I noen butikker kan du shoppe
 Nettbutikker i dag blir stadig mer populært. Men ikke alle er villige til å prøve å bruke deres tjenester. Noen frykter at kvaliteten er lav, vil noen ikke kjøpe produkter uten pomatsavshy og uten å vurdere dem skikkelig, mens andre er så konservativ som ikke tør å prøve en ny metode for å kjøpe og forstår ikke alle sine fordeler.
 Men å kjøpe produkter gjennom nettbutikker er det mange positive sider:
 •  Redusert pris. Du kan lett se at prisene i butikkene er vanligvis mye lavere enn i vanlige butikker. Dette kan forklares med at sparer kostnadene for husleie og lønn for butikkselgere.

 •  Levering av varer hjemme. Selv om tjenesten er ofte betalt svært nyttig hvis store og klumpete kjøp brakt direkte til ditt hjem.

 •  Bredt spekter av produkter. Vanligvis, utvalget av produkter online lagre mye mer enn i andre butikker.

 •  Hvert år er det flere nye nettbutikker. Og dessverre, ikke alle av dem jobber ærlig. Spørsmålet blir da, hvor butikker kan foreta kjøp? Spørsmålet vanskelig. Og for å svare på det, vil det være lettere å fortelle deg at online shopping kan bli betraktet som sikre.
   Hva bør du se etter når du velger en butikk?
   Rykte butikken. Bør velge butikker som har et godt omdømme blant kunder. Det er nok å lese anmeldelser, men vi må ta hensyn til vurderinger på dette nettstedet lagrer ikke seg selv, og diskusjoner om fora nettbutikker eller Yandex-butikk.
   Alder butikk. Hvis det er en butikk i markedet i lang tid, så det er perfekt organisert hele prosedyren for kjøp og levering av varer. Men slike butikker prisene er litt høyere enn i andre. Du bør ta hensyn til de butikkene som ikke var veldig lang, men allerede har en rekke positive tilbakemeldinger fra kunder.
   Tilgjengelighet butikk. Det kan skje at det er problemer med å bestille fra en nettbutikk, slik som ingen svar oppført nummer eller ødelagt funksjonaliteten i området. I dette tilfellet, kan vi umiddelbart forstå at dette butikken er neppe alvorlig. I kontrast, gitt anledningen, området respekterer og konfigurert til å fungere med kjøperen vanligvis gitt lagre flere telefonnumre, ICQ, e-post og så videre. E., Responsen på bestillingene kommer fort nok rådgivere på telefon klar til å svare på noen elementene. Mest sannsynlig ikke denne butikken ikke gi deg problemer med produktet, dets levering og andre.
   Garantier. Hvis du foretar et kjøp fra en nettbutikk, spesielt når du kjøper hvitevarer, er det nødvendig å vite om garantien. Hvis ikke, bedre å slå til en annen butikk.
   I tilfelle du prøver å finne en butikk ved å skrive et søk streng som "nettbutikk håndarbeid," vi må huske at nettstedene som du får først - ikke nødvendigvis det beste. Så når du velger en butikk, må du først sørge for at butikken er valgt ønsket produkt, og deretter prøve å finne vurderinger av kunder som har brukt tjenestene til denne butikken.
   Hvis du bor langt fra store byer, betyr det ikke at du ikke kan bruke sine tjenester, er det mange nettbutikker som leverer varene i posten i. Selvfølgelig, er det usannsynlig på denne måten vil du være i stand til å kjøpe noe stort, som husholdningsapparater, men noe lite og uknuselige - lett!
   Hvis postlevering er to betalingsmåter. Dette utsatt betaling når du betaler på postkontoret mottak av varer og med kredittkort over Internett. Vanligvis store nettforhandlere gi kjøperen et valg. Vær forsiktig - hvis du handler insisterer på å bruke et forhåndsbetalt kort, kan det være et forsøk på å lure. Bedre se etter en annen nettbutikk som ikke trenger å bruke tid med husarbeid refusjon hvis pakken ikke kommer.
   Dermed kjenner til detaljene ovenfor, kan du enkelt finne ut hvilke nettbutikker du kan handle, og hvor bedre å avstå fra dem.  
  Stoffer til barneklær
   Siden babyens hud er svært følsom og delikat, for klær produksjon av baby du kan bruke hvilket som helst materiale. Du kan ringe noen typer materialer som er best egnet for produksjon av klær for barn.   Stoffer til barneklær
