Hvor raskt vaske mikrobølgeovnen?
 Noen apparater med tiden kommer til forfall: detaljene er brutt, tilstoppet, deponering av fettflekker. Ikke unnslapp denne skjebnen og elsket all mikrobølgeovn. Permanent oppvarming av mat og matlaging kunne ikke passere ubemerket, og nå din "snø-hvit skjønnhet" skilte bare fettflekker og matrester på veggene og døren teknologi. Hvis du ikke har mye tid til å vie ren mikrobølgeovn, vil følgende tips hjelpe deg raskt og effektivt fjerne forurensning fra overflaten av husholdningsapparater. Vurdere den rimeligste tilgjengelig i hjemmet rengjøringsmetoder mikrobølgeovn.
 1.  Med brus. "Bestemor" for å fjerne skitt og fettflekker vil hjelpe oss å enkelt rengjøre apparatene. Taste inn en skål 500 ml varmt vann. Oppløse den i en spiseskje med natron med en sklie. Bland natron med vann og sette løsningen i mikrobølgeovn. Slå timeren i 15 minutter. Etter gang, åpne døren og forsiktig fjerne eventuelle urenheter som etter behandling overraskende lett fjernes med en fuktig klut. Tørk indre overflaten mikrobølgeovn.
   Sitronsaft. Finnes i sitron syre hjelper rene apparater. Sitronsaft - en annen uunnværlig verktøy i harde arbeids fruer. Hvis du ønsker å rengjøre mikrobølgeovn døren, du vil halvparten av vanlig sitron. Behandle døren overflaten med sitronsaft, deretter forsiktig fjerne restene fuktig klut. Å rengjøre den indre overflaten av apparater som trengs for å sette et par fedd sitron i en bolle med varmt vann, setter mikrobølgeovn timeren i 15 minutter og vente. Etter gang, fjerne bollen fra mikrobølgeovn. Rengjør overflaten av husholdningsapparater samt angitt i søknaden brus.
   Mirakel allsidig stein og andre moderne vaskemidler. Å rengjøre mikrobølgeovn effektive er bruk av moderne vaskemidler:
   Universell stein. En utmerket rengjøringsmiddel som rettmessig populært, husmødre rundt om i verden. Universal stein ikke inneholder skadelige kjemikalier og fosfor, og ioniske overflateaktive midler. Metoden til å rengjøre overflaten mikrobølgeovn bruker dette verktøyet er ideelt for folk som lider av astma eller allergi. Før du bruker verktøyet skal tørkes av med en fuktig svamp flere ganger. Deretter er det nødvendig å presse svampen skumming. Etter overflatebehandling mikrobølgeovn allsidig stein bør tørkes av med en fuktig hele tatt, og deretter med en tørr klut.
   Dette er viktig! I universell stein i hyllene et bredt utvalg av verktøy for å fjerne forurensninger fra overflaten mikrobølgeovn. Men vær forsiktig, noen som kan forårsake allergiske reaksjoner, utslett og andre ubehagelige konsekvenser.

   Våtservietter. Husholdning vaskeservietter - en flott måte å raskt fjerne fra overflaten av mikrobølgeovn (intern og ekstern) og husholdningenes mat forurensning, fett, olje, matrester. Servietter effektivt kan fjerne forurensninger uten bruk av varmt vann. Denne allsidige verktøy helt eliminerer lukt og smakstilsatt behandlet overflate. Inkludert i de vevde stoff servietter og mette lotion er allergivennlige, så ikke forårsake noen irritasjon i huden.

   Den enkleste måten å rengjøre. Denne metoden er den enkleste, raskeste, men ikke mindre effektive enn de ovennevnte metoder. Ta en vanlig svamp for vask retter, godt suge den i vann. Og legg den i mikrobølgeovnen i 2-3 minutter. Deretter fjerne svamp og fjerne fett med konvensjonell våt klut.
