Hvordan du rengjør nubuck sko fra? Enkle og effektive måter å bry seg
 Nubuck ganske lunefull, men svært vakker og stilig materiale. Sko fra den har en høy styrke, slitestyrke. Dette utsiden ser det veldig attraktivt. Det er derfor skoene i verden er så populære.
 Nubuck skinn er milkovorsysta storfe. I prosessen med å lage polert den og krom-garvet utsatt. Dette materialet krever svært forsiktig omsorg. Derfor eierne av skoene trenger å vite hvordan du rengjør skoene til nubuck.
 Lettstelt
 Rengjør disse skoene hjemme ved hjelp av ammoniakk (10%). Det fortynnes med vann. 1: 3. Sko tørk rent med en bomullsdott dyppet i denne komposisjonen. Som forurensnings tamponger endret.
 Rengjøringsmidler kan handle og eddik. En teskje eddik fortynnet med en liter rent vann. Da, som ammoniakk, sko tørk med en bomullspinne.
 Effektive rengjørings sko med dette stoffet må holde den over dampen. Damp bør ikke være for varm. Deretter sko rengjøres børster spesielt designet for å ta vare på nubuck.
 Spesielle rengjøringsmidler
 Å vite hvordan du rengjør sko med nubuck vil være svært nyttig å se på de spesielle verktøy designet eksklusivt for dette formålet.
 De spesielle agenter inkludere ulike skum, sjampo og rengjøringsmidler. I tillegg er høy effekt oppnås ved hjelp av spesiell schitochok.
 Blant disse midlene fra produsenter de mest populære hjelp av «Twist» og «Tarrago». De ryddet kvalitet sko fra skitt av noe slag uten å ofre teksturen i det behandlede materialet som nubuck.
 Først, ved hjelp av en spesiell trippel børste bør rengjøre skitt. Da gjelder umiddelbart skum puss. Som rådet eksperter, ikke sette den skum rengjøringsmiddel direkte på overflaten. Du må først sette den på en myk klut eller en ren svamp, og deretter forsiktig rense forurenset del av skoen. Ved slutten av gjenbrukes trippel børste.
 Den mest egnede rengjøringsbørste er slike sko som på den ene siden er et metall haug, på den andre - gummi fingrene. Denne børsten ikke bare renser forurenset grunn, det kan brukes til å gre overflaten fløyelsaktig lur.
 Støtte for sko i god stand
 Du kan maskere feil og mindre skrubbsår på overflaten. I tillegg er det mulig å oppdatere utseendet av sko og å gi effekten av "nyhet". For å oppnå dette resultatet, bør hver dag anvende ulike kremer, omsorgsfull og beskyttende maling spesielt utviklet for sine egne produkter med nubuck.
 Lagre denne skoen i lang tid og gi den effektive beskyttelsen du kan bruke forskjellige seeps, har en vannavvisende effekt. Av denne effektive frastøtende inkludere "Bar" og «Saphir».
 I tillegg er salg en spesiell "gum". Fra skitt og støv på skoene kan også bli kvitt ved hjelp schitochok for semsket skinn.
 Man bør alltid huske at nubukovuyu sko skal bare rengjøres i en tørr form. Og det bør gjøres i et varmt og tørt sted. Så skoene får ikke bare ren, men også ruhet.
 Det er ikke anbefalt å lagre sko i plastposer. Det må jevnlig luftes.
Hvordan å samle kvikksølv fra en ødelagt termometer?
 Ristet hånden som holdt termometeret eller uventet dukket opp i hennes hjørne steds gjorde bordene - og rullet på gulvet sølvfargede dråper. Hva gjør jeg? I kontrast, tallerkener, glass, og til og med porselen retter, tolv personer brutt kvikksølv termometer passer ikke de nasjonale tegn "er heldigvis! ". Videre, hvis du ikke tar nødtiltak, kan et lite "uhell" føre til infeksjon - kvikksølvdamp er giftig, og stoffet har en stygg evne til å akkumulere i kroppen og skilles ut med store vanskeligheter.
Men ikke bekymre deg for: katastrofen skjedde, redningsmenn kunne ikke ringe, og alle nødvendige tiltak for dekontaminering området du er i stand til å akseptere deg selv.
Før du finne ut hvordan du samle kvikksølv fra en ødelagt termometer, vet du hva du ikke bør gjøre i alle fall. So.
Ikke forsøk å samle razbezhavshuyusya kvikksølv vakuum, er dette det verste du kan gjøre i denne situasjonen. Ikke bare er giftige damp roznesutsya i hele leiligheten, og enda renere da nødt til å kaste bort, å leve i samme rom med denne smittekilden ikke er det.
Ingen bedre verktøy i form av å samle kvikksølv - en sopelime. Ja, selvfølgelig, vil resultatet bli mindre skuffende, slag giftig rengjøring denne pistolen fordampning spredt over et mindre område, og kaste bort kost-kjøp ny mye billigere enn en støvsuger. Men resultatet er fortsatt det samme - men skade ikke bra.
Åpne vinduer bredt før avsluttede arbeid med rengjøring og desinfeksjon, også, ikke gjør det, for "hjelp" giftige parene fordelt i hele huset.
Kanskje bør du ikke snakke om det hver for seg, men de "ekte" metal dråper ser veldig attraktiv og så interessant roll og formidles generelt, er det ikke den beste grunnen til å huske sin barndom, jo ​​raskere du er ferdig med rengjøringen territoriet bedre.
Når innhøstingen er ferdig, i alle fall ikke kastes kvikksølv i søppeltømming eller avløp. Det kan koste helse for deg og naboene.
 Forberedelse for demercurization.
Hvordan å samle kvikksølv fra en ødelagt termometer?
 Hvis problemer oppsto, må du først fjerne fra åstedet for barn og dyr (nær et annet rom, for eksempel) og andre medlemmer av husstanden. Takle situasjonen bedre noen andre.
Å ta kontakt med giftige brakt til deg så lite skade, gummihansker og en maske kan beskytte føttene "sko" av plastposer. Gå rydde opp kvikksølv i de klærne du ikke tankene å kaste fordi du må gjøre det - ikke forlate hjemmet i smittekilden og absolutt ikke trenger å vaske klærne i vaskemaskinen).
 Fremgangsmåte for innsamling av kvikksølv fra et ødelagt termometer.
Samle kvikksølv trenger en bank med kaldt vann, som er vridd metall lokk. I vann, kan kvikksølv ikke fordampe. Det er en bank ohovtayutsya alle shards termometer. Å samle kvikksølv fra en ødelagt termometer, kan du bruke to ark (beste øvelsen bok - det er tynn og fortsatt ganske tykk) for små deler (baller og glass chips) kan brukes teip, teip, gummi pære eller sprøyte. Alle verktøy etter jobb vil bli forkastet.
Når alt er fjernet, kan du gå videre til selve demercurization (hindre fordamping av kvikksølv). Til dette trenger du en god gulvvask løsning av klor eller kaliumpermanganat.
 Og hva så?
Hvordan å samle kvikksølv fra en ødelagt termometer?
 Etter en grundig behandling av alle gulv som møtte med kvikksølv, er det nødvendig å samle pakken: jar inneholder restene av et termometer, maske, hansker, klær, tekstiler, som vasket gulvet - alt. Den eneste sikre metoden for å bli kvitt disse "skatter" - inkludere dem i resirkulering og avhending av lysrør. De vet hva de skal gjøre med gjenstander som inneholder kvikksølv. Imidlertid kan byen din være noen andre alternativer "reset" farlig last. Konsultere dette problemet ved å ringe nødetatene 01.
Når alt er rengjort, er det på tide å avsløre omfanget av vinduet og hold: nå fra skadelige gasser bør kvitte seg med så snart som mulig.
Vel, det siste objektet i huset som skal desinfisere "og bli kvitt de skadelige effektene av eksponering for gift - er deg. Vask nøye med, skylle munnen med en svak løsning av kaliumpermanganat. Svelge noen piller og prøver å aktivkull i de kommende dagene til å drikke rikelig med væske.
Oh, yes! Og ikke glem å kjøpe elektronisk termometer - for fremtiden.  
Hvordan ta vare på Petunia

