Hvordan vaske ting som hun satt?
 Kjøpte gode jeans og de var gode for deg? Nok med mesanin gammel ullgenser ting og strukket i forskjellige retninger? Ikke fortvil! Bomull og ull kan reduseres i størrelse 1-2. Selvfølgelig, vil dette ha å gjøre noen forsøk, men verdt det! Favoritt ullgenser eller bomull skjørt igjen vil glede deg med sin plettfritt utseende. Ikke kaste ting, prøve å passe dem i min størrelse, ved hjelp av en av metodene som presenteres. Mange jenter på vei til en perfekt slank figur, sitter på en streng diett. Som et resultat, må de oppdatere garderoben hver 2-3 måneder. Men er dette nødvendig? Ting ull og bomull, silke og denim kan prøve å redusere i størrelse. Våge å ta dette skrittet, bør du være oppmerksom på at din favoritt skjørt eller fancy bluse kan miste form, og deretter ting ville bli uopprettelige skader.
 Re måte bomull
 1.  Kanskje den enkleste måten som du kan bruke til Cotton ting forminsket - et skjørt eller bluse vaskes på høy temperatur. Hvis en ny ting, og deretter legge vaskepulver eller konsentrat er ikke nødvendig. For å forsterke effekten, øke antall omdreininger av 1500 (hvis du tillater muligheten for vaskemaskinen).
   Håndvask vil også hjelpe deg å redusere størrelsen på ting noen få inches i lengde (bredde størrelsen er redusert). Du trenger en vask med varmt og kaldt vann container og vaskemiddel (hvis skitne ting).
   Dette er viktig! Hvordan du bestemme vet hvor mye varmt vann skal være i bekkenet? Ingenting er enklere: les etiketten. For eksempel, hvis etiketten står det at produktet kan vaskes på 40 grader Celsius, må du varme vannet til 60 grader Celsius.

   Når du har vasket i varmt vann ting, umiddelbart plassere den i en bøtte med kaldt vann. Termoklinen gjøre sitt arbeid, og din favoritt skjørt eller jakke korotshatyme et par centimeter. Å konsolidere effekten bør nøye presse ting for hånd eller bla den til "spin" i vaskemaskin på størst mulig hastighet. Når produktet er tørt, vil du sette pris på kvaliteten på arbeidet deres. Ikke bli opprørt hvis din favoritt skjørt "gir" deg. Mange bomullsstoff sitter rett foran skreddersy produkter til kunder i ettertid opplevd vanskeligheter med tøyet.
   Vaske ull
   Mange husmødre hadde som tilfeldigvis treffer trommelen med andre ting ullgenser etter vask redusert til en størrelse som passer bare små barn. Denne saken frelst, dessverre, veldig, veldig vanskelig. I dette tilfellet må vi ull ting skaleres ned til et par centimeter, vil vi bare bruke håndvask. Suge genser eller jakke i varmt vann (20 grader enn angitt på etiketten) og la stå i ca en halv time. Deretter vaske ting som vanlig, og skyll den i kaldt vann. Deretter forsiktig legge håndkleet på jevn overflate og legger den på en genser uten å klemme. Hvis det er mulig, sett ull ting i tørketrommel for håndklær eller varm pakke.
   Vasking syntetiske ting (akryl, spandex)
   Hvis du ønsker å redusere størrelsen på ting laget av syntetiske materialer, ikke gjør en innsats. Dessverre er den reduksjon i størrelsen av de syntetiske ting umulig. Hvis du har kjøpt en jakke med spandex og det var flott for deg, prøv å inkludere produktet i studio. Ikke forsøk å forkorte jakke, ellers risikerer du å ødelegge en ting.
   Vaskeri denim
   Alle jentene er enige i påstanden om at etter vask jeans er veldig vanskelig å bære. Dette faktum vil spille i vår favør hvis vi ønsker å redusere jeans et par centimeter. Sett vaskemaskinen vasking på rundt "60 bomull eller bomull 90" -modus og spinne på rundt 1200-1500 (avhengig av egenskapene til vaskemaskin). Etter vask tørke jeans i vaskemaskinen, hvis utstyret er utstyrt med en slik funksjon, eller på en varm batteri.