   Naturlige stoffer
   Bomull - et naturlig materiale som er trygt for spedbarn. Det er mest egnet for sommersesongen og har en "pustende" evne. Ulempen med dette materialet er at bomull skrukket, men det lønner fordeler.
   Ull - et naturlig materiale, som er uunnværlig i høst og vinter. Barn i disse klærne føler deg komfortabel, da dette materialet støtter normal temperatur. Babyens hud ikke svette og er alltid tørr.
   Flax er ansett som et naturlig materiale. Det er behagelig å ta på, barna elsker å bære lin. Flax er vanligvis brukt til å sy sommerklær. Men lin, bomull samt raskt knust.
   Silke - et naturlig materiale, er det hygroskopisk, skinnende og sterke. I de fleste tilfeller, på grunn av skjønnheten i dette materialet er gjort elegant festklær for barn. Silke er følsom for sollys, men sollys visne silke.
   Terry - loopet stoff, gjør det med bambus, bomull, lin eller mahr er en kombinasjon av disse materialene. Denne svært milde og bløtvev absorberer fuktighet. Det gjør håndklær, barnekjoler og så videre.
   Bambus fiber - også et naturlig materiale, på grunn av sin mykhet kan det bare bli sammenlignet med en delikat kasjmir. Fra dette materialet produserer ulike produkter, barnas skjorter, kjoler, pyjamas, og mange andre produkter. Det kan ikke svette i disse klærne er ikke verken kald eller varm. Dette materialet "puster", enkel og lett å bry seg, ikke forårsaker allergi. Bambus fiber er ren økologisk stoff, det er helt trygt for barn.
   Bomull strikket stoff
   Interlock - en 100% bomullsjersey, det varme, milde naturmateriale. Vel holder form og strukket. Dette materialet er anbefalt for barn med sensitiv hud hvis det er utsatt for rødhet, irritasjon, allergiske reaksjoner på og så videre.
   Ribana - bomullsjersey, elastisk stoff i små striper. Materialet godt strukket og holder formen godt pustende, er denne babyen kjolen veldig behagelig.
   Futer laget av hundre prosent bomull. I denne tette jersey produsere varme barneklær. Det absorberer fuktighet og "puster", holde god skjema. Dette materialet krevende omsorg. Dersom den er riktig vaskes, vil det ødelegge produktet av materialet før vasking bør lese merkelappen.
   Kulirka - bomullsjersey, luft, lys, tynt materiale. Det er godt strukket bred, men strekker seg i lengde.
   Silke stoffer
   Viskoserayon er. De fleste produsenter foretrekker dette materialet for å gjøre underlaget kostymer for de beste barnas klær og så videre. Dette glatt og absorberende materiale, bedrer det kvaliteten på de beste barneklær.
   Fleece er laget av polyester, dette syntetisk materiale som ligner semsket skinn. Det er mange variasjoner fleece, de skiller seg i veien for dekslet, tetthet, tykkelse og så videre. Flå produsere et bredt spekter av produkter, sportsklær, undertøy, yttertøy, undertøy. Dette materialet holder fukt og ikke absorberer fuktighet, materielle "puster".
   Velsoft - Polyester stoff med en delikat myk haug. Det er upretensiøs omsorg, lys og varm, øm å ta på. Med velsofta produsere ulike barnas klær, arbeidsklær, morgenkåper og så videre. D.
   Å vite at de fleste stoff passer barnet ditt, kan du plukke opp ting fra den samme naturlige eller sy klær med gode naturlige stoffer.  
  Som leder yazaty papir bue
   Mye hyggeligere å motta og gi gaver, spesielt til den vakre emballasje. Du kan, selvfølgelig, for penger til å pakke i butikken. Men den beste gaven pakke selv, investere i prosessen en del av hans sjel. Klimaks vil være en fargerik gave innpakningspapir bue. Forresten, buer kan dekorere gratulasjonskort, bruke dem som motetilbehør brukes på bordet, interiørdesign. La oss se hvordan å knytte en sløyfe papir ulike enkle og intrikate måter.
   Som vanlig papir bow tie
 •  Ta premium papir tape bredde på ca 1 cm og 50 cm stykke kuttet fra den ene siden av papir tape vikende 5-7 cm og bøy bånd i halvparten i en halvsirkel (poruchylasya "ører"). Lang spiss kan deretter bli kuttet.

