Hvordan lage glasur med kakao?
 Sjokolade frosting er helt avgjørende i utarbeidelsen av mange kaker og andre søte bakverk. Den største fordelen med glasur som er enkel og universell måte å forskjønne, forbedre og med lagre en mislykket batch. En sann mester skaper hele bildet ved hjelp av glasurer. Det er ett sett av hovedkomponentene i kakao glasur, men forskjellige teknologier gi forskjellige resultater. Her er det sett fra tid til annen gjennomgår små variasjoner, kakao, sukker, smør, melk. Melk og til erstatning for vann beleggtykkelse tilsettes til melet, litt rømme gir en annen struktur varierende grad av fett, i tillegg, noen ganger i stedet for kakaopulver som brukes ved fremstilling av faste sjokoladeglasur. Det finnes mange forskjellige oppskrifter for fremstilling av ising. Vurdere de mest populære.
 1.  Enkel. For ham, trenger du tre. ss kakao, 50 oz. smør, 3 ss. ss sukker og 2 ss. rømme. Rømme, legg en liten metallbeholder og en behagelig blanding av kakaopulver og sukker til en jevn røre. Den ferdige blandingen satt i brann og kok opp, tilsett smør og la det smelte i en varm glasur. Når blandingen er avkjølt, kan du bruke den.
   Melkebaserte produkter. I motsetning til den forrige oppskriften for å lage glasur bør ikke bruke fløte og melk. I egnede beholdere, bland 4 ss. ss sukker, 2 ss. skjeer av melk og 2 timer. ss kakao. Cook under omrøring, ikke stakk til glasur og tekstur var glatt. Dette glasur kalt "myk". Hvis denne blandingen legge den piskede eggehviter og eggeplommer, få sjokolade krem.
   Med tillegg av mel. Det er også en oppskrift for sjokoladeglasur, som er en av bestanddelene av mel. I en kjele, bland 50 oz. smør, 1 ss. ss kakao 1 ss. en halv kopp mel og sukker. I helle denne blandingen fem. skjeer av melk til en byll og kokk, rør av og til nødvendig så lenge. Når glasuren er avkjølt til romtemperatur, legge de resterende 50 oz. smør og vanilje for større tetthet kan legge en skje med mel. Dette belegget kan kalles for isings barer.
   "Økonomi" glasur oppskrift. For å forberede glasur for denne oppskriften, bortsett fra sjokolade, trenger du bare vann og sukker. Ta en 150-grams sjokoladeplate og smelte over svak varme, tilsett 1 ss. l. kakaopulver, en halv kopp med vann og et glass av sukker. Cook glasur nødvendig å til det blir tykt nok (som ikke vil spre seg når de påføres kaken).
   Sjokolade glasur krever ikke reklame og og det kan brukes, med forbehold bare intuisjon og inspirasjon. Vi tilbyr imidlertid en oppskrift på deilige kaker med fantastisk sjokolade fra den berømte kokken Julia Vysotska. Og for en test og behov for å glasur sjokolade eller kakao. For å forberede deigen, ta 4 egg, 110 gr. kvalitet smør, mel - 200 gr.I sukker - 150 gr. Du vil også trenge ca 300 gram. valnøtter, 200 gram sjokolade konfekt flis (helst 75%), razrahlytel - Del 1. skje, og vanilje. Valnøtter Krekhiv, pre-skrelt og knust, stek deg i en panne uten olje eller ta i en forvarmet ovn i ca 15 minutter. Sjokolade raser topper og bland med smør. I en egen beholder, slå egg med dannelse av karakteristiske aharom skum, tilsett mel og bakepulver og valnøtter Krekhiv. Bland. Nå kan du koble dough og sjokolade-olje vekt. Form børste med olje, legg deigen og stek i ca 50 minutter. på 180 grader eller multyvartsi ca 60 minutter. 
   Klar kake er varmt, fjerne fra formen og la avkjøle helt.
   For å forberede glasur, ta 1 ss kakao, 100 gr. smør, 1 ts melis og 3,4 cc. l. melk. Smelt smøret, tilsett kakaopulver og under omrøring hele tiden. Legg melk inntil det oppnår den ønskede grad av tetthet. Konsistens bør være homogen. Klar til å helle glasur midten av kaken og jevnt spredt om en kniv eller la vippe kake i forskjellige retninger.  
Hvordan koke kyllingbryst?
