Svare på en gave?
 "Du har en god dag! "" Hvordan liker du denne kjolen passer! "" Dette arbeidet er hinsides ros! "- Alt du kan høre som musikk - for alltid. Komplimenter gjøre mer bankende hjerte, omkringliggende virkeligheten malt i lyse farger, og forbedrer humøret. Men hvorfor vi ofte bormochem svarte: «Ja, dette er en gammel kjole, kan jeg knapt bære" eller "Det er ingenting komplisert om det ikke var, rapport rapporten" flau og internt styskayuchys en ball?
Og det skjer veldig ofte. Som svar på hyggelige ord i sin tale vi med lyse røde kinn Burkau noe uartikulert! I mellomtiden Gift riktig svar er ikke så vanskelig. Du må bare lære å svare på komplimenter. Og siden våre planer - en glede å høre hans adresse som ofte og regelmessig, lære kunsten bør svare dem umiddelbart. Så, la oss starte.
 Hva hindrer glade komplymentu?
Årsakene kan være flere. En av dem - overdreven skyhet. Vi er lært fra barndommen at helten skal være beskjeden: "På mitt sted slik at alle ville ha gjort" - og det er det.
I tillegg har vi ofte tror at ros ikke er fortjent. For eksempel, komplimenter sine faglige kvaliteter vi kan ta ganske gunstig, men kan skilte med enestående eksterne data er intern uro. Eller vice versa. Vi er klare til å ta imot bare positive tilbakemeldinger, som er enig med innholdet. Så ta hensyn til hva du flest komplimenter forvirret og Tren din selvtillit på det området.
En annen grunn til at ros ikke kan være glede, føler du at du tvinge den til noe, eller har mistanke om at det er alt en grunn fra noe du trenger. Glem det - ofte ord uttales ganske oppriktig beundring, og absolutt ikke hva du ikke trenger. Høy - ros i retur.
 Hva å si som svar?
Noen ganger nyte de gode tingene i adresse hindrer bare at vi ikke helt vet hvordan de skal svare på et kompliment. Og siden vi ikke vet - innlate alle lengder: benekte "false" informasjon, berettiget eller ignorere hva som ble sagt. Ingenting av dette bør gjøres, spesielt sistnevnte, og så for å fornærme den personen som fortalte deg hjertelig hyggelige ord. Godta kompliment, eller enda bedre - tillit til ham.
Pass på å smile til noen som fortalte deg hyggelig: han må se at hans ord nådd målet. Og takke. Konvensjonell oppriktig "Takk! "Ville være tilstrekkelig. Hvis du er en ekspert rost i noen problem (makeup artist gjorde kompliment makeup venn som du tror standarden på smak og stil, bemerket hvor godt matchet pose og skatt inspektør kom til glede for dine uttalelser), sier: "Du er spesielt glad for å høre det ! ".
I ros arbeidet ditt Chef bodrenko svare: "Thank you! Prøver! ". Og hvis du prøver ikke alene - det er på tide å bestille bedriftens solidaritet nevne de med du hadde en hånd i vakkert resultat. Uten fordommer med sin rolle, men ikke tillegge fremmede fortjeneste.
Selv om du plutselig troløst zaalely kinnene og du er klar til å synke ned i bakken, vil ikke provalyvaytes og ærlig si: "Du flau meg, men jeg er glad for å høre det! "- Og ikke glem å smile.
 Vokt dere for smiger!
Dermed har vi bygget den personen som forteller oss komplimenter og viser sympati, virker det veldig hyggelig og fortjener fulle oppmerksomhet og deltakelse. Men hvis etter en serie dithyrambs følge "liten forespørsel" at du ikke utfører vil - ikke følger. Og hvis du er på vakt eller på grunn av sosial status ofte vыslushyvaete ros for din adresse og noen av dem ikke gi deg oppriktig? Oppskrift: "smile og takke", og det vil være effektiv.
Å zaznatys overflod av komplimenter, noen ganger husker ordene Martti Larne, som sammenlignet med åndene av smiger: du kan fråtse i sin duft, men ikke i det hele tatt hva de drikker.  
