Hvordan velge en pan?
 Stort utvalg, veldig forskjellige panner imponerende og gjør at du tror? I denne artikkelen vil vi dele med deg noen tips for deres riktig valg!
 1. Det første du må bestemme størrelsen på pannen, vurdere størrelsen på platebrennere på kjøkkenet. Mål panner bør ikke være for stor, ellers varmen ikke vil bli jevnt fordelt over hele volumet av pannen.
 2. Det er bedre å kjøpe de mest tung stekepanne. Tynne og lette panner raskt deformert. En tung pan vil vare mye lenger, og retter det vil alltid smake bedre! Tykkelsen av veggene bør være et minimum - 3 mm.
 3. Hvis du har besluttet å kjøpe en bestemt panne med anti-pryharnыm cover, deretter nøye inspisere og undersøke henne bunnen. Det må være en lettelse former, det er beregnet for å ikke brent mat. Ideal - dobbel bunn.
 4. Kjøp en stekepanne med et avtakbart håndtak, i så fall kan du trygt sette den i ovnen.
 Lykke til!  
Hvordan du rengjør en mikrobølgeovn, topp beste virkemidlet
 Denne lille mirakel assistent har blitt en iboende del av enhver moderne kjøkken. Hun - og maten kokk master og den første i kø for å varme det. På grunn av den meget hyppig bruk på den indre overflate av det mikrobølge dannede film, fettflekker og sprøytetørket, og som medfører at det er en ubehagelig lukt, som kan sive og produkter, de varme den. Bare én vei ut - å rengjøre mikrobølgeovnen, og det bør gjøres så ofte som mulig.
 Topp fire beste rengjøring mikrobølgeovn
 1.  Oppvaskmiddel. Den vanlige vaskemiddel kan kvitte seg med mikrobølgeovn klebrig plakk og fettstoffer gule flekker:
  suge en svamp i varmt vann og tørk innsiden av mikrobølgeovnen;
  Påfør en liten mengde på en svamp vaskemiddel og spinn;
  Tørk av en svamp mikrobølgeovn, forlater sin vegger skum;
  la den i denne tilstanden for en halv time;
  på slutten av tid, fjern skummet med gjørme, periodevis spyle svamp;
  tørk den med en tørr klut, samle overflødig fuktighet.
  Hvis mikrobølge veldig skittent, trenger det mer skum. Så har jevnlig lagt til svamp cleanser.
   Soda og sitronsyre. Det vesentlige ved denne fremgangsmåte er at ved sammenføyning reaksjonen av disse to ingrediensene sammen og oppløse smusspartikler:
  Ta en bolle og hell den i 2 ss brus og en spiseskje sitronsyre;
  Hell et par spiseskjeer med varmt vann;
  Ta en gammel tannbørste, dyppe den i shypyaschuyu masse og bruke den resulterende anlegget på de indre veggene i ovnen vtyrayuschymy bevegelser;
  rist så alt av veggen og la stå i 15-20 minutter;
  deretter fjerne skitt med en myk svamp.
  Etter dette rensing fjerner selv dårlig mikrobølgeovn. Ovnen etter rengjøring bør først tørk rent med en fuktig, så tørr med ren klut.
   Eddik. Den enkleste og mest populære metoden ble reddet fra fett og plakk enn en ovn:
  Hell i retter egnet for mikrobølgeovn glass varmt vann;
  Legg det 3 ss eddik;
  Sett en skål med vann og eddik i mikrobølgeovnen ved 500-800 watt og varme i 10 minutter.
  I løpet av denne tiden, vil paret utgitt av oppvarming av vann korroderer holde skitt og eliminere lukt. På slutten av tid, ta beholderveggen og tørk av med en fuktig klut mikrobølgeovn, samle all skitt. I stedet for eddik kan du legge til en spiseskje med sitronsyre eller saften av en sitron.
   Appelsinskall. Ikke rush å kaste appelsinskall frukt etter rengjøring, fordi de kan rengjøre mikrobølgeovn raskt og effektivt:
  gjøre huden i en passende beholder for mikrobølgeovn;
  fylle dem med vann, vil det ta ca 15 kopper;
  slå ovnen på full effekt i ca 7-10 minutter;
  på slutten av tid, ta beholderveggen og tørk av med en fuktig klut.
  Denne metoden for rengjøring i minutter frata mikrobølgeovn fra skitt, mugg, bakterier og lukt.
  I noen tilfelle kan ikke rense ovnen slipemidler og metall svamper. De skade beskyttende belegg på innsiden av mikrobølgeovnen, så det er ingenting igjen, men å kaste et nyttig instrument til deponi eller betale for deler.  
