Hvordan velge en blender?Å begynne å bestemme hva vi trenger blender eller stasjonær?
I-pasient mye lettere å lage smoothies, mousse.
Likeledes er det mulig å foreta suppe. Svært ofte de kombinerer utfyllende. Hvis du trenger er en blender, deretter velge det veldig enkelt.
Bare tre kriterier:
- Power (jo sterkere, jo flere typer mat han sliper For cocktails ganske 200W.);
- Materiale (. Selvfølgelig, glass og metall dyrere plast Spesifikke forskjeller er ikke å være);
- Convenience (du må prøve å demontere og montere blender !!! Du må være komfortabel!)

I nedsenkbare flere muligheter.
Avhengig av vedleggene den kan brukes og hogge vårløk, ost, kjøttdeig i sin tur, og selv gni-hogge grønnsaker for en salat! Og etterspørselen etter dem lenger, og jeg vil snakke mer om dem!
Pris blender vil først og fremst avhenge av makt. Blender 600 W fritt hakking rått kjøtt i stuffing!
Deretter, igjen, merk kvaliteten av materialet. Metallet "ben" øker kostnadene for apparatet. Produsenter hevder at alt er til fordel for kjøperen! Liker, er metallet mindre utsatt for ødeleggelse av høye temperaturer! Selv om de gjør plast beinet varmebestandig, og de kan trygt lage suppe rett i potten.
Følgende kriterier - dysen.

