samsvarssertifikater.
 4. Bytt vindusgitter. Eller velge en mer praktisk og ikke for dyrt måte - sett pansrede film.
 5. Ikke mist huset til fremmede eller ukjente mennesker. I tilfeller der du har kommet til arbeidernes eller rørleggerarbeid reparasjoner, sørg for å se dem arbeid. Lukk døren til andre rom og plass til på dette punktet er de ikke politiet.
 6. Hvis du ikke kan bruke tjenestene til privat sikkerhet, installere enkel GSM alarm. Hvis du får et signal penetrasjon til din mobiltelefon, og du kan ringe politiet.
 7. Hvis du er borte i lang tid, spør naboer eller slektninger til å ta korrespondanse fra postkassen. La lysene på hjemme. Du kan også kjøpe simulator arbeider TV.
 8. Ikke si det til noen, men nære venner, din clickstream, og når du kommer hjem.
 9. Vær beskjeden. Være beskjeden om din dyrt kjøp, ikke gråt "om det til alle sine venner.
 10. Hvis mulig, lagre verdisaker i safe, og penger i bankkortene.
 * 10 seter (graden av popularitet) hvor innbruddstyver er på jakt etter i første omgang:
 1. I skuffer og hyller, en kommode, et skrivebord, en sekretær.
 2. Klærne i skap, i klær, i gangen, i kurver med tøy. Innbruddstyver er ikke pobrezguyut perevoroshyt å finne verdifulle.
 3. bøker, CDer, videobånd. Så ikke skjule sin stash på disse stedene.
 4. bokser, med sko, ting med verktøyene i medisin.
 5. madrasser. Det er utrolig at noen mennesker fortsatt skjule sine sparepenger.
 6. Kjøkken: banker med korn, nedkjølt, i noen kapasitet for lagring, samt i ovnen.
 7. malerier, tepper på veggen bak speilet.
 8. I toalett tank.
 9. husholdningsapparater. Selv om de ikke ser inne, de bare ta bort teknikken med skjult godhet.
 10. I de skjulte utsparinger i gulv og vegger. Disse nettstedene eller røvere og sjekke det i det minste.
 * Der, da, holde verdisaker?
 Det er best å oppbevare verdisaker i bankbokser. Penger er ønskelig å holde bankkort. La på mengden av ikke mer enn 10-20000 rubler for presserende utgifter. Hjemme er best å gjøre spesielle gjemmesteder eller i hvert rom. Og så enda en gang ikke å risikere det, stille inn alarmen.
 Lykke til!  
Hvordan å bringe alkohol fra kroppen?
 Overdrevent inntak av alkohol - svøpe av vår tid. De fleste mennesker regelmessig konsumerer alkohol varierende grader av styrke. Men dette opphever ikke behovet for å gå på jobb og kjøre. Derfor er spørsmålet om hvordan å ta med alkohol fra kroppen, forstyrrer mange menn og kvinner. For å lette bakrus tilstand, og raskt bli kvitt alkohol i blodet kan brukes av medisinske eller hjemme rettsmidler som er tilgjengelige for alle. I denne artikkelen vil vi snakke om hvordan rensing fra etanol, og hvor effektive ulike måter å fremskynde og forbedre prosessen.
 Profesjonell hjelp
Hvis du raskt vil bringe alkohol fra kroppen kan ta kontakt med medisinsk anlegget hvor blodet vil klare med spesielle løsninger tvunget invasiv metode. Prosedyren blir utført ved hjelp av dyser og er ansett for å være spesielt effektive i de tilfeller hvor det er en sterk forgiftning eller lang binge. Denne teknikken er fullt berettiget i tilfeller når upotreblyavsheho alkohol er en alvorlig sykdom i hjerte og blodkar og håndtere virkningene av rus mann ikke kan (det er en risiko for liv).
 Mekanismen for fjerning av alkohol fra kroppen
Før du bruker hjemmelagde metoder bør snakke om hvordan det er å fjerne alkohol fra kroppen naturlig. En del av etanol, fikk kroppen med alkohol synes uendret gjennom huden, lungene og nyrene. Den prosentandelen er omkring 30%. Porene i huden og lungene etanolen fordampet, og nyrene fjerne den fra de naturlige kroppsvæsker. De fleste tester for å fastslå alkoholinnhold er basert på utledningen av kroppen og fordampning av ren etanol.
