Hva de skal gjøre med bråkete naboer?
 Er du lei av bråkete naboer sent på kvelden inkluderer stereo? Eller hunden begynner å bjeffe på naboens vinduer klokken 6, gå en tur? Dette kan forstyrre søvnen, og det er derfor i løpet av dagen vil du gå irriterende. Kanskje du lurt på hva du skal gjøre med bråkete naboer til å stoppe alt dette uten å bryte lover.
 Det første jeg vil nevne at vi ikke skal ta igjen og handle på samme måte, fordi det kan bare forverre situasjonen og naboer vil ha mer støy. Så ikke gi etter for fristelsen til å kjenne kraften stereo naboer.
 For å starte, kan du prøve å snakke med naboer som leverer du inntrufne din støy. Etter naboer vet kanskje ikke at de stereo så høye lyder, eller at alt som skjer i deres leilighet - det knirke av volumet på TV-seng, karaoke så godt å høre deg. Men de fleste eiere elsker hundene sine vanvittig og helt kan ikke mistenker at deres elever skape noen form for støy. Derfor er det hensiktsmessig, først fortelle naboer om støy som reproduserer seg selv eller sin elskede hund. Det er også lurt å foreslå konkrete tiltak som kan løse dette problemet. For eksempel kan du enig i at inkludere høy musikk kan bare frem til 22:00, heller enn senere.
 Det ville være fint å vite oppløsning for byens myndigheter som styrer pozvolyaemыy støy. Hvis du etter talende naboer fortsette å lage støy så få eller skrive ut en kopi av en offisiell resolusjon som sier tillatt støynivå (en kopi kan være lett å finne på internett, og kan nås på Rådhuset). I denne beslutningen tillatt støynivå er vanligvis angitt i desibel. Det indikerer også hvilken tid på døgnet er forbudt å lage bråk.
 Zhurtuyetesya med andre naboer
 Snakke med andre naboer som kanskje også bekymret for den samme støyen som deg. En positiv respons, er de klare til å bli med deg for å sette en stopper støy.
 Skriv en skriftlig klage
 Taktfullt, men bare skrive et brev til naboer. I et brev til beskrive problemet, dato og tid når de laget bråk. Brevet gir også detaljer om forrige samtale der du ble bedt om å redusere lyd eller stoppe støy. Også i et brev for å informere om at hvis de slutter støy, så må du ringe politiet eller saksøke dem i retten. Brevet skal inneholde en kopi av en offisiell resolusjon der propysuvavsya å regulere støynivå. Samle underskrifter fra naboer som du lider av støy, og feste til brevet (naboer kan bli gitt en kopi av brevet og signaturer, og beholde originalene).
 Hvis du bor i utleieboliger, til utleier poskarzhtesya, som er usannsynlig ønsker å risikere sine innbyggere. I nærvær av deg å tilhøre en organisasjon huseiere kan spørre lov eller forskrift, som baserte organisasjonen til bråkete naboer kan gjelde tiltakene.
 Bruke mekling
 Du kan prøve å snakke med bråkete naboer, å ty til hjelp av en mekler. Det er ønskelig at personen i lokalsamfunnet hadde mer innflytelse enn deg. Ingen garantier for at naboene vil gå fremover, men du kan prøve.
 Politiet
 Best å ringe politiet når naboene overskride den tillatte støynivå. Og du kan gå til politiet og distriktet tillate en søker til en nabo som hindrer bor. I dette tilfellet, distriktet i utgangspunktet hindre bråkete naboer, og hvis de ignorerer advarselen, vil distriktet innenfor sin myndighet ta affære.
 Domstol
 Fight naboer kan og gjennom domstolene hvis ikke forstår naboene ellers. I dette tilfellet må du bevise i retten at støy reproduseres naboer krenke den offentlige orden og er overdreven i naturen. Også, bør retten spesifisere hvilke hendelser du har tydd til å prøve å stoppe brudd (kan gi originale brev til naboer og naboer signaturer). Undertegners naboer i retten kan være vitne.
