Potet gryte med sopp og kjøtt av

 Potet gryte med kjøtt og sopp vil se veldig fint på ferie bordet. Det sikkert nyte dine gjester.
 Så, forberede potet gryte med kjøtt og sopp. Sopp for potet gryte med kan ta noen, sopp, kantareller, sopp og selv hvit. Hvordan koke potet gryte med kjøtt og sopp hjemme?

 Ingredienser for bakt potet


 Kalvekjøtt: 600 g sopp: 200-300 g poteter: 10-12 stykker, løk, fløte, 200, egg, ost, 150-200 g smør, to spiseskjeer hvitløk, olivenolje, salt, pepper, krydder.

 Forberedelse Baked Potato House


Potet gryte med sopp og kjøtt av

 Potet gryte med kjøtt og sopp, oppskrift

 Å koke potet gryte med kjøtt og sopp, må du forberede ingrediensene. For å gjøre dette, rense poteter og koke.
 Kjøtt skåret i tynne strimler.
 En spiseskje smør smelte på varm panne, tilsett litt olivenolje og hell løken. Når løken blir gjennomsiktig, helles i pannen og stek kjøttet av det. Det også legge skiver sopp. Alt sammen steke i 5 minutter. Tilsett salt, pepper, krydder etter eget valg.
 Kokte poteter, slo med en mikser. Tilsett egg, varmet fløte, en spiseskje olje.
Potet gryte med sopp og kjøtt av

 Deretter potet gryte med kjøtt og sopp forbereder følger. Sett potetene i to og form panorere med høye kanter. På toppen legger kjøtt med løk og sopp. Fordeles gjennom hele laget av poteter. Dryss med revet ost. På toppen satte den andre halvparten av potet. Mest gryteretter smører majones.
 Dette forberedt gryte satt i ovnen. Bake 15 minutter ved 180 grader. Må fin skorpe dannet. Ovenfor kan du strø med urter, oliven dekorere.
 Skjær løken i tynne halve ringer, vyvalyayte det i stivelse og stek i olivenolje. Dekorere din gryte med poteter og stekt løk.
 Nå som du vet hvordan du koker potet gryte med kjøtt og sopp oppskrift vi fortalt deg.
 Potet gryte med kjøtt og sopp serverer varm.

