Hvordan vise mygg av leiligheten?
 Til tross for at de "frukt" mygg, fruktfluer faktisk ikke skade personen i leiligheten kan de være en kilde til vektproblemer. Spesielt gjelder dette bruk av mat, mygg flyr overalt, kan falle inn i maten du spiser som ikke bidrar til en sunn appetitt og imot hygienisk. Mange interessante spørsmål: hvor er Drosophila i et trangt? Voksne kvinner legger sine egg på frukten selv når de er under direkte modning. Når frukt eller grønnsaker faller inn i et varmt rom, de begynner å svekkes og råte, som fungerer som et utmerket miljø for aktive vekst mygg, i noen få timer hele skyen kan bryte fri, fylle dem alle fasiliteter. Forebyggende tiltak for å hindre forekomst av mygg
 Hold frukt og grønnsaker i kjøleskapet eller kjeller;
 Ikke hold åpne beholdere med øl, vin, søt sirup, syltetøy;
 Ta hensyn til renslighet avløp og lufte rørene, starter oppvasken bare når det fjernet alle rester av mat;
 Leverer betimelig søppel, må søppel være ren og tørr;
 plenen i nærheten av vinduet må være i perfekt stand som mygg kan zavestysya i gresset; Skjær den i tid og fjerne rusk;
 Hvis det så skjedde det var lukke vinduene containere (som er sant for første etasje høyhuset urban) må være tålmodig og bekjempe mygg angripe alle høst og sommer.
 Måter å bekjempe mygg
 1.  Hell over i en dyp kopp øl eller vin. Lukk cup ubrukelig CD. Fanget i denne fellen, kan det bli litt av fjærmygg.
   Banken også helle vin eller øl knytte hennes plastballer, for pålitelighet i å sikre elastiske nakke krukker. Punktering hull i ballen mye. Det samme kan gjøres med en plastflaske, lukket lokket og prokolovshy mange syl hull litt over væskenivået.
   Fylle badekaret et antall søt tykk sirup. Vent til det øyeblikket når myggene vil dekke hele sirup, og raskt skylle dem bruker dusjen tube.
   Suge sverm av mygg, sveve over frukt, støvsuger. Støvpose bør umiddelbart riste gaten mens du er borte fra hjemmet.
   Inkluderer alle fans og hetter, som er hjemme, åpne et vindu. Forlate rommet i denne tilstanden i to timer. Når fullt vыduet mygg ut, lukke vinduet.
   Få apoteket kamfer olje. Varmer det i en stekepanne og gå rundt med ham alle seter i bruk Drosophila.
   Henge rundt huset kassetter.
   Bruk fumigators designet for mygg kontroll.
   Vær veldig forsiktig når du bruker kjemiske midler mot radikale fjærmygg. Hvis du rozpryskaly dichlorvos i leiligheten, prøv å ikke gå dit og ikke la kjæledyr i to timer.
   Før du søker på en eller annen måte, må du finne og nøytralisere kilden veksten drozofylov (råttent eple, bortskjemte frokostblandinger, etc.). Hvis dette ikke skjer primært å håndtere mygg har en lang og usikker. Videre med å finne kilden, du kan ikke ha noe å gjøre, bare vente til Drosophila fly på jakt etter mat.  
 Dømme etter de mange reklame, bringer tannkjøtt stor nytte for mennesket ved å rense tennene fra matrester, bleking og forfriskende pusten. Men erfaring viser at i tillegg til litt hjelp, kan det også gjøre skade. Sannsynligvis alle hadde noensinne oppdage det på såler på sko eller klær. Og mange kjente problemer med å fjerne.
 Coping med "sticky" situasjon?
Hvordan fjerne tyggegummi fra jeans, bukser
 Hver kunne møte en situasjon hvor vmostyvshys setet i offentlig transport, hjemme viser seg å være en ubehagelig klissete bukser. Den første tanken som kommer til hjernen - for å vaske. Mange kommer og senere innser at nei, er selv den mest grundig vask ikke i stand til å redde situasjonen. Gå til butikken husholdning kjemikalier er heller ikke effektive, så hva gjør du egentlig trenger å kaste ting?
 Pohanyavshy i de store strekninger av Internett, kan du finne mange tips, inkludert rengjøring av klær fra forskjellige steder og uønskede objekter. Alle som er møtt med spørsmålet: hvordan å fjerne tyggegummi fra jeans, vet at det viktigste her - vær tålmodig. Før du tar fatt på en dyp rengjøring bør fjerne tyggis fra overflaten av jeans så mye som mulig. Som du vet, er det vel holde seg til papiret på grunn av en serviett vil gjøre det enkelt. Bare da kan du begynne arbeidet med å fjerne rester.
 Metoder for å fjerne tyggegummi fra klær
 Faktisk kan du finne mange måter å fjerne tyggegummi fra bukser eller jeans. Naturligvis er det ikke til å prøve, men den mest effektive er de følgende:
 1. Effekt av lave temperaturer. Denne metoden er mest sant, fordi de fleste av de "ofre" er nøyaktig den. Å kvitte seg med klissete ting du trenger for å sette i fryseren eller sette på glatte isbiter, tidligere plassert i en plastpose. Etter 20-30 minutter, når gummien fryser, må det omhyggelig separeres.