 Enhver husmor vet at kylling - er ikke bare sunt og velsmakende, men også praktisk talt null avfallsprodukt. Hvis du kjøper søndag marked ferske kyllingslakt, bena blir næringsrik middag rett ut av kjernen nærende kjøttkraft for supper, innmat lapskaus stor potushatsya, stekt vinger og leder av familien vil nyte å se fotballkamp. Som for kyllingbryst, så det er i hvert hus er det flere fans. Så gjør deg klar til å dele den mellom sønn-utøvere som er på en diett for å tørke kroppen og derfor bruker store mengder av kylling, nesten ikke fett og karbohydrater, og en vakker datter, søker å permanent miste noen ekstra pounds og også liker kylling diett alle annet kjøtt. Det eneste problemet er at begge disse pryveredam allerede ganske lei av ensformig meny. Be dem om ikke bare for å lage mat kyllingbryst og stek på grunnlag av andre, mer komplekse, men ikke mindre sunn mat. For eksempel legge kokt kylling i salater, grønnsaker, rundstykker og magre supper. Og for å gjøre det hele kom ut ikke bare nyttig, men også deilig - lært å lage mat kyllingbryst.  Kyllingbryst - struktur, fordeler og funksjoner matlaging
 Klump - dette er kosthold kyllingslakt, spesielt hvis fjernet fra hennes hud og bein fra brusk som forbinder de to halvdelene. Etter en slik behandling vil bare filetere at, sammenlignet med andre deler av kjøttet er mye mer kompakt, lett og lean. Men dette er grunnen til kylling og er meget tørr - slik at når feilbehandling og varmebehandling er vanskelig, dårlig nert og miste smaken. Men mister bryst etterspørsel i matlaging, særlig i spesielle mat systemer som involverer matlaging med høyt protein og lav - fett og karbohydrater. Og dette inkluderer de fleste terapeutiske dietter og dietter for vekttap. I tillegg er kyllingbryst tradisjonelt ansett som den grunnleggende produkt i kostholdet til idrettsutøvere, kroppsbyggere. Dette er ikke overraskende: ved relativt lav brennverdi (sammenlignet med annet kjøtt og fjærfe) Bare 110 kalorier, kylling uten skinn inneholder mer enn 19 gram protein og mindre enn 1 gram fett per 100 gram. Mengden av karbohydrater i koma kylling er så liten at den ikke tar hensyn akseptert. 
 Fordeler kyllingbryst er ikke bare en stor næringsrik og lett fordøyelig protein, men også høy i vitamin B, vitamin A, E, PP, F, H og C. Mineraler i kylling er kalium, kalsium, natrium, jern, magnesium, mangan, jod, fosfor, fluor, krom, sink og med grå. Deres integritet etter koking kjøttet avhenger av tiden og graden av varmebehandling, men de fleste av aminosyrene som er lagret. Og det gjorde kylling produkt egnet for babymat, styrke immunforsvaret og krefter etter gjenoppretting. Pasienter med sykdommer i hjerte og blodkar er nyttig for å beskytte mot slag og hjerteinfarkt, og pasienter med fordøyelsesproblemer - bidrar til å redusere surheten i fordøyelseskanalen. Det eneste skår i gleden i salven var samme kvalitet kylling, noe som gjør den dietten: minimum fettinnhold, og det er derfor vanskelig å forberede velsmakende kylling bryst, slik at det ikke var tørr og neappetytnoy. Men du kan. Hvor nøyaktig - se nedenfor. 
 Misjon: å lage mat deilig kyllingbryst
 Den universelle regelen om matlaging kylling er ikke bare sant, men generelt er en nødvendig forutsetning for å få en virkelig deilig og saftig stekt kyllingbryst. Den består i det faktum at for oppbyggelse av deilig kjøtt kjøttkraft begynne å koke i kaldt vann ved å varme den til din smak slo væske. Men mens kjøttet er fortsatt nesten smakløst, "presset". Derfor, for å lage deilig filet, å handle i strid bruker en kjele med varmt vann. Men det finnes noen triks, bruk av noe som vil bidra til å koke kyllingbryst. Les og husk:
 1.  Ferskt kjøtt, fersk eller kjølt litt, alltid deilig at for noen tid holdt i kulden. For matlaging kyllingbryst ser akkurat et slikt produkt, eller bruke en filet av skrotter behandlet uavhengig av hverandre. Hvis du ikke kan kjøpe fersk klump, kan deretter frosset kylling kokes mer eller mindre velsmakende. Men for å gjøre det på unfreezing ikke bruke rennende vann og mikrobølgeovn - la tine først klump på øverste hylle i kjøleskapet, og deretter ved romtemperatur.
