Hvordan lage en pickle multyvartsi?
 Matlaging supper multyvartsi er en reell hjelp for husmødre! Bruken av denne fantastiske enheten frigjør mye tid og vil la deg få optimale rike smaken retter, du bare velge de riktige proporsjonene av ingredienser og rettidig bytte modus Trykkokere. Hvis menyen er pickle i dag - ikke kast bort tid og komme ned til nyttig og spennende! Classic pickle oppskrift
 Tradisjonell oppskrift suppe krever tilstedeværelse av de følgende bestanddeler:
 Kjøtt - 05 kg;
 Poteter - 1 kg;
 byggryn - 4-5 århundrer. skjeer;
 saltet eller syltede agurker - 2 stk;.
 løk - 3 mellom løk;
 Gulrøtter - 2-3 stykker. liten størrelse;
 vegetabilsk olje - 50-70 ml;
 agurk pickle - en kopp;
 sort pepper - 8-10 nøtter;
 salt - etter smak;
 persille og rømme - for å legge ved visning.
 Teknologi for fremstilling:
 1.  Skjær kjøttet i små biter. Løk kuttet i halv ringer, poteter, gulrøtter og agurk - kuber.
   Byggryn vask og bløt i kaldt vann i 20-30 minutter. Hvis du ønsker å forkorte koke pickle, pre-suge bygg for et par timer. I dette tilfellet bør det legges til stift 10 minutter før slutten av matlaging.
   Hell bunnen av bollen Trykkokere vegetabilsk olje, tilsett løk og gulrøtter, oppstuss og sted på bakemodus i 20 minutter.
   Sett grønnsaker kjøtt, poteter og bygg. Hell saltlake, tilsett vann, salt og pepper - og la til å slukke modus i 50 minutter.
   Sett suppen og la det småkoke agurker i 10 minutter.
   Suppe er klar! Tjene parabolen med rømme og finhakket greener.
   Pickle suppe med oliven og sopp
   Denne oppskriften er forskjellig fra det klassiske til det faktum at sammensetningen av produkter inkluderer sopp (sopp eller ville edel) og sorte oliven, pitted. Greener i dette tilfellet er ikke nødvendig.
   200 gram sopp skåret i små biter og tilsett i suppen en halv time etter brannen.
   20-30 oliven halvert og legg i en gryte med pickles, 10 minutter før slutten av matlaging.
   Legge til disse ingrediensene i en pickle bidrar betydelig til smaken suppe, oliven og skiver tjene som en ekstra dekorasjon av de første rettene.
   Krydret pickle oppskrift
   Unik krydder rassolnyku legge til tre klasser lagt til de viktigste ingrediensene i kjøtt røkt og fersk grønn koriander tilstedeværelse i den ferdige retten. På røkt svinekjøtt bør være fint par av ribbeina og 150 gram brisket, og røkt pølse heller.
   Ribs hugge ned i tre deler, pølse og bacon skåret i strimler. Legg ingrediensene i pannen med kjøttet.
   Etter koking av suppe pickle Put hakket grønn koriander og la på standby varme i 5 minutter.
   Duften av krydret pickle kommende start for å nå din husstand inn på kjøkkenet før slutten av matlaging!
   Som du kan se, noen, selv de mest enkle, ved første øyekast, er det mulig å forvandle fatet til et sant mesterverk i kokkekunst, du bare elsker å lage mat og være i stand til å kreativt nærme seg dette spennende prosess!  
Oppskrift av gjeddefiske koteletter

 Hvordan koke kjøttboller med gjedder vet at ikke alle er en fan av fisk. Pike - en edel fisk. Utstoppet gjedde har lenge vært anerkjent kulinariske mesterverk, men koker det - plagsom. Det er en helt annen oppskrift fiskekaker av gjedde. Koteletter med Shchupak forberedt mye enklere, og smaken ga ikke fylt fisk. Videre kjøttet gjedde ganske tett og hardt, og så den prøver å forberede en grind.
 Det finnes mange alternativer for hvordan å lage mat burgere med gjedde. Hver eier legger noe annet, et annet sett med krydder. Vi begynner å fortelle våre oppskrift fiskekaker med gjedde.
Oppskrift av gjeddefiske koteletter

 Ingredienser for matlaging koteletter med gjedde


 Filet av gjedde - 500 g bacon - 100 g, løk, egg, melk, salt og pepper.

 Utarbeidelse av smakfulle hamburgere med gjedde


 Hvordan koke kjøttboller med gjedde: Hvis du har en hel fisk, for å forberede burgere med gjedder hjemme, bør det være klart først, og deretter må du kutte fileter. Deretter gjedde filet kjøttdeigen med bacon. Du kan filetere fett og male i en blender.
 Pulp brød rist revet eller skåret i små terninger og suge i melk i 10 minutter etter som massen klemme og kjøttdeig. Legg brød til fiskefarse. Vi fortsetter vår oppskrift fiskekaker av gjedde.
Oppskrift av gjeddefiske koteletter

 Løk også gnidd på et rivjern og legg til farse. Det også bryte eggene, tilsett salt og pepper og krydder etter smak. Til fiskekjøttet er svært godt egnet muskat. Men vær forsiktig, spesielt hvis oppskrift kjøttboller med gjedder søker for de besøkende. Ikke alle liker smaken av krydret muskat.
 Hakket godt blandet. Med ferdige hakket skjema karbonader. Deretter steke dem i en av to måter.
 Yngel kan panorere i vegetabilsk olje. Før grilling burgere kan rulle i mel eller brødsmuler.
Oppskrift av gjeddefiske koteletter

 Du kan steke karbonader i ovnen. For dette brevet pensle med vegetabilsk olje, spre det koteletter og stek ved 150-170 grader til skorpedannelse. Våre oppskrift fiskekaker med gjedde fullført. Nå som du vet hvordan du skal lage mat burgere med gjedde egen - det er ganske enkelt. Tjene koteletter med ferske eller dampede grønnsaker.

