En av de nyttige planter, medisinske funksjoner som brukes av våre forfedre er Geitvedslekten. Dens egenskaper er kjent for sine regenererende, bakteriedrepende, anti-inflammatorisk og smertestillende egenskaper. Tindved olje brukes i gynekologisk praksis, samt å fremskynde heling av brannsår og sår. Hvis du kjøper modne bær av rhamnoides i markedet og lese instruksjonene på hvordan å lage olje av tindved, kan du lage dine egne hender et middel som ikke vondt å ha i ethvert hjem medisinskapet.
Hvordan olje med tindved

 Mesteparten av oljen som inneholdes i massen på grunn av karotenoider i sitt lys oransje farge. For å forberede den beste stoffet tilgjengelig i markedet eller samle (om noen) på sin egen hageflekk, bær, med en maksimal oljeinnhold. Dette bør gjøres etter 15. oktober ikke tidlig å gi tid rhamnoides helt moden, deretter sin oiliness økning med en fjerdedel eller en tredjedel. Hvis du klarte å få tak i de relevante råvarer, kan du starte prosessen med utarbeidelse av tindved olje.
 En av de oppskrifter som tilbys består av flere trinn, er gjennomføringen av disse ikke er forbundet med spesielle vanskeligheter:
 •  Sorteres, renset og tørket min modne bær ved romtemperatur og god ventilasjon. Du kan tørke dem i ovnen på svak varme (60 ° C).

 •  Frossen rå gjenopprette og tines langsomt. Først ble han plassert i kjøleskapet, og etter fullstendig avriming innendørs og helt tørket.

 •  Etter tørking males i en egnet beholder (en kaffekvern, eller ved hjelp av morter og støter) mindre frukter som mulig for å oppnå maksimal effekt oljekomponent.

 •  Den resulterende pulverkake blanding for å bevege glassbeholder, også stampet, fylle eventuelle varm (40-60 ° C) Vegetabilske oljer og ukuporyvaem tett beholder. Komprimerte massen bør bare svakt dekket med et lag av oljefylling.

 •  Høsting bank i syv dager i et mørkt sted, men ikke glem en gang om dagen for å blande innholdet godt.

 •  Etter utløpet av begrepet klem, filtrere og flette den resulterende oljen i en ren, tørr flaske. I denne formuleringen vil inneholde 5 til 15 prosent av tindved olje.

 • Hvordan olje med tindved

   Å øke andelen av næringsstoffer må bruke mer effektiv oppskrift. Fersk frukt av tindved:
 •  Sortert ut, vaske og bruke juicers få dem juice. For mye knuse bær trenger ikke små porsjoner av juice er nok. Hans hell i banken, lukker lokket og ta ut de 48 timer i et mørkt og kjølig sted.

 •  Den resulterende kake eller tørket ved romtemperatur under betingelser med god ventilasjon, eller i ovn, oppvarmet til 40 til 60 ° C.

 •  Etter noen dager (4 eller 5) vilje juice divisjon i to lag. Toppen består av olje med en tett struktur og bunn med en annen væske.

 •  Oljelaget er fjernet og tørket med otzhymkamy.

 •  Den gjenværende saften i banken på nytt for å fjerne slam erholdt øvre lag av oljen bare plukke omhyggelig og tørket.

 •  Gjenta tre ganger.

 •  De tørkede skall males i en kjøttkvern.

 •  Delta oppnådde tørrvekt (500 gr.) Soveplass i en emaljert bolle, hell vegetabilsk olje (for én liter) og oppvarmet ved 60 C hele ovnen i 15 timer.

 •  Med en juicer klemme dampet vekt og bli beriket med helbredende stoffer olje.

 •  Den resulterende oljen fylle en annen målestokk kake og gjenta prosessen med oppvarming i ovnen.

 •  Fortsette å arbeide frem til slutten måltid.

 •  Ved slutten av strekkolje, avkjøle og helle en tørr steril beholder.