 Video oppskrift potet gryte med kjøtt og sopp


 Denne videoen potet gryte kommer ut deilig.
Hvordan du lagrer hvitløk i vinter?
 Hvitløk - en flott grønnsak til sine eiendommer. Den legger visuell og spesielle smaken mange retter er enkle og rimelige måter å styrke immunforsvaret, brukes til å behandle et bredt spekter av sykdommer i tradisjonell medisin. Dets fordelaktige egenskaper av mest uttalt ved tidspunktet for modning og kan være delvis eller fullstendig tapt hvis hvitløk feil lagret. Skape et godt miljø for å lagre hvitløk er enkelt, trenger bare å vite noen detaljer, som vil bli diskutert her.
Før legging hvitløk på langtidslagring, bør det samle. Hvis du gjør det i tide, ikke før og ikke senere, og lagre den i lang tid vil være enklere. Tegn på modenhet av hvitløk - en gulfarging av blader og løvverk losji. Når begge trender dukket opp, hvitløk renses.
Det finnes to typer av hvitløk: vinter og sommer. Vinter plantet i høst og høstes i juli, den årlige plante om våren, og den modnes i slutten av august.
I lang tid å holde hvitløk i vinter vil bare være hvis det var skikkelig forberedt. Etter høsting hvitløk Husk å tørke godt. I tørt vær gjør på gaten, i regnet - vel blåst innendørs. Tørking hvitløk tar tre til fem dager. Tørr hvitløk ønsker med blader, alle næringsstoffene fra bladene beveger seg i hodet. I de tørkede røtter av blomsterløk fjernes, slik en kort hale, omtrent tre millimeter, og blader, holde tørr stilk korte lengder.
 Hvordan du lagrer hvitløk i vinter
Det er to hovedmetoder for lagring av hvitløk: varme og kalde.
 Varm måte - Hvitløk pærer oppbevares ved temperaturer mellom seksten og tjue grader, med lite fuktighet. Denne metoden brukes for sommeren lagring av hvitløk.
 Kul måte - Lagringstemperatur 03:58 grader, er luftfuktigheten litt høyere enn i en varm måte. Slike forhold medfører den enkleste i kjøleskapet. Denne metoden ofte holde vinter hvitløk, selv om det er egnet for sommeren. Generelt er vinter hvitløk lagret verre og mer utsatt for diverse sykdommer.
 Metoder for lagring av hvitløk i vinter
 1.  I grisehale. Dette er en tradisjonell og vakker måte som ble brukt av våre bestemødre. Stammer av hvitløk flette i håret hennes, veving hennes styrke for tauet. På slutten lage en løkke og henge på et kjølig sted. I pigtail vanligvis veve ikke mer enn tjue hoder av hvitløk.
   I handlekurven. Hvitløk er fortsatt fersk i lang tid, hvis du setter det i en kurv og sette kurven på et kjølig mørkt sted. I stedet kan du bruke en kurv kasse eller pappeske. I boksen må du lage hull for luftsirkulasjon. Og ikke glem fra tid til annen for å sortere gjennom og fjerne bortskjemte hvitløk pærer.
   I en dobbeltpose. Tørket hvitløk satt i en tøypose, bundet og plassert i en åpen plastpose. Denne doble skallet lar deg holde et riktig fuktighetsnivå i tilfelle at temperaturen ikke overstiger tjue grader.
   I glasskrukker. Bankene er sterilisert, tørket, plassert i tørr dem hoder av hvitløk og dekk til med plastlokk. Et annet alternativ - helle hvitløk mel. Det øverste laget av mel må være store nok - om to inches å hindre inntrengning av luft inn i bankene. Cover i dette tilfellet er ikke nødvendig.
   I garn og nylon strømpebukse. Også kjent metode. Hvitløk bør være maskene fritt, at det ikke bør være for mye i et rutenett. Det er best å bruke denne metoden til å lagre hvitløk i kjelleren.
   I salt. I krateret helte et lag med salt, to eller tre inches, lagt ut i et enkelt lag hoder av hvitløk, salt strømmet igjen, slik at hodene var helt lukket, og salt raget over dem minst en tomme. Så igjen, lag og lag av hvitløk salt. Så fortsett til boksen er fylt. Det siste lag av salt bør være den samme tykkelse som den første. Når du bruker denne metoden til å lagre hvitløk på et kjølig sted, det sparer alle de nødvendige egenskapene for åtte måneder. Hvis boksen vil være i rommet med romtemperatur, så ikke mer enn fire.
