Hvordan koke grøt Hercules?
 I barndommen forhold med Hercules grøt litt utviklet, og denne feilen, sannsynligvis ditsadivska kitt ikke ser appetittvekkende. Etter et slikt syn i alle barn er det en stor motvilje mot å bære den. Så selv hjemme barna dumpet katt i havremel bolle, før min mor vendte seg bort. Bare med alderen kommer den forståelse at havremel - en virkelig nyttig og næringsrik fatet, og seriøst lurer på hvorfor vi ikke har spist før. Og nå ønsker vi å koke grøt Hercules og mate det er deres barn.
 Hvor nyttig Herculean grøt?
Havregryn er rik på fiber og karbohydrater viser til lang som støtter energinivå og metthetsfølelse som varer lenger. Derfor anbefales det å spise de som ønsker å gå ned i vekt. Men dette er bare en liten del av alle de gode egenskapene av frokostblandinger, havremel bidrar til å løse mange systemer i kroppen:
gjenoppretter funksjonen av nervesystemet;
forbedrer huden;
normaliserer tarmen og leveren,
bidrar til å bekjempe søvnløshet og mental utmattelse;
fjerner giftstoffer fra kroppen, og mer.
I korn inneholder mye vitaminer og næringsstoffer, så ernæringseksperter anbefaler å bruke Hercules grøt 3-4 ganger i uken eller ta et avkok av havre.
 Havregryn, sir! Eller hvordan å forberede grøt Hercules
Selvfølgelig, kan du gå til butikken og kjøpe instant grøt, som er brygget i et minutt. Men fordelene med det vil ikke. Bedre å koke grøt Hercules fra vanlig havregryn. Havregryn er utarbeidet som vann og melk:
 1.  Herculean grøt med melk. Å forberede havregryn melk-baserte behov for å helle i 350 ml melk panne, tilsett en halv kopp havregryn og tilsett en klype salt. Sett pannen på langsom brann og vente til melken begynner å koke. I løpet av dette rotet trenger å røre hele tiden. Når kokt melk, du dekke pannen med et lokk og reduser varmen til lav. Grøt bør potomytysya i denne tilstanden er 5-10 minutter. Fjern kjelen fra varmen, dekk, men ennå ikke åpen. Gi henne en stand i fem minutter. Nå grøt er klar. Det kan være søtet etter smak, tilsett smør, honning, friske bær eller rosiner og nøtter. Hvem andre ønsker.
   Herculean grøt med vann. Å forberede grøt Hercules på vannet, hell du en gryte med kokende vann og 350 ml helle en halv kopp med frokostblanding der, litt salt og bland godt. Etter at potten bør dekke og la stå i fem minutter grøt. Etter denne potten med grøt satt på en langsom brann og kok i ytterligere fem minutter. På dette punktet podzahusteet grøt, men etter koking det bør stå i noen minutter. Etter dette rotet trenger å blande poslastit og legge et stykke smør.
   Hercules buljong. Avkok av havre er veldig nyttig og voksne og for barn. Personer som lider av hjerte- og karsykdommer, gjelder det å gjenopprette hjertet og blodårene. For å gjøre det nødvendig å fylle en liter vann kopp havregryn og stek i en time. Når vannmengden er redusert til det halve, fjern kjelen fra varmen. Deretter havre trenger å kjøle og avløp. Ta denne avkok trenger en halv kopp halv time før måltider og tre ganger om dagen. Drikk det bør være varm, men holde i kjøleskapet.
  Herculean grøt er en leder blant de korn i popularitet ikke bare for sin bruk, men også av antallet inneholdt vitaminer og sunne stoffer. Derfor Hercules koker grøt til frokost i stedet for bare en snack suhom'yatku.  
Hvordan koke havregrøt?
