Bugs i rumpe - hvordan å bli kvitt?
 Litt brun skapelse i stand til å bli et mareritt for enhver vertinne. De skamløst opptar kjøkken og vises en gang, en lang passere sin posisjon.
 Så hvordan beseire dere inntrengerne og kuttet hele veien til hjemmet dagligvarer? La oss undersøke.
 Læring "fienden"
 Offisielt er disse parasittene kalt bugs mukoedamy. Men pine for dem den eneste favoritt godbit - ikke mindre populær i de "smuler" er korn (ris, bygg, semule, bokhvete), tørket frukt, kjeks, pet mat og til og med krydder.
 Men de overraskende beskjeden, så lett å tolerere kaldt (opp til 15 ° C), varme (opp til + 50 ° C) og en endring av natur. De er ikke redd for noen grundig vask, ingen ventilasjon - i dette tilfellet bugs stille hamret inn i sprekker, ventet ubehagelig øyeblikk. Til da som om ingenting hadde skjedd for å fortsette sin ekspansjon.
 Dessuten er denne type insekt spesielt fruktbarhet og lang levetid. For eksempel, kvinner mukoedov på den måten (og hva kan være bedre enn hjemmelaget mat) gi to eller tre generasjoner per år. Selv om en spesiell støttende atmosfære forplantningshastighet vokser betydelig.
 Begynn å handle
 I alle fall hvis avlet bugs i rumpen, er den beste løsningen fullstendig ødeleggelse av innenlandske aksjer. Men til tross for prisen, bør søppeltømming forlate alt - fra korn og sukker og slutter mat for dyr. Ellers var larvene raskt tilbake til livet hans "koloni", og all innsats vil være forgjeves.
 Deretter, rett etter "revisjon", bør være grundig vasket innvendig plass av skap, skuffer og skap, og spredde seg i hele hvitløksfedd og laurbærblad. For å fikse utfallet av generell rengjøring råd gjentas flere ganger, og deretter en liten vente til de overlevende ikke kommer til å finne en ny, mer "generøse" sted.
 Når grits kan bli frelst?
 Hvis insekter utvidelse skjedde ganske nylig, kan situasjonen bli avhjulpet mindre kostbare metoder for å bli kvitt bare en del av bulkvarer (sukker, fôr, mel). En mer omfattende frokostblandinger - satt en time i en forvarmet 100? med stekeovn.
 Når prosedyren er gjort, bør frokostblandinger ta over og fylle i lufttette beholdere eller poser med tett vev. Således skadelige insektlarver er eliminert, samtidig som den ernæringsmessige verdien forblir den samme.
 Den beste beskyttelsen - forebygging
 Si hva du vil, og fremveksten av parasitter lett å forebygge. Så det evige spørsmålet om "hvordan å bli kvitt bugs i rumpe? "Løst uten unødvendige kostnader og nerver. Her tilbyr vi de mest effektive tips:
 1. Bruk produkter bevist produsenten - vanligvis kjent leverandørene sjelden holder lagring, øker sjansene for å falle og avl larver.
 2. Kjøpte frokostblandinger skal ikke ha lukt, klumper og ødelagte korn - slike tegn som bekrefter tilstedeværelsen av skadedyr.
 3. Hold de beste dagligvarer i en tett lukkede, tørre beholdere. Ellers lite Spiedere raskt "brød sted".
 4. Sørg for regelmessig rengjøring, tørk av møbler både inne og ute.
 5. Når du kjøper korn tak i fryseren (1-2 dager).
 6. Unngå innkjøp i august - på denne tiden billene begynner å formere seg.
 Tradisjonelle metoder
 Oppskrifter testet i århundrer, ofte bidra til å få den endelige seieren i kampen for en ren kjøkken. I så fall vil ingen skade bli satt i lagring av korn følgende hjelpestoffer (valgfritt):
 1. Rusty Nail (korrosjon prosessen kan avskrekke insekter).
 2. Skrelte hvitløksfedd (ikke overdriv).
 3. gasbind dynket i saltvann (1 liter - 5 ss salt).
 Hvorfor er det nødvendig?
 Selvfølgelig, for å bekjempe bugs tar tid og krefter. Men ingen andre valg - fordi uønskede gjester igjen i våre mat skadelig avfall, giftstoffer og avfallsstoffer. Det er derfor eksperter anbefaler ikke å forsinke prosessen med deprivasjon og absolutt ikke håper at alt går av seg selv. Husk - i våre hender ikke bare beskyttelse mot parasitter, men også vår helse.  
 Alle vet hvordan noen fisk nyttig og nødvendig menneskekroppen, en rekke vitaminer og mineraler er mangfoldig spekter.
 Det antas at den normale driften av kroppen vår, må være minst to ganger i uken bruk fiskeretter. Fisk - en uvanlig produkt, for oss det glade smaken, er det nødvendig å lage mat og, selvfølgelig, riktig håndtere at retten var estetisk behagelig og riktig form.
Hvordan du rengjør en fisk?

 Mange husmødre prosedyre behandling og rengjøring fisk - en av de mest mislikte og vanskelige prosedyrer, som dette, ved første øyekast, veldig enkelt - det alltid glipper unna, stikkende svømmeføtter, og skrotten, og prøver å slå inn en ekkel rotet.
 Faktisk, foredling av fisk - virkelig et svært viktig punkt for forberedelse, som avhenger av det faktum at fremtiden for fisken vil bli utarbeidet.
 Først av alt er det nødvendig å forberede spesielle verktøy for å hjelpe deg med å gjøre prosessen enklere og mer tilgjengelig. Dette inkluderer skjærebrett - det bør være bred nok og lenge, tre bedre råd til dette formålet har en plate av tre av gummitrær.
 Pass på at det ikke er sovalasya på arbeidsflaten, ellers er det fare for skader på hendene eller ikke håndtere fisken.

