Hvordan å gå ned i vekt med ingefær?
 Den berømte orientalsk krydder kjent verden ikke like varmt krydder, men en universell medisin. Faktisk er ingefær siden antikken frelse for mange plager. Det er et smertestillende og anti-inflammatorisk middel, forbedrer blodsirkulasjonen, og orientalsk medisin de behandle sykdommer så som osteoartritt og gikt. I tillegg er ingefær et effektivt verktøy i kampen mot overvekt. Til tross for uenighet og tvil, gå ned i vekt med ingefær umulig, siden den inneholder er komponenter som i stor grad akselerere metabolismen av kroppen.
 Ginger som et middel for vekttap
Krydder er mye brukt av kvinner over hele verden, som et middel for å miste vekt. Ingefær er effektiv ved at hovedkomponentene (shohaol og Gingerol) stimulere kroppens stoffskifte, og dermed brenner ekstra kalorier. Slanking bruk ingefær-te, som er basert på de grunnlegg mirakuløse planter og diverse støttekomponenter. Te ikke bare hastigheten på stoffskiftet, men også bringe giftstoffer og overflødig vann fra kroppen, botemidler fordøyelsesbesvær og løft immunitet. Kontraindikasjoner mottar nesten ingen krydder, slik at hvem som helst kan gå ned i vekt med ingefær rot.
 Ingefær te
Ingefær te er ikke bare et middel for vekttap, men også en utmerket zhazhdoutolyayuschym drikke. Bruk anbefalt ingefær frisk og velsmakende, og effektiv. Oppskrifter mye te og hvem som helst kan plukke opp en oppskrift til din smak:
 1.  En populær oppskrift. En teskje revet ingefær kokt vann, la det trekke i en halv time, tilsett sitron og honning etter smak.
  Te med nellik. I kopp kokende vann 1 ts behov revet ingefær og nellik 3 ting. Te også insistere og tilsett honning og sitron etter smak.
  Te "dobbel effekt". Det omfatter ved hjelp av hvitløk, som øker effektiviteten av te. En tredjedel av nellik gnidd på et rivjern, legg en teskje revet til ingefær kokt vann og la det trekke i ca en time. Klar til å drikke te og filtrert.
  Grønn te med ingefær. I nybrygget grønn te legge til en teskje av fersk eller tredje teskje tørr ingefær og insisterer 30 minutter, så du kan drikke te.
  Ingefær te med rips. Friske eller tørkede rips blader brygget med revet ingefær, og insisterer Valgfritt add sukker eller honning.
  En forfriskende te. For å gjøre det nødvendig å insistere revet ingefær i kokende vann i 15 minutter og tilsett mynteblader eller sitronmelisse. La stå i 15 minutter. Du kan blidgjøre te og sukker, og honning.
  Hvis du tar disse te regelmessig, gå ned i vekt med ingefær vil raskt og effektivt.
   Hvordan å drikke ingefær-te?
  Ta ingefær te begynner med en halv kopp om dagen, gradvis øke volumet til to liter. For ikke å kaste bort tid på kontinuerlig brygging, kan du bruke to-liters termos (antall komponenter øker også), som vil holde varm te og la ham skikkelig brygge.
  Te er anbefalt å drikke gjennom en halv time etter hvert måltid. Men hvis du drikker det før måltider, følelsen av sult avstumpet. For å gå ned i vekt med ingefær kom raskere du kan gjøre på faste dager ingefær te.
   Kontraindikasjoner mot bruk av ingefær
  Hvis du lider av gallestein sykdom, allergi, betennelse i mage-tarmkanalen, høy feber, ulcerøs kolitt, hypertensjon, fra å ta ingefær te og basert på det bør bli forlatt.  
Hvordan å lage mat frossen spinat?
 Spinat er svært nyttig og rik på vitaminer. Spesielt, er det perfekt beholder alle sine eiendommer under frysing, noe som gjør det mulig å bruke det når som helst på året. Dette gjelder spesielt om vinteren og våren for å ytterligere styrke kroppen. Frossen spinat før matlaging er ikke alltid nødvendig å tine helt, noen retter du bare mykne det litt. Cook kan være alt: suppe, salat, tilsett garnityr, vegetabilsk lapskaus. Krem krem ​​suppe med spinat
 For å forberede denne suppen for 4 porsjoner trenger du:
 20-30% fett krem ​​- 400 g;
 frossen spinat - 400 g;
 løk - 1 stk. (Medium størrelse løk);
 Poteter - 4 stk. (Medium størrelse poteter).
 Spinat fjerne fra fryseren, la ved romtemperatur mens du forbereder de andre ingrediensene. Finhakk løk og la det surre, surre på svak varme i en liten mengde vegetabilsk olje. Vask potetene, skrell og kok til den er myk. Uvant å legge til flere poteter finhakket spinat, løk. Koke til koking, drenere vannet, tilsett fløte og kok til kokte poteter. Etter en blender, kombinere alle saus. Serveres med skiver av hvitløk og urter.
 Omelett med spinat
 Spinat kombinert med egg gir en spesiell smak og aroma. Dette overfører alle de gode egenskapene av produkter. Behov for 4 porsjoner:
 Egg - 4 stk;.
 frossen spinat - 300-500 g;
 melk - 300 g;
 rømme - 50 g;
 smør;
 greener;
 salt og krydder etter smak.
 Grundig visp til å skumme melk med eggene, tilsett rømme og bland. Spinat, ikke rozmorozhuyuchy, dypp i kokende vann i 5-7 minutter. I en varm panne med smør, legg spinat, dekker alle egg masse. Stek over middels varme til kokt i 10 minutter. Tilsett salt og krydder etter koking.
 Kokt spinat garnityr
Hvordan å lage mat frossen spinat?
 Spinat går bra med pasta, poteter, ris. Ordentlig kokt spinat beholder fullt sine vitaminer og mineraler. Det er to måter å lage mat frossen spinat og dampet i vann. Damp metode er mest effektiv i bevaring av vitaminer. Hvis kjøkkenet er en dampbåt, er det matlaging metoden enkel:
 en spesiell gryte, hell en liten mengde vann;
 Sett en kopp frossen spinat;
 kok i 10 minutter.
 Etter koking, tilsett salt og krydder etter smak. Hvis ingen dampskip, kan du bruke en gryte med vann, legg den i et dørslag og dekke. Fremstilling gang dette øker til 5-10 minutter.
 Cook spinat i vann kan være sammen med krydder og salt, steketid - 25 minutter. Det er viktig ikke å fordøye, ellers hele spinat omdannes til filler, med en dårlig lukt og smak. Før matlaging ikke trenger å kutte, kan du lage mat også.
 Fiskesaus med spinat
 Alle marine og ferskvannsfisk godt med kremet saus. Som en ekstra ingrediens i denne saus kan legges til og spinat. Han klart vidtinyatyme smak av fisk, vil gi en behagelig ettersmak. Du vil trenge:
 frossen spinat - 05 kg;
 fløte fettinnhold på 20 til 30% - 05 liter;
 salt og krydder;
 sitronsaft.
 Koke spinat i kokende vann i 10 minutter, og deretter fjerne og presse gjennom cheesecloth svært nøye. Varm opp fløte i en kjele, tilsett salt og krydder. I stedet presset spinatblandingen, dryss med sitronsaft og kok i 10 minutter. Kjøle og tjene saus i en saus båt for å fiske.
 Til spinat ikke miste sine egenskaper, er det bare nødvendig å tine i romtemperatur en gang. Gjentatt frysing ikke lenger beholder vitaminer, noe som gjør et nyttig produkt forgjeves. Lang lagring av kokt spinat fører til det faktum at vegetabilske begynner å produsere nitrogensalter som er skadelig for kroppen. Alt tilberedt med tilsatt spinat tas innen 24 timer etter tilberedning. Parabolen bare lagre i kjøleskapet.  
Oppskrift av grapefrukt syltetøy.

