Hvordan velge en vannmelon?
 Kanskje ingen andre bær som har vært forbundet med sommer som vannmelon. Med ankomsten av august gater fylt med naturlig salgsargument for denne delikatessen, går eller kjører der hver enkelt av oss umiddelbart ønsker å kjøpe deilig saftig moden vannmelon, som er flott tørstedrikk som oppsto fra allerede synes uutholdelig sommervarmen. I gode ernæringsmessige kvaliteter av vannmelon er også kjent for det store antallet av vitaminer og mineraler og folsyre. I denne artikkelen ønsker vi å snakke om hvordan du velger en vannmelon som er helt i tråd med det som er skrevet ovenfor.
Det er kjent at vannmelon minst 80 prosent vann. Dette er først og fremst på grunn av sin evne til å rense kroppen og eliminere giftstoffer. De sier at for å skylle nyrene person trenger å spise vannmelon til 100 kg per sesong. Men også det er en annen oppfatning at overdreven bruk av melon vasker vekk fra kroppen av næringsstoffer, som betyr "zlouporblyat" vannmeloner ikke nødvendig. Uansett hva det var, men alle er enige om at vannmelon har en beroligende effekt på nervesystemet. Flere biter av vannmelon om dagen for å hjelpe deg med å forbedre humøret og øke vitalitet. Det er andre nyttige egenskaper Arbuzov.
 1.  Vannmelon inneholder en liten mengde kalorier, men svært rik på fiber, som renser tarmen.
  Kjøttet av vannmelon inneholder lykopen - et stoff med kraftige antioksidantegenskaper, noe som gjør det svært nyttig i forebygging av hjerte- og karsykdommer og kreft.
  Vannmelon juice har en vanndrivende effekt. Dette betyr at blodet blir filtrert gjennom nyrene raskt.
  Vannmelon inneholder jern, som er svært nyttig for anemi.
  Endelig er bruken av vannmelon i kombinasjon med svart brød i en uke helt renser nyrene.
  Mange hevder, og kan ikke komme til en enighet som inkluderer vannmelon. Av frukt, grønnsaker eller bær? De fleste meninger tilbøyelig til å tro at det fortsatt er et bær. Men, av og store klassetilhørighet av folk interessert i dette produktet mindre enn spørsmålet om hvordan du velger en deilig vannmelon.
  For de som vokser meloner velge en vannmelon er ikke vanskelig, siden de kan alltid navigere til hockeykøller (må ikke forveksles med halen stick). Hvis det er tørt, så er moden vannmelon. Normalt kjøpere dette ikke er mulig, og de har til å løse problemet med hvordan du velger en vannmelon, basert på andre data.
  Først av alt, må vi innse at mer eller mindre naturlig vannmelon kan kun kjøpes i sin tid, som tilsvarer den sørlige delen av den andre halvdel av august. Alt som tidligere var kunne dyrkes ved hjelp av nitrater og vekststimulerende midler.
  Hvordan velge en vannmelon?

  Velge nøye kjøpsstedet vannmelon. På steder med spontan handel kan være like sannsynlig å kjøpe en deilig vannmelon og ikke oppfyller sanitærstandard. Spør selgeren der data ble dyrket frukt og om de kvalitet sertifikat. Ikke kjøp vannmeloner i nærheten av en travel motorvei, som de kan samle skadelige stoffer som finnes i avgassene.
  I et forsøk på å velge en vannmelon må du huske at du ikke bør kjøpe sprukket eller råtne bær. I beste fall vil bli bortskjemt smak, og i verste fall kan du få mat gjennom fordøyelsessystemet kom inn vannmelon patogene bakterier. Vannmelon med sur lukt kan være meget forgiftet.
  Mange velger en vannmelon, med fokus på tørr forfølge ham eller hale. Dette er ikke helt sant. Peduncle kan tørke ut under lagring som en voksen, og i umoden vannmelon.
