Hvordan lage skarpe ris med oksekjøtt

 Pilaf med biff - kjøtt og lune minste feil kan ødelegge det og gjøre for tørr eller normal grøt fra overflødig væske. Opprinnelig utarbeidet pilaf med lam, men ikke alle liker kjøttet, slik at den kan erstatte biff diett. Før du koker skarp ris med biff, vurdere oppskriften som det ikke er fett kjøtt og ris kan bli ganske tørr.
 Oppskrift hvordan du koker ris skarp biff:

 Ingredienser for storfekjøtt pilaf:


 Biff 05 kg;
 Gulrøtter: 05 kg;
 Figur 1 kg;

 Bow: 3 stykker;
 Vegetabilsk olje: 250 ml;
 Salt og pepper, etter smak spisskummen.
Hvordan lage skarpe ris med oksekjøtt

 Hvordan koke ris med oksekjøtt oppskrift


 Vask grønnsaker. Skrell dem og skjær i skiver. Det er ikke et krav, men ellers vil det ta deg tid under matlagingen. Før du koker skarp ris med oksekjøtt, forberede retter med tykk bunn - kjeledress.
 Vi setter det på bålet, tilsett smør og varm opp. For å fjerne oljen fra bitterhet satte han halvparten av løken og stek den i noen sekunder. Deretter fjerne den.

 Hvordan koke ris med oksekjøtt


 I de forberedt smør spredt hakket løk halv ringer og stek. Vi spre det kjøtt, røre og gi pidrum'yanytysya. Sover hakkede gulrøtter. Når gulrot juice høydepunkt, senk varmen og la forbereder 15 minutter, ikke glem å røre. Fyll opp med vann til tepper grønnsaker. Få noe sånt som en saus. Når det begynner å koke, salt den og la på svak varme i 30 minutter. Fortsett å koke ris med biff skarp.
Hvordan lage skarpe ris med oksekjøtt

 Spre ris der, nivå. Ikke forstyrr! Fyll opp med vann to inches over ris, ca 2 fingre. Gi vann å fordampe, og deretter redusere varmen. Putting Det har et lysbilde og lage små hull. La til vansmektet i 20-25 minutter. Ferdig! Ved visning, sett risen først, så kjøtt, for ikke å forvirre det som er igjen i potten.
 Hvordan koke ris med biff skarp: den største hemmeligheten er at ris bør være dovhozernystyy, og ikke glem å suge den. Og etter put ris, ikke forstyrr tallerken av ris denne strukturen svekkes og det blir kasheobraznыm. Nå vet du hvordan du skal koke ris skarp biff.