 "Havregryn, sir! "- Disse ordene av klassisk engelsk butler funnet i verk av kjente forfattere Albion. Ja, havremel eller havregryn - en populær rett som konservative britiske foretrekker å bruke til frokost. De vet hvordan de skal lage mat deilig havremel, setter pris på det for nyttige egenskaper og lett smak. I Havregryn inneholder mye magnesium, fosfor, protein. Herculean grøt fjerner raskt toksiner, giftstoffer og tungmetaller, og har tilbudt pasienter på sykehus. Hercules mister ikke sine gode egenskaper selv etter matlaging.
 Tips vertinne, tenkt å koke grøt Hercules
 1.  For matlaging havregryn velge retter uten emalje.
  Til grøt med melk ikke brent, hell i en liten kjele med kaldt vann, deretter melk.
  Hvis du ønsker å lage grøt i mikrobølgeovnen? Helle havregryn med melk, sende minutt i mikrobølgeovnen i fire, periodevis fjerne ovnen å røre flak.
  Og for å lage havremel i ovnen? Flakes Sett i en keramisk gryte, dekk med kokende vann, tilsett litt salt og sukker, dekk med lokk og kok Potter av en halv time. Børste potten smør inni.
  For å øke nytten av havregryn, legge den tørket frukt, svisker deilig, næringsrik tørkede aprikoser, rosiner og nøtter.
  Hercules flak kan fortsatt male enkel kaffekvern eller blender i dag for å legge kotelettene etter eller bake cookies.
  Å forberede grøt raskt opplevd vertinne rådes til å suge kvelden og om natten glassflak to glass vann. I morgen en gryte med frekke masse bare legge et glass melk eller vann og umiddelbart satt på komfyren. Innen fem minutter grøt kan fjernes. Legg til det et stykke smør, cover, vent noen minutter.
   Som et kosttilskudd kokk havregryn i vann
  Støttespillere dietter er villige til å miste noen ekstra pounds, ofte foretrekker å lage havregrøt på vannet, ikke sukker, ingen salt, ingen olje. Sett flak i vannet som kokte telle verdi riktig: en porsjon havregryn - to deler vann. Kok opp, ta minimum brann koke under omrøring. Grøt vil være klar i femten minutter. Zakutayte varm tallerken håndkle, la det stå i fem minutter og potomytysya.
  Før måltider kan legge litt honning og tørket frukt for å blidgjøre en liten tallerken. Dette rotet fjerner svært raskt giftstoffer og reduserer kolesterol. Det anbefales også for pasienter med depresjon.
   Havre melk, korn favoritt barn
  Hvis barna ikke liker å spise frokostblanding, spør dem næringsrik og sunn mat: havregryn med melk. Å forberede appetittvekkende måltider, ta et glass flak, melk om tre glass litt vann, salt, sukker (kan erstatte honning), smør og fersk frukt (vinter er kvalifisert tørket og frossen).
  På bunnen av kjelen, helle vann, tilsett melk. Flak kaster melken koker, men før det sette en klype sukker og litt salt. Tjener bare til lav varme til melken ikke rømt. Ta grøt fra varme 15-20 minutter, deretter plassere pannen i smør, pan zakutayte håndkle. Hell slammet inn i en vakker tallerken og pynt med rosiner og tørkede aprikoser.
   Hvordan koke grøt for valp
  Populær forfatter Darya Dontsova, eier av mops i hans skrifter har valper å gi Hercules grøt. Tilbered suppen, kok, der Put havremel (normal verdi: i en glassflak tre kopper kjøttkraft). Koke ca tre eller fire minutter. Ved mating kalori havregrøt er anbefalt å legge til kli.
   Hercules og havregryn: forskjellen
  De fleste husmødre ikke innser at havremel og havregryn - forskjellige konsepter. Havreflakene - hele hvete produkt for å gjøre et rot av dem nyttige, må du bruke førti minutter eller mer. Hercules - er generelt kornhandelsnavn, produsert ved å rense, dampende og flatere korn havre. I rå havregryn beholder alle vitaminer og mineraler kan ikke sies om flakes "Hercules".
  Nå i butikkene kan du se poser med Hercules, som ikke krever matlaging. Denne retten er egnet for å spise på farten når du trenger en rask matbit, daglige menyen, kan du koke grøt fra hele havrekorn.  
