Hvordan å gå i høye hæler?
 Hvordan bør gå i høye hæler? Enkelt. Vakkert. Tillitsfullt. Generelt, som en berømt sanger sang, "letyaschey pohodkoy." Og ingenting annet. Slentre, ser på gulvet, viftet med armene eller verre, gå videre bøyde ben - kan ikke i alle fall. Etter høye hæler - en krone hvis allerede kledd, vil være dronningen. Dette betyr, haken hevet, øynene kongelig nedlatende, gåtefulle smil på leppene, skuldre rettet, bevegelser glatte og gratis.
High Heel skiller oss fra bakken. Når vi hæler, blir vi lett, luftig, nesten vektløs. Vi flyr over jorden. Du trenger ikke ha denne følelsen? Må være. Hvordan oppnå dette? Det er en populær øvelse som hjelper hvis ikke å være, så i hvert fall til å føle seg lettere og mer elegant. Dette er de såkalte to tau.
Så, bruke sko med høye hæler, stå oppreist, tar kongelig holdning med skuldrene rettet og løftet haken. Nå forestille seg at kronen til midten tau bundet. Ikke bare et tau og sterkt tau som trekker deg opp, nesten ta opp fra bakken. Hvem har følt? Legg merke til at magen var involvert, rumpe strammet også hvis du liker og bli høyere? Så, all right. Husk at følelsen. Lagre den på deg selv. At det gir en følelse av letthet og sveve over bakken når du beveger deg rundt i høye hæler.
Nå forestille seg at ved midten av brystet også bundet et tau. Normal tau, er solid tau ikke nødvendig, fordi dette tauet ikke vil heve deg, bare trekke frem. Tauet trekker, brystet presset frem, du begynner å bevege seg. Benene vekselvis bevege seg fremover vypryamlyayuchys nødvendigvis i kontakt med overflaten. Husker den første tau som trekker deg opp. Hun - det viktigste i denne øvelsen. Etter hans mål - å lære å gå i hæler enkelt, trygt, knapt berøre bakken.
 Hva er hæler?
Først forlenge de beinet. Selv Tommelise, iført høye hæler, føles minst gjennomsnittlig modell. Og jenta av gjennomsnittlig høyde, og legger til hans tolv hundre og sytti centimeter inches hæl, lett kan finne som var den virkelige stjernen i podiet. Og alle de ekstra inches lagt ikke et sted, og føtter, noe som selvfølgelig er gode nyheter. Etter en sterk halvparten av menneskeheten til å ernære lange kvinnelige ben uforståelig vitenskap svakhet.
Sekund, gi jenta hæler rørende tydelig skjørhet og ustabilitet. Hun nøler. Krever støtte i form av en sterk mannlig skulder, som, ved synet av en jente, det er alltid et eller annet sted i nærheten.
For det tredje, lagt høye hæler under noen mysterium. Kanskje er det på grunn av banen av de interessante deler av kroppen. Rett ut: den første refererer til baken. Husk Marilyn Monroe, som ryktes å være seg spesielle sko med hæler som skiller seg fra hverandre med 1-2 inches til gangart var mer attraktive.
 Tips for nybegynnere.
Ikke alle går lett lære å gå i hæler. Hvis vane gang satt dvenadtsatysantymetrovыy hæl, er det faktisk mulig å føle seg usikre. Du bør begynne liten. Five inches hæl kan erobre noen kvinne. Og så - på vei oppover.
Hvordan å gå i høye hæler?
 I overgangen til nye høyder kan nytte av støtten. Selvfølgelig er ikke krykker, er det mer avanserte alternativer. For eksempel, mat handlevogn i supermarkedet. Erfarne damer, kjøpe nye sko på store hæler tvilsom stabilitet kommer dette: gå til et stort supermarked, det er lastebil og starte treningen. Som er fint og lett å navigere langs hyllene av varer, om nødvendig, basert på trallehåndtaket. Ved slutten av handle de vanligvis innse at allerede mestret nye sko, og er villig til å selv gå dem i et mer interessant sted.
For dette formål, i form og vognen. Hvis du ikke har henne, naprosytesya for en tur med en venn som har et barn. Og hvis du fortsatt mamma, ikke glem å ta med komfortable sko tilbehør. Ikke bare det. Fortsatt går med babyen - malopredskazuemoe selskap.
 For å oppsummere.
Til din tur i høye hæler ser fin, husker du et par ting:
Bo rett. Brystet skal være rettet, skuldre kastet tilbake og avslappet, mage trukket inn, plukket opp baken.