   I oljeoverflaten. For å beskytte hvitløk fra tidlig forringelse og sykdom, er det dekket med solsikkeolje. Olje forhåndskokt og tilsatt til det noen dråper jod. Hvitløk hoder (rå) er dyppet i smør og raskt fjernet. Eller føre til at oljen hvitløk med en børste eller bomullspinne. Hvitløk lagt ut i solen for å vbralosya smør og tørket, og deretter overført til oppbevaringsbokser.
   I olje kan lagres skrellet hvitløk. Rengjøring hvitløksfedd, satt i en krukke og hell serried rekkene av noen vegetabilsk olje. I denne tilstanden hvitløk beholder alle de kvaliteter og smak og aroma.
   I voks eller parafin. Til hvitløk lenger vedlikeholdt, sine røtter dyppet i smeltet voks eller parafin. Du kan dekke hele hodet og da er det bare ikke gå dårlig. Denne hvitløk kan holdes i åpne glasskrukker.
   I papirpakken. Men det bør holdes i kulde, for eksempel, i kjøleskap.
   Brenne røttene. Denne gamle landlige måte å øke holdbarheten på hvitløk. Etter ekstra røtter beskjæres hvitløk i noen sekunder som holder flammen til røttene litt forkullet.
   I poser med løk skall. De er tatt små tøyposer fylt med tørre skallet av løk, da disse posene passer hvitløk. Det er bedre hvis disse posene vil bli holdt i limbo.
  Hovedproblemet ved lagring hvitløk i vinter - det er tørking, mugg og spiring. Forhindre fra å tørke ut alle måter som hindrer luftstrømmen til lederne av hvitløk. Mold vises ofte når lagringstemperatur og fuktighet høyere enn nødvendig. Også, hvis pærene er skadet eller dårlig tørket etter høsting. Fra spiring hjelper brenne røttene av hvitløk pærer eller forsegling dem med voks og parafin. Også bra foreløpig tørking.  
Hvordan lage potet koteletter?
 Måltidene består av mineral, men enhetlige produkter kan kalles sunn bare en strekning. Intrigue av enhver diett er at jo nærmere du planlegger din meny, eliminerer uønskede komponenter fra det og erstatte dem med mat "orden", jo lenger fra din diett balansert kosthold. Det er en annen ekstrem: overforbruk favoritt delikatesse, som alle de andre produktene rett og slett glemt. For å holde seg på midten bakken, bare trenger å spise fornuftig. Og det betyr - tid til annen å endre eller supplere vanlige sett av produkter, ikke vær redd for å prøve nye oppskrifter. Og ikke nødvendigvis puslespill å finne opp hjulet, har de fleste ideene kommer til noen i hodet, og greide å gå inn i tradisjonelle mat systemer i mange kulturer. Recall, enn å erstatte beskjedne måltider i løpet av den ortodokse fasten? Har spise en levetid tilhengere av østlige religioner tillater ikke spise kjøtt? Prøv potetkaker, i stedet for den vanlige kjøtt. 
 Noen ord om potet koteletter
 De fleste av våre medborgere - kjøttetere. Historisk derfor bidra til klimatiske forhold og tradisjonell utdanning. Derfor, potetkaker ofte oppfattet som en slags sekundær fatet etter klassiske kjøttboller med kjøttdeig. Potet karbonader anses måte å redde familien budsjettet når ikke nok penger for kjøtt og / eller forsøk å mate en lune barn spise grønnsaker minst i en eller annen form. Fokusere på disse stereotypiene, er vi frata oss av velsmakende, næringsrik og sunne retter. Videre, jo mindre vi koker det, jo verre utfallet viser seg - fordi de ferdigheter ervervet med praksis, og ønsket om å eksperimentere på kjøkkenet er også direkte knyttet til den aktive forberedelse. For å forberede en deilig potet karbonader trenger å variere sine komposisjon, skjemaer, metoder for behandling. Og selv dette upretensiøs tallerken kan bli forvandlet til en kulinarisk mesterverk.
Hvordan lage potet koteletter?