Hvordan å lage mat Pshonka melk?
 Ulike frokostblandinger har lenge opphørt å være obligatorisk del av den daglige menyen - og ubrukelig. Sammen med dem fra kosten er et stort antall mineraler, vitaminer og naturlige fibre. Så kanskje det er på tide å få dem tilbake? Spesielt som grøt - overraskende allsidig og velsmakende rett, hvis du vet hvordan du koker det riktig. Det første viktig å velge en frokostblanding som de fleste av oss vanligvis begrenset til havregryn til frokost og lunsj bokhvete. Ikke rart at en slik ensartethet grøt raskt lei og klatrer opp i halsen. En lang du spiser hvete? Lys gul, duftende og deilig? Hvis ikke - så det er på tide å rette opp denne misforståelsen. Men for å gå tilbake til pulten din hirse gikk med et smell, lærer vi deg hvordan du skal lage mat velsmakende hvete og melk. Tro meg, vil dette være din favoritt frokostblanding! Pshonka og andre kornprodukter melk sammensetning og fordeler
 Millet - et produkt fra behandlingen hirse, som i sin tur, er ikke bare verdifulle, men også meget uvanlige korn. Først, hirse svært taxing til miljøet, er det lett å tåle varme og tørke og dermed gir rikelig avlinger. Sekund, hirse, bønner forbausende lite kalium, som skiller den fra andre frokostblandinger. Men andre mineraler som er lagret, selv etter fjerning av harde frøhylsteret i hvete overflod: først, silicium, som kreves for å bygge muskler, ben og bloddannelse, så vel som jern, magnesium, fluor, kalsium, kobber og sink. Hver og alle av dem sammen er aktivt involvert i regenerering og metabolisme i menneskekroppen, og gir god ernæring og utvikling av celler, vev og organer, fremme hudens elastisitet, tetthet av hår, benstyrke, spiker og tannemaljen. Følgelig kan mangelen av disse elementene fylles uten bruk av syntetiske vitaminer bare med i dietten hirse grøt. 
 Det er best å spise til frokost serverer Pshonka. I dette tilfellet kan det råd til ikke koker det i melk og vann. Millet, kokt i melk, er en mer næringsrik enn vann: 350 kcal / 100 g korn pluss kaloriinntak, som er avhengig av fettinnholdet. Men meieri Pshonka bedre mettet fett, gir mye energi og gir lang erfaring sult, noe som er viktig i den tidlige dag. I tillegg er fettløselige vitaminene A og E er bedre absorbert fra slike frokostblandinger, og vitamin E og B beholde sine gode egenskaper. Hirse grøt, kokt med melk inneholder mer protein og kalsium, så det vil være svært nyttig for barn, tenåringer, idrettsutøvere, studenter, og studenter og alle som opplever fysisk og nervøs stress, fult opp etter sykdom. Hvordan vil du forberede hirse, vil det ha en positiv effekt på fordøyelsen, hjelper normal blodtrykk og rense kroppen for giftstoffer. Og hvis du ikke ønsker å gå ned i vekt raskt, ikke vær redd for å koke den i melk hvete. Denne grøten er en mer tyktflytende og deilig og har flere funksjoner:
 Ofte melk grøt kokt i vann først, og først i det andre trinnet i fremstillingen av melk tilsettes. Denne teknikken brukes for å trekke melk ikke svært lang varmebehandling som bryter dens kjemiske sammensetning.
 Grøt med melk krever litt mer salt enn grøt med vann.
 Gryn helles i kokende væske, i motsetning til tilfeller der grøten er kokt i vann.
 Etter kokende melk grøt la lokket til uprela og det var deilig.
 Dermed Pshonka melk - en tjeneste "to i ett": energien av karbohydrater og korn melkeproteinbyggesteiner. Det viktigste at begge produktene er av god kvalitet. For å unngå feil, alltid velge medium-fett fersk melk og melk (ikke fragmentert) lys gul, ikke blek beige, hirse havregrøt. Med disse ingrediensene vil alltid velsmakende grøt. Men hvordan du koker det og hvordan du kan variere smaken - se nedenfor.