Sørg for å avslutte rette ben. Beinet litt bøyd bare når bilen kjører fremover, resten av tiden er det rett.
Strømper føtter rettes forover og beveger seg parallelt med hverandre.
Stige opp. Dette er den viktigste regelen.
Bevegelse skal være glatt, uten overdreven impulsivitet.
Hendene trygt bevege seg langs kroppen, med en liten amplitude.
Engasjere seg i idrett. Sterke kalv muskler gir trygghet og nåde til dine bevegelser.
Velg komfortable sko bredt bånd.
Lær grunnleggende bevegelses hæler trapper. Går opp, sette opp en gang hele foten, velge midten av trappen, ned, lene seg mer på tå enn hæl. Ikke nøl med å holde på rekkverket.
Ikke vær redd, tror ikke om høyden på hælene, vыtyahyvaytes opp og huske på det bildet du trekke tau mot himmelen. Så, selv i høye hæler, vil du ikke gå, og smette ut som en lys, luftig skapelse.  
Hvordan å sette ut brus og eddik?
 Mange oppskrifter - fra pannekaker til baking Butter - inkluderer brus som bakepulver. Erfaren vertinne vet at du kan lage deigen er veldig rask, det går perfekt, men natron gir ofte, spesielt varm, ubehagelig "såpe" smak. Derfor oppskrifter med at ingrediens ofte inneholde avklaring: ". Soda, lesket med eddik" Og sant - hvis vi legger til brus syre (ikke så viktig at det var sikkert eddik - det er fullt mulig å overlate rollen som sitronsyre, meieriprodukter eller honning), den dårlige smaken vil ikke.
Hvordan å sette ut brus og eddik? Mange eksperter på kulinariske feltet anbefaler ikke å gjøre det i det hele tatt. Det faktum at reaksjonen mellom soda med surt miljø bør skje umiddelbart under baking, fordi det gjennom og kommer ut deigen frodig. Det er bedre å legge til brus i yoghurt eller rømme, hvis de er gitt en resept. Men hvis du har besluttet ikke å risikere en smak av natron å slukke eddik og legge den til deigen du trenger i siste øyeblikk når den er klar.
Du trenger en teskje, kopp eddik og devyatyprotsentnыy. Vi samler en skje med brus - strengt på resept, uten hirochky, kan det overskytende fjernes med en kniv. Deretter gradvis over et krus tilsett eddik (eddik på soda rett over testen ikke er nødvendig: en feil flytte - og eddik kan være for mye, og deigen vil være bortskjemt).
Det starter med en voldsom reaksjon for å danne skum, skum blir helt flytende og strømmer deretter inn i koppen. Hvis reaksjonen er over, og skjeen er fortsatt en brus, drypper litt eddik - og spotte med rikelig skum gjentas. Når du er ferdig, raskt blande innholdet med resten sirkler test og ikke utsette et øyeblikk, sette den i ovnen (bake muffins eller starte - omstendighetene).
Forresten, "prababushkynыh" metoder leskende brus eddik rett og slett ikke eksisterer: det brukes i matlaging nylig. Tidligere eksklusiv rett til å gjøre deigen frodig eid gjær. I dag, som regel, husmødre foretrekker en rask måte å forberede deigen, så brus blir stadig mer populært. Men i stedet for brus kan (eller ønskelig) å bruke en spesiell baking deig, gjør det saftige og deilige kaker og eddik ikke trenger.  
Reparasjon av reglene i feng shui

 Hvor godt kjenner reparasjoner? Hvordan å gjøre reparasjoner, slik at et hus, en leilighet renovert dominerende fred, harmoni, skjønnhet og komfort.
 Overflod i huset
 Drenering rør og batterier bedre skjul fra visningen. Vann renner i rør som kan ta med pengene dine
 Sikkerheten i bygningen
 Tak - taket av huset ditt. Det skal være glatt, uten elementer som krysser hele bredden av rommet. Himlinger absolutt ingen skade, utsatt for flere forhold: de må ikke være for lav, fargen på alle mulige, men ikke svart, og aller viktigst - ikke motsatt, vil det skape en dårlig stemning, og vil ikke hvile.
 Fred i huset
 Hvis du tør å kombinere kjøkkenet og stuen, ikke skjelle de ulike elementene: Plasser kokeapparat og vask i en avstand fra hverandre, mens mellom hjem vil regjere med kjærlighet og forståelse.
 Stikker tapet med kompass
 Det er mote å gjøre forskjellige vegger i leiligheten, men i harmoni med hverandre farger. En velvalgt farger bakgrunn eller andre avanserte materialer kan hente hjem en suksess, harmoni og lykke.
