Hvordan koke gulrot te?
 Gulrot te - den perfekte forfriskning er svært nyttig for kroppen. For å gjøre det ofte brukt revet gulrot, som er brygget med varmt vann. Regelmessig inntak av gulrot te bidrar til å rense kroppen for giftstoffer, for å trekke seg fra blod av skadelige stoffer, styrke immunsystemet. Vitaminer og mineraler som finnes i massen av gulrøtter, gunstige effekter på det kardiovaskulære systemet. Og gulrot te perfekt tilfredsstiller sult, så det kan trygt anbefale til alle som lider av overvekt og en streng diett.
 Gulrot te med ferske gulrøtter
Ingredienser:
gulrøtter - 1 stk;.
vann;
Sukker - etter smak.
 Forberedelse
Carrot Vask, rens det for huden. Gni på et lite rivjern og hell i en porselenskopp eller tekanne. Hell kokende gulrøtter, dekk med en ren kopp og skål. Etter 15 - 20 minutter gulrot te er klar. Før bruk i drikke kan legge litt sukker.
 Gulrot te med tørkede gulrøtter med topper
Ingredienser:
Tørket gulrot topper - 3 ts;
Tørket revet gulrot - 4 ts;
vann.
 Forberedelse
Sett i en tekanne tørket løvverk og gulrøtter, dekk med kokende vann blanding. La stå (20 - 30 minutter). Klar til å drikke på sin farge vil ligne ordinære svart te.
 Gulrot te med honning
Ingredienser:
Gulrot - 5-7 stk;.
vann;
honning - etter smak.
 Forberedelse
Carrot Vask, kuttet fra huden hennes. Gni på et rivjern og klem saften av god masse. Sett revet gulrot i pannen med et tynt lag og la tørke i et solrikt sted for 2 - 3 timer.
Noen av tørket gulrot velling satt i ovnen (temperatur - ca 80 ° C) i 3 - 4 timer. Hell så gulrøtter i tekanne og hell varmt kokende vann. Etter 10 - 15 minutter drikke kan bringe til bordet, og legger litt honning.
 Gulrot te med urter og rips
Ingredienser:
Tørket revet gulrot - 5 teskjeer;
Tørkede bær hofter - 5 teskjeer;
Tørket brennesle - 5 teskjeer;
Tørkede bær rips - 1 ts;
Vann - 250 ml
 Forberedelse
Bland sammen alle ingrediensene. En til to spiseskjeer av blandingen helle en tekanne og hell varmt vann. Etter 4 timer nastoyitsya drikke. Før bruk, anbefales det å renne.  
Oppskrift fersken jam. Fersken Jam

 Syltetøy med fersken (oppskrift se nedenfor) - en av de mest velsmakende og sunt. Vel, som ikke liker fersken syltetøy? Søte, saftige ferskener inneholder en rekke vitaminer og mineraler. Spesielt nyttig fersken som et oppkvikkende middel for smittsomme sykdommer. Så godt, hvis huset er jam fersken.
 I dag vil vi fortelle deg oppskriften på fersken jam sine hender, lære hvordan å lage mat fersken jam hjemme.

 Ingredienser


 Du trenger: 1 kg fersken, pitted, 700 g - 1 kg sukker, et glass vann.

 Hvordan lage syltetøy fra fersken


Oppskrift fersken jam. Fersken Jam


 Hvordan lage fersken syltetøy oppskrift, er det best å ta umoden fersken syltetøy, stram og små. Moden fersken slå jam din til en homogen masse, og vi ønsker å ha en jam mål fersken halvdeler. Fersken hud bedre. For å gjøre dette, hell kokende vann fersken i noen sekunder, og deretter plassere dem i kaldt vann, deretter skrelle løsner lett med fersken. Hvis huden ikke er fjernet, kan dette bli forstyrret dersom fersken i en grønn, og de modnes, deretter forsiktig rense huden med en kniv.
 Peaches skjære gjennom til beinet kniv, og deretter snu og slipp fersken halvdelene av frø.