   Hvis du sletter jeans av hånden under skylle endring vanntemperatur, inkludert deretter vekselvis varmt og kaldt. Man må huske at etter at maskinen og håndvask, utført ved høye temperaturer, kan dine jeans bli redusert til et par størrelser, ikke bare i midjen og hofter, men også bli kortere i lengde.
   Vaske silke
   Produkter som er laget av silke kan reduseres i størrelse når vasket for hånd i varmt vann. Ikke prøv å bruke til dette formålet vaskemaskinen. Søknad modus, egnet for sarte stoffer, vil resultere i din nye skjørt eller bluse vil bli ugjenkallelig skadet.
   Dagens metoder vil hjelpe deg å enkelt passe dine favoritt skjørt og gensere på din "nye" figur! Nyt perfekt formet, bære sine favoritt ting i en ny dimensjon!  
Andre liv av unødvendige ting
 Hva regnes som en papirkurv kan tjene deg til god nytte. Noen unødvendige ting, ting som er i alle hjem kan overraske sin multifunksjonalitet. Det viktigste, tenk på hvordan du kan bruke hver lille ting og bruke det du ikke ønsker å kaste bort. Her er noen ideer om hvordan du bruker kjente objekter i husholdningen. Andre liv av unødvendige ting
 Elastiske bånd for pengene
 Med tyggegummi kan lett åpnes melankoli dekning av enkelte banker. Vikle en strikk rundt lokket, bedre grep og banken vil være lettere å åpne.
 La oss sette knuselig glass og binde dem til stativet magasin med gummistrikk, slik at de er sprukket og ødelagt i oppvaskmaskinen. Det samme kan gjøres med andre elementer som krever forsiktig behandling til deg selv.
 Eraser opprinnelige dekorasjon gave, en gave til starten av en titt i gavepapir, ikke vil binde løpet gave bånd med en bue, bruke til dette formålet fargerike viskelær.
 Tannpirkere
 Tannpirkere er uunnværlig i et festlig måltid. I tillegg til sin tradisjonelle bruk, er de trengte for å servere kanapeer. Hvis mini-smørbrød består av flere lag, uten denne "klipp", hvis rolle er å spille tannpirker, du bare ikke kan gjøre.
 Å bryte negler og øyne, prøver å finne en rull med tape tips etter bruk vikle den rundt en tannpirker.
 De selvklebende papir poster
 Fell smuler på tastaturet, kan du få ved å bruke selvklebende blader. Brett det slik at begge sider var klebrig overflate og hold denne "kanten" mellom tastene.
 Hvis bilen ikke har GPS-navigator og tilhører engasjere seg i en uvant måte, skrive ned på et stykke av rute og feste den på rattet. Dette vil spare deg fra å måtte se på et kart over hvert lyskryss.
 Mens du reiser, disse kullene later flasker veien sett. Så er det pereputaem Conditioning Balm gel cleanser.
 Hvem liker å understreke i bøkene interessante steder, vi vil ikke ødelegge papiret og det Prilep blad.
 Råd
 Designere aktivt opererer prinsipp - andre liv til gamle ting. Forvandle en gammel lampeskjerm til en ny lampeskjerm bruke farget tape og lim dråper.
 De opprinnelige holde stropper
 For å fikse glatte hengeren troppene med gummistrikk for hår, sette på kanten av skulderen.
 En enkel måte å holde penselen maleren
 Alle som har prøvd å vaske den tørket børsten fra gammel maling, ta denne råd med glede. Ta posen fra supermarkedet, lade sin gummi band som vil holde fuktighet malerens pensel til neste bruk.
 Kreativt opptog saken
 Hvis du har mistet siste vinterhansker, vil hanske balanse dekke for solbriller.
 Originaldekselet for kameraet
 For trafikk kameraer bruker en plastboks med parfyme eller såpe. Med god grunn folk uten skyvekameralinse som heter "tips". Tøff plastboks vel holde enheten fra mekanisk skade.
