Pannekake kake med kremost oppskrift med bilder

 Pannekake kake med kremost (oppskrift med bilde under) - den mest elegante av alle pannekake kake. Spesielt interessant pannekake kake med kremost, pannekaker gjøre hvis sjokolade. Hvordan å lage mat pannekake kake med kremost med hendene?

 Ingredienser for matlaging pannekake kake hjemme


 Melk - 07 liter vann - 03 liter, tre egg, tre spiseskjeer sukker, salt, to kopper mel, mørk sjokolade - 50 g ss kakao pulver.
 For kremen: Cheese - 400 g krem ​​for pisking - 150 ml, 5 ss melis, to spiseskjeer valmue, hvit sjokolade, vaniljesukker.

 Forberedelse pannekake med ost kake


Pannekake kake med kremost oppskrift med bilder

 Først kna deigen for pannekaker. For å gjøre dette, ta 600 ml melk, bland med vann og oppvarmet til romtemperatur. Tilsett sukker, salt, egg og rør godt. Sakte tilsett mel, fortsatt røring, domahayemosya glatt konsistens uten klumper.
 Pannekake kake med kremost oppskrift med bilder:

 De gjenværende 100 ml melk ble oppvarmet i et vannbad og smelte dem i mørk sjokolade. Det også legge kakaopulver. Rør godt og hell i pannekakerøre.
 I godt oppvarmet panne, hell en øse av røren og stek pannekaker. Prøv å lage pannekaker tynnere. Klar pannekaker avkjøl. Nå og lån matlaging kremost.

 Velsmakende og sunn pannekake kake med ost


Pannekake kake med kremost oppskrift med bilder

 Ta 50 ml krem, oppvarme dem i et vannbad og smelte hvit sjokolade i dem.
 Krem de rester pisket til skum.
 Legg osten i melis og vaniljesukker og avansere zamochenыy og male valmuefrø, bland godt. I denne blandingen forsiktig røre pisket krem ​​og hvit sjokolade. Nå begynner å danne en kake.
 Danne vystelyty plastfolie og konkludere bunnen av kakene slik at kantene hengende over kanten form. Stack pannekaker lapper, for å unngå tomme seter mellom pannekaker. På toppen av pannekaker som er dekket med et lag av kremost.

 Pannekake kake med kremost oppskrift


 Igjen satt kakene, men strengt i form henge over kanten er ikke nødvendig. Igjen, et lag av krem ​​og pannekaker lag igjen, og så videre. Det siste laget av pannekaker, dekke kanter pannekaker som var taket.
 Kake toppdeksel med folie og sette på en kald kveld.
 Oppskrift pannekake kake med kremost svært tidkrevende, men resultatene er verdt det.
 Neste dag, fjerne kaken fra formen utgivelsen av filmen, skåret i biter og dryss med melis.

 Pannekake kake med kremost, video oppskrift


 Denne videoen Pancake kake med kremost (oppskrift fra bildet ovenfor) er enkelt.
Rips syltetøy til vinteren

 Rips syltetøy ser bra ut og en rekke nyttige funksjoner. I medisinske formål ble brukt i det 16. århundre. I folkemedisinen, rips fortsatt verdsatt for sin vitamin kompleks og helbredende egenskaper. På grunn av det høye innhold av pektin rips blir brukt til å fjerne toksiner fra kroppen. Derfor, rips høstet i vinter i et syltetøy, syltetøy, gelé og kompotter. Rips syltetøy til vinteren - en margin på vitaminer og mineraler for å støtte kroppen i vinter. Zagotavlivaya rips, er det viktig å bevare så mange vitaminer. Mange husmødre interessant oppskrift rips syltetøy. Derfor, tema for denne artikkelen - hvordan å lage mat rips syltetøy til vinteren.
Rips syltetøy til vinteren

 Ingredienser


 Du trenger: 1 kg bær rips, 15 kg sukker, 1 kopp vann, 1 ts vanilje.

 Rips syltetøy oppskrift


 Hvordan å lage mat rips syltetøy til vinteren: Første bær rips tar over, snap av kvister og skyll med kaldt vann.
 For sukker sirup ta, tilsett kopp vann og kok på lav varme. Husk å røre i sirup til sukkeret oppløst jevnt og ikke pryhorav.
Rips syltetøy til vinteren

 Bær hell i en bolle som å koke syltetøy og helle sirup. Koke på svak varme i 25-30 minutter. Forsiktig røre med en tresleiv bær, slik at de ikke blir sittende fast i bunnen og ikke brent seg fast. På noen få minutter til kokt add å knipe 1 ts vanilje toppløs og bland godt. Vanillin jam legger en fin smak. Jam kul og avslappet ut på bredden.
 Hold rips syltetøy vi anbefale et kjølig sted.
 Som du kan se, er oppskriften rips syltetøy enkel. Å spare i røde rips vitaminer, mange husmødre bare male den med sukker, eller fryse i fryseren. Det går bra med rips gelé.