 Hvordan koke koteletter gjedde video


 Her er en video-oppskrift fiskekaker med gjedde.
Hvordan å forberede en salat med reker og ananas oppskrift

 Temaet for dagens artikkel - hvordan å forberede en salat med reker og ananas hjemme med sine egne hender.
 Oppskriften er veldig enkel, men smaken går uovertruffen.

 Ingredienser for å lage salat med reker og ananas


 - 100-150 gram reker;
 - 3 egg;
 - 100 gram ost;
 - 150 gram hermetisk ananas;
 - 1-2 teskjeer sitronsaft;
 - Majones;

 - Salat;
 - Salt;
 - Grønn.
 Kokte egg skåret i terninger. Deretter knust ananas. Koke reker. Cook i saltet kokende vann, og legger det persille eller laurbærblad.
 Gni ost på middels rivjern. Vask salatbladene spredt på en tallerken. Nå salat Sett ananas og hell dem med majones. Det neste laget - hakket egg, som også må være krydret majones på toppen. Nå er alt dryss med revet ost, hell majones på toppen og spre reker, dryss med sitronsaft (dette er for å sikre at de ikke mister sin smak). Dekorere salatgrønnsaker og tjene på bordet.
 En annen oppskrift hvordan å forberede en salat med reker og ananas.

 Ingredienser til andre oppskrift


 - 100 gram pillede reker;
 - 100 gram ananas;
 - Apple;
 - Salat;
 - 1/2 ingefær rot;
 - 2 ss majones;
 - Krydder for fisk.
 I kokende vann med salt og krydder for fisk utelate reker i 2 minutter, ta ut og avkjøl dem. Skrellet ananas skåret store biter. Snitt eple for stor, bare terninger. Hvis huden er tykk, er det bedre å fjerne. Vasket og tørket salat narыvaem hender. Alle komponenter mix og spredt på en tallerken.
 Nå saus.
 I tre rist ingefær og bland det med majones. Nå hell sauser forberedt salat og tjene ved bordet. Sausen kan sendes separat.
 Nå vet du hvordan du skal forberede en salat med reker og ananas.
 Denne oppskriften er stor hjelp for vekttap.  
 Hvordan lage eple vin? Gjør cider er mye enklere enn det ser ut. Tross alt, syltetøy og paier med eple fylling er så trøtt! I dag vil vi lære deg hvordan å lage cider. Naturlig vin med eple inneholder litt mindre enn femti gunstige elementer som hjelper kroppen vår til å fungere godt. Den mest nyttige er: Vitamin B2 - belaster legemet med energi B6 - beskytter mot tilstopping av blodkar, P - forbedrer absorpsjon av vitamin C. Også i eplevin inneholder elementer som jern, krom, magnesium, vår organisme.

 Video oppskrift hvordan å lage eple vin hjemme Hvordan lage eple vin oppskrift


 Hvordan lage eple vin: i eple inneholder ca 150 g sukker, så vil vinen med 5-6% alkoholinnhold. Bruk ca 300 g av denne vinen en dag er en positiv side: forbedrende virkning fordøyelses og nervesystemet, stimulerer blodsirkulasjonen, aktiverer den generelle tonen. Hold en cider kan være en tank eller fat uten frykt for re-gjæring. Hvis vinen er laget av epler lagret i flasker tar omtrent to ganger i måneden for å sjekke deres nivå av fylde, se til at vinen er ikke vyparovuvalosya. Vin forberedt med eplejuice og sukker og tilsett vann. Med en liter juice og 120 gram sukker er litt flere liter bordvin. Lagre denne drinken er kontraindisert, ta det i den første, mest andre året etter tapping.

Eple vin. Hvordan lage vin fra epler - oppskrift

 En enkel oppskrift hvordan å lage eple vin


 Her er en enkel oppskrift hvordan å lage eple vin med en unik smak og aroma. For å gjøre det, ta 10 kg av epler, 3 pounds av sukker og ca 3 liter ren, naturlig vann.
 Ta epler, noen utvalg eller blande flere varianter, grundig vask, fjern kjernen, kuttet fint, bland med sukker, hell vannet og reserve opprettholdt en varm og mørkt rom. Etter fem dager, press saften og tilsett resten av sukkeret og vin gjær, og deretter sette blandingen i et vann gate, fortsatt står. Etter cider bør fjernes fra sedimentet og legg på et kjølig sted ca 2 dager, så igjen fjernet fra sediment og hell i beholdere for lagring.
Eple vin. Hvordan lage vin fra epler - oppskrift

 Å lage eple skyld unik, frisk, fruktig, før du setter vin i en vannsklie, tilsett mynte, korint blader, også for å forbedre smaken av knuste bær vurdere å legge, for eksempel, bjørnebær, rogn, bringebær og kan til og med peeling orange. I dag lærer vi deg hvordan å lage eple vin, ha en god vin.

 Apple vin hjemme video


 Denne videoen viser hvordan du gjør eple vin vinmakere.
Яндекс.Метрика