 Originaldekselet for transport fottøy
 Dersom Pack sko i en dusjhette, betyr det ikke forurense andre ting i en koffert.
 Picnic Basket
 Fra butikken emballasje for drikkevarer får en piknikkurv for denne delen av seksjonen for dressinger, enheter, servietter.
 De opprinnelige yholnyts
 Problemet med tapte nåler avgjøre om husker det andre livet av unødvendige ting. Ikke kast en fyrstikkeske, og gjør det med en mini sysaker.
 Beskytt dørhåndtaket
 Folie av sjokolade under reparasjons vil gi god service. Hvis dørhåndtak beskytte folie etter male dørene ikke trenger å skure det fra flekker.
 Den opprinnelige støtte for varme retter
 Gummiert gamle musematte lykkes med å erstatte stativ for varme retter på kjøkkenet.
 Nå har vi sett at økonomisk kunnskapsrike unødvendige ting gi liv og familieliv bestilling. Nøyaktighet og praktiske løsninger - viktig komponenter spare tid og penger.  
Hvordan å vaske krystall lysekrone
 Krystallysekroner har alltid vært et symbol på luksus, glamour og rikdom. Selv har en vakker glans, og hvis på ansiktene til krystall anheng begynne å spille fargerike refleksjoner, er det litt av et syn og sjarmerende utseende. Denne funksjonen krystall lysekrone vises på objektene i den innvendige plassen, som selv er en kilde til lys, for eksempel lampetter og lamper som lys i dette tilfellet, som det kommer innenfra, brytes og praktisk talt forvandler miljøet. Men over tid i henhold skyet krystall støv og mistet sin fantastiske glans. Fordi før eller senere, må krystall lysekrone renses eller vaskes for å bringe tilbake fordums skjønnhet. Spørsmålet er: hvordan å vaske krystall lysekrone?
 Metoder til opprydding og rengjøring krystall lamper, det er mange, men i hvert tilfelle skal velges basert på graden av forurensning.
 Den første metoden for behandling - et renseri når lysekrone bare nødt til å fjerne støv. For denne metoden må du ha børste-daster. Brush-daster - er en pensel som har antistatisk effekt. På tidspunktet for rengjøring krystall lysekrone skal prøve å gjøre suspensjon på dette punktet ikke berører hverandre. I hendene skal være iført hansker, som en hvilken som helst snev av menneskehender, selv ved et uhell, kan bli liggende på overflaten av krystall anheng sti som du bare kan fjerne våt rengjøring.
 Hvis krystall lysekrone ikke er bare dekket med støv, er våt rengjøring nødvendig. Å vaske lysekrone på denne måten det er ønskelig å demontere og fjerne alt det suspensjon. Ytterligere suspensjon godt vasket i kaldt vann, som lagt en spesiell vaskemiddel, og tørk av med en klut.
 Hvis demontere lysekrone, inkludert alle ta av suspensjon henne, ikke fungerer for noen grunn, må du rydde opp stigen. Det er opp til henne og forsiktig tørke tøy på hver krystall anheng lysekrone. Klut vask er nødvendig å fukte et rengjøringsmiddel og vask bør prøve å ikke trykke hardt på krystallen.
 Det bør ikke glemme at noen krystall lysekrone, foruten at det er krystall anheng har mange metalldeler som korroderer i kontakt med vann. Det er derfor nødvendig å nøye tørk alle deler vasket lysekroner.
 Det minnes om at i tillegg til ordinære vaskemidler som selges i butikken, er det mulig å bruke løsninger som er laget med "folk" oppskrifter. En av disse oppskriftene, for eksempel, innebærer vaske krystallysekroner bruke ammoniakk. For å fremstille en løsning bør blandes ammoniakk (kvart) og kaldt vann (tre fjerdedeler).
 Når oppløsningen er klar, bør gulvet under lysekrone lå voksduk eller cellofan (eller hvilket som helst annet vanntett materiale). Deretter, stående på en stige, dypp nøye hver anheng krystall lysekrone i kokt løsning. Når tørr suspensjon, så vil de returnere den opprinnelige glans, og de vil igjen glede seg vert sin skjønnhet.  
Яндекс.Метрика