 Inspirasjonen til oppskrifter du kan tjene vegetarianer, Vedic mat og selv battered volum "Heimkunnskap" på din bestemor bokhylle (på den tiden visste mye om sunn og deilig mat). En skikkelig forberedt og fiksjon, potetkaker, i sin tur bli en kilde til næringsstoffer for kroppen din, gi deg og dine folk briste av energi og handlekraft. For poteter, kjøttboller bezmyasnыh viktigste komponenten, inneholder store mengder stivelse. Og hvis kjøttet, som er en del av de vanlige schnitzler, kjøttboller og tyuftelok er en kilde for protein byggeklossene i det menneskelige legeme, er poteten hovedsakelig av komplekse karbohydrater, dvs. energiforbruket for oss. For lat liggende på sofaen rikelig med karbohydrater, selv nyttig, ikke kan være nødvendig. Men for barn og unge som er involvert i idrett og / eller mental aktivitet, utvinne fra sykdom pasienter, levere komplekse eksamener er gode karbohydrater rett og slett trengte. Derfor forbereder potet karbonader, du ikke bare lage variasjon i kostholdet til sine kjære og bare redde familien budsjett, men også hjelpe dem i kritiske øyeblikk å avstå fra overdreven sjokolade, ruller eller hamburger sverhkaloryynoho. Hvis morgenen eller til lunsj de spiser potet kotelett, vil kroppen din få den nødvendige mengden av energi og "fylle bensin" rett og slett trenger ikke søtsaker. 
 Oppskrifter potet koteletter
Hvordan lage potet koteletter?
 Poteter - en svært populær siderett og potetkaker - det kan sies å kulinariske spøk hybrid pynt med kjøttretter. Så forberede potet koteletter et must i godt humør. Først betydningen av emosjonell stemning mens matlaging vet førstehånds hver kvinne. For det andre vil forhøyet sinnstilstand kan du vise mer oppfinnsomhet og dra nytte av ikke bare klassiske oppskrift potet koteletter, men inkluderer flere ingredienser til din smak. Vi som et eksempel tilby deg følgende testet oppskrifter potet koteletter:
 1.  Potet karbonader med potetmos raskt. Ta 1 kg poteter (helst hvit utvalg), 2 egg, 40g smør, 40 ml raffinert vegetabilsk olje, 4 ss mel, en klype salt. Skrell potetene og skjær den vilkårlig og kok til kokt i saltet vann. Drain, legge til pannen med potetene og mos med smør poteter med smør i potetstappe. Ha i eggene og rør til fullstendig homogenitet. Fra de resulterende masse slap små baller, forsiktig presse dem til å forme kjøttboller og rull i mel. Vegetabilsk olje, varme pannen, stek potet karbonader til de er gyllenbrune.
   Denne oppskriften kan bli fremskyndet enda mer hvis du bruker ferske poteter, og en ferdig saus som er igjen av forrige måltider. Men i dette tilfellet kan det hende du trenger å legge mye av potetmel hvis sausen ble tilberedt svært sjeldne. I tillegg kan potet stuffing til smak sette pepper, noen krydder og tørkede urter, hakkede friske urter. Ground dekker potet karbonader kan erstatte brødsmuler og / eller en blanding av brødsmuler og krydder. Når en tabell potet karbonader ofte overstrødd med rømme, sauser eller tilby dem med ketchup, adzhika og annen saus.
   Potet patties med sopp. Ta 1 kg poteter (hovedsakelig hvite varianter), 500 gram fersk sopp (eller tilsvarende mengde tørket), 1 løk, 2 egg, 40g smør, 60 ml av raffinert vegetabilsk olje 5 ss mel, brødsmuler, en klype salt. Potetskrell, skive og kok til de er møre i saltet vann, mos med smør i mashed eller erstatte en lik mengde av de ferdige potetmos. Tørket sopp pre-suge i vann i flere timer, og en frisk vask og kutt i terninger. Løk skrelle og kutt i terninger. I en panne, varme halve vegetabilsk olje, fres løk og sopp til de er møre. I poteter med smør drepe eggene, legg sopp og løk og bland jevnt. Tilsett mel til potet stuffing var ikke veldig flytende. Våte hender danne en koteletter, rull dem i brødsmuler og stek i en panne, smurt gjenværende olje.
   Potet karbonader av kjøttdeigEller potet for de som kan ikke helt gi opp kjøtt eller bare ønsker å diversifisere smak av potet koteletter. Ta 1 kg poteter (hovedsakelig hvite varianter), 700 gram hakket ferdig med noe kjøtt, 2 egg, 40g smør, 40 ml raffinert vegetabilsk olje, 4 ss mel, en klype salt. Skrell potetene, skjær vilkårlig og kok til de er møre. Avløp, mos de kokte poteter med smør i mashed eller erstatte en lik mengde av de ferdige potetmos. I kjøttdeig drepe egg, salt og bland til en jevn røre. Kombiner kjøttdeigen med potetmos og bland for hånd eller kjøttdeig. Våte hender og danner en liten karbonader rull dem i mel. Varm olje i en panne og stek kjøttbollene i det, først under panseret i 3 minutter på hver side, deretter på begge sider til de er gyllenbrune.
  Hvordan lage potet koteletter?