 Crisp risotto med oksekjøtt oppskrift video


 I denne videoen, skarp ris med biff kommer ut velsmakende og anbud. Her er en video oppskrift:
Hvordan lage ertepuré?
 Barn liker ikke å spise ertesuppe eller puré i barnehagen, og foretrekker hermetisert grønne erter i bokser. Men kan du lage ertepuré, så deilig at parabolen din imponere de mest krevende gourmeter! Det viktigste - husk noen anbefalinger, oppskrifter, ikke vær redd for å eksperimentere og kombinere ulike smaker. Og, selvfølgelig, din ert fatet krever spesiell oppmerksomhet: bønner ofte "flykte" lett brenne og holde seg til bunnen av panner og gryter.
Selvfølgelig, kan du forberede enkel ertepuré, enkelt og en rekke andre ingredienser. Da trenger du bare salt, vann og erter. Nyansene og regler matlaging potetmos, vil du snart lære enda tillate en slik minimalt sett å lykkes. Saus er veldig god!
Men hvis du virkelig bestemte seg for å gjøre erter konge på kjøkkenet bør prøve forskjellige alternativer mosing. Da vil du kunne oppleve en rekke forskjellige smaker, ertepuré brukes ikke bare som pynt, tilby ham en lett lunsj, men også gjøre det til en reell komplett rett som lett kan bli en stor og lunsj og middag.
Her er hva du trenger:
erter, halv boks;
salt;
sukker;
smør;
olivenolje;
Røkt ribbe;
storfekjøtt;
toast;
gulrøtter;
løk, hvite og røde;
grønn løk;
fett;
persille;
dill;
hvitløk.
 Regler matlaging erter: det skal ikke "run away" og tørke ut
Til din ertepuré var deilig, og du har ikke lei av kokeprosessen, må du huske noen enkle regler.
 Oppmerksomhet. Det er viktig å koke erter grundig og nøye følge ham. Pea er ofte på komfyren, brenne, stiger "cap", fylle potten. Som et resultat, husfruen involvert, og den ubehagelige lukten av brente erter betydelig ødelegge stemningen. Du må kanskje lage mat igjen.
 Ryddighet og kontinuerlig overvåking. Når du har satt erter i en gryte eller panne bør holde ham hele tiden. Ikke bli distrahert, så din tallerken kokt mye raskere, ingen problemer oppstår. Å stå ved komfyren hele tiden er ikke nødvendig, men det bør være på kjøkkenet. Følg lyder, umiddelbart ta kjelen av brenneren, hvis du så "cap".
 Røring. Erter skal være grundig blande ca hvert 5. minutt. Så alt vil være i orden, ikke bland zlypnetsya ikke pryhoryt. Det skal behandles likt, så du ikke går med ubehagelig fenomen, når noen myke erter, og noen bare farlig for sin hardhet.
 Tilsette vann. Ikke vær redd for å legge til din ertepuré vann under stekingen. En hemmelighet er dette: det er bedre å ikke helle i pannen på en gang alt vannet. La erter og vannet vil stå i forhold 1/2 i stedet for kvart. Alle de resterende vann, du trenger bare å fylle opp gradvis. Det er erter beholde sin smak godt forberedt. Det anbefales ikke å legge den kaldt og varmt vann fra vannkokeren. Så bare vent til koking og deretter redusere varmen og temperaturen på brenneren.
 Soaking. Hvis du har tenkt å steke bønner i en gryte, er det mulig å akselerere prosessen med å utarbeide den enkle måten. Ta en stor nok bank til dine erter fylle det ca 1/3 del. Sett erter i en krukke, dekk med vann. Sto hele natten slik at erter hovne opp, så det er tilberedt raskere.
 Den enkleste oppskrift ertepuré
Det er egentlig veldig enkelt.
 1.  Ta erter, vann, salt.
  Vask erter og legg den i pannen.
  Fyll opp med vann og kok opp.
  Kok ertene over svak varme til det kokte myk puré til staten.
  Ca 5 minutter til kokte tilsett salt smoothie.
  Ved søknad til ertepuré bør legge litt olivenolje, dryss med friske urter.
  Selvfølgelig, denne metoden for matlaging ertepuré ikke alene.
   Skape sympati
  "Sympathy" er hemmeligheten med å lage deilig ertepuré. For å oppnå utseendet av en unik smak, rik, lys og forsiktig på samme tid, på forskjellige måter.
   Steking. Et godt alternativ er alltid lurt å bruke - langpanne erter før matlaging eller undertrykkelse. Må først være oppvarmet panne, hell olivenolje eller solsikkeolje til hele bunnen ble stengt. Så på en varm takke bør sette hele erter, suge den før det er nødvendig. Når tennings erter må stadig røring slikkepott slik at det kan begynne å feste. Bare 5-10 minutter - og din erter obsmazhytsya. Smaken vil være litt annerledes, mer intens, vil det være notater, som minner om ristede nøtter, poteter. Hvis du fikk en smak og smaken ikke ha så ønskelig i fremtiden kan ikke koke erter eller steke den raskt i en tørr stekepanne i 1-2 minutter.
   Olje. Eksperimentere med olje. Nå et stort spekter, kan du prøve ulike alternativer. God smak supplement ertepuré råolje, raffinerte solsikkeolje med ekstra oliven, oliven netto. Du kan legge litt mer olje, bruke det ved matlaging og deretter legge en teskje olje direkte inn i platen.
   Krydder og urter. Bruk dill, persille og ulike krydder. Du kan legge friske urter og tørr. Når tiden er kort, men jeg ønsker å gjøre ertepuré velsmakende, er det mulig å bruke den vanlige blandingen av tørket frukt. Bare hell i pannen tørre grønnsaker, ca en teskje per porsjon.
   Hvitløk. Spesiell smak og aroma av ertepuré legge hvitløk. Det hele avhenger av dine smakspreferanser. Faktisk vil selv to eller tre fedd hvitløk, halvert, per porsjon ikke være overflødig. Hvitløk bør legges ca 5-10 minutter til kokte potetmos. Det bør zm'yaknuty, men ikke miste smak og form endelig være i litt plotnovatoho. Du kan forhånds halvdeler lett stekt hvitløksfedd i olje, og deretter sette dem inn i ertepuré 5 minutter til de er møre. Fans vil sette pris på den skarpe ertepuré med revet hvitløk. Han satt i en panne i 2-3 minutter før slutten av matlaging og revidere saus over høy varme.
   Gulrøtter og løk. Grønnsaker gir også utmerket smak bukett i ertepuré. Det beste alternativet - steke gulrøtter og løk i forveien, og deretter 10 minutter til kokte legge ertepuré til smaker blandet godt. God bruk rød løk, kombinere ingredienser i ulike proporsjoner. For eksempel kan du legge gulrøtter erter i forhold til 1/2, men varierer den søte smaken av frisk dill. Elskere av vegetabilsk ertepuré og tilsett paprika og tomater, og til og med gresskar.
   Kjøtt. Enhver form for kjøtt er perfekt kombinert med ertepuré. Men mest egnede biff og ribbe. Reservedeler ingen kjøtt, vil ertepuré være din perfekte hovedrett! Fantastiske smaken vil bli most hvis legge de små kuber av stekt bacon.
   Ertepuré, noen forskjellige kombinasjoner
  Du kan liste opp flere ulike kombinasjoner av produkter som vil berike og diversifisere smaken av den ferdige sausen.
  Erter, olivenolje, stekt gulrøtter, hvit løk.
  Stekte erter, solsikkeolje, stekte gulrøtter og søt rød løk. Serveres med frisk dill.
  Erter, salt, stekt bacon, stekt løk. Serveres med krutonger.
  Erter, hvitløk, gulrot og olivenolje. Tilsett olje når du søker.
  Erter, hvitløk, tomater, løk, trenger litt sukker. Serveres med fersk dill og persille.
  Erter med biff, løk og gulrøtter. Legg i utarbeidelsen av tørr dill.
  Erter med ribbe, løk og hvitløk. Når servering, dekorere med finhakket vårløk.
  Alternativene er mange, velger eller oppfinne din egen. Kreativ tilnærming til virksomheten, drømmer og ikke begrense deg oppskrifter. Ikke glem om grunnleggende retningslinjer, og du vil koke deilig ertepuré. Bon appetit!  
Яндекс.Метрика