 Må Plukk fyleynыm spesiell kniv for fisk, og spesielle saks for å klippe av finnene og gjellemembraner, men det er også mulig å lage en kniv, som så praktisk.
 Hvis du ofte schyschaete skalaer, men dette kan bidra til å avlaste rыbochystka skalaer - de er flate og runde.
 Faktisk ikke et klart svar på spørsmålet om hvordan du rengjør en fisk finnes ikke, så er det generelle prinsipper som prøver å etterligne, må du prøve et par ganger, og først da vil du utvikle din egen "enkel" måte.
 Viktigst - en godt skjerpet kniver og praktisk skjærebrett, så alt skal komme ut ganske godt.

 Et annet punkt - det er viktig å vurdere hvilken type fisk du skal håndtere i dag. Det er, for eksempel, er de som gjennomgår denne prosedyren ganske lett siden de ikke har skarpe svømmeføtter, pigger, mange grove skalaer, de inkluderer karpe, makrell eller Side. Men som gjedde, abbor og ål vil føre til noen problemer, det krever en viss løpet av handlingen.
 Den vanligste fisken i vårt kjøkken kan være i to stater - rå (selv noen ganger live) eller frosne. Hvis hun fortsatt er i live, må du stikke henne, må du gjøre et snitt liten, men skarp kniv.
 Det skal skje i halsen, mellom hovedslakte finnene, så du må vente til glass blod. Hvis er frosset fisk, er det nødvendig å tine naturlig, du kan sette den i vannet, men bare i kulden, som i varmt vann vil det bli slapp. Når det er helt tine - skyll med rent vann og starte behandling.

 Hva gjør jeg?


 Mange ofte lurt på hvordan røde fiskefilet på prosessen, plutselig denne prosessen skiller seg fra behandlingen av hvit fisk, som sei eller dorado, fordi teknologien for å tilberede dem er annerledes.
Hvordan du rengjør en fisk?

 Som vi har sagt, det kommer an på utseendet av kjøttet og ikke på sin farge og pris. Den første tingen å gjøre - det er klart fra fiskeskjell. Hvis du razdelыvaete fisk som har skjell, for eksempel steinbit eller lake, bør de rengjøres grundig av slim. Flake behandles vanligvis med en spesiell kniv - fra hale til hode.
 Men før vi ryddet av skalaer, sjekk for skarp ryggfinnen, som må fjernes. For dette formål, de to sidene gjør grunne kutt på finnen i hele sin lengde, og deretter ta det gjennom håndkle og trekk. Hvis fisken er svært høy, er det nødvendig å trekke finnen med spesielle tenger.
 Deretter gå videre til skinning. Det kan ikke være nødvendig, hvis du kommer til å lage mat kadaver helt, men i de fleste tilfeller dette bør gjøres. Rundt hodet med en skarp kniv gjør et par hakk, og deretter fjerne huden strømpe, sjekk for å se at det gikk greit.
 Nå må du gut alle fiskeslo. For dette er et langsgående snitt i buken, som skulle ende i undernail svømmere.
 Et viktig punkt - når fiskeforedling tar seg ikke å galleblæren burst, som i dette tilfellet, kan det gi bitterhet, vil den ha en lang og nøye vaske og deretter gni salt.

 Først nøye hentet galleblæren og leveren, og tar alle indre organer, og gjeller da. Deretter skar film som skjuler ryggraden, deretter nøye vasket kadaveret igjen, sørg for at ryggraden er igjen blod, ellers rense ut hennes kniv.

 Hva gjør jeg?


 Hvis du bestemmer deg for å kutte fisken i fileter, deretter forberede alt som trengs for å behandle fisken - nemlig akutt loin og praktisk enn styret, fortsett med prosedyren.
 For å skille fileten fra skrotten av ryggraden, er det nødvendig å lage et lite innsnitt, som frigjør en del av kjøttet fra benet og deretter holde denne spiss, kjøre enn fra halen langs ryggraden til hodet på fisk, med sin fast til brettet.
Hvordan du rengjør en fisk?

 Skyte filet kan og langs ryggraden fra hode til hale, men det avhenger av ønsket om å lage mat. Forresten, hvis du razdelыvaete shyrokospynnuyu fisk slående eksempel på noe som er den nevnte dorado, så det grove skalaer som reagerer dårlig til å rense og lukke montering hud. Derfor, før behandling, er det nødvendig å helle over kokende vann, deretter forsiktig rocking obstukaty.
 Hvis du ikke har bryst, så etter at du ble disembowelled, fisk skåret i biter, fra hodet. Å komme ut i ett stykke stykker - nadrizayetsya øvre halvdel kadaveret, deretter en liten smell pererubali range, og bare da kuttet den nederste delen av kadaveret. For denne aktiviteten, bør enn være så skarp, ellers må du jobbe hardt for å kutte ryggraden av en fisk.

 De er ganske solid. Forresten, det er mange spesiell video, som viser i detalj hvordan du skal håndtere fisken raskt, enkelt og nøyaktig. Gjør denne operasjonen flere ganger, vil du innse at dette er ingen big deal, og du kan alltid unne din familie med ferske fiskeretter.  
Яндекс.Метрика