   Potet karbonader utstoppetEller zrazy gjøres i en rekke alternativer. Fylling kan være noen av dine valg. For å forberede potet gang med egg og løk kalt "Robin Hood" Ta 1 kg poteter (helst hvit utvalg), 6 egg, en liten løk, en stor haug med vårløk, 40 g smør, 50 ml av raffinert vegetabilsk olje, 4 ss mel, en klype salt. Med renset og kokte poteter til de er møre, drenere vann, kok sausen med smør. 4 egg koker kjølig, avkjøle dem i kaldt vann, skrell og skjær i små terninger. Løk skrelle og finhakk. Stek i 1 ss olje til gjennomsiktig. Vårløk fint vil kutte. Ikke rå egg visp i potetmos, tilsett løk og bland til en jevn konsistens. Kokt egg og vårløk hakket i en blender sammen. Våte hender med potet stuffing danne en liten kake, på midten av hver, legg en teskje av fyllet av kokte egg med vårløk, nær marginer kaker og rull i mel. Stek i varm vegetabilsk olje til de er gyllenbrune. Den foreslåtte fylling kan erstattes av noen andre: kjøtt, fisk, grønnsaker, korn eller kombinert som du ønsker. 
   Søtpotet koteletter har også sin plass i Neskuchnii menyen. Ta 05 kg poteter (helst hvit utvalg), 2 grønne epler, 100 gram valnøttkjerner, 20 gram ingefær, 1 egg, 40 g smør, 30 ml av raffinert vegetabilsk olje, brødsmuler, en klype tørket mynte. Poteter rene eller koker umiddelbart i uniform og deretter rene. Drenere vannet der potetene er kokt, legg smøret og lage en puré. Drepe potetmos i egg og bland godt. Nøtter grind søppel. Epler og ingefær skall og gni på et grovt rivjern. Varm en stekepanne 1 ss vegetabilsk olje og stuet epler og ingefær i 5 minutter. Klem så av overflødig olje og bland med hakkede nøtter. Med potet stuffing danne en liten ball, gjør en stor hule, der lå den eple-ingefær fylling. Lukker ventilene i de samme kjøtt koteletter, koteletter rullet i brødsmuler og stek i varm olje til de er gyllenbrun. 
   Koteletter med rå poteterEller pannekaker. Ta 1 kg poteter, 1 egg, 1 kopp mel, en løk, en halv kopp melk, 40 ml av raffinert vegetabilsk olje, en klype salt. Vask potetene, skrell og riv den på et rivjern. Klem potetgull fra væsken. Hell potetene kokende melk, salt og mix. Tilsett egg, mel og elt deigen tykk homogen. Varm en smurt panne. Våte hender gi potet stuffing skjema kjøttboller og stek på begge sider til de er gyllenbrune. Med tillegg av kvernet kjøtt kan tilberedes potet gnocchi. For å gjøre dette, helle vann i en stor kjele, oppløse den i vegetabilsk olje og kok opp. Våte hender danne seg en rund karbonader og dypp dem i kokende vann. Småkoke på svak varme i 7-10 minutter til de er møre.

   Som du kan se, potetkaker - er ikke bare økonomisk og velsmakende, men også enkel rett som kan redusere steketiden med bruk av potetmos er klare. Noen erfarne vertinne selv spesielt laget potetmos til middag med overflødig å forberede restene av potet karbonader. Og mye av rå smakere ikke engang gjette, fordi mulighetene for å utfylle potet koteletter fyllinger og tilsetningsstoffer eksisterer uendelig mengde. Man ønsker å huske gamle heltinne av filmen, perechyslyayuschuyu retter som kan tilberedes med poteter. Og nå du forstår hvorfor potet koteletter ta på denne listen fortjener en hedersplass.  
Яндекс.Метрика