 Petunia - kjent for blomsterbed, i potter og balkongkasser. Petunia er svært forskjellige i farge maleri, blomst form og etter type busker. Petunia blomster malt i forskjellige farger, fra hvitt og slutter med mørk lilla, nesten svart blomster. Og best av alt, at petunia blomstrer hele sommeren og høsten nesten alt, nesten til frost.
 Med riktig stell vil du ha petunia blomstringen blomst seng lenge.
 Hvordan ta vare på petunia hjemme for å gjøre det blomstre hele sommeren?

 Hvordan å plante petunia


 For å akselerere blomstringsperioden, petunia plantet frøplanter.

 Når frøet sådd, fjerne skuff med frø på et varmt sted og dekk med folie. Etter det første settet med trapper bokse i et lyst sted, men ikke fjerne tapen. Vanning unge frøplanter med spray bedre ikke å vaske av stigen. Se nøye for jordfuktighet. Sterkt fuktig jord mister Petunia.
 Etter den første par ekte blader Petunia sitter.
 Frøplanter er godt matet.
 I begynnelsen av mai, kan plantene bli plantet i bakken, selvfølgelig, hvis etablert varmt vær.
 Frøplanter er best ikke å plante på en varm dag. Plantene er plantet i en avstand på omtrent 20 cm fra hverandre.

 Hvordan ta vare på blomstring petunia


 Hvordan ta vare på petunia under blomstring? Til petunia blomstre godt, bør du regelmessig løsne jorda rundt det. Sørg for at bakken var våt. Planter er godt matet hver 10-15 dager. Vanligvis brukes komplekse gjødsel.
 Hvis petunia altfor lange skudd, deretter forkorte dem bedre, da vil være mer frodige busker. Vi fjerner visne blomster - det vil muliggjøre nye knopper vises.
 Omsorg for Petunia er ikke vanskelig, det er upretensiøs og litt forsiktighet det vil gi muligheten til å nyte de vakre blomster. Petunia varmekrevende og svært svetlolyubyva, tenk på dette når planting. Petunia stille tåler tørke, men blomstring opphører i dette tilfellet, så ikke glem å vanne den, men ikke hell, eller planter vil bli syk.
 Vi fortalte deg det grunnleggende om hvordan å ta vare på petunia hjemme.  
Яндекс.Метрика