 Hvordan lage en velsmakende syltetøy med fersken


Oppskrift fersken jam. Fersken Jam

 Forberede sirup og slippe den i fersken. Koke 15 minutter, forsiktig omrøring jam som lekket alle fersken i sirup jevnt, men prøv ikke å bryte halv fersken. Forsiktig ut med en hullsleiv fersken med sirup. Sjekk selv nivået av sirup, er sirup uvaryvayte inntil nivået redusert til det halve. Nå igjen, legg fersken i sirup og kok i 2 minutter.
 Ordne fersken jam på banker, pakk og la avkjøles opp ned under et teppe.
 Oppskrift fersken jam deres hender er ikke veldig tidkrevende, men resultatet vil gjøre deg lykkelig. Fersken syltetøy er svært velduftende, gyllenbrune.
 Godt kan pynte kaker og desserter hele fersken halvdeler med syltetøy.

 Fersken syltetøy oppskrift video


 Denne videoen fersken syltetøy er utarbeidet raskt, noe som betyr deilig.
Hvordan man skal beregne det daglige behov av kalorier?
 Kilokalorier (pleier å si "kalorier") - den energi hentet fra mat og bortkastet for livet. Selv når folk bare rolig sittende eller liggende, kalorier brukt på produktive arbeidsbyråer. Vi trenger å vite hvor mange kalorier som er egnet for aktivitet i løpet av dagen. For å beregne dette beløpet må ta hensyn til livsstil, alder, kjønn, vekt og andre forhold. Eksempel på muffins måte - Dzheora
 Bestemme det daglige behovet for kalorier, er det ønskelig å ta hensyn til alle funksjonene i menneskelivet, som energiforbruk hos voksne og barn, husmødre og idrettsutøvere, menn og kvinner er ganske forskjellige. Også, med alder i mennesker bremser metabolisme, energiforbruket reduseres også, og dermed kalori han trenger mindre.
 For å gjøre en ganske nøyaktig beregning av kalorier per dag, er det best å bruke universell formel. Til å begynne bruk formel muffins - Dzheora (Muffin - Jeor ligningen, også kalt Mifflin ligningen - San Zheora ). Den har muligheter for både menn og kvinner.
 1.  Først av alt vi definere basal metabolic rate. Så er mengden kalorier for å opprettholde kroppens funksjoner, forutsatt at du er i ro (ingen motorisk aktivitet).
   Basal metabolisme - hann : (999 multiplisert med vekt) + (625 multiplisert med vekst) - (492 multiplisert med alder) + 5
   Basal metabolisme - kvinnelige : (999 multiplisert med vekt) + (625 multiplisert med vekst) - (492 multiplisert med alder) - 161