  Derfor en mer korrekt når det gjelder hvordan du skal velge riktig vannmelon er visuell vurdering av sin størrelse. Stoppe valg på middels vekt 7-10 kg av eksemplarer. En større størrelse kan tyde på at vannmelon fylt kjemi, og mindre av hva det er ikke moden og grønt foliert.
  Moden vannmelon bør gi en dyp hul lyd når tappet på det slåsshansker av fingrene. Ved lave trykk har liten knitre. Stemt lyd karakteristisk for umodne bær.
  Oppmerksom på den lyse flekk på den ene siden av vannmelon. På dette punktet ble han lyver når moden. Stor flekk er et tegn på umodenhet vannmelon. Velg en vannmelon med en liten hvit flekk.
  Skall av moden vannmelon lett ripete med en fingernegl.
  I sammenheng med vannmelon skal fordeles fiber hvit. Gule fibre kan foreslå stor mengde nitrat som brukes for vekst. Siden nitrater er ujevnt fordelt, og mest av alt i sitt skall, så vannmelon er bedre ikke å spise alt å skrelle og spise bare kjernen.
  Legg merke til fargen på huden vannmelon. Vår lokale vannmelon med mørk grønn bark, mens importert fra Tyrkia bær er mer lys gul-grønn farge.
  De som ikke liker å rote med frø i vannmelon må lære å skille bær på gulvet, fordi vannmelon er et bær dvupoluyu av mannlige og kvinnelige. Menns bær har en konveks nedre del av den lille sirkelen på den, og kvinners flat bunn og en vid krets. Vannmeloner kvinner har mindre frø og mer glukose fordi de tradisjonelt foretrekker.
  Første valg vannmelon kan virke komplisert. Med litt trening vil du kunne nøyaktig plukke modne bær å glede deg selv og dine kjære. Godt valg!  
Hvordan velge en vannmelon uten nitrater?
 Vannmeloner kommer på markedet i august - det antas at deretter de kan kjøpe og spise uten frykt. Nærmeste kjøpere foretrekker å vente til begynnelsen av september, og være sikker på at frukten er moden uavhengig, uten ytterligere kjemikalier. Men når det virket varm sommer, kan det begynne å selge vannmeloner, selv i juli. Selgere er trygg på at det ikke er svik i dette - bare været var gunstig for meloner. Det høres ganske overbevisende og kjent skryte at i midten av sommeren blir gasset saftig moden vannmelon og helt. Hvordan være: å risikere eller vente til høsten? Denne artikkelen vil forsøke å svare på dine spørsmål og fjerne tvil.
Moden, mens ordentlig vokst, inneholder vannmelon mye næringsstoffer. Ved lav kalori, kjøtt av vannmelon - en kilde til nyttige karbohydrater (fordøyelig frukt sukker), mineraler (spesielt magnesium og kalium), folsyre. Stor tørsteslukk vannmelon sammen blir til kroppen mineraler tapt gjennom svette. Ikke glem om fett, positiv effekt på fordøyelsen og antioksidanter som konfronterer kreft. Alt dette gjør vannmelon verdifull del av mat for alle, inkludert små barn og eldre. Med mindre, selvfølgelig, inneholder vannmelon stoffer som naturen ikke er inkludert. Dette er kjemikalier som er behandlet vannmelon felt for å kontrollere skadedyr og øke utbyttet. De gjør mange bypass tellere med vannmeloner.
De fleste meloner behandles med nitrater. Dette salt av salpetersyre, som gir rikelig mate jord for dyrking av frukt og grønnsaker. Faktisk er virkelig nødvendig nitrogen for plantene å vokse og syntese av mange stoffer. Det eneste punktet i antall og kvalitet av gjødsel. Men det er ikke nødvendig å avbryte Arbuzov i frykt for nitrater. Nok til å vite hvordan å plukke bær uten unødvendige kjemikalier.