   Kylling inneholder alltid minst fett, men kyllingbryst er fortsatt hjem etter matlaging vil være mer saftig enn dyrket på kyllingfarm. Det avhenger av kosthold fjørfe og direkte påvirker ikke bare smaken av kokte fileter, men på tidspunktet for forberedelse. Klump jevnere innenriks kylling er tilberedt omtrent en halv time, mens fileten fra supermarkedet vil være klar i løpet av 15 minutter.
   Kyllingbryst steketid avhenger av størrelsen. Dersom vekten overstiger 250 gram filet, deretter fortgang i kokeprosessen kan du klippe den i to eller flere brikker. Prøv å gjøre dem i samme størrelse, og andre kokte ujevnt. Men husk, filet kuttet ut mindre saftig enn ferdig kokt.
   Før matlaging, fjerne hud og filmer med kyllingbryst - så filetere ut en diett, men mer tørr. Hvis du lar huden kan beholde mer smak og myk kokt kyllingbryst og kaloriinnholdet i det ferdige produktet vil bli lansert litt høyere.
   For å tilberede en kyllingbryst, bein tilkoblet eller to adskilt av en filet ta passende liten kasserolle. Den mindre volum av retter - kjøtt tilberedes raskere, men ikke ta for lite krus: bryst skal være helt dekket med vann. Ta med vann til å koke i en kjele, og når den først bobler senke hennes kyllingbryst. Protein umiddelbart innskrenket at "zapechataet" juice inne et stykke kjøtt og ikke tillate ham å fullt vыvarytsya.
   Koke kyllingbryst i brann medium intensitet i 10-15 minutter. Den nøyaktige tid avhenger av massen av fileten. Klar bestemme fargen og tettheten av kyllingbryst: det skal være hvit, og fiber - litt løst.
   Solite varyaschuyusya kyllingbryst, ikke tidligere enn fem minutter til kokt til salt vann gjorde ikke enda tørrere filet. Sammen med salt, legg i pannen et par laurbærblad, sort og / eller søt pepper. Du kan også koke kyllingbryst i grønnsaksbuljong i stedet for vann, mens smaken av rent kjøtt suppleres og blir mer interessant.
   Det er en spesiell måte å tilberede kylling, øm fisk og grønnsaker. Han lengter produkt i varmt, men ikke kokende vann. Den prosessen tar lengre tid enn tradisjonell matlaging, men resultatet er mer velsmakende og saftig. Prøv å senke kyllingbryst i varmt vann eller grønnsaksbuljong og redusere varmen under pan til et minimum. Legg igjen en klump kokk for 40-50 minutter, slik at den pan bunnen med bare noen små bobler stiger, men vannet aldri koke (dette oppnås ved ca 85 ° C). Kokker kaller denne metoden poshyrovanyem.
   Du kan koke kyllingbryst i et vannbad - det vil ta 30 til 40 minutter. I mikrobølge kyllingbryst tilberedt ved maksimal kraft i en glassbeholder fylt med vann i 10 minutter etter kokende væske.
   Hvis tid og anledning tillater vannet koke kyllingbryst med hvitvin eller cider, tilsett vann når matlaging selleri, løk, løk, hakkede gulrøtter, friske eller tørkede urter, nellik (en eller flere av disse ingrediensene hvis ønskelig). Dette reduserer ikke bryst saftighet, men gi det ekstra smak.
   Når kokt kyllingbryst, ta deg tid til å få det ut av vannet og la avkjøles litt og dohotovytsya i vannet der det er kokt, uten brann i en panne med lokk. Ikke forvent full kjøling og etter 10 minutter har trakassere fileter og tjene.
   Kyllingbryst tilberedt perfekt, den beste kutt i skiver og legg til vegetabilsk siderett, tjene med grøt eller lage en sandwich komponent. Kokt kyllingbryst, hakket eller revet hendene på mindre, ofte i salater og forretter, hvor en metning smaken sauser og sauser kamp. Smaker bedre og sunnere er det all right etter koking, men hvis det er nødvendig, kokt kylling kan oppbevares i kjøleskapet i to til tre dager, etter som det vil ha mindre saftig, men fortsatt brukbart. Noen vertinner foretrekker ikke å lage mat og bake kyllingbryst i folie og varmebestandig beholder. Bakt kyllingbryst virkelig beholder mer smak, men ikke alltid få mykere kokt, spesielt hvis du koker kyllingbryst riktig. Derfor, til din disposisjon finnes ulike måter å lage mat kyllingbryst vel for seg selv og / eller sine kjære.  
Яндекс.Метрика