Hvordan stryke en skjorte

I dag, ikke hver kvinne kan skryte av at vet hvordan å stryke skjorter. Mens du gjør dette er ikke vanskelig! Å lære å stryke en skjorte ordentlig (Raskt og uten rynker) å huske noen få enkle regler.
 Prosedyre
 Strykes skjorte bedre i rekkefølge, starter med krage, åk, deretter flytte til mansjetter og ermer. Til slutt bør det være vidprasuyte bar, og en back hylle.
Hvordan stryke en skjorte

 Krage
 Krage skal strykes på hjørnene til midten av den skumle side, og slå på forsiden og gjøre det samme.
 Ingen måte bend krage på linjen og stands proprasovuyte ikke bøye, Du får veldig stygg.
 Endelig proutyuzhte åk.
 Ermene
 Begynn proprasovuvaty bedre lange ermer med mansjetter. I likhet med krage, mansjetter med proprasuyte først vrangen og da - på forsiden.
 Hvis du har en spesiell Stå stryke ermene, Bare dra på ermet og å stryke den i en sirkel. Samme igjen og det andre ermet.
 Hvis du klappe den tradisjonelle måten, ermer og brett søm sveis proprasovuyte fra øvre kant og ned. Hold opp med å var kantene ikke rynker.
 Hovedtyngden av
 Hovedtyngden av skjorten kan klapp på to måter.
 Metode 1: vidprasuyte hverandre rett hylle (med knapper), venstre hylle tilbake og til slutt - baren.
 Metode 2: skjorte strukket på en smal del av styret, dets othladte vkruhovuyu.

 Triks
 1. Bomull og lin skjorter skal strykes før de er litt fuktig. Hvis skjorten er fortsatt tørst, dryss den med vannspray eller vikle noen hvylynok i vått håndkle.
 2. Når det kommer til silkeskjorter, er det best å tørke dem grundig, og stryk over en fuktig klut. Bare ikke bruk denne gasbind fordi etter det kan forbli blanke flekker.
 3. Skjorter, kan kunstig silke ikke være zbryzkuvaty vann - flekker forbli.
 4. For ikke å brenne den skjorta å forhåndskonfigurere jern stryking modus i henhold til den type stoff. For eksempel, bomullsskjorte strykes ved temperatur 150 gr-s ved hjelp av damp.
 5. Menns skjorter skal strykes på forsiden. Klapp på skulderen er bare en mørk skjorte som de hadde ingen hvit skilsmisse, og skjorter med blanke stoffer å ikke nedtonet.Nyttårsfest