 I alle fall, hensyns tilnærming til problemet som vil løse det snart.  
Gaver til ham på jubileet
 Q: hva du skal gi mannen et jubileum, høres mye mer alvorlig filosofisk "Å være eller ikke være? ". Plutselig er det spørsmålet når du har mer enn ett år sammen, og du har en følelse av at du ga elskede alt som var mulig. Men ikke vær trist! Bare fantasien manifestere ikke bare i øyeblikket, men når du organisere en ferie.
 Jubileum - det er alltid en stor feiring og jubileum elskede kone enda mer. Denne dagen er en anledning til igjen å innrømme sine følelser til sin mann. Derfor, i tillegg, hvordan du velger hva du skal gi mannen et jubileum, bruk denne muligheten, og deretter gå til gaver.
 Fordelene med kroppen
 Hvorfor ikke gi henne elskede ektemann tur et sted. Registrer deg for mannen i bowling kjørefelt, invitere venner, det er bare ikke mannen si om det. La venner slitasje lyse caps på hodet, og når det er helten i dag, bør de ønske ham velkommen høyt i kor. Gi mannen et jubileum tur til spa-senteret, bestilte det for to program som kan inkludere massasje, peeling, badstue, innpakninger og hyggelig te.
 Send en kjær med mannlig selskap i badekaret. Enig med venner av hennes mann, la ham møte på et angitt sted hvor det vil være en overraskelse. En hånd bag, som satte bad tilbehør og fortelle ham at han ikke åpne den før det blir til det angitte stedet. Etter bath invitere menn til å besøke med venner.
 Postkort rundt hodet
 Postkort - er den viktigste egenskap av noen feiring. Du kan bruke en original måte og reddet alle de gamle dager kortene bruker som dekorasjoner leiligheter. Du kan kjøpe flere kort stort format (slik at de passer i en jakkelomme eller skjorte). Skriv hvert av disse ømme ord og sette sin kone i en lomme eller veske for telefon og så videre. D.
 Erstatte kortene, kan du dele bildene dine ved å skrive dem i en redusert format på baksiden skrive ord og ønsker dem alle raspyhayte lommer og sånt menneske.
 En annen sentimental gave - tapet med varme ord og vakkert innrammet bilde sammen. Du kan legge ved et notat med laptop kjærlighetserklæring, det er bare å prøve å se sin mann før du går på jobb.
 Velge en gave
 En flott gave til helten i dag - selv grupper. Å gjøre seg inne rozoruyu, og for menn - blå. Disse gruppene kan dekorere bildene dine (på ham en mann - din). Oppsettet kan gjøres uavhengig eller orden i fotobutikk.
 Du kan gi en mann et sertifikat for en prøvekjøring av bilen, som han lenge hadde håpet på. Når du velger en bil mange bilforhandlere tilbyr denne type tjeneste. Sant å skrive en attest som vil sikre at folk ikke passere en bilforretning rute, og den ene han velger, ikke alle er enige. Her innrømmelser forhandlere som selger dyre biler. Bruk denne antakelsen Treat og hans rettferdige.
 Hvis du er en mann med et ønske om å snart gå i land, gi ham en guide. Det må være dyrt og fargerik publisering. Du står fritt til å gjøre et utvalg av veiledninger, som vil være den byen der du drømmer å gå. Denne gaven vil være et godt incitament.
 Gi din favoritt ANNIVERSARY fotobøker. I dag er det så mange dataprogrammer som lar deg lage unike oppsett. Ta bilder og tenke på dem gode overskrifter eller lage kommentarer. Lage innholdsfotobøker, for eksempel, rasskazыvayuscheyu om historien til din kjærlighet.
 Et annet alternativ uforglemmelig gave - en en-dagers tur i området, fordi der du bor er alltid interessante steder. Til slutt, helten av dagen Treat pose for stilig gadget samleutgave fungerer ved favoritt forfattere sertifikat for å besøke biljard og t. E. Velge en gave til helten i dag, baserer mannen sitt valg på hans preferanser og hobbyer.  