Hvordan fjerne en ring fra finger?
 Vane med seg smykker uten å fjerne noen ganger spiller et triks: tiden går og du finner ut at ringen, som nylig soskalzыvalo gratis med finger heis umulig. Hva hvis ringen inntil nylig fungert som dekorasjon og ekstremt glad, plutselig blitt en kilde til problemer og ikke fjernet fra fingeren. Årsakene til dette kan være mange: du gått opp i vekt, hovne fingre, veldig ofte det skjer hos kvinner under graviditet. Og her er det - en ond sirkel: jo lenger ringen er på fingeren, jo vanskeligere det blir hevelse og takle oppgaven å fjerne plakk. Så fjern det fastkjørte ring bør så snart som mulig, når du finner det vanskelig å gjøre det.
Først, for å fjerne en ring fra hoven finger prøve noe som ville redusere friksjonen - flytende såpe, olje, rik krem, vaselin, etc. Dersom omfanget av katastrofen er ikke for stor - vil lykkes. Men hvis hevelsen i fingrene sterke nok, kan denne metoden ikke fungere.
Hvordan fjerne en ring fra finger?
 En annen metode som leger ofte bruke - fjerne den ved hjelp av tråder. For dette formålet, er det bedre å bruke silketråd, men faktisk passer heller. Den ene enden av tråden piddyahayemo under ringen (du trenger for å tre nålen med avansert flytte frem under hans øyne, og ta tak i tuppen av tråden), nå kort av filament var på bunnen av tommelen. Komme tett svingete finger for å redusere sin tykkelse og deretter roterende bevegelse kort hale filament fjerne ringen.
Noen ganger er det nok å holde fingeren under kaldt vann og sitte en stund, løftet hånden opp, muligens hevelse avtar og ringen kommer av uten problemer. For noen dager siden uten dekor pobleem filmet med en finger, og plutselig morgen du finne så vanskelig å gjøre det, ikke rush å prøve å fjerne ringfingeren på oteksheho - mest sannsynlig av ettermiddagen hevelse går ned, og dette ville være mye enklere.
For å takle hevelse og endelig bli kvitt ringen, kan du drikke et avkok av blader av blåbær eller ta en vanndrivende. Alltid i kombinasjon med kalium (asparkamom, for eksempel). Imidlertid bør gravide kvinner ikke gjør dette - de allerede alvorlig belastning på nyrene. Hjelper redusere hevelse troksevazynovaya salve, kan det være spredt rundt ringen området.
Du kan også gå til en dam eller basseng, ingen sjanse i disse områdene ofte tapt smykker - hevelse under reisen tilhører sterkt redusert. Igjen - gravid dette verktøyet kan brukes kun etter avtale legen din.
Hvordan fjerne en ring fra finger?
 Likevel, hvis alle eller nesten alle metoder testet, og ringen er fortsatt på plass - for ikke å fortsette arbeidet med å amatør og søker flere og flere metoder for å fjerne ringfingeren. Har kommet i en tid da vi skal ta kontakt med eksperter. Det er to alternativer - ring MOE (ikke nøle med å gjøre det - ikke brann, selvfølgelig, men situasjonen er svært alvorlig) eller kontakt traumesenter. I denne og i et annet tilfelle, vil ringen bli pent saget og fingeren vil være på. Dess om ringen i dette tilfellet er det ikke nødvendig: for det første, for alle verdier av ringfingeren fremdeles er dyre, og for det andre, kan et godt smykke enkelt gjenopprette dekorasjon. Du kan, selvfølgelig, ingen og ingen årsak, bare bite hånden Ringtang (gull og sølv, mykt metall, og ikke gjøre det arbeidet), men i dette tilfellet ringen er mer korrupt og gjenopprette det vil bli vanskeligere. Det eneste unntaket er blitt moderne tungsten ring. Dette materialet er meget slitesterk. Det er ikke sprayet og ikke raskusыvaetsya. Hvis fast på fingeren hans tungsten ringer grepet så lenge det ikke sprekke (finger trygt å gjøre det). Denne ringen kan ikke gjenopprettes.
Å bringe situasjonen til en kritisk ringer ikke bæres uten å fjerne. De bør skyte når du tar et bad eller dusj (vann fra falming smykker, selvfølgelig, rengjøring løser dette problemet, men det er bedre å spare - og seg selv og sine verdier). I dette tilfellet, vil du merke i tid at ringen var ikke nok, og vil øke sin størrelse til en gullsmed, eller (hvis de "puhlist" fingre - et midlertidig fenomen og assosiert med graviditet) sende ring i en boks - en mer beleilig tidspunkt.  
