Som gnidd brilliant grønt skinn?
 Diamond Grønn (på folkemunne "Zelenka") er en universell antiseptisk. Hvor mange sår og rifter kurert ved hjelp av dette verktøyet - bare ikke telle. Magisk løsning har to store ulemper. Først når den brukes til sensitiv hud dreven antall brilliant grønt produkt kan virke irriterende på huden og med brenne. For det andre er Zelenka vanskelig å vaske av. Vurdere de grunnleggende metoder for å bli kvitt "grønne" flekker, både sensitive og utsatt for ikke allergiske hudreaksjoner.
 Måter å kvitte seg med strålende grønt for normal hud
 1.  Alkohol løsning. Bli kvitt strålende grønn bruke alkohol lotion er en svært effektiv metode. Du trenger en bomullspinne, alkohol løsning (for eksempel ammoniakk, salisylsyre eller annen antiseptisk løsning). Dypp en bomullsdott i alkohol løsning og nøye behandle huden. Etter noen minutter med strålende grønne vil være over.
   Vertinne notat! Hvis det ikke var en alkoholisert løsning, ikke fortvil! Alkohol er greit tonic som foreldet parfyme eller ren vodka. Det er en utmerket måte av sitronsaft, kan noen dråper som legges til en alkohol løsning.

   Krem for hårfjerning. Påfør kremen på forurenset hud, vent 3-5 minutter og fjern med vann eller blad festet til et sett med krem. Denne fremgangsmåte er egnet for fjerning av brilliant grønn med mindre følsom hud.
   Løsemiddel White spirit. White spirit er bensin blandet løsemiddel type. Det løser opp helt organiske forbindelser som et middel for enkelt å takle flekker av strålende grønt.
   Vær forsiktig! Bruk løsemiddel forsiktig, myke bevegelser med en bomullspinne promachyvayte flekker. Ellers kan Zelenka spre seg til et stort område av huden.

   Klorheksidin. Klorheksidin bihlyukonat - utmerket antiseptisk, som kan finnes i nesten alle medisinskap. Påfør en løsning av klorheksidin på en bomullsdott og nøye behandle huden.
   Forsiktig Klorheksidin er uforenlig med vaskemidler. Det gjelder ikke for personer som er utsatt for allergiske reaksjoner. Etter bruk av løsningen bør være grundig vasket av.

   Bleach. Radikal fjerning metode brilliant grønt skinn. Hvis du er sikker på at huden din er ikke utsatt for allergisk utslett, forsiktig bruke en liten mengde blekemiddel på bomullspinner og behandle huden.
   Såpe. "Bestemors" metode for å bli kvitt flekker vil være ganske viktig når du arbeider med grønn maling. Skumme den fuktet bomullspinne i varmt vann og behandle den berørte huden, og forsiktig skylle.
   Kaliumpermanganat. I varmt vann oppløses 1-2 krystaller av kaliumpermanganat. Hudområdet, skitne grønn maling, må du ta turen innom en løsning av kaliumpermanganat i flere minutter. Da bør du tørke huden tørr med en bomullspinne.
   Husk! For å unngå ubehag og andre virkninger på anvendelsen av en av de ovennevnte metoder må smøre huden nærende krem.

   Måter å kvitte seg med strålende grønt for sensitiv hud
  1.  Verktøy for fjerning av makeup. Verktøy for fjerning av makeup bryr seg for sensitiv hud. Påfør litt produkt på en bomullsdott og forsiktig behandle huden.
    Fet krem. Et flott alternativ for folk med sensitiv hud. Påfør noen mengden av fett krem ​​på flekken, la stå i 15-20 minutter. Skyll fløten med såpevann. Å konsolidere resultatene bør gjenta prosedyren flere ganger.
    Husk! Hvis du ønsker oteret strålende grønne av den sarte huden til barnet, aldri ta drastiske tiltak. Bruk mer sparsom agenter (ideelt sett - Barn fett krem) for å unngå alvorlige helseproblemer i fremtiden baby.