 •  Implementering av denne oppskriften tar mer tid og krefter, men med råstoff vil bli mottatt maksimalt utbytte. Tindved olje vil ha en rik oransje farge, overlegne helbredende egenskaper og karakteristiske smaken.
  Hvordan olje med tindved

   Kvaliteten på medisiner kan brukes til utvortes bruk, hudsykdommer, forfrysninger og liggesår. Og som for oral administrasjon for gastrointestinale sår, gastritt, etc. Man har bare én gang modig og motta helbredende olje hjemme for å stille spørsmål ved hvordan å lage olje fra tindved har mistet sin relevans. Husker en av de ovenfor beskrevne oppskriften er enkel, selv ikke råder sine venner, bekjente og slektninger.
   Bruke naturens gaver og holde seg frisk.  
  Hvordan du lagrer olivenolje?
   Olivenolje er ikke for ingenting er en av de mest nyttige og verdifulle vegetabilske oljer. Den virkelige lagerbygning av vitaminer og mineraler - det er hva olivenolje, som alltid er sant vertinne vil bli brukt i matlaging, kosmetikk og hjem. Velge olivenolje - det er ansvarlig. Men holde olivenolje må riktig. Fordi dette produktet forringes raskt. Derfor kjøper olivenolje, sørg for å se på produksjonsdato, som peker til flasken. Produsenter anbefaler bruk av olje i to år etter sin produksjon. Men eksperter anbefaler: ikke mer enn ni måneder. Ellers risikerer du for deres helse.
   Hvordan du skal lagre olivenolje
  Hovedfienden av olivenolje næringsrik - er det lys og luft. Hvis du lagrer olje i friluft, mens det utsettes for direkte sollys, vet at olje vil snart bli verdiløs, vil bli harsk smak. Hvordan du lagrer olivenolje? Følge disse reglene:
  1.  Velg mørkt, tørt sted i en leilighet eller et hus der det er ganske kult.
   Sammensetningen av olivenolje er hardt fett som felles ut når oljen er lagret i kjøleskapet. Konklusjon: kjøleskap - ingen plass til å lagre olje. Men du bør ikke bli opprørt om oljen i kjøleskapet nedtonet. Bare ta det derfra. Etter en stund fargen på oljen vil igjen bli normal. En turbiditet - et tegn på kvalitet. Eneste virkelige olivenolje kan bli grumsete.
   Når de blir spurt hvor du vil lagre olivenolje, noen vertinne trygt svare: den beste oljen beholder sine egenskaper i et mørkt glass beholder med lite volum. I bulk flasken er alltid noe luft, som fører til ytterligere oksydasjon. Plast - dårlige ting til å lagre olje.
   Flaske der du lagrer olje bør lukkes tett nok, fordi olivenolje absorberer alle lukt.
   Ikke sikker på hvordan å holde et åpent olivenolje? I tett flaske i en måned. Mer olje mister sine gode egenskaper. Forresten, kan du bruke olivenolje til steking multippel forbudt. Stekt i en panne, si, poteter, vaske opp umiddelbart og helle olje.
   Du kan ikke holde oljen ved ovnen.
   Når du bruker olje fra flasken helt, vaske glass, hell den neste batch av olje der.
   Hvis du er fast bestemt på å bruke i matlaging olivenolje i stedet for en billigere versjon (solsikke), husk at det er bedre å velge olje merket extra, som selges i en spesiell beholder (bokser, mørke glassflasker), designet for bedre oppbevaring . Hvor lenge kan du holde olivenolje, bestemmer du selv. Men det er best å bruke det raskt.  
  Fiskesuppe med laks, oppskrift

   Ingredienser: Laks filet - 200 g purre - stem rød pepper - 1 stk. Spinat - 2 bjelke tomat - 1 stk. Sitron - 1 stk. Olivenolje - 2 ss