   Nå beregne den daglige mengden av kalorier basert fysisk aktivitet - dette krever heving faktorer, som hver representerer graden fiznahruzki. Multipliser basal metabolic rate til en av faktorene som samsvarer med belastning:
   inaktiv livsstil: 12;
   mindre fysisk aktivitet (per uke - 3 dager): 1375;
   moderat intensitet aktivitet (idrett klasser ikke mer enn 3-5 dager): 155;
   betydelige aktivitet (sportsavisen last): 1725;
   veldig intens trening (daglig fysisk arbeid, konstant aktiv trening, konkurranser): 19.
   Nå vurdere et eksempel.
   Hvor mange kalorier bør en mann i alderen 35 år, har en vekt på 77 kg, høyde 175 cm, på betingelse av at han assisterende direktør (arbeid innebærer ikke altfor aktiv bevegelse) og tre dager i uken besøker gym?
   Basal metabolisme disse parametrene: (999 * 77) + (625 * 175) - (492 * 35) + 5
   Skaff: + 76 923 109 375 - 1 722 169 578 + 5 =
   Multiplisere den tilsvarende basal metabolic rate: 169 578 * 155 = 2.628.459.
   Slike kalorier som trenger en mann for en dag, for å spare vekt. Hvis han bestemmer seg for å gå ned i vekt - vil det være nødvendig kaloriunderskudd, som er ca 400 kalorier mindre enn beregnet normalt. Ifølge vektøkning bly kaloriinntak enn normalt.
   Eksempel beregningsmetode Harris - Benedict
   Denne metoden fungerer mye på samme måte som den forrige. Men formelen er kun egnet for folk med gjennomsnittlig vekt (ikke for de som er overvektige, og ikke for idrettsutøvere med betydelig muskelmasse).
   Beregningen er basert på referanse metabolsk energireserve er 24 timer uten fysisk aktivitet.
   Menn : + 8836 (134 multiplisert med vekt) + (48 multiplisert med vekst) - (57 multiplisert med alder)
   Kvinner : 4476 + (92 multiplisert med vekt) + (31 multiplisert med vekst) - (43 multiplisert med alder)
   Aktivitetsnivået, som multipliseres resultatet:
   minimum aktivitetsnivå (uten fiznahruzki) - 12;
   lav (last fra 1 til 3 dager i en uke) - 1375;
   moderate (last ikke mer enn 3-5 dager) - 155;
   siffer (6 eller 7 dager) - 1725;
   svært høy - 19.
   For menn i eksempelet ovenfor: baseline metabolisme 10318 + 8836 + 840-1995 = 176066. Nå tar hensyn til fysisk aktivitet (i dette tilfellet, moderat): 176 066 * 155 = 2729023. Som du kan se, er ubetydelig forskjell i resultatene sammenlignet med første formel - om 100 kalorier.
   Gjennomsnittlige daglige krav indikatorer
   For de som ikke ønsker å bruke formelen, er det visse standardsatser for mennesker av begge kjønn og alle aldre. Disse tallene er gjennomsnitt, og er ikke individuelt nøyaktig, men kan tjene som referanseindekser.
   Definere dataverdi, eksperter ta hensyn til kjønn, alder og fysisk aktivitet.
   For barn og ungdom. Barn under 1 år ganske 800 kalorier; 3 år - opp til 1500 kalorier. Preschoolers til 6 år - ikke mer enn 1990 kalorier. Barn under 10 år nok 2400 kalorier om dagen.
   I puberteten jenter 14-18 år til ca 2800 kalorier per dag, de unge menn på samme alder - ca 3200 kalorier.
   For voksne 18-40 år. En voksen hann kan konsumere per dag til 3000 kalorier og øke dette tallet med 1000 hvis virksomheten omfatter trening. En voksen kvinne kan konsumere opptil 2600 kalorier og 3300 kalorier - under trening. Gravide kvinner anbefales ikke mindre enn 3200 kalorier per dag for ammende mødre - 3500 kcal.
   For den eldre aldersgruppen 40 år. Menn er nok 2800 kalorier for kvinner - 2400. I nærvær av øvelsen i ett og den andre kan legge til ca 200 kalorier. Menn i alderen 60 bedre spise mer enn 2500 kalorier for kvinner - ikke mer enn 2200-2200 kalorier om dagen - normen for folk i 70 år.
   Kalorier for god helse
   Hvis du ønsker å begrense deg til mat for å gå ned i vekt, bedre "take away" fra din diett ikke mer enn 400 kalorier. Det er ikke anbefalt å redusere daglig rate på mindre enn 1200 kalorier.
   Hva skjer når de kaloriene kroppen får for lite - for eksempel under de "ekstreme" dietter eller bevisst sult som er for raske vekttap?
   Basal metabolisme er redusert, kroppen lagrer energi - det påvirker både aktiviteten (inkludert seksuell) og helsetilstand.
   Begynn katabole prosesser, dvs. kroppen resirkulerer sine egne muskelfibre, prøver å gjøre dem om til energi.
   Fordøyelse og metabolisme svekkes og kroppen mangler næringsstoffer og vitaminer.
   Når en person bestemmer seg for å gå tilbake til normal diett, føles kroppen sjokk av den nylige sultestreik for noen tid forbruker økonomisk energi og neyzrashodovannoe "butikker i butikk". Det er derfor all droppet pounds tilbake igjen, og ofte ser mer vekt før.
   På Internett finnes det nettsteder med informasjon om ernæring, som du kan finne spesielle online kalkulatorer daglige kalorier. Hvis du føler at ikke nok inngangsparametere for nøyaktig beregning, kan du alltid gjøre en individuell beregning for formler. Riktig kalori garantier bevaring av optimal vekt, vekttap eller vektøkning er normalt, avhengig av ditt ønske.  
Яндекс.Метрика