Salat med sopp og kylling

 Salat med sopp og kylling er veldig lett, har god smak. For beste salater til kyllingbryst eller filet. Kyllingbryst kjøtt magert og godt egnet for snacks. Kylling kan tilberedes i salater eller stekt, porizavshy tynne strimler. Du kan ta og røkt kylling.
 Kyllingen går godt sammen med sopp, slik at denne kombinasjon er ofte brukt i salater. Salat med sopp og kylling er ganske enkel. Forbereder en salat svært raskt.

 Ingredienser


 Å forberede deilig og sunn salat med sopp og kylling, må vi kylling, sopp, løk, agurk, ost, salt, pepper og olivenolje.

 Forberedelse


 For å forberede en salat med sopp og kylling, kylling skåret i tynne strimler og stek i olivenolje, salt og pepper.
 Sopp skjære tynne skiver og stek i en stekepanne. Hvis steke sopp gi mye juice, er det bedre å fusjonere, eller stuet sopp vil, og vi trenger å steke sopp.
Salat med sopp og kylling

 Løk skåret i tynne halv-ringer og fyll opp med kokende vann i et par minutter for å fjerne overflødig bitterhet av det. Så gi vann til å renne, kaster løk i et dørslag. Løk lett dryss med eddik. Agurk skåret i tynne halv-ringer.
 Alle ingrediensene er klare. Brett i bollen sopp, kylling, agurk, syltet løk. All mix. Salat kan fylle med olivenolje og majones kan. Ost skåret i tynne skiver og pynt med salat.
 I salat med sopp og kylling kan brukes ikke bare stekt kylling, men kokt kylling eller røkt. Sopp kan ikke bare sopp, men østers. Veldig bra i denne salaten kantareller. Du kan legge egg. Hvis du ikke liker syltet løk, kan du steke til de er gyllenbrune, og tørk den på en serviett for å fjerne overflødig olje.

 Salat med sopp og kylling oppskrift video


 Se videoen oppskrift "salat med sopp og kylling."
Hvordan å forberede en salat av rødbeter med svisker

 Rødbeter salat med svisker - den mest berømte og populære salat av rødbeter. Smaken av denne salaten kjent siden barndommen. Bete og nyttig i seg selv, men denne salaten er dobbelt nyttig fordi den har en sviske. Rødbeter salat med svisker kan bli den dietten, hvis ikke majones brukte det som en fylling, men dette er popravyma. Vi vil fortelle deg hvordan å forberede en salat av rødbeter med svisker og bruker andre bensinstasjoner, unntatt majones.
 Så oppskriften hvordan å lage mat bete salat med svisker hendene.

 Ingrediensene til salaten med svisker


Hvordan å forberede en salat av rødbeter med svisker

 To mellomstore rødbeter, svisker - 200 g, 2-3 fedd hvitløk, majones, salt.

 Prosessen med å lage en salat med rødbeter og svisker


 Oppskrift salat av rødbeter og svisker:

 Koke eller bake rødbeter, la den avkjøles, ren og gni på et grovt rivjern eller skåret i terninger. Forresten, bakte rødbeter smake og fargen mer intens og det holder mer næringsstoffer.
 Svisker hell kokende vann i 20 minutter Obsushit, fjern frø hvis de blir kuttet i biter.
 Hvitløk hakket med en kniv eller hoppe gjennom pressen.
 All mix og bare da legge majones.
 Som du kan se, bete salat oppskrift med svisker svært enkle.
Hvordan å forberede en salat av rødbeter med svisker

 Men hvordan å forberede en salat av rødbeter med svisker uten majones? I stedet for majones kan ta yoghurt naturell eller rømme og tilsett en teskje av sennep og salt. Prøv salat med dressing. Smaken er mer delikat og myk.
 I stedet for majones kan ta matolje, oliven, solsikke, valnøtt. Hver olje bringer sine notater i denne salaten.
 Rødbeter salat med svisker har mange alternativer. Hvis du ikke liker hvitløk eller du har et annet møte med mennesker, kan du ta valnøtter. Nøtter bør hogge og legge til salat i stedet for hvitløk. Du kan ta ikke bare valnøtter, men også, for eksempel, mandler.
 Hvitløk kan byttes ut og tørket aprikos. Aprikoser trenger til damp, samt sviske og kuttet i små biter. Tørkede aprikoser legge sine farger i denne salaten.
 Det var en enkel salat oppskrift bete med svisker.