Settet kan være
- Glass (nesten alltid er - veldig nyttig ting for cocktails) NB! nesten (!!!) overalt! Hvis du trenger en, sjekk utstyr.
- Sliping bolle. At det kan hogge stuffing-grønn-ost. Avhengig av strøm. Merk at denne koppen vil ha trekk, over hennes boliglån produkter ikke anbefales. Det er da at du ikke blir skuffet))
- Corolla. Visp fløte og røre. Ikke kna deigen!
- Den viktigste nasadochka. Vi kaller det "leg". Det er hver blender, og dens formål - å male alt til puré staten. Det vil si, hvis du håper det kan hjelpe og ost på pizza hakkede gulrøtter og løk i zazharochku og cocktail gjøre og puré barn, viser det seg bare du cocktail saus og Kreml!
Rubi - Bowl referert til ovenfor.
- Den dyreste kopp blender er terochkamy og hakking. Disse blender er direkte slektninger skurtreskere. De er svært funksjonelle, tar liten plass og lett å montere, rozbazaryuyutsya, i motsetning til høsting. I de boller og kniv er at du kan hogge noe. I sjeldne tilfeller kan det være en plastmunnstykke for å lage deig.
Likeledes er verdien av en hvilken som helst blender, og er nedsenket og fast, avhengig av sammenstillingen.
Små hemmeligheter blender!
- Det gjør dem lettere å rengjøre - hell i en beholder med vann vei og trykk på knappen.
- Noen tips til blender selges separat til servicesentre. Bare vet at noen modell nedsenkbare blender Braun munnstykke som kan kjøpes, samt flotte vakuumbeholdere. Andre blender må spesifisere en tjeneste modell. Dessverre er ikke alltid egnet dyse.
- Se på en mikser ... noen ganger utfyllende uventede vedlegg, de kanskje mer egnet for deg i pris og funksjonalitet.
Og, selvfølgelig, stole på dine behov! Hvis målet ditt - banan-milkshake, gjerne ta nesten hvilken som helst blender håndtere det!
Hvis du har en blender - bytte kvern, er modellen ikke mindre enn 600 watt og en kopp - chopper.
Lykke til shopping!  
Fjerne flekker fra tyggegummiFor noen tyggegummi - bare en fin ting, andre kan ikke forestille seg livet uten Bubble Gum. Noen ganger er dette nezateyliv produktet er hovedpersonen i konkurranse med bobler. Kanskje de eneste holdnings husmødre til zhuytsi definitivt negativ. Hvis noen i familien har klart å sitte på den eller på annen måte ta på klær er lumske forurensning har problemer med rengjøring.
Du vil trenge:
- En plastpose;
- Frysere;
- Ice;
- Brush;
- Kniv eller plastskrape;
- Iron;
- Papp;
- Såpe eller vaskemiddel;
- Kokende vann;
- Solvent eller alkohol;
- Ull.
Her er fremgangsmåten
1. Ta klær med tyggegummi fast i profesjonell kjemisk rensing, hvis du ikke er sikker på effektiviteten av hjemme-skift. I den klebrige massen som trenger dypt inn i vevet struktur og fast overholder det, kan forbli på lerret flekk av konditorfarge. Eksperter velger rengjøringsmidler egnet materiale for produktet.
2. Ikke gni tannkjøtt, prøver å fjerne det selv. Så du bare tørkes henne mer forurensning inn i stoffet. Det anbefales å umiddelbart fryse som fast sted å gummi avvist porene lerret. Du kan sette skitne klær i en plastpose og legg den i fryseren eller sette inn masse fester biter av is.
3. Vent til tannkjøtt flekken brøt helt fryse. Du må umiddelbart skrape av sin sløv siden av en kniv eller plastskrape, tar seg ikke å skade ting. Ikke la strikken varme opp - og til fest den til biter av is. Etter mekanisk rengjøring produkt bør zapraty i såpevann og skyll.
4. Prøv radikalt motsatt vei - smelte fast tannkjøtt i kokende vann. Denne rensemetoden er egnet hvis buksa er farget flekken motstandsdyktig. Lavere slitasje skittent sted i en bolle med kokende vann og helle på tannkjøtt vannkoker. Stoffet skal være helt våt. Når vannet blir varmt, men ikke skarp, zchystyte tannkjøtt børste.
5. Vыhladyte jern forurenset produkt, sette gjennomsnittstemperaturen. Dette er en annen termisk metode, noe som har vist seg å være en god kamp med en klebrig masse. Bukser bør settes på papp eller tykt papir og stryke stedet ned til siste partikkel tannkjøtt fullt passere på underlaget. Etter disse manipulasjoner gå klær tørr børste og vaske som vanlig.
6. Prøv å tømme tannkjøtt bruke sterke produkter - bensin, uyat-alkohol eller andre løsemidler. I stedet kan du bruke alkohol-basert verktøy. Sørg for å teste effekten av rensevæske på lite synlig område av klær, for eksempel inversjon podhybky ben. Hvis kluten ikke er skadet, kan du rengjøre forurensning med en bomullspinne.
7. Til slutt, som rensevæske kan bruke varm eddik. Hvis du kan fjerne tyggis, må fullt vaske klær med en duftende pulver eller gel - den fjerner lukt og stygg glorie på plass stripping.  
Hvordan velge en støvsuger?Butikken støvsugere alle synes om det samme - kropp, slange, slange og børste. Men i mellomtiden, forskjellen mellom dem er betydelig.
Før du velger en støvsuger, merk hvor det samler støv. I dag er det tre typer bag - vesker, containere og vannfiltre.
1. Bag - den mest kjente og minst kostbare typen bag. De er begge gjenbrukbare, laget av tekstil og disponibel, papir. Til tross for utbredelsen, er det ikke det beste alternativet. Stoff poser anholde store støvpartikler, men lett å gå glipp av små. I tillegg er den øde støv - ikke den mest behagelige yrke.
2. Beholder for støv ikke krever erstatning. Den trenger bare å vaske og tørke grundig etter fylling. Thermos beholder vesentlig dyrere enn tilsvarende modeller med poser. En annen ulempe dem - høye støynivåer. Ved bruk av vakuumbeholderen blir resonatoren. Derfor å rengjøre med følgende modeller av støvsugere ikke akkurat kalles stille.
3. Støvsuger med vannfilter - en ekte maskin for å lage en god mikroklima. Inntaksluften ble vasket med vann og våt støv avsettes i beholderen. Fordelene med støvsugere omfatter effektivitet, og manglene - relativt høy kostnad.
Filter: hvorfor trenger vi flere filtre?
Passerer gjennom støvsuger, går luften ut og kommer tilbake inn i rommet. Det er viktig at det være klart, som mikroskopiske partikler, dispergert i luften, mer farlig støv som ligger i hjørnene. Inhaling forurenset luft forårsaker irritasjon av slimhinner og allergier. Moderne rengjøringsmidler må beholde minst 99% av støvet. Vel, hvis den valgte modellen vil bli utstyrt med et HEPA filter. Han plukker opp de minste biter av støv, bakterier og allergener. En veldig god ren gi rengjøringsmidler med vannfilter - de holder over 99, 99% av støv. Igjen, har den høyeste prisen.
Ytelse mer - betyr bedre?
Mange mennesker når du velger en støvsuger orientert til makten. Faktisk virker det som støvsuger effekt 1800 W mye bedre enn sin bror med en kapasitet på 1400 watt. Men det som virkelig definerer makt? Til å begynne med, hva er strømforbruket (det er ofte angitt på kroppen) og sugeeffekt. Strømforbruk bestemmer størrelsen, strømforbruk og støy. Den kraftigere støvsuger, så det er større og "høyere".
Men kvaliteten på rengjøringen strømforbruk påvirker svakt. Mye viktigere er kraften av absorpsjon. Men det er spissfindigheter. Hvis du ikke har barn og persiske katter, og gulvet er dekket med laminat, linoleum eller teppe, vakuumsugeeffekt på 300 watt perfekt takle ting i orden. I dette tilfellet, å kjøpe en kraftig støvsuger vil bare unødvendig sløsing med penger og energi i løpet av sin drift.
Type rengjøring: vått eller tørt?
Velge en støvsuger for hjem, vurdere hvilken type rengjøring du trengte mer? Funksjonen til våtrengjøring signifikant øker kostnadene for innretningen, men trenger du det? Damprensere er mye mer vanlig, og i en liten leilighet der hver kvadratmeter av veier, bedre opt for en vanlig støvsuger. Ikke nyttig rengjøring støvsuger og de med gulvet dekket med linoleum eller annet glatt materiale.
Jeg trenger virkelig en rengjøring støvsuger for familier med små barn. Samt de som elsker tepper og gulvbelegg med en tykk bunke. Ingen vanlig støvsuger kan ikke rense teppet, spesielt lys, da dette vil gjøre rengjøring.  
Ordningen Patchwork for nybegynnere gratis