   Når du fjerner skitt fra overflaten av mikrobølgeovn noen gode metoder som folk metoder og bruk av moderne vaskemidler. Bruke natron, sitronsaft, og moderne vaskemidler (Universal stein og våtservietter) - og mikrobølgeovnen skal skinne som nye!  
Hvordan lage popcorn i en gryte?
 Vi har lenge vedtatt utenlands tradisjon for å gå på kino med papp bøtte med popcorn - jo flere jo bedre! Og angrer ikke, fordi popcorn - det er veldig praktisk og deilig fast food, og tilsetningsstoffer og smaker gjør det så kult at ofte de fleste av de gigantiske deler forbrukes før økten. Og det er ikke nødvendigvis å gå på kino. Tross alt, for å nyte popcorn, salt eller søtt, er det ikke nødvendig å gå ut. Ganske høsting lager opp på Rimi og ser favoritt serie koker henne en stor bolle med popcorn. Raskt, enkelt og billig. De fleste av disse semi beregnet for matlaging i mikrobølgeovn. Men i sitt fravær kan lage popcorn hjemme, borte og selv i feltforhold - i en stekepanne. Popcorn, sammensetning og fordeler
 Popcorn - er, som du vet, ingenting som sprakk mais korn. Det er derfor dette kalles en luft mais, knapt overdriver, av seg selv, uten olje og andre tilsetningsstoffer popcorn er veldig lett, så selv utseendet på volum del veier ganske mye. Til små og solide gule korn blitt en stor hvite flak popcorn, deres varme. Da vannet som inneholdes i kornet og stivelsen oppløst i det, byller, svinger over til damp, som i sin tur er større enn den flytende tilstand av aggregering, omfang, og rett og slett ikke er plass inne i skallet, bryte de innvendige og utvendige vyryvayuchys. Det er derfor popcorn er utarbeidet med typisk lyaskotom. Men luft kan ikke være en mais av noe slag, og eneste av sitt slag som har en veldig tett skall. I lys av dets korn mer glatt og blank like. Hvis du ønsker å lage popcorn med mais korn - på jakt etter nettopp et slikt utvalg, egnet for popcorn. I supermarkedet informasjonen på etikettene, men markedet er ikke for lat til å spørre tradere å ikke feilaktig kjøpe myk mais fôr. Smaken og sammensetning er det ikke verre, men luft flak av det vil ikke fungere, fordi dens soft shell bønner avsluttes før hjertet og gjør det rozzharytysya merkbar økning i mengden av. 
 Det er mye enklere å kjøpe i en avdeling eller semi rask matbit tilberedt popcorn emballasje. Så du vil være sikker på at produsenten tok seg av å velge riktig variasjon, men samtidig utfyller sammensetningen av produktet og aromatiske smaker. I den enkleste formen dette er salt, sukker, men du kan finne popcorn med smak av ost, bacon, sopp og andre populære smaker. Jo mer - jo mindre vil dra kroppen din slik mais. Så hvis viljestyrke kan du gi opp forsterkere og erstatning naturlig smak, foretrekker "ren" popcorn uten tilsetningsstoffer. Deretter, et energiinnhold på ca. 400 kcal / 100 g, mer enn halvparten av dem gir karbohydrater bruke nødvendig for fordøyelsen kostfiber er felles for alle kornprodukter. Denne fiber fremmer opptaket av vitaminer og mineraler, som i hovedsak mais, vitamin A, magnesium og kalium. Vitamin C popcorn er ikke mye som ikke hindre ham fortsatt være blant de mest effektive kosttilskudd antioksidanter. Og dessuten er det også et meget betydelig produkt: fett raskt metter og fyller magen, og selv en liten del inneholder et minimum av kalorier vil ikke forlate deg sulten. Matlaging popcorn bygning innebærer bruken av vegetabilsk olje, som i seg selv ikke er for dårlig, og i alle tilfelle ville være et bedre alternativ i forhold til et industrielt produkt. 