 Først utvikler seg i primitive former, det gradvis perfeksjonert, ble mer nøyaktig. Etter mye observasjon av terrestriske lys menneskeheten lært en veldig viktig ting - de naturlige prosessene er gjentatt.
 I Mesopotamia i det tredje årtusen f.Kr., falt en ny dag nedtelling syklus (år) i slutten av mars. I andre land, ble denne dagen feiret i september og desember. Referanseramme avhengig av tidlig feltarbeid i et bestemt land, region, region. Feiringen var også lokale. At jordbruket var den viktigste kilden til mat, og derfor den viktigste kilden til liv, bestemmes strukturen i kalender separate mennesker.
 I oldtidens Egypt, ankomst av det nye året feiret på natten av 19 til 20 juli (flommen av Nilen og øst for den lysende stjerne Sirius), og i antikkens Hellas, det falt sammen med den dagen sommersolverv - 22 juni. I det gamle Roma, begynte det nye året i begynnelsen av mars, så lenge Julius Cæsar i 46 f.Kr.. ikke innført en ny kalender, ifølge som helligdag faller på den første dagen i januar. Denne tradisjonen har tatt over Vest-Europa.
 I Russland siden vedtakelsen av kristendommen (988) begynte også det nye året feiret mars (mars 1). I 1492, ble en feiring flyttet til den første dagen i høst, som ble assosiert med lading avgifter etter høsting avling befolkning siden våren penger til mange mennesker rett og slett ikke noe valg. Første nyttår, otprazdnovannыy en moderne vri avholdt 1 januar 1700 av Tsar Peter I. Alle rundt var moro, vitser, dans, dressing opp i hjem ble trær på gata zapleskaly fyrverkeri, hørte hilsenen fra nyttår. Feiring, som arrangeres på vesteuropeisk stil likte slavere og godt etablert i vårt land.
 Med bruk av de sovjetiske bolsjevikene flyttet til en ny beregning av tidsvesteuropeiske, mens den ortodokse kirke feires festen fortsatte i tradisjonen til den gamle stilen. Resultatet var en uoverensstemmelse. Nyttårs 7 dager gått jul, hva er galt, fordi det er jul okanchyvalo kontor og åpnet det nye året.
 Bare et par år nyttårsforsvunnet helt fra kalenderen. Bolsjevikene fjernet borgerlige ferie juletre erklært kirken relikvie utestengt produksjon av gratulasjonskort, og introduserte tøff antynovohodnyuyu antyrozhdestvenskuyu kampanje. Men forbudet mot å feire nyttårsfeiringen i motsetning til jul (som er mindre heldige, kanskje på grunn av sin mer solid forbindelse med Kirken) handlet bare 6 år gammel.
 I 1934 ga Josef Stalin personlig instruksjon å returnere det hellige folk, for å gjenopprette julehilsen. Deretter, forresten, og der, alt det kjente, som pryder toppen av juletreet, en femkantet stjerne. Tall traktorer og skurtreskere var nyttår julepynt. Dress Julenissen har blitt mer enkel og uten frills så dyrt broderier og pelskrage. Ferien var svært Sovjet.
 Det er interessant hvordan det nye året i utlandet.
 I Japan, for eksempel, er en ferie feiret tidlig morgen (ikke rart dette landet kalles landet av den stigende solen). På nyttårsaften i Japan høres klokke 108 ganger. Det ble så, i henhold til den japanske, det er defekter i mennesker. Snarere er det seks: grådighet, dumhet, uforsiktighet, ubesluttsomhet, sinne og sjalusi, men hver er en mangel på 18 nyanser, og et totalt er 108.
 I Italia, på nyttårs tatt for å kvitte seg med gamle ting.
 I Cuba, når klokken slår 12 slag en felles tradisjon,, helle et glass vann ut av vinduet i gaten. Det bringer visstnok lykke og lykke.
 Innbyggerne i Romania har en tradisjon for å bake julekaker i en rekke ting, overraskelser, små mynter, ringer, porselen figurer. Alle som finner en ring i hans stykke - blir glad i det kommende året. Samlet, hvor mange mennesker - så mange tradisjoner.  
Hvordan holde roser i en vase?
 Roser - blomster fra en rekke dyr og veldig bra, og nå som denne skjønnheten var i huset, ønsker jeg at de sto så lenge som mulig. Rose er ansett dronningen av blomster. Og alle kongelige, er det ekstremt lune. Men du kan fortsatt nå ut til disse vakre blomster og sørge for at de sto for lenger. Det er spesielt viktig å holde blomster frisk bukett hvis utnevnt som en gave og kjøpt på forhånd.
For å holde lengre roser i en vase, må du ta vare på dem før de vil være der.
Det første du må oppdatere skive. Det er bedre å bruke en meget skarp kniv. Snittet skal være skrå - så å øke overflatearealet som absorberer vann. Dessuten er det bedre å manipulere vann - å kutte ikke har tid til å tørke. Du kan også dele en kniv spissen av stammen.
Vel, før du putter dem i en vase for første gang, vil det være gode "vidpoyity" vann blomster. For å gjøre dette må du dyppe stilkene i sommer vann tre eller fire. Ofte dette formål roser "drukne" i badekaret, og gjennomvåt overnatting i kaldt vann med knopper. Dette er feil. Våte kronbladene begynner å mørkne og råtne, slik at selv på badet bør ordne roser slik at vannet var bare stammen. Men det beste alternativet for otpayvanyya fargen blir dypere bøtte. Deretter å fortsette livet farger, kan du gjenta denne prosessen så snart du oppdager tegn til Wilting.
For roser må bruke pooled vann fra springen. At en del av blomstene som vil være i vekt bør renses for løv - i vannet kan de råtne at forkorte skjønnhet og friskhet av blomster. Selvfølgelig, hvis roser tilhører bare å bo i ditt hjem, og neste dag bli donert, ikke trenger.
Til sto roser i lang tid, må du bytte vann hver dag og oppdatere deler av stengler. Jeg må si, det er mye mer sannsynlig å stå i en vase uke bukett bestående av roser alene enn som behager øyet mangfoldet. Roser tolererer ikke konkurranse, så hvis du ønsker å spare litt lenger frodig bukett med roser - det bedre å velge andre varianter av blomster og sette seg.
Ikke sette rosene i sterkt sollys, som de ikke tolerere utkast.
Bestemme hvordan å holde roser i en vase, bør vi ikke glemme de ulike tilsetningsstoffer i vannet - de kan spille en avgjørende rolle. Det finnes flere vanlige oppskrifter.
Hvis roser importert - kan du legge til en dråpe oppvaskmiddel. Kjemiske disse blomstene ikke skremme, men vaske væske vil ødelegge bakterier effektivt.
Dessuten ville et godt alternativ være å aspirin pluss en halv teskje sukker.
Du kan "mate" rose ts eddik blandet med samme sukker. Og du kan legge til bolle med vann, to spiseskjeer vodka - det legger også livsskjønnheter.
Hver dag skal sprayes med vann fra en spray roser, men det bør gjøres nøye og sørg for at vann ikke lekker inn i sentrum knopper.
Hvis alt er gjort riktig - endre vann, klippe stengler, blomster og gjødsle jevnlig arrangere dem bad, kan vakre roser nyte sin skjønnhet for nesten en måned. Men for å sikre bevaring av disse fargene selv om alle reglene fortsatt ikke kan - dessverre, ingen vet i hvilke vilkår og hvor lenge bevart blomster før de ble solgt.  
Яндекс.Метрика