Hvordan skille fra krystallglass
 Det er noen enkle og enkle måter å skille fra krystallglass. Vi må se nærmere på produktene for å finne forskjellene i ytre kjennetegn. For denne oppgaven en person kan håndtere, selv med litt kunnskap. Hvordan skille fra krystallglass
 Det finnes flere typer inspeksjoner. Ta glass, krystall og sammenligne deres temperatur. Krystall under like betingelser vil være kaldere enn glasset. Hvis du bruker samme metode ved oppvarming av de to elementene, kan vi se at krystallen er oppvarmet glass er mye tregere.
 Krystall vanskelig å skade, fordi overflaten av krystallen man sjelden ser noen riper. Dette er ikke sant av glasset. Men tror ikke at krystall vanskelig å bryte, er ikke så sterk som diamant.
 Snakker av kunstig krystall, må du betale eksperter til de testet, fant de at, som i det krystall inneholder prosent bly. I dette tilfellet bør det krystall ikke ha mer enn 10% blyoksyd. Men i glasset innholdet bør ikke overskride 4% blyoksyd.
 Se nøye til strukturen av krystall og glass. Glass har lite synlige gassbobler. Men det krystall disse boblene vil ikke.
 Se verden gjennom glasset. Du vil se platted, disse er linjer som flyter av materie som deretter forlater glasset. Hvis du etter en ekte krystall ser på verden, da disse linjene du ser.
 Observere hvordan ting ser når du ser på dem gjennom glass eller krystall. Glass øker litt fagene. I krystall det er en klar dikotomi.
 Hvordan skille produktet fra glass krystall
 Den viktigste forskjellen er den termiske ledningsevne. Hvis stakk hånden til glasset, varmer den opp raskt og være varm. Crystal er, som det ble lenge holdt ham varme hender, forblir kjølig. Patricia i det gamle Roma ble avkjølt i varmen av hånden ved hjelp av krystallkuler.
 Hvis våte fingre å holde krystalloverflaten, synes det klart lyd som ligner en bjelle, og glasset på "sound" vil ikke fungere. Hvis du har en utenlandsk inneslutninger og gassbobler, står det at det er et vanlig glass. Bergkrystall i seg selv kan bare inneholde clouding og sprekker.
 Den største forskjellen er ikke i glasset, dette "krystall" bjelle. Hvis to produkter banke hverandre, kan du høre den voksende lang, tydelig, klar, resonant hum, som ikke er typisk glass.
 Hvis du er i tvil, og bør etablere autentisitet krystall, bedre ty til ekspertisen og appellere til fagfolk som arbeider i dette feltet.  
Gave jente i 10 år
 Hva trenger barn i 10 år? I denne alderen av en voksen jente og hennes interesse ikke bare leker, men også bøker, festlig klær, tilbehør og til og med kosmetikk. Gave jente på 10 år ble bundet til å følge med dannelsen av psyken til barnet. I sine 10 år gammel jente kan samle en samling av pyntegjenstander, souvenirer, dukker eller magnet. Hva som faktisk gjør en gave til sin lille prinsesse 'første runde dato "?
 Boken som en gave
 Boken - det er en flott gave til jenter på 10 år! Gi barnet, for eksempel leksika for jenter, fordi på denne alderen jenta ønsker å være i stand til å vite alle hemmeligheter og den sanne elskerinne og bli som min mor. Også et godt alternativ - en bok som lenge hadde drømt om en baby, eller en bok om hennes favoritt kynoheroyah ("Harry Potter", "Twilight").
 Sminke
 Dette er vanligvis den beste og velkomstgave for jenter. Det eneste valget når det bør bli husket som et sett av kosmetikk bør være nedekoratyvnыm og spesielle barn. I dag kosmetiske markedet tilbyr oss enormt utvalg av barns kosmetikk for små prinsesser. Forresten, skal jenta i '10 begynne å lete etter seg selv, så denne gaven det er nødvendig.
 Fasjonable gave
 Snakker om mote, hvorfor ikke ta baby-noe damer av klær, for eksempel, kan gi en jente en fritidsbolig kjole, tøfler som originale utstoppede dyr (eller velg "hjem kit"). Forresten, i denne alderen jenter blir klar over at de er begynt å ta hensyn til guttene på samme alder, på grunn av dette, har de en tendens til å se ut som et mulig mønster. Så Unn unge damer elegante klær og tilhørende sko, veske og hårnåler. En original og raffinert gave til deg og ikke soyskat. Til slutt, hvis barnet er engasjert i noen form for dans, ball kjole for henne vil ikke bare til stede, men også veldig nødvendig ting.
 Skole boom
 På ti år gammel jente, vanligvis studerer i klasse 3-4, så her er det grunnleggende i livet har blitt ikke et spill, og trening. Dette er grunnen til at du ikke gir henne skolemateriell, som barna er alltid velkommen. Det avgjørende er at disse verktøyene var veldig yarkami, original og vakker. Tilfeller, ryggsekker (forresten, vil den ekstra ryggsekk aldri være overflødig), originale skrive pennen sett, store sett med blyanter og annet tilbehør med et "skolejente" lille jenta vil være uunnværlig i læringsprosessen. Også av interesse for barnet eller årsaken Encyclopedia fargerik underholdning og utdanningsprogrammer for datamaskinen.