 Video oppskrift hvordan å forberede seg på vinteren rips


 Vi presenterer video "rips syltetøy på vinter oppskrifter er enkel og deilig.
Classic Caesar salat oppskrift med kylling hvordan å lage mat

 Når ikke forberedt Caesar salat, og fisk og reker og tomater. Hvis en slik overflod av mat var forfatteren Cesar salat, kan det ikke være den samme og salat. Ifølge legenden ble Caesar salat oppfunnet av Caesar Cardini kokk når han kjørte alle produkter. Han forberedt Caesar salat, det vil si av hva som skjedde. De viktigste "høydepunkt" Caesar salat dressing var det faktisk i noen annen salat.
 Så klassisk oppskrift: Caesar salat med kylling.

 Ingredienser


 Kylling, hvitt brød, salat, egg, ost, hvitløk, olivenolje, sennep, sitronsaft, salt og pepper.

 Forberedelse


 Hvordan å lage en klassisk Caesar salat oppskrift med kylling:
 Først forberede hvitløkskrutonger, kjeks eller hvitt brød. For dette brød skjæres bort skallet og skjær den i terninger ca 1 cm til 1 cm. Krutonger tørket i ovnen til de er gyllenbrune. Ikke la kjeks i ovnen uten tilsyn, slå dem.
 Finhakk hvitløk og hell den i en forvarmet panne med olivenolje. I samme gryte, hell tørkede krutonger og et minutt eller to stek dem i olje med hvitløk.
 Kylling skåret i tynne strimler og stek i olivenolje. Salt og pepper på kjøttet.
 For å forberede Caesar salat med kylling (klassisk) må gjøre dressing egg. For å gjøre dette, eggene i ett minutt dukkert i kokende vann og umiddelbart fjernet. Eggeplommer er malt med sennep med hvitløk. Hell blandingen sitronsaft og olivenolje. Krydre med salt og pepper og bland godt.
 Nå kan du begynne å sette sammen salaten.
 Salat, vasket og tørket, Riv i stykker og sette på bunnplaten. På toppen put kylling. Nå strø alle kjeks og hell salat dressing. På toppen av en salat dryss med ost, rist.
 Det var en oppskrift hvordan å lage kylling Caesar salat (klassisk).  
Oppskrift salat med kylling og bønner hvordan å lage mat

 Salat med kylling og bønner - ganske solid tallerken, så det kan serveres som en egen rett. Kombinasjonen av kylling og bønner er svært øm og, selvfølgelig, en salat pryde ethvert bord. Forresten, forbindelsen kylling og bønner ofte funnet i bayersk mat.
 Så oppskriften hvordan å forberede en salat med kylling og bønner.

 Ingredienser


 Kylling, bønner, gulrøtter, løk, majones, salt, pepper, urter og vegetabilsk olje.

 Forberedelse


 For å forberede en salat med kylling og bønner, må du begynne å koke bønner. For å gjøre dette, hell bønner eller bønner med vann og legg på 4-5 timer for å svelle. Deretter bønner kokt raskt blir myk, men ikke kokt myk. Da vannet er drenert, vasket bønner og kok i saltet vann til de er møre. Kok bønnene over middels varme, deretter fasolynky stående. Når kokte bønner, drenere vannet og skyll bønnene under rennende vann. Selvfølgelig kan du bruke for denne salaten hermetisert bønner. Så et minimum av forberedelsestid.
 Oppskrift salat med kylling og bønner hvordan å lage mat:
 Kylling kokt med tilsetning av krydder. Når kjøttet kjøle seg ned, skjær den i biter. Bønner og kyllingstykker bør være omtrent samme størrelse.
 Rist gulrøtter og løk skåret i tynne halv-ringer. Fres gulrøtter og løk i en panne med vegetabilsk olje. Tilsett salt og pepper. Gi gulrøtter og løk for å kjøle.
 Sette alle ingrediensene blandet salat og kledd med majones. Prøv det nok salt. For fans av akutt pepper kan sterkere. Oppskrift salat med kylling og bønner hjemme er ganske enkel. Til krydder kan legges til salat og hvitløk.
 Denne salaten kan serveres i et varmt, bare fylle ingen majones, og vegetabilsk olje. Kylling kan ikke lage mat og stek små biter. Du kan bruke røkt kylling, legger det en spesiell smak og smaken av salaten. Hvis du sender denne salaten en varm, kan du bruke røkt skinke, kjøtt dem fetere. For forrett er mer hensiktsmessige eller kyllingbryst fileter.  
Яндекс.Метрика