   Laks suppe - oppskrift


   1. Forvarm en stekepanne 2 ss. l. olivenolje og spaseruyte to knuste hvitløksfedd. 2. Stek hvitløk i smør laksefilet (200g) på begge sider. Legg skiver ringer stammer purre og red hot pepper pod, etter fjerning av stilken, frø og hvite vegger.
   Fiskesuppe med laks, oppskrift
   Dekk fisken med grønnsaker lokk og la det småkoke på svak varme i 5-10 minutter 3. Cut to striper haug med spinat. Med skåldet tomater, fjern skallet. 4. Brett alle ingrediensene i en kjele, dekk med kokende vann og la det koke i 10-15 minutter. Fatet salt, pynt med sitronskiver. Hvis du følger figuren på menyen inkluderer fiskesuppe med laks (oppskrift) ikke mer enn to ganger i uken.  
  Hvordan velge olivenolje?
   Olivenolje har lenge vant fortjent popularitet i Russland. Det er ofte brukt for salater, matlaging og i medisin og kosmetikk. Med sine nyttige egenskaper forbedrer strukturen av hud og hår, reduserer kolesterol i mennesker, normal fordøyelse, styrker benvev, forbedre mentale aktivitet. Det er så nyttig at det het produkt av lang levetid og båret å kurere. Men for ikke å bli skuffet i dette produktet, må du lære å velge med omhu det. For å gjøre dette, må du huske å sjekke etiketten og ikke glem å vurdere fargen på olivenolje. Dette er en av de store innkjøp et kvalitetsprodukt. Valget klassifisering
   Vedtatt en viss klassifisering produsert olivenoljer. Bruke den, kan du sette pris på kvaliteten på produktet, som er i en lukket boks. Butikkene og hypermarkeder presenterte tre grupper av produkter: zhmыhovoe, rene og naturlige. Kvalitet, utvilsomt den siste gruppen - olje, naturlig (jomfru). Litt dårligere enn dem renset olje, som også har høy kvalitet, men kan ikke konkurrere med den første av blandingen. Zhmыhovoe (pressrester) er produsert med pressrester. De håndterte eller spesielle løsemidler, eller plasseres i en sentrifuge, som er presset rå "dozhymaetsya" dele litt olivenolje. Det bør bemerkes at smaken zhmyhovoho oljen er dårligere enn naturlig. Listen inndeling i grupper - den enkleste måten å eksistere.
   Husk at det også finnes flere varianter som kan komplisere oppgaven med ditt valg. Ja, ville en flaske merket Extra Virgin bety at produktet innhentet fra modne oliven innsamlet manuelt mekanisk. Denne oljen er bedre kvalitet enn Virgin. Også som den har en lavere surhetsgrad (mindre enn 08%), mens konvensjonelle naturlige oljer, dette tallet kunne nå opp til 2%. Butikkene kan representeres av noen varianter av merkevarer produsenter. Vanligvis er disse oljer har spesielle markeringer, og hun snakker om kvaliteten av produktet. Renset (raffinert) oljeprodusenter kan også bli kalt på forskjellige måter. De fleste kan bli funnet følgende påskrift: lys olivenolje, rafined olivenolje, ren olivenolje eller olivenolje. I raffinert olje å foretrekke fremfor naturlig. Den har en mindre intens lukt og smak, men når de oppvarmes oljen ikke blir oksydert og ikke danner karsinogener. Så bare velge en steke det.
   Valget etikett
   Som i andre produkter, for hver flaske olje inneholder informasjon om produsenten og stedet hvor det ble tappet. Kvalitativ olje regnes som ble produsert og tappet i samme land. Ideelt sett det samme ble gjort pakking. Vær forsiktig med produktet, har etiketten ikke spesifisert denne informasjonen. Også, ikke kjøpe olje hvis det ikke er sølt i land der det er oliven. Kanskje det ikke har fått godkjenning i landet. Et annet viktig kriterium - flommen. Over tid blir endret olje smak, så ikke kjøpe et produkt med stor antikken. Glassflaske (skjult) - den mest egnet beholder for olivenolje. Fordi det ikke er sollys, henholdsvis, foreoksidasjonsprosesser, og ikke redusere kvaliteten på oljen.
   Valget av farge
   Fokusere bare på fargen på olivenolje er ikke helt sant. Det er påvirket av mange faktorer: graden av modenhet av oliven brukes, når høstes, den urenhet. Med grønne oliven grønnlig produktet leveres med en liten bitterhet. Han naturligvis kvalitet. Med moden slår en gulaktig olje, noen ganger med lilla skjær. Endelig går det mest moden olje mørk brun farge, har en søt smak. Vet - oljekvalitet blandet med ulike oljer fordi de er mer attraktive aroma, rik smak og unik smak.
   For kundene er det en enkel måte å lære om kvaliteten på olje - sette flasken på et kjølig sted. Sett smør kjøpt i kjøleskapet, og hvis det synes hvite krystaller, er det tydelig en indikasjon på kvaliteten av oljen. Smaken vil ikke endres. Etter tining olje tilbake til sin opprinnelige tilstand organoleptiske egenskaper.
   Så hvis du bestemmer deg for å velge olivenolje, se etter klasse produktet på sin surhet, farge og informasjon gitt på pakken. Ved å følge anbefalingene ovenfor alle kan velge virkelig høy kvalitet olivenolje.  
  Яндекс.Метрика