 Knacks
 Vennligst baby på hennes 'round dato "kan være små, men hyggelige bagateller, som hun vil huske i lang tid. Noen ting kan være fantastiske nyheter i ditt barns liv. For eksempel gi jenta ørering, ring, armbånd eller kjede som vil forbli et barn for livet. Forresten, barn er veldig glad i lyse perler, bruk denne, gi Beaded, som du kan gjøre selv til denne hendelsen.
 Listen over "hyggelige ting" omfatter god blogg for jenter, hvor hun vil være i stand til å gjøre sine poster og notater, plэyr, morsomt tilbehør til mobiltelefoner. Imidlertid kan mobiltelefonen selv (hvis det fortsatt ikke er i baby) være den beste gaven for barnet og hennes første verdifulle ting!
 Oppfyllelse av begjær
 Alt du vil være enig i at hvert barn har en drøm. Så hvorfor denne dagen du ikke tar del i gjennomføringen? Nesten alle barn, særlig jenter, drømmen om et lite kjæledyr og hvis du slår denne drømmen gå i oppfyllelse, vil barnet ditt være lykkeligste barn på jorden. Litt fluffy kattunge, hamster, jordekorn eller en papegøye - en svært hyggelig og velkomstgave. Til slutt, hvis vi rørte emnet "mest ønskede gaver" ingen skade vil råde deg til å gi jenta en bærbar PC som vil bli et uunnværlig verktøy i sine studier!  
Hva er barnevogner
 Mest først i et barns liv er reise barnevogn. I barnevogn baby vil tilbringe en flott tid. Denne turen til legen, sove utendørs, Turgåing. Med å se med barnevogner, barnevogner med først ser gjørma, himmel, tre, fugl. Derfor er valg "kjøretøy" bør tas nøye. Barnevogn mens du går to skal bringe glede. Det må være vakker, lett å bruke og praktisk. Hva er barnevogner
 For nyfødte er på tur, eller som de kalles et rør, de er designet for barn fra 6 måneder til 3 år. Det er en multi - barnevogn transformatorer. Fjerne unødvendige detaljer på grunn av design, de er enkelt konverteres fra et rør i vognen. Det er en type vogner transformatorer eller som de kalles produsenter "2 i 1". På chassis montert barneseter for eldre og vugge for en nyfødt.
 Vogn-rør
 Den første er den klassiske type rør dypt og stor kurv. Denne vognen barnet var i hans crib. I barnevognen komfortabelt lyve, er det beskyttet mot frost, vind, støv. Det er en cover for vinteren. I rammen av hetten er lukkede vinduer for ventilasjon. Fordelen med disse barnevogner har store hjul, de lette permeabilitet i ulendt veibanen. Jo høyere røret fra bakken, til mindre behov bøye til barnet, vil mindre lastes tilbake muskler, noe som er viktig for mødre. Det er mindre støv trenger inn. Det er viktig at kurven var flyttbare, det vil være problemer med økningen i leiligheten og vogn vognen i bilen. Sammensatte hjul faller i bagasjerommet, og røret legges i interiøret.
 Vogner transformatorer
 For nyfødte barnevogn egnede transformatorer. De kan lett bli forvandlet til en vanlig barnevogn. Som tillater dem å bruke opp til 3 år. Takket være hjulene de har god manøvrerbarhet. Men mange modeller fra det faktum at de har en stor mengde detaljer, klumpete, har mye vekt. Denne vognen er vanskeligere å forvandle, men det er mer stabil.
 Barnevogner
 Disse inkluderer barnevogner som er laget for barn som er godt sitter (fra 6 måneder), de sittende stilling. Vogn lys, minner om stokk. Egnet for reise, beleilig brettes og ikke tar opp mye plass. I løpet av sommeren, de er avgjørende. I kjølig mens de er uegnet, fordi de ikke alltid har tepper for isolasjon. Ikke alle av dem endre posisjonen av ryggen, noe som er svært upraktisk dersom barnet sovnet ved at rullestolen.
 Lys transformatorer
 Til en viss grad er de slektninger av større transformatorer - jeeper. Guideline sitter tilbake her, de tilhører spasere. I alle modeller, synker de til de tre stillinger ned til deres horisontale stilling. Dersom barnet er liten og sovnet, er det nyttig, fordi et barn er vanskelig å være i en sittende stilling. Sammenlignet med en stokk de er veldig praktisk i trafikken. Men består i en bok og ta opp mer plass. Inkludert er et dekke for bena, slik at vinteren varm babyens ben å gå.
 Barnevogner 2 i 1
 Denne type rullestol har en løpende totalt glede for sete og bassinet. Denne vognen er behagelig og når barnet vokser opp litt, det trenger ikke å kjøpe en egen vogn promenade. De fleste av disse vogner lett ramme og består, så vel som vognstang. I noen modeller kan du kjøpe alle elementer separat. Du kan ikke kjøpe hele settet, og når barnet blir eldre å kjøpe en stol for walking.
 For ett barn er nok til å ha en walk-bok og transformator. Hvis du faller baby, den første vinteren han trengte rør og våren, når det vil være seks måneder, liggende i en vugge barnet ikke vil. Og da trenger transformatorer har kan være riktig i holderen, og denne muligheten er å heve tilbake og sette et barn. I sommer vil du bruke vognen. Høsten små hjul kan du flytte komfortabelt og overførings i transformatoren, konvertere den til en barnevogn, et barn som sitter i den.
 Uansett hva du velger en barnevogn for barnet ditt, bør det være komfortabel, solid og pålitelig.  
Яндекс.Метрика