 1.  Det første du bør ta hensyn - er det ikke vannmelon, og poenget med salg, dens renhet og betingelser for salg av vannmeloner. Ikke bli overrasket siste bemerkning, som meloner, i motsetning til poteter eller epler, som krever spesielle vilkår for transport og lagring. Vannmeloner i alle fall bør ikke ligge på bakken eller på et nivå med bakken. Minimumshøyden for trepall for beregninger vannmeloner og cantaloupes - 10-15 cm over fortau. I tillegg bør gulv være plassert ikke nærmere enn 5,10 meter fra veien - ikke kjøpe vannmeloner på ruter der de er rett ved siden av veien, fordi det absorberes gjennom huden all eksos. Topp vannmeloner bør dekkes med en baldakin for å beskytte mot direkte sollys. Spør selgeren å gi en lisens hvis du er i tvil om en vare. Og aldri kjøpe bær i naturlige markeder, som i tilfelle av en mislykket kjøp, du kan ikke engang slå vannmelon eller involvere urettferdig trader ansvarlig.
  Hvis handels telt ikke føre til at du mistenker, kan du gå direkte til valg av vannmelon. Ta en titt på alle sider av bær - er ingensteds å bli sprekker, hakk og spor av slag. Når transport er ikke uvanlig, så vær spesielt forsiktig. Selv en liten skade i vannmelon skiver i kjemikalier kan komme inn i det feltet behandlet mot skadedyr. For deg, de er heller ikke nyttig og farlig matforgiftning.
  Anslå størrelsen på bær. Vannmelon, dyrket uten overdreven mating og modnet i solen, bør ikke være for stor. Overdrevent store bær beundret og ser appetittvekkende, men de bør varsle deg. Store vannmeloner er ofte nådd slike proporsjoner "takk" til nitrater. Men veldig liten vannmelon er ikke verdt å ta - de kan bare umoden. Velg vannmeloner gjennomsnittet.
  Det er mange måter "av øye" for å fastslå tilstedeværelsen av nitrater i vannmelon. Noen eksperter anbefaler å søke skrelle grønne brune og svarte prikker som indikerer tilstedeværelse av nitrogen salter. Hvis du har hentet hjem en vannmelon og skjær - for å lete etter mat frø. Hvis frøene er lys, nesten hvit, men kjødet med rik rød - vannmelon mest sannsynlig fått en betydelig del av nitrater. En ekstra funksjon av nitrater i vannmelon - hvis striper i kjødet tykk og utpreget gul. I naturlig modning er de knapt synlige, og bare ved å mate blitt slik overdrevet utseende.
  Et annet tydelig tegn på oversaturation av vannmelon nitrat - unaturlig glatt, nesten blank overflate kutt. Ideelt sett må snittet være som med små korn - du umiddelbart legge merke til den "riktige" vannmelon.
  Til slutt, for å være sikker på tilstedeværelse eller fravær av nitrater kan tilbringe med vannmelon liten test hjemme. For å gjøre dette, ta et glass vann og en liten bit av vannmelon masse. Sette den i vann og knuse den. Nå ser: pomutnevshaya vann antyder naturlighet av vannmelon. Men hvis de flytende zabarvylasya, og var ikke bare en gjørmete, og kjøpte rød eller rosa farge - derav, inneholder dette vannmelon høy konsentrasjon av nitrater.
  Husk disse enkle tipsene - og du vil gi deg selv og din familie fra risikoen for nitrat forgiftning spise vannmelon. Fordi salt av salpetersyre, treffer kroppen, kan føre til svært alvorlige konsekvenser, fordøyelsessystem og forgiftning. Velge nøye vannmeloner uten nitrater, men unngå forgiftning hvis ikke er mulig - så snart som mulig ta narkotika-sorbent og ringe legen din. Holde seg frisk og nyte deilige vannmeloner og trygt!  
Яндекс.Метрика