Ved hjelp av folie polsk?
 Moderne trender i nail art diktere sine vilkår: en enkel neglelakk er ikke nok! I trenden er nå uvanlig design ved hjelp av ulike materialer. Inkludert spesialfolie for manikyr. Fra enkle er det kjent for sin finesse og skjørhet. På spikeren folie til sengs som om det er et enkelt lag av lakk. Det ikke medfører ubehag varer lenge når den skal brukes.
 Folie klebende agent
Folie klebemiddel er en liten stripe av forskjellig bredde og lengde, under hver spiker. Styrke sin svært enkel:
Forbered neglene, fjerning av gammel maling, podpylyv til ønsket form;
om nødvendig trimme den folie spiker saks til størrelsen og formen av spiker;
atskilt fra underlaget med pinsett og trykk på folie fra cuticle til fri kant slik at ingen luftbobler forbli;
Gjelder dekorative elementer hvis nødvendig;
dekke spiker dørk for manikyr.
Folie klebemiddel er av to typer: hele neglen og løse deler, noe som kan skape en abstrakt design. Denne type av folie er godt egnet for naturlige negler, og for forlengelse. Hvis det er nødvendig, kan du legge folie tilbehør: holografisk tråd, krystaller, piercing, bulonky og andre. Som en siste finishen kan du sette et maleri med akrylmaling til en manikyr mer uvanlig og lyse.
 Folie oversatt
Fordelen med denne folien er at det finnes flere alternativer for salg: små ruller eller ark. Avsetning av det samme:
Forbered neglene;
skjære ut den ønskede form eller mønster folie hvis nødvendig;
søke på grunnlag av spesiell lim for manikyr med et tynt lag;
trykker på en bokstav til spiker folie, jevner kant fra cuticle til fri kant;
dramatisk løft brevet ditt, vil du ha en tynn gjennomsiktig film i hånden og spiker folie;
bruke et beskyttende belegg for manikyr.
Et stort pluss for denne folie - en mulighet til å skape absolutt alle design. Det kan speiles negler, helt dekket med folie eller uvanlige krøller, fransk, mønstre. Oversatt folie holder neglene for en lang tid med riktig konsolidering. Bra for kunstige og naturlige negler.
 Folie kuponger
Avrivningsfolie er en liten rulle, som tilfeldig orientert ved en liten del av materialet. Mer egnet for nail forlengelse akvarium design. Samtidig naturlige negler hviler ikke veldig lang og vanskelig å bruke. I aqua utforming avtakbar folie er plassert på de første utførelser klebrig lag blir deretter dekket med andre lag. Denne prosedyren kan gjøres med maling, men gå for tykke negler og manikyr vil vare ikke lenge. Selv om en natt er nok. På pelsen for manikyr sett ut biter av folie i prioritert rekkefølge, deretter dekket med en gjennomsiktig lakk og fiksativ. I tillegg kan du sette et maleri.
Det finnes mange typer folie polsk, holografisk, matt, speil, mønstret med bilder. I noen tilfeller trenger vi en spesiell klebefolie, som er strukturelt forskjellig fra klebe polish. Det påføres med pensel, ikke holde seg, ikke gul og ikke ødelegge den øverste belegget. Hold folie pinsett bedre og jevner ut en bomullspinne. Enhver folie nail art - en usedvanlig god måte å dekorere neglene, spesielt hvis du kobler fantasi og legge til alle de vakre malerier.
Hvordan velge solbriller?
 Sommer kjøper solbriller er absolutt nødvendig, men beskytte øynene og spesielt den sarte huden rundt dem fra ultrafiolett skytende skal til enhver tid av året. Hva kreves av gode poeng? De bør være behagelig, fasjonable, ser flott ut og gi en høy grad av beskyttelse. Stilig og fasjonable element og dermed et middel for å beskytte øynene mot ultrafiolett stråling - solbriller kravene er ganske høy. Hvordan velge akkurat hva du trenger?
Å velge gode solbriller, må du først bestemme om de er laget av glass eller plast. Glass linser utmerket beskyttelse mot UV-stråler neppe forvrenge objekter og riper på dem vises mye sjeldnere. Ulempene ved slike briller inkluderer skjørhet: glass slår lett, mens ikke utelukkes sannsynligheten for at de fragmenter øyne vondt. Glass briller hardere plast og også kan bli fuktig. Hvis punktene nødvendig barn - versjon med glasslinse ikke engang vurdert.
Plast linser er trygge og veier mindre. Men vanlig plast overfører lett ultrafiolett og briller han ikke gir noen beskyttelse. Til plast briller var effektive, skal gis spesielle tilsetningsstoffer og belegg: antyblikovi, solkrem, fotokromiske, vannavstøtende. Så når du kjøper plastglass må være sikker på sin høye kvalitet. Dette er mulig hvis foretrukket merkevare solbriller og kjøpe dem i butikker og troverdig.
Etikettene vanligvis indikerer solbriller bølgelengder som er bak linsen. I gode briller, er dette tallet ikke mindre enn fire nanometer (nm). Hvis dette tallet faller kort av ønsket nummer - da objektivet vil passere nær ultrafiolett. Også ta hensyn til brytningsindeks. Hva det er høyere, jo mer tynn og gjennomsiktig linse.