Hvor vakkert reagerer på uhøflighet?
 I manifestasjon av uhøflighet skylde begge: de som Hamit, og en som uhøflig. Først - ikke vet hvordan de skal holde sine følelser under kontroll, den andre - å oppdage åpen aggresjon mot seg selv. Hvis uhøflighet tilskuere kan ignoreres, den respektløse holdningen til folk med hvem du kommuniserer hver dag, må du stoppe på den første manifestasjon. Hama - en usikker folk som trenger å hevde seg og forbedre deres selvtillit. Spesielle talenter og naturlig sjarm de vanligvis ikke imponere, så ser man, som du kan øke din troverdighet i andres øyne. Din karakter ofre Ham
 Du sannsynligvis ikke vil merke den tiden, i arbeidsgruppen at en og samme person lider alltid ironiske bemerkninger i sin tale blant lagkameratene, mens bare flau smil. For å bli en daglig energi lade Ham må ha følgende egenskaper:
 høy følelse av plikt - Det gjør en person føler seg stadig skyldig i noe, og hvorfor disse menneskene kan bebreides for noe, de implisitt anerkjenne sin skyld uten å vurdere omstendighetene og ikke finne opp unnskyldninger selv, og alle de dristige angrep lovbrytere de oppfatter nikker på hodet og stille enige med dem ;
 lav selvfølelse - En person som ikke respekterer deg selv, ingen vil respektere og hvis innkallingen og vil være i laget, bare da å ha det litt gøy, slippe ukorrekte vitser på ham, og som liksom oboronytysya person med lav selvfølelse begynner å gråte og svar Hama fornærmelse enn hans eneste rozohochuye og jubel;
 bezkonfliktnistyu - Forekommer hos personer som har foreldre med barndommen formet urokkelig respekt for alle mennesker og frykt for autoritet, men ikke oppdratt til å respektere seg selv, ikke lære et barn til å stå opp for seg selv og andre reflektere press på grunn av konflikt rammet folk gå og prøve så mye som mulig mindre av dem bor i samme område.
 Hvor vakkert svar Ham
 For å bli et slikt offer, må du lære å svare på feil angriper folk i din indre sirkel. Hvis du med vilje provosere en konflikt, prøv å bruke disse psykologiske teknikker:
 1.  Intelligent trolling. Folk ofte kommunisere på forum og i chatterom, dette kjent begrep. Den består i følgende: hvis du begynner å gjøre vondt, "On intellektuell" og start "last ned" rimelige samtalepartner setninger. For eksempel, sverger ord du kan si "Beklager, jeg forstår ikke språket. Snakk til meg i språket Pushkin og feta, takk. "
   Misforståelse. Som svar på uhøflighet late som ingenting er klart: "Hva unnskyldning? Du kan obmovylysya jeg ikke hørt? »
   Spørsmålet. Stedet for å svare frekkhet å spørre oppklarende spørsmål: "Tror du at hendene mine ikke vokser ut av dette stedet? Hvis du har et offisielt dokument eller sertifikat som beviser det? »
   Humor. Sparer nesten enhver situasjon. For eksempel kan du be en aggressiv person, "Hva er du så sint? Godteri som du ikke gi et barn? »
   Klage ledelse. På papiret er denne metoden bedre ikke å bruke, trenger du ikke ønsker å passere for en snik team og overordnede er neppe nyte. Denne metoden er hensiktsmessig bare i statlige institusjoner om tjenestemannen (distrikt lege på klinikken, ansatt bolig avdeling, pensjonskasser, trygd) lever i grov skjema med din adresse, vplutuytesya ikke i konflikt, høflig spør først og etternavn (som regel På dette stadiet, match endre tone) og skrive en klage til administrasjonen.
   Samtykke. Prøv å være enig med ord Hama. Eksempel:
   - Hvor å klatre ut av sving, freak?
   - Ja, jeg er en freak, så jeg klatre ut av svingen.