 Oppskrifter hirse grøt med melk
 Pshonka melk - er ikke bare én, men, bokstavelig talt, en rekke forskjellige frokostblandinger. Foruten de to hovedkomponenter - korn og melk - flavored olje, kan det sette salt, sukker, tørket frukt, frisk frukt og bær, sukret kondensert melk; stekt løk, bacon, grønnsaker, biter av kjøtt - ditt valg. Pshonka melk - det er søtt og salt grøt som kan brukes som en siderett, hovedrett, bake og konvertert til desserter, puddinger og andre godsaker. Men grunnlaget for enhver oppskrift er alltid en klassiker hirse grøt med melk. Derfor foreslår vi at du lærer den riktige metoden for forberedelse, og - andre deilige oppskrifter minst Pshonka melk.
 1.  Enkelt Pshonka melk. Ta en kopp hirse korn, to kopper vann, 1 kopp melk, en klype salt og 1 ss smør. Tar over og skyll med kaldt vann hirse minst 5-6 ganger. Hell vann i pannen med en tykk bunn og kok opp. Deretter redusere varmen, legg hirse vasket i kokende vann. Cook, røring av og til, i 10 minutter etter tidspunktet når vannet koker igjen. Samtidig varme melken, litt før bringe den til en byll. Tømme pannen, krydre med salt hirse og helle varm melk. Rør og kok under lokk ved svak varme, rør av og til, ca 20 minutter. Deretter slår du av brann, sette smør og rør grøt og lukke lokket. Vikle et håndkle og la på komfyren er slått med 30 minutter. Etter denne tiden hirse grøt tjene, prypravyvshy stekt løk eller ren.
   Søt Pshonka melk. Ta en kopp hirse, 2 kopper melk, 2 ss sukker, en håndfull rosiner, pitted og 1 ss smør. Hirse tar over og skyll med kaldt vann så lenge det ikke blir gjennomsiktig. Deretter obshparte bygg kokt vann fra vannkokeren for å fjerne eventuell bitterhet. Rosiner dynket i kokende vann i 15-20 minutter, deretter presse. Hell melken i en gryte eller krus med en tykk bunn og kok opp. Sett i kokende melk, hirse og reduser varmen. Cook, tettsluttende lokk og rører jevnlig, i 25 minutter. Deretter satte sukker, rosiner og igjen bland godt og bringe til beredskap under lokket i 5 minutter. Plasser smør, slå av brann under potten. Lukk gryten med lokk og grøt wrap håndkle. La på en varm ovn er av en halv time. Tjene søt hirse grøt på bordet varm, drysset med kanel og / eller nøtter. Det kan være andre krydret og aromatiske tilsetningsstoffer, for eksempel appelsinskall, vanilje, muskat (med sukker tilsettes under tilberedningen), syltetøy, honning, kondensert melk, friske fruktbiter (serveres med grøt klar). 
   Pshonka melk, bakt i ovnen. Ta en kopp hirse korn, to kopper vann, 1 kopp melk, 1 ss sukker og smør. I tillegg trenger du tre egg, en tredje pose med vanilje eller noen dråper vaniljeessens, en klype sitron eller appelsinskall, stenfrie rosiner håndfull 100ml kremfløte. Hirse overtar, 5-6 ganger skyll med kaldt vann og en gang med kokende vann obshparte. Hell 2 kopper rent vann i en kjele med tykk bunn og kok opp. I kokende vann, legg hirse og etter at vannet begynner å koke igjen, reduser varmen og la det småkoke i 10 minutter, rør jevnlig. I mellomtiden varme, men ikke koke melk. Drenere vannet som kokt hirse korn og helle varm melk ferdighus. Sett sukker, rør, dekk og kok i 25 minutter, rør av og til. Endelig tilsett smør og rør grøt og slå av brannen uten å fjerne den lukkede grautgryte med kokeplate. Plommer av tre egg separate proteiner og riste med vanilje og krydder. Rosiner dynket i kokende vann, deretter vri. Sett frokostblanding i en varmebestandig leire potten, tilsett rosiner og bland. Hell den piskede eggeplommer på toppen, cover og sted i ovn forvarmet til 180 ° C. Etter 45 minutter, slå av ovnen, men ikke åpne døren og ikke trakassere en gryte med grøt 10-15 minutter. Tjene grøt på bordet med pisket krem. 