En svært viktig faktor - fargen på linsene. Selv om utvalget av punktene slående mangfold, kan ikke alle bli utslitt uten skade på øyne og generell helse. Perfekt farge for "steklyshek" - mørk grønn eller mørk grå. Den første filtrerer ut de fleste ultrafiolett stråling og grå glass brytes ikke fargesyn.
Men rose-farget glass helt lever opp til sitt dårlige rykte, iført sine påvirkninger på psyken. Briller alle nyanser av fargen generelt bjørnen ikke: de forvrenge alle farger, noe som kan føre til tap av orientering i rommet. Dårlig for konstant slitasje og briller med blå eller lilla linser - de påvirker negativt syn. Drivere bør velge brunt glass, og i dårlig sikt vil bidra spesielle, gul. Hvis du planlegger en tur til fjellet, vann eller noe annet sted hvor solen er spesielt lyse, kan du kjøpe tungt tonet solbriller med speil finish. Men briller med overganger fra mørk til lys topp bunn - et mislykket kjøp: øyne vil de fort blir lei.
Hvordan velge solbriller?
 Imidlertid er det på tide å minne om briller - er ikke bare vernebriller, men også et motetilbehør. Å velge solbriller bør være spesielt oppmerksom på farge og form innstillinger, bør velges fargeinnstillinger avhengig av skyggen av hår. Blonde stylister anbefaler briller mørke farger - svart, blå eller grønne. Egnede dem eksotiske farger - leopard eller under huden av reptiler. For brunetter er vakre lysinnstillinger, og selv alle metall nyanser til de er gylne og sølv. Bedårende rødhåret jente i en ramme pastell, lys grønn, lilla, blå. Når det gjelder menns briller vil rette kombinasjonen av mørkt hår - lett ramme og vice versa.
Velge en ramme, må du vurdere din ansiktsform - samt matchet briller bør legge appell og absolutt ikke ødelegge. I denne forbindelse, frisører har anbefalinger. Eie de riktige funksjonene og ovale ansikter passer nesten enhver setting. Slik at de kan velge de enkleste solbriller.
For å gi en mer vanlig form firkantet ansikt, må du visuelt redusere bredden på kinnben og hake lenger gjøre. I dette tilfellet er det bedre å kjøpe briller som vil huse høyt på broen. Den tynne metallramme og form, svakt avrundet bunn, også bidra til å oppnå den ønskede effekt. Hvis du møter en trekantet form, bedre kontrast velge briller som sitter lavt på nesen. La linseformen er oval, og en tynn kant. Å runde ansikter dress solbriller rektangulær form - de vil møte mer visuelt smal. Personen vil legge harmoni rektangulære sorte eller mørke brune briller ganske bred jumper.
Ved å gjøre dette kjøpet er også viktig å ikke får jeg gode branded briller - forfalskning det, være ærlig, bokstavelig talt oversvømmet markedet. Hvordan velge solbriller i slike situasjoner og for ikke å bli forvekslet? Den mest enkle og rimelige test for kvalitet - er å sørge for at glassene ikke forvrenge bildet. For å teste dette, kan vi sette på briller med en firkantet stykke tøy veving. Jo mindre forvrengning - jo bedre linse foran deg.
Inspisere nøye ramme - hvor ryddig det er gjort litt yzohnyte brak briller, kjøre dem i din størrelse. Kvalitetsinnstilling bør være elastisk, like lett å akseptere ny form og gå tilbake til tidligere.
Hvis du kjøper designer briller - se etter produksjonen ikke bare på etiketten, men inne i parentesene, og i hjørnet av objektivet. Og, selvfølgelig, sørg for at den nye innstillingen er ikke noe press på nesen og braketter under press: tilbehøret til å være veldig praktisk, fordi sommeren vil bære det nesten hele tiden.  
 Som først oppfunnet karamell hvordan å lage sukkervann og tyktflytende, med en svak nøtteaktig smak masse, vet ingen. Versjoner av opprinnelse, slik at det er trygt å si bare at i samlinger av oppskrifter hun gikk inn i en lang tid. Og, som det sømmer seg et produkt med en lang historie, metoder for bruk - mye. Temaet for denne artikkelen - karamell hvordan du kan gjøre det hjemme deilig og nyttig som mulig.

 Viskøse karamell hvordan å få henne hjem


 Karamell kan være svært forskjellig - fra gul til nesten svart og brun, tjene openwork dekorasjon for elegant bord, det gir en herlig glans og frukt appetittvekkende utseende som om de zarumyanyly.

Hvordan lage Caramel

 Det - en viktig ingrediens, ikke bare for konditor brukt en tynn skorpe karamell å holde alle saftene inne biff eller grønnsaker.
 Hvordan lage karamell
 Karamell er veldig allsidig - det er brukt for å legge farge deilig brød, iskrem og desserter, og mer - noen drinker. Tross alt er det - en av de eldste og mest naturlig konditorfarge på jorda. For eksempel, den legendariske rød-brun farge glitrende mest populære drikken i verden Coca-Sola gir den en karamell (eller rettere sagt, diabetes Kohler eller karamellisert sukker).

 Karamell hvordan å lage videoer


 I denne videoen vil du se prosessen med å lage godteri hjemme.

 Vi håper du liker denne videoen master class i matlaging karamell egne hender.  
Яндекс.Метрика