 2. Den varmeeffekt. Det er tider når det ikke er noen måte å fryse tingen for hånden noen isen. I denne situasjonen, kan du bruke varmt vann - bare helle flekken og forsiktig vidlipyty ekkel "borrelås". Å tygge på jeans igjen noen spor, trenger du å gjøre henne en serviett eller stykke papir, og baksiden av klærne å gå varmt jern. Denne prosedyren gjentas til det er rent.
 3. Magisk effekt væske. Fuktet tannbørste i alkohol, eddik eller bensin, må du tørke av flekken til utryddelse.
 4. vaskemiddel. Ja, mange frelst og dermed bør ordinær oppvaskmiddel til vann være av tannkjøtt og godt slitte.
 5. Tyggegummi. Huske den berømte setningen "likt kurerer likt", kan du tygge tyggegummi litt nytt, og det er å prøve å fjerne den gamle, gjentatte ganger å bruke en til en annen.
 6. kjemi. Under påvirkning av profesjonell flekkfjerner eller renseri løsemiddel løser opp tyggegummi på buksene, det viktigste - følg instruksjonene.
 Alle rengjøringsmetoder kan være effektiv bare hvis du jobber sakte og forsiktig. Ellers kan du ikke bare ren ting, men skaden det.  
Som salt fisk for tørking? (Taranky)
 For å få en smakfull tørket fisk må kunne korrigere sin pickle. En viktig rolle i denne prosessen er saltvann (saltoppløsning) Hvis sыrosolenoho fisken for bruk ved kunstig tuzlutsi fremstilt ved å oppløse i vann et salt, for salting av fisk, etterfulgt av tørking av naturlige saltoppløsninger som brukes når prosloennaya salt fisk under påvirkning av trykk høydepunktene av fuktighets og saltet direkte "i sin egen juice".
 Prosedyre for salting fisk
 1.  Forberede en stor emalje gryte med intakt indre belegg eller plast badekar. Det vil solytys fisk.
  Skyll i kaldt vann fisk. Gut det før salting er nødvendig.
  Dryss bunnen av kjelen med et lag av ikke-iodized salt stor (middels) grind. Lag bør være ca 05 cm.
  Sett fisken på sidene av det øverste laget av salt i en linje i nærheten av hverandre. Igjen prosыpte salt.
  Gjenta lag til slutten av beregningene materialer. Det øverste laget bør være av salt.
  Plassere fisken på toppen saltvann stå under trykk, fortrinnsvis rundt kokekaret.
  Sett på belastning. Det bør være ganske tung gjenstand (du kan bruke sport vekt), fordi fisk bør la saften og påvirket av pressen blitt tett.
  Dekke pannen med et lokk og sted i et mørkt og kjølig sted i 40 dager. Dette garanterer deg mangel på levedyktige parasitter i deres mulig tilstedeværelse i fersk fisk som er funnet i dag ofte.
  Fisk er klar! Det er på tide å gå videre til neste stadium av obligatorisk før tørking - vыmachyvanyyu.
   Soaking fisk
  1.  Før denne klassen, rozsortuyte fiskestørrelse. Så du vil være lettere å suge den.
   Stor fisk (brasme, gjedde, vederbuk) dynket i 15 dager, endre vann tre ganger, beregning av som - 5 liter per 2kg fisk. Vann bør være kald og soaking - finner sted i et mørkt og kjølig sted. Panorere eller bøtte mens vi ikke kan holde tett lukket. Småfisk (karpe, Jelets, chebak, bass) gjennomvåt en dag, endrer vannet to ganger.
   Etter bløtlegging, drenere vann og la fisken godt obtech. Nå kan du gjøre herding.
    Tørking, eller herding fisk
   Riktig tørking du trenger en lukket, godt ventilert varmt rom, med unntak av tilstedeværelsen av insekter. Ellers dine spesialitet utyahnut katter eller fugler, eller enda verre - det vil bli håpløst bortskjemt av fluer. Hvis en slik mulighet til å tørke du ikke gjør det, kan du v'yalyty fisk utendørs, etter å ha forberedt for dette formålet spesiell ramme i form av komplekse kofferter og obtyanuv av gasbind. Dette vil tillate deg å unngå kontakt som vyalyascheysya fisk med fluer, og dens eventuelle forsvinning.
   1.  Trekk stramt tau. Forberede kroker for oppheng. De kan gjøres uavhengig av stiv ståltråd.
    Fisk henge på hoppetau tips kroker gjennom øyet eller overleppen.
    Hvis tørking skjer utendørs, nært fisk i gasbind rammer.
    I tilfelle regn, ta betimelig tiltak, som dekker rammer polyetylen stoff og fjerne det umiddelbart etter nedbør å fiske ikke zaprela.
    Tørketiden avhenger av preferansene til eieren. I gjennomsnitt for småfisk ganske 1-2 soldager; mens for større prøver kan kreve 3-4 dager.
    Råd for de som planlegger å salt overflod av fisk for ytterligere herding, ikke gjennomvåt på en gang å tørke salting. Fiske zasushennaya i store tall, før eller senere tørket og miste en behagelig smak og appetittvekkende utseende. Tørr så mye planlegging for å ta 1-2 uker. Resten av saltholdighet beholde all sin gode kvalitet, fortsetter å bli holdt under åket av en safe i kjelleren!  
Яндекс.Метрика