 Matlaging popcorn i en panne
 Hjemmelaget popcorn ikke bare sparer deg for tid og penger. Selv med minimal kulinariske fantasi fra din side han fortsatt ikke gir til å smake hva som er solgt på kino. Hvis fylde sensasjoner du mangler de malte papp bøtter - ta den med deg fra rom. Hvis ingen spøk, hjemmelaget popcorn virkelig liker mange mennesker, enda mer enn klar. Det er friskt, rimelig og passer dine personlige smakspreferanser. I tillegg kan det fremstilles på en hvilken som helst mengde, hvert korn øker fra omtrent 4 ganger så stor som de 25 gram mais får en liter popcorn. Hvorfor bruker vi et mål på volum, ikke vekt? Fordi det er svært nyttig for deg når du velger kokekar for matlaging popcorn. Bruker veldig stor gryte, som fant et hjem. Ikke bytt ut utestengt pan skillet eller kasserolle med en ganske tykk bunn, men anbefaler ikke å sette mer enn 100 gram blanks for popcorn i en bolle kapasitet på 4 liter. Hvis alt du trenger gjort - starte matlagingen popcorn i følgende oppskrifter:
 1.  Popcorn i en panne. Ta 100 gram mais kjerner og 30 ml vegetabilsk olje (helst mais, raffinert solsikke, men også fint). Hell oljen i en dyp gryte og godt varme. Hell mais i en forvarmet olje og umiddelbart lukke lokket. Øk brann under pannen og vente til pochuyutsya høres eksplodere og brast korn. Første streik er hyppige, så vil de bli mindre - et signal riste kjelen uten å fjerne dekselet. Peremishavshy så mais, fjerne den fra varmen og la lokket til den kjøler ned litt. I varm olje åpnet disse korn som var den sterkeste eller ikke har tid til å varme opp i ilden. Etter 10 minutter, åpne lokket og sørg for at popcorn åpnet. Det kan bare være helt avkjølt popcorn.
   Salt popcorn hjemme. Legg popcorn salte smaken er enkel: umiddelbart etter åpning av lokket popcorn dryss med fine salt, iodized eller vanlig, tett og rist igjen å blande. Salt kan forhånds blandet med pepper, tørkede urter eller annet krydder. Prøv å legge bakken muskat, men vennligst avstå fra bruk av krydder som inneholder kunstige smaksforsterkere. Ambassadører kan og at oljen, som er stekt popcorn.
   Home sweet popcorn. Den enkleste måten - å helle mer varm popcorn med melis, hvis ønsket av vanilje flavored og / eller kanel. For variasjon, bruk frest skrelle, koks chips, kakao, sukker, etc.
   Karamell popcorn hjemme. Å lage mat, plass sukker olje før steking eller helle popcorn ferdiglaget karamell popcorn. I den andre pan smelte et stykke smør, hell en halv kopp sukker og føre til en flytende konsistens. Hot hell karamell popcorn, røre og la avkjøles i romtemperatur.
   Og til slutt, noen råd. Avslutt mais korn i pannen, dele dem langs bunnen i ett lag - dette er viktig for jevn oppvarming og avsløring av popcorn. Hvis du ikke vil bruke olje - bruk kokekar med non-stick teflon eller keramisk belegg, mens popcorn vil mest kost. Ikke spis de individuelle korn som er uåpnet (og er sikker på å bli enda med skikkelig matlaging popcorn med kvalitet råvarer) - de er meget solid og skade tannemaljen. Men lyse og luftige flak kan spises ikke bare som en uavhengig snack, men også brukes til å lage desserter, salater, lagt til iskrem og milkshake. Ikke rart at under navnet "sauer" popcorn likte våre forfedre-slavere og universelt oppfinnere popcorn aztekerne assosierte det med deres øverste guddom. Velg popcorn som et nyttig alternativ til annen rask mat og holde seg frisk!  
Яндекс.Метрика