Hvordan du rengjør innsiden av mikrobølgeovn?
 Hastigheten på matlaging og oppvarming mat i mikrobølgeovner har de mest populære kjøkkenapparater, som kan håndtere selv barn. I løpet av noen minutter kan du få et komplett måltid, og til oppvarming del av flytende og faste produkter trenger 30-60 sekunder! Som alle kjøkkenutstyr, mikrobølgeovn skitne raskt, dets murer er spor av fett. Hvis det ikke lønner seg oppmerksomhet når du åpner ovnen du føler slags lukt, vil han blande med nye, negativt påvirker kvaliteten på maten. Mikrobølgeovnen bør rengjøres etter hver matlaging i det ved å følge noen regler for å holde beskyttende film uten å skade overflaten av ovnen. Dette vil garantere en lang og problemfri drift av kjøkkenassistent i mange år.
 Slik gjenoppretter renheten av mikrobølge
 Mat stadig sprøytet fett størkner på indre vegger mikrobølgeovn. Dette skjer under koking, og i løpet av hans varme opp. Tid for å ubyratmykrovolnovku hver gang etter matlaging kan ikke være. Vi forbeholder oss skitne arbeidet for senere, fett akkumuleres og kan ikke slettes vanlig klut.
 Å rengjøre ovnen kan ikke bruke pulverisert slipemidler, som de skraper i overflaten, noe som er uakseptabelt for mikrobølgeovn, å miste den beskyttende lag, bryter det raskt ned. Kjemikalier heller ikke egnet fordi det er en høy temperatur, som samhandler med behandlet Mikrobølgeovn vegger bli giftig og mat fylt med skadelige stoffer. Den mest miljøvennlige og eddik er lymonka. Du kan også rengjøre innsiden av mikrobølgeovn natron i løsning med vann.
 Rengjøring med eddik mikrobølgeovn
 1.  En løsning av vann og eddik mat er svak alkali, som er i stand til å fjerne restene av fettavleiringer på veggene av hvitevarer, herunder mikrobølgeovner. Bedre å velge eddik (1 l. Av varmt vann til 2-3 ss. L. Essences), som satt i en plastboks og sette i ovnen tidtaker for 10 minutter. Fremgangsmåten er kokende i 5 minutter, og resten av den tid som kreves for å danne innsiden av dampbadet til fett ble mykere og enkel skutt fra veggene av vanlig tøy.

   Etter å deaktivere timeren skal ta minst 15-20 minutter, deretter bestemme seg for å åpne døren og fjerne spor av skitt med en svamp eller myk klut. Rengjør innsiden mikrobølgeovn eddik kan være lettere å tørke vann-eddik løsning overflaten og gi dem litt tid til å oppløse fett. Men denne metoden er effektiv bare hvis de ferske spor av fett. Hvis de hadde prystыt, bruk kokende eddik lageret i mikrobølgeovn.

   Etter at muren ble vasket med eddik vaskemiddel og tørk innsiden. Oven forlate åpen for forvitring lukt.
   Rengjøring av mikrobølgeovn bruker sitronsyre
   Sitronsyre eller sitronsaft oppløst i vann i et forhold på 1 liter. 10-15 væske oz. lymonky eller juice. Vi satt inne i 15-20 minutter etter koking døren åpen ikke bare til innen par av kontakten prystыvshyy syre olje, deretter fjerne plakk med en svamp eller myk klut. Hvis du bruker sitronsaft, deretter etter inngrepet du trenger for en ekstra vask inne i ovnen, lukten av sitrus vil forbli i lang tid.
   Ren mikrobølgeovn natron
   Denne metoden er egnet hvis vanskelige flekker. Det er også basert på prinsippet om damp. I en bolle helle vann og tilsett natron (1 l. Vann for å 3 ss. L. Soda), og deretter sette i en ovn og oppvarmet i lang tid. Par med alkaliske partikler som avsettes på veggene av ovnen. I denne metoden, er det interessant at når du åpner døren etter at kjølevæsken på veggene av skitt vil bli borte, som brus - den mest effektive middel for fet flekker. Soda damp eliminerer plakk og fett, "spiser", du vil bare skylle av alle overflater inne.
   Hvis flekker og i dette tilfellet avdød, blandet i like proporsjoner brus og eddik og legge til 1 liter. vann. Oppløsningen ble på nytt satt i og kok i 10 til 15 minutter for å oppnå den ønskede effekt. Eddik raskt forvitret, men likevel er det veldig skarp lukt, så alt arbeidet skal utføres i en ventilert område for å unngå å innånde damp og skadelige irritanter.  
Яндекс.Метрика