   Pshonka melk med poteter eller suppe. Ta en kopp hirse, 2 kopper vann, 2 kopper melk 2 store poteter, halv løk, 2 ss smør, 1 ss av raffinert vegetabilsk olje og en klype salt. Hirse tar over og skyll i kaldt vann flere ganger. Deretter parboiled. Hell 2 kopper vann i en kjele og kok opp. Plasser forberedt hirse i kokende vann, reduser varmen til lavt nivå og vente til vannet koker igjen. I mellomtiden, skrell løken og skjær den i små terninger. Varm pannen, smurt med vegetabilsk olje og stek løken til de er gyllenbrun. Rens potetene og kutt i små terninger. Varm opp melk, men ikke koke. 10 minutter etter at vannet i en kjele med kokende hirse, hell væsken og erstatte den med melk. Legg stekt løk, poteter, salt og bland. Varm opp ovnen til 180 ° C. Sett kjelen tett lukket lokk, gjennomsnittlig spille ovnen og la stå i en halv time. Og ta ut og røre med smør og tjene. 
   Hur'yevska kornblanding med melk. Ta en kopp hirse, en halvliter melk, to kopper kremfløte, 50g smør, 2 egg, 100 g sukker, 50 gram valnøttkjerner (du kan erstatte noen nøtter av ditt valg), 10 friske aprikoser eller tørkede aprikoser store 10 stykker , en dash av naturlig vanilje eller noen dråper vaniljeessens. Hirse overtar grundig, skyll i kaldt vann i minst fem ganger og obshparte kokende vann. Melk kok opp, satt i sin hvete, sukker og koker grøt over svak varme, rør jevnlig, i 25-30 minutter. Fjern fra varmen. Separate eggeplommer og hvite i. Protein visp til eggedosis skum tilstand. Mos plommer med sukker til det blir hvitt. Sett en gryte med grøt slått eggehviter, eggeplommer med sukker, vanilje og nøtter og bland. Varm opp ovnen til 160 ° C. Hell kremen i en bred, varmebestandig form og legg på midten ovn å spille. Vent til dannelse av skum, ta den ut og slå ut i en stor bolle. Tilsvarende konvertere kremen i skum. Pitted aprikoser kuttet i små biter. Baking oppvaskbørste med olje og legg den på det nederste laget av korn. På grøt Sett et lag med frukt, frukt - kremaktig skum. Alternative lag i den rekkefølgen, inntil ingrediensene er borte, men det øverste laget skal være et rot. Plassere formen i ovnen og stek ved 180 ° C til dannelse av overflate gylden brun. Hurevskuyu grøt serveres varm til bordet som en dessert og pynt med skiver av frukt, søt sirup og / eller honning. 
   Vi vet at mange flere like interessante oppskrifter Pshonka melk, fra klassiske gresskar grøt og de eksotiske alternativer med tillegg av ost, datoer og kokosmelk. Noen ganger hirse grøt kokt i pannen først og deretter bakt inne moden gresskar og servert på bordet i en slik uvanlig måte. Forberede det mulig ikke bare på plate, men i multyvartsi, vannbad og selv mikrobølgeovn, etter produsentens instruksjoner teknikk. Men selv de enkleste hirse grøt, kokt i melk, lever fullt opp til sin populære kallenavn "solar korn." Å trekke ut maksimalt utbytte av det, koker hirse i godt humør og kjærlighet til familien, som vil behandle grøt. Deretter Pshonka melk ut overraskende velsmakende og ønskelig, og vil være en favorittrett i ditt hjem.  
Яндекс.Метрика