 Patchwork for nybegynnere, eller med andre ord, scrappy sy, er at noe forskjellige lapper sydd sammen. Denne stilen er kjent i svært lang tid. I stil med "lappeteppe sy" tidligere sydd dyner, tepper, håndklær.
 Det begynte som en økonomisk lappe håndverk. Ikke å kaste deler av stoffet er produsert nye ting. Med utviklingen ordningen lappeteppe i denne stilen ble gjort og pyntegjenstander, veggmalerier. Etter å ha mestret teknikken av patchwork for nybegynnere kan du dekorere hjemmet ditt med vakre og elegante produkter.

 Hva trengs for å spille lappeteppe


 For patchwork klasser for nybegynnere trenger du: stykker av stoff, saks, herskere, mønstre og patchwork ordningen som du vil jobbe.
 Ordningen Patchwork for nybegynnere kan bli funnet på Internett, og kan kjøpes i spesialforretninger. Hvis filler og utklipp av stoff fortsatt trenger å forberede seg på patchwork, butikkene selger klar stoff. Fra hva vi kan umiddelbart sy.
 Det er interessant lappeteppe ordning for nybegynnere:

Ordningen Patchwork for nybegynnere gratis

 Scrappy sy for nybegynnere ordningen


 I patchwork ordningen og bildene er helt forskjellige nivåer. De vanskeligste produktene bedre gripe de bøker og manualer "Patchwork for nybegynnere." Vanligvis i slike manualer og diagrammer gjør lappeteppe som mye enklere for deg å starte arbeidet.

 Teknologi Patchwork for nybegynnere


 Stykker for lappeteppe må nøye utvalgt for farge og tekstur. Du kan kombinere brikker av fargemønster, med selv farget patcher, med farger som tilsvarer fargene av fargede flekker.
 Her er en annen kul lappeteppe ordningen:
Ordningen Patchwork for nybegynnere gratis

 Planer for lappverk for nybegynnere


 Du kan koble et stort stykke tøy med et lite stykke. For eksempel til små fargede brikkene plassere rundt et stort stykke.
 Gratis Patchwork for nybegynnere basert på en kombinasjon av flekker i sammensetning og tykkelse av den samme strukturen. Arbeide med utklipp av forskjellig tykkelse kan være i nærvær av erfaring med patchwork.

 Ordningen lappeteppe


 Patchwork teknikk for nybegynnere å lære å bedre håndarbeid lappeteppe av identiske brikker. Det vil tilpasse seg den teknologien som kan deretter gå videre til mer komplekse komposisjoner.
 Hvis det er en ordning kan sy lappe hender, og du kan smøre på maskinen. Det hele avhenger av hvilken vei du vil. Mange mestere patchwork akkurat som prosessen med håndsøm.

 Lappeteppe for nybegynnere Video


 Interessant video av patchwork for nybegynnere, anbefaler vi å vise.
Яндекс.Метрика