Fordeler og ulemper med latex madrasser
 Sjelden har å velge en madrass. Fra dette valget avhenger av mange ting, fordi en tredjedel av sitt liv til en person tilbringer i sengen, og det er bedre at det var behagelig å sove. Så før du kjøper en så viktig ting som en madrass, må du forberede litt. Verdt madrass er svært dyrt og kjøpe det er ikke lett. Det vil tjene lenge, hvis det er av høy kvalitet. Det er ubehagelig å tåle år neponravyvshuyusya ting. For å unngå dette, må du lære litt om fordeler og ulemper med madrasser, som er typer madrasser. Fordeler og ulemper med latex madrasser
 Det er to typer madrasser, og de skiller seg i struktur. Den første typen er uten fjærer madrasser. De kommer i mange former. Men det som forener disse madrasser fordi det er den eneste enheten uten fjærer. Den kan være laget av forskjellige materialer fra latex til kokosfiber. Alle har sine egne særtrekk og snakke om det separat.
 Ascona latex madrasser er laget med tillegg av antibakterielle preparater og kunstige tilsetningsstoffer basert på naturgummi. De trenger å øke motstanden mot ødeleggelse og bekjempe sopp. Til tross for forsikringer fra produsenter, andelen av naturgummi i den overstiger sjelden 40%. Dette vil være nok, fordi latex oppfyller sanitær-epidemiologiske normer. Ikke vær redd for å sove på denne madrassen, er det mulig å sove, dette er hyggelig. I tillegg er latex nyttige egenskaper som er iboende i alle cellulære strukturer.
 Blokk madrass består av et monolittisk stykke av skumplast. Det tar lett den ønskede form og har en høy elastisitet. Det avhenger av polymerstrukturen av gummi. En mykhet avhenger av mikroskopiske partikler isolert fra luften, som roztyskayutsya og komprimert under belastning, mens skjemaet lagres. Millioner av tubuli som ikke er synlige for det blotte øye, avlede fukt hvis det tilfeldigvis kommer inn i madrassen. Dermed kan madrassen beskytte mot angrep av sopp.
 Latex madrasser er harde og myke. Den grad av hardhet avhenger av perforering, hvis de er mange, er antall celler lateksen madrassen myk hvis cellen er liten, vil madrassen være vanskelig. Myke latex madrasser mer egnet for folk som lider av ulike typer sykdommer i muskel-skjelettsystemet og eldre. Slike madrasser kan godt legge seg ned og tenke seg å være en prinsesse for fjærmadrass. Men ryggraden får nødvendig støtte. Disse madrasser er laget utelukkende med latex. Men latex madrasser økt stivhet kan ikke gjøre uten naturlige materialer uten hestehår, kokos og uten tilsetningsstoffer. Latex madrass er den perfekte vanskelig for overvektige mennesker, kan det lett tåle en belastning av stor betydning.
 Latex madrasser fra kunstig latex preget av motstand mot sterkt press og større stivhet. Allergivennlige, denne funksjonen har latex madrasser, en drøm allergier. En annen fordel er den lave pris sammenlignet med naturlig gummilateks. Men over tid, forstår kjøperen at prisen tilsvarer kvalitet som kunstig latex blir tynnere, mister sin motstand mot trykket begynner å smuldre opp, og så videre.
 Latex madrasser har mange fordeler, men det har også ulemper. Én ulempe - prisen. Latex madrasser er titusenvis av rubler, selvfølgelig, og noen som er mye mindre. Disse latex madrasser naturgummi innhold er lav, men kvaliteten kan være tvilsom.
 Å vite hvilke typer latex madrass, kan du velge mellom lav pris og slitesterkt syntetisk madrass naturlig latex. Gjøre et valg mellom motstand å presse hardt og myke madrasser komfortov. Dette vil utsette selgere som prøver å passere en latex madrass med syntetisk latex madrass for naturlig latex.  
Яндекс.Метрика