? Sør - gunstige grønne, røde, oransje farger.
? Sør-vest og nord-øst farget jord, sand, terracotta, oransje, rød, rosa.
? Vest og nordvest for metallfarge: hvit, gull, sølv og jord, sand, beige.
? Nord - Vann farge: blå, blå, lilla, svart, turkis-farget metall, hvit, sølv og gull.
? Øst og sør-øst - tre farger: grønn, grønn, brun. Samt vann, blå, turkis, blå, lilla.
 Rituell rensing hjem mellomrom
 Etter reparasjon og rengjøring endelig gå tre ganger rundt omkretsen av leiligheten med varme krydder eller vanlige stearinlys.  
Hvordan å bestemme størrelsen BH?
 Hvis det bra er valgt riktig, figuren av en kvinne ser best: alle dens former er understreket og klær er perfekt. Feil er valgt BH eller skåret i sidene, danner folder eller også gratis, så ikke hold brystet og ikke gir det ønskede formen. Videre dette stykket toalett, hvis valgt riktig, kan føre til helseproblemer.
I mellomtiden, kvinner har en tendens til å gjøre feil. Lady of veldreide BH er noen ganger mindre enn, og de med liten bryststørrelse, prøver å rette opp situasjonen ved å kjøpe BH mer. For å gjøre dette, selvfølgelig, ikke bør være.
Kompliserer situasjonen og det faktum at bryststørrelse i løpet av livet endring. Graviditet, amming, eller sette vekttap - som alle fører til endringer kjære tall, så selv om du er usikker på din størrelse før du kjøper et nytt sett med klær bør fortsatt holde kontrollmålinger for å være sikker på at ditt beste. Spesielt siden dette ville være ganske lett.
BH-størrelse består av to deler - antallet og Latin brev: 80V, 85S. Tallene betyr bryst omkrets og bokstaver - koppvolum. For å finne riktig størrelse bra, vi trenger et minimum av tid og utstyr. Det vil være tilstrekkelig målebånd.
 Trinn 1. Omkretsen av brystet
Først må du finne den samme første sifferet. Gjør det enkelt, du trenger bare å måle omkretsen av brystet rett under brystet. Til målinger var mer nøyaktig, kan måles to ganger - på inspirasjon og utløp, og deretter finne den aritmetisk gjennomsnitt (for å gjøre de resulterende tall og dividere med to). Anta at vi slått 83. Men grenselinjen er et intervall på fem inches - 808 590, etc.
Nå, for å fastslå "sitt nummer" kan bruke følgende tabell:
Brystet omkrets (cm)
63-67
68-72
73-77
78-82
83-87
88-92
93-97
98-102
103-107
108-112
113-117
Størrelse
65
70
75
80
85
90
95
100
105
110
115

Trinn 2. Fullstendighet bryst

Identifisere bryst fylde altfor lett. Du må ta en annen måling: bryst omkrets i å betjene det meste. Denne målingen skal utføres utelukkende i BH, sitter fast og uten skum og andre forstørrer.
For cup størrelse, må du trekke fra dette tallet fra omkretsen under brystet, som vi fant i den første fasen. Sammenligne den resulterende antall
tabell.
Forskjellen (cm)
10-11
12-13
14-15
16-17
18-19
20-21
22-23
Størrelse
AA (0)
A (1)
B (2)
C (3)
D (4)
E (5)
F (6)
Nå som du vet din størrelse, må du være vanskelig å gå seg vill i en masse tøy. Men å kjøpe den uten montering fortsatt ikke verdt det - fordi mye avhenger ikke bare av størrelsen, men på stil, form av en kopp. Her står vi overfor et nytt konsept som vil bidra til å velge de riktige klærne.
 Parallelle dimensjoner
Selv om du ikke klarer å bestemme størrelsen på BH i ferd med å montere du plutselig overrasket hende at forskjellig størrelse undertøy ser på deg bedre og mye billigere presenterer en figur enn den samme, men hans opprinnelige størrelse. Betyr dette at du er riktig beregnet? Ikke i det hele tatt. Enkelt, det er såkalt parallell (utskiftbare) størrelse. Finn ut hvilke størrelser er parallelle og alltid prøve på og sine egne, og de to er parallelle. Så du seriøst øke sine sjanser til å finne den perfekte BH sitter.
Dermed størrelsen vil 65S 70V parallelt og 75a til 80 - 75D og 85V.
Men selv bare å kjenne sin størrelse, fortsatt være forberedt på å bruke mye tid dressing, fordi den eneste måten å finne akkurat det du trenger.  
Яндекс.Метрика