 Jam med grapefrukt viser kroppen for giftstoffer og væske, fremmer vekttap ved å aktivere fettforbrenningen. Grapefrukt - en hybrid av appelsin og pomelo. Men du bør ikke misbruke grapefrukt, spesielt kvinner. Forskere har funnet ut at å spise store mengder grapefrukt øker risikoen for brystkreft.

 Hva kan du gjøre med grapefrukt


 Hva kan du gjøre med grapefrukt, er grapefrukt jam bra at du kan lage mat når som helst på året. Plutselig sommer aksjer går ut, og du ønsket å jamme te. Her er oppskriften på jam med grapefrukt. Hvis du ville ha noe uvanlig, er det ingenting enklere enn å lage mat jam med grapefrukt, jo mer forberedt det raskt. En grapefrukt skjuler også under hans tykk hud rikdom i form av vitamin C som vil spare fra kulden i den kalde vinteren.
Oppskrift av grapefrukt syltetøy.


 Ingredienser


 Du trenger to rød grapefrukt, sitronmelisse eller mynte kvist, halv teskje rosa pepper bær.

 Lage syltetøy


 Vask og fjern litt av grapefrukt skallet. Du trenger bare en teskje grapefrukt skallet. Nå forsiktig ren grapefrukt, dele inn i segmenter, nøye fjerne dem fra filmen. Skjær i skiver stykker, omtrent på størrelse med en teskje.
 Gjøre en masse i en panne for mikrobølgeovner. Nå tilsett sukker og biter av skallet. Bland og legg i ovnen. Stek 14-15 minutter, deretter fjerne fra ovnen og oversette banken. Pynt med en kvist av sitronmelisse syltetøy og mynte og legge rosa pepper frø.
 Hvis du ikke bruker mikrobølgeovnen, følgende oppskrift grapefrukt jam hendene for deg.

 Ingredienser


Oppskrift av grapefrukt syltetøy.

 Ett kilo grapefrukt du trenger ett kilo sukker.

 Lage syltetøy


 Hvordan lage syltetøy med grapefrukt hjemme: skyll grapefrukt, dele i skiver og skrell dem fra filmene. Skjær i biter, hell sukker og la for en dag. På høy varme bringe grapefrukt syltetøy til en byll. Kok grapefrukt syltetøy 4-5 minutter, så fjern fra varmen og hell i bankene.

 Video oppskrift grapefrukt syltetøy


 Interessant video av grapefrukt syltetøy oppskrift.
Яндекс.Метрика