 •  To fingre holde bakken "ører" og lange enden papir tape pakket rundt ørene - danne midt i en bue. I midten strekninger dannet et sekund "ører" - må vi gå bøye som lisser for sko. Buer er ikke vanedannende!

 •  Nå bestemmes fra størrelsen av det ferdige baugen. Forsinket eller stramme kabelsko til størrelse. Handling bør nøyaktig. Selv gavepapir og mer sterk, fortsatt revet.

 •  I utgangspunktet, den enkleste papir bow klar. I konklusjonen bunt kan lime eller forsiktig stramme. Å bøye seg så organisk, er løse ender kuttet 1-2 cm lange loop-ører. Når dekorere ører bow plassert på toppen. Oppover i rett vinkel fra hverandre fall løse ender.

 •  Hvis den spesielle emballasjepapir båndet, kan enden la autentisk. Etter danner en bue slutt anbefaler strekningen mellom tommel og kniv - elastisk tape minimerer vakker spiral.

 •  Vanlig baug ser rustikk. Mye mer elegant er dobbel (trippel, og så videre. F.) Bow. Å doble bøye seg ut, etter dannelsen av den første bue forsinkelse enhet (sel) er ikke nødvendig. Tvert imot, det bør være store nok. Deretter er det mulig å danne de andre maljer på hver side, som strekker seg papirtape gjennom midten av området. Det er mer praktisk å bruke et eget segment av båndet. Og det var en fargerik bue, anbefaler å bruke papir tape to farger.

 •  Lær deg å knyte sløyfe sommerfugl
 •  Trenger to papir tape: ett bredt - 3 cm, de andre smale (et tie ballonger). Bredt bånd kutte fem meter. Brett den i to. På innsiden av svingen stokk langs en smal stripe av samme lengde rett i midten av et bredt bånd. For det vil da trekke til å samle bue.

 •  Saks kutt bøyd sted i en avkortet pyramide. Det vil si at kanten skal bli kuttet, og den midterste bånd er koblet til. Å begrense strimler ikke kommer unstuck, kan det fikses på kutt grunnlag stiftemaskin.

 •  Deretter plasserer fra bøying sommer må markere fire segment: 9-9-13-14 se. På grensen til segmenter bred stripe stifte fix skrå linjer: fra bunnen opp - ovenfra og ned, nedenfra og opp og ovenfra og ned. Kom ut unike trapes. Å bøye seg ut symmetrisk, er det første skrå mer skånsom sammenlignet med de tre følgende. Den viktigste betingelse: hver av de fire segmentene stort band spilt inn to klipp. Dermed mellom dem ikke bør passere fritt klemt smale strimler (så hovedgaten bør være bred).

 •  På slutten er å trekke den tynne bånd og bue butterfly samle. Haler kan bøye Stram saks, oppløses i smale band, krøllete cut.

 •  Lær deg å knyte sløyfe-blomst
 •  Veldig vakker bue, og etter en treningsøkt er gjort raskt. Vurdere et alternativ når det ikke er noen spesiell papir tape. Ta riktig papir og klippe strimler 4 stykker størrelse 10x15 cm 4 stk 125h15 cm; 4 stk 15x15 cm.

 •  Nå, hver stripe tegne en loop ("ører") og slutten liming. Kom ut av 12 kronblader.

 •  Limte løkker av lik størrelse utgjør symmetrisk i en blomst med fire kronblad og limer dem sammen i midten. Få tre blomster i ulike størrelser.

 •  På slutten av tre legger blomster på hverandre som tredukker - mindre i større og binder sammen. Dermed kronbladene øvre (nedre) del bedre plassert symmetrisk mellom bunnen av kronbladene - papir bøye ut mer frodig. Midway ekstra ring kan være dekorert, fargede tråder i pollenbærere og alt tilbehør. Forresten, kan halvparten ikke holde sammen og sy med en vakker pels.
 • Яндекс.Метрика