Som en del av alkoholen blir behandlet av kroppen, er det involvert i oksydasjon og omdannelse til eddiksyre. Dekomponering av alkohol i leveren er direkte under påvirkning av alkohol-dehydrogenase-enzym som omdanner etanol for å atsetaldehyt giftig stoff, som er årsaken til skrumplever hos alkoholikere. Deretter atsetaldehyt oksydert i leveren til tilstanden av eddiksyre, som kan behandles av praktisk talt alle cellene. Således avledes ca. 70% alkohol. Som for tiden at kostnadene ved å rense kroppen fra alkohol, alt avhengig av tilstanden til leveren og ideelt sett består Menn 015 ppm per time, og for kvinner - 01. Hvis overføringen er veiledende i myllylytrы, kroppen av en frisk mann, vekt som er ca 80 pounds per time er i stand til å behandle opptil 25 ml ren etanol.
 Hvordan å fremskynde prosessen med å rense kroppen hjem metoder?
Siden hastigheten opp tilbaketrekking av alkohol i leveren ikke, kan du prøve å fremskynde tilbaketrekningen av ren etanol gjennom huden, nyrer og lunger. Du kan gjøre dette ved å spise mer likvide og aktivt bevegelige - egnet utendørs trening, dans, husarbeid. Med dans, forresten, bør være mer forsiktig for de som hjerteproblemer. Men hvis du er helt frisk, til timen for aktiv bevegelse hjelp takle konsekvensene av å drikke øl nesten helt.
For drikking bør velges:
søt sterk te - det vil gi en vanndrivende effekt og akselerere utskillelsen gjennom nyrene alkohol og koffein til stede i te forsiktig gjenoppretting av fokus og fjerne forvirring;
agurk eller tomat pickle forhindre dehydrering og gjenopprette væske- og elektrolyttbalanse, fjerne bakrus;
Melk er også gode giftstoffer, fjerner effekten av alkoholforgiftning, må du ta 200 ml hver time;
hot kyllingsuppe med kanel og spisskummen (å drikke en liter buljong, dele den inn i tre deler);
Du kan også drikke honning løsning, som er forberedt med et glass vann og en spiseskje honning; sin vanndrivende effekt bidrar til å bringe alkohol gjennom nyrene, men vil drikke en cocktail glass hver halve time; derimot, er denne oppskriften bare egnet for de som ikke er allergisk mot honning og bie produkter
Som et ytterligere hjelpemiddel organ kan ta absorberende midler, slik som aktivert karbon. En enkelt dose av 6-7 tabletter vil gjøre at du ønsker å be om et glass varmt vann. Men du må drikke før alkoholen kommer inn i blodet, da kull absorberer fusel oljer som forbedrer bakrus. Men etanol molekyler absorberer det, dessverre, kan ikke: de er for små. Og for raskt å nøytralisere acetaldehyd dannes i leveren kan ta tre tabletter av ravsyre. I løpet av dagen, kan du gjenta resepsjonen et par ganger i samme dosering som kroppen ikke stoppe behandlingen av alkohol, noe som betyr at acetaldehyd dannes i leveren så lenge all alkohol ikke vil bli fjernet eller endret.
 Kanskje "Antypolitsay"?
Dessverre, den universelle rettsmiddel som raskt kan bringe alkohol fra kroppen og hjelpe umiddelbart, ikke eksisterer i naturen. Et kostnads ​​motgift som nå vanligvis selges i apotek og supermarkeder er en blanding av vitaminer, medisiner for hodepine og aromatiske dufter som midlertidig kan avbryte lukten av alkohol. Hvis konsumert dose av etanol er svært lav eller du sliter med mindre gjenværende effekter av gårsdagens fest, kan deres metode anses hensiktsmessig. Men sterk beruselse slike anlegg vil ikke hjelpe, og absolutt ikke fremskynde tilbaketrekningen av alkohol fra kroppen.  
Яндекс.Метрика