 Salat med rødbeter og svisker video


 Interessant video oppskrift hvordan å forberede en salat med rødbeter og svisker.
Oppskrift salat med kylling og svisker hvordan å lage mat

 Kombinasjonen av kylling og svisker gir en uvanlig smak. Denne salaten er best å bruke kokt kylling eller stekt i olivenolje. Smaken av røkt kylling avbryte delikat smak av svisker. I salat oppskrift med kylling og svisker er uvanlig for salat ingredienser, men sammen skaper de en meget interessant smak bukett.
 Hvordan å forberede en salat med kylling og svisker?

 Ingredienser


 Kyllingbryst, svisker, ost, gulrøtter, løk, majones, salt og pepper.

 Forberedelse


 For å forberede en salat med kylling og svisker, bør kyllingbryst koke. I vann, tilsett kylling søt pepper og laurbærblad, eller de krydder som du liker mer. Kokt kylling side for å avkjøle.
 Svisker bløt i varmt vann i 10-15 minutter, fjern frøene, og hvis de blir kuttet i kvartalene. Prøv å forbli intakt svisker ble ikke raspolzalsya et rot.
 Oppskrift salat med kylling og svisker hvordan å lage mat:
 Gulrøtter rist og løk skåret i tynne halv-ringer. Yngel i en oppvarmet stekepanne med olivenolje løk og gulrøtter til de er møre, inntil gulrøtter er møre.
 Kyllingbryst skåret i terninger. Prøv å holde kubene var for liten. Biter av kylling kvartaler og svisker bør være omtrent på samme størrelse.
 Nå plukke salat. På bunnen av fatet Sett kyllingbryst, deretter et lag med svisker, gulrøtter og løk på toppen. Hvert lag hell majones eller salat dressing. På toppen av en salat dryss med revet ost og dekorere med grønne planter.
 Bandasjer med olivenolje, skje sennep, sitronsaft. Bland alle ingrediensene i en blender, tilsett salt og pepper etter smak. Denne salaten kan fylle og bare olivenolje.
 Fôring på festbordet, salat garnityr skiver på toppen av svisker.
 Her er hvordan å forberede en salat med kylling og svisker med hendene hjemme. Denne uvanlige salat vil glede dine gjester og venner.  
Hvordan koke ris med kylling på usbekisk

 Hvordan koke ris med kylling og deilig smuldrete? Usbekere vet noen triks som kan gjøre pilaf med kylling akkurat slik det skal være. Tror ikke at hvis du bare kjøtt kylling pilaf det vil ikke fungere. Det vil ha sin egen smaksnyanser. Ikke glem den viktigste ingrediensen - hvitløk, som er plassert i rå form og ikke falmet, men den unike smaken. Frukt bedre kuttet rett til ikke å bli distrahert under matlagingen. Dermed gjenstand for dagens artikkel - pilaf med kylling på usbekisk.

 Ingredienser for usbekiske pilaf med kylling


Hvordan koke ris med kylling på usbekisk

 Rice: 2 kopper;
 Kylling 1 kg;

 Løk: to enheter;
 Gulrøtter: 1 stk;.
 Vegetabilsk olje 3 kopper;
 Berberis, spisskummen til smak;
 Pepper og salt etter smak.

 Utarbeidelsen av den usbekiske pilaf med kylling:


 Før du koker ris med kylling, skyll grundig ris, dekk med vann og la det svelle i 1 time.
 Forberede en pott for matlaging pilaf, slik som å gjøre det ut smuldrete og ikke brent, trenger du en tykk bunn retter. Kylling kuttet i mellomstore biter og stek uten olje først, for å fordampe overflødig væske. Tilsett olje og stek til brunt. Skjær løk ringer og hell det inn i kjøttet. Når du tilbereder ris med kylling lukter veldig hyggelig.

 Hvordan koke ris med kylling


Hvordan koke ris med kylling på usbekisk

 Hvordan koke ris med kylling, etter litt obsmazhytsya løk, tilsett hakkede gulrøtter. Tilsett smør og la det varme opp i 10 minutter. Fyll grønnsaker kokende vann, tilsett salt, ziru, berberis lapskaus og la stå i 15-20 minutter. Hell en gryte med ris, er spredt jevnt, hell kokende vann slik at vanngardin fig 1 centimeter ovenfor. Først begynner å lage mat uten å dekke lokket til vыparylos litt væske, og deretter dekke med et lokk og la det småkoke i 15 minutter. Pilaf med kyllingen er ferdig og du kan bringe til bordet. Nå vet du hvordan du skal koke ris med kylling usbekiske.

 Kylling Pilaf oppskrift video


 På temaet "pilaf med kylling" oppskrift video også, her er det.
Яндекс.Метрика