    De ovennevnte midler har forskjellig ytelse og er ikke egnet for alle hudtyper. Hvis huden din er utsatt for allergiske reaksjoner, velger en mer skånsom måte (dristige midler babyen krem ​​eller sminke remover). Hvis du er sikker på at huden din vil tåle alle testene, kan du prøve drastiske metoder (blekemiddel, alkohol, mangan, etc.) Merk - etter 3-5 dager med strålende grønne flekker forsvinner sporløst. Kanskje du sørge for å ha tålmodighet og ikke å bruke aktive metoder vidtyskannya brilliant grønt skinn.  
Hvordan å lage mat spaghetti i pannen?
 Alle er kjent problem som oppstår når matlaging spaghetti. Selvfølgelig ønsker jeg å forberede disse pasta godt fornøyd med at de ikke bare smaker godt, men behagelig utseende, aroma. Men det er ikke lett. Jevn kvalitet spaghetti stikke fast til bunnen av kokekaret lett skadet under omrøring, plutselig koaleserer. Du kan få et resultat uforståelig masse eller kokt pasta forlate at de har beholdt et akseptabelt utseende. Vanskelig er å lage spaghetti og ønsket lengde. I en kjele, de vanligvis ikke passer, og de ønsker ikke å bryte. Uforsiktig bevegelse - og spaghetti brutt, ute av stand til å fordype seg i vann. Hvordan å lage mat spaghetti i pannen på riktig måte slik at de er velsmakende, nyttig og vakkert? Det er viktig å huske noen flere detaljer, følge retningslinjene og ikke rush. Du kan enkelt lage perfekt pasta, selv om de er svært lang, kunne gjøre dem myke nok og unngå klumper. Merk: nedovaryvat spaghetti, til å ville holde dem tett unngå utseendet av stickiness kan ikke være. Disse nudler er ekstremt skadelig for kroppen. Dårlig kokt spaghetti praktisk talt ikke absorbert, fordøyd med problemer, kan forårsake forstyrrelser i mage-tarmkanalen. Ta vare på helsen din. Hjelp av tipsene, du raskt lære å lage pasta ordentlig. 
 Noen hemmeligheter matlaging spaghetti i pannen
 Hvis du bestemmer deg for å lage spaghetti i en normal potten, du trenger bare gode råd. Huske alle de grunnleggende nyanser. Du vil være i stand til raskt, uten komplikasjoner, koke pasta, etter anbefalinger.
 Bare kokende vann. Du kan bare trykke spaghetti i kokende vann. Det har å gjøre når det er pasta.
 Koker spaghetti mye. Hvis du bestemmer deg for å lage mat samtidig mye av spaghetti, fordype deg dem i vann i små bunter, og deretter vente til væske igjen begynte å koke. Når kokende vann sette en stor mengde spaghetti, avkjøles den, og den neste kokende din pasta vil gjøre det skleytsya.
 Ikke vask klar for matlaging produkter. Noen elskerinne eller annen måte tror at pakken av spaghetti må du skylle med vann, og deretter sender vi potten. Ikke gjør det! Regelmessig agitasjon i dette tilfellet hjelper ikke: pasta vil fortsatt holde sammen. De trenger ikke å vaske før matlaging.
 Saltvann. Det er tilrådelig å senke spaghetti i vannet når det er godt podsolena. Du kan ikke angre på salt fordi du er usannsynlig å overdrive pasta. Bare sørg for at alle kornene er godt oppløst.
 Tilsett smør. Lag en deilig spaghetti, tykk olje vil. Du kan legge til en liten solsikke eller olivenolje direkte i vannet under koking pasta. De vil pahuchishe være bedre å holde formen.
 Spaghetti senkes ned i vannet gradvis. Ser ikke for meget høy gryte eller ødelegge din pasta. Er den beste måten å lage lange spaghetti. Nå i butikkene kan du se varianter av spaghetti som virkelig imponerer parametere som overstiger lengden på vanlig to ganger. Selv du koker dem lett! Bare senke pasta i pannen, og toppen av strålen til å holde hånden. Fortsett med forsiktighet. Vent, når rozm'yakshatsya pasta i vannet vil bøye. Senk bjelke dypere til alle pasta ikke finne seg i en kasserolle.
 Bruk høy kvalitet kokekar. Prøv å lage spaghetti i en fin pott. Den bør være forholdsvis tykke vegger. Da vannet koker godt, spaghetti håndtert jevnt bedre pan holder temperaturen.
 Velg nøye spaghetti. Smak og utseende av måltidene, vil avhenge av kvaliteten av pasta. Det anbefales å kjøpe spaghetti med durumhvete.
 Stadig røre vannet, forsiktig skrelle av spaghetti. For dette formålet, er det bedre å bruke tre smal slikkepott. Prøv å ikke gi for mye press, vær forsiktig så du ikke skader spaghetti. Det er viktig å skille dem hvis de begynner å holde sammen, til egen pasta fra bunnen og sidene av pannen.
 Følge retningslinjene vil du utmerket kokk spaghetti i pannen, holde dem sammen, unngå klumper.
 Cook spaghetti i pannen ordentlig
 Legg merke til den sekvensen, ikke mas, bør du vurdere alle nyansene at gode kokk spaghetti.
 1.  Ta kjelen av høykvalitets metall, veldig tykk. Det bør bli vasket rene. Det er ønskelig at kokekaret var for smal.
   Beregne mengden av vann. Det bør helles i det minste en liter vann per 100 gram spaghetti. Merk at pasta perfekt kokt myk, betydelig økt i volum.
   Ta med vann til å koke.
   Oppløse salt i virvlende vann. Du kan legge til olivenolje, solsikkeolje. Greit, hvis det er raffinert.
   Ta en haug med spaghetti. Dyppe den i kokende vann. Den frie enden forsiktig holde hånden.
   Vennligst vent mens din pasta vil mykne. Neddykkede del av strålen vil være knapt merkbar bend. Du må nøye utaplyvat bjelke i vannet, men ikke presse for hardt på pasta.
   Gradvis senke kokende vann en haug med spaghetti helt. Stadig holde fluidet fortsatt å koke.
   Kok pasta over middels varme. Du kan ikke lukke lokket. Så mye enklere å følge spaghetti, røre dem.
   Omtrent hver to eller tre minutter forsiktig røre vannet, separate spaghetti, løfte dem over bunnen av kjelen. Dette bør gjøres med en trespatel.
   For pasta trenger vanligvis 10-15 minutter. Husk at steketiden avhenger av hvilken type spaghetti, vannets hardhet, temperatur nivå. Viktig for fem minutter til kokt pasta å begynne å sjekke. Banke forsiktig på skulderblad-tips av spaghetti. Like før du tar kjelen av varmen bør prøve spaghetti. Pasta bør ikke være melete smak, være tøff.
   Ta kjelen med kokt spaghetti på en plate. Hell av vannet og satt av pastaen i et dørslag for å komme all overflødig fuktighet.
   Klar spaghetti saus kan blandes direkte i pannen. Deretter forsiktig, ved hjelp av to skjeer, spaghetti fjerne fra pannen og legg dem på tallerkener.
   Følg tipsene for å lage spaghetti riktig. De er myke, velsmakende og sunt, ikke zlypnutsya hvis den koker dem i en panne på riktig måte.  
Яндекс.Метрика