   Etter dette svaret Ham si noe, forvirret han.
   Vær så snill. Du kan bare be vanskelig ikke å være frekk mot deg. Eksempel:
   - Nei Louts meg.
   - Jeg har ennå ikke startet.
   - Så det er på tide å avslutte.

   Allergi. Når den andre personen riktig reflektert i adresse forsettlig starte nysing og hoste, og så si: "Beklager, jeg er allergisk mot verbal diaré og tull."
   Skuffelse. Prystыdyte Hama sin skuffelse i ham: "Jeg har vært på en bedre idé," "Jeg tror ikke at det er du sier".
   Ikke gjør en cad din fiende, slåss ikke med personen og manifestasjon av hans negative følelser overfor deg. Ikke glem at du også kan være uhøflig god humor, hvis du fikk en mann, prøver å lære av det, det lille som er nyttig i fremtiden.  
Hvordan finne omkretsen av en rettvinklet trekant?
 Rettvinklet trekant - en spesiell form for vilkårlig trekant. Som enhver annen trekant har tre sider av det, men i ett av hjørnene må være 90 grader. Når du har bestemt at en spesifisert rektangulært trekant, kan du begynne å finne sine grunnleggende verdier. Én av egenskapene til en rettvinklet trekant er dens omkrets. Finne omkretsen av en rettvinklet trekant er dedikert til de mange problemene med geometri.
Før vi vurdere de grunnleggende måter å finne omkretsen av en rettvinklet trekant, vil jeg gjerne minne deg på at omkretsen av noen geometriske form i planet er summen av lengdene av alle sine sider. For alle typer trekanter denne uttalelsen kan skrives som følgende uttrykk:
 P = a + b + c

hvor P - omkrets av trekanten;
a, b, c - sidene i trekanten.
I en rettvinklet trekant, som nevnt ovenfor, er det et stort funksjonen som en av vinklene er 90 grader. To sider av en trekant i tilknytning til dette hjørnet kalt ben. Den motsatte siden av den fremre vinkelen kalles hypotenusen.
Uvanlige egenskaper av en rettvinklet trekant ble oppdaget av Pythagoras som oppdaget at kvadratet av hypotenusen i en rettvinklet trekant er lik summen av kvadratene av sine ben, som kan skrives som uttrykket:
 c 2 = a 2 + b 2

Basert på Pythagoras teorem var mulig å bestemme omkretsen av en rettvinklet trekant med sine eventuelle to parter kjente lengde. Hvis man kjenner lengden av bena, er omkretsen av trekanten bestemt ved verdien av hypotenusen av formelen:
 P = a + b +? (En 2 + b 2)

Hvis man vet at bare ett av benene og lengden av hypotenusen, er omkretsen av trekanten bestemt ved verdien av de manglende ben ved formelen:
 P = b + c +? (C-2 - f 2)

eller
 P = a + c +? (C 2 - en 2)

? Hvis vinklet trekant hypotenusen er bare kjent lengde og med en av de tilstøtende spisse vinkler, kan da omkretsen av trekanten i dette tilfelle bli definert ved formelen:
 P = (1 + synd? + Cos?)

I tilfelle at vilkårene i oppgaven gitt lengde ben og en verdi protyvolezhascheho ham en skarp vinkel, deretter omkretsen av en rettvinklet trekant i dette tilfellet beregnes ved formelen:
 P = a (1 / tg? + 1 / sin? 1)

? Hvis ba en Castets med en tilstøtende vinkel, kan da omkretsen av trekant beregnes på grunnlag av uttrykket:
 P = a (1 + 1 / CTG? + 1 / cos?)
Яндекс.Метрика