Hvordan velge en ananas?
 Dette medlem av familien av sitrus har lenge vært en favoritt godbit så mange mennesker som snille og som en ingrediens i fruktsalater og kaker. Alle likte det søt, behagelig smak. Men mange husmødre kjøper hermetisk ananas, fryktet dårlig kjøp frukt og ikke ønsker å forholde seg til hans rengjøring og sliping. Og ingenting, som å frata seg nyttige egenskaper av ananas. Kjøp en fin moden ananas er ikke for vanskelig. For å gjøre dette, er det noen karakteristiske trekk som forteller deg hvordan du velger ananas. Vi vil fortelle deg om dem.
 Hvordan velge en ananas på hans farge.
Det første du bør ta hensyn - denne fargen. Moden ananas bør være lys gyllen gul farge med mørke grønne blader. Brune blader kan tyde på at overmoden ananas. Hvis han er en liten grønn ananas på toppen av - er også akseptabelt. Ikke kjøp en helt grønn ananas, med forsikring om at selgeren vil modnes i løpet av et par dager i ditt hjem. Selv om du venter til sin fulle modenhet på kjøkkenet, fortsatt i smak mye vil det gi "normal" ananas. Dersom ananas har en mørk brun eller rød, betyr det at han perezriv.
 Poschupayte ananas.
Ved å trykke på fersk og moden ananas skal være fast og elastisk. Hvis trykket av fingrene frukt vil virke for myk, ikke kjøpe det.
Ikke kjøp ananas med spor av slag med lommer av mugg eller spor som følge klebrig juice.
Hvordan velge en ananas?
 Hvordan velge en ananas lukt.
Prynyuhaytes bunnen av ananas. Dette er en annen måte hvordan du skal velge en moden ananas deilig. Hvis han har en frisk lukt søt, så god ananas foran deg. Knapt merkbar lukt kan tyde på at fruktene ble dratt av for tidlig og hadde ikke tid til å modnes. Lukten av gjæring tyder på at dette er allerede overmoden ananas.
Det er en misforståelse at ananas modenhet kan bestemmes av lyden som kommer fra slag til det, så det kan gjøres for vannmelon eller honningmelon. Du må stole utelukkende på utseendet og lukten av ananas.
En annen populær misforståelse at store ananas velsmakende. I praksis de fleste ananas er mindre søt.
Også, ikke anta at lett otdelyayuschyesya bladene er et tegn på moden ananas. Vanligvis er dette typisk pidhnyvshym ananas og søt og deilig i stedet for frukt du kan få sur og ubehagelig, snart å kaste i søpla.
Etter litt trening vil du være i stand til å fastslå nøyaktig hvordan du velger en god moden ananas på markedet eller supermarked. Lykke til å velge!  
Beste kinesiske te

 Tea - en god drink, bruk av som begynte rundt 5000 år siden. Hans utseende er innhyllet i mange myter og legender, er så vanskelig å si nøyaktig hvem og når første brygget meg en kopp deilig drink. Vi vet bare at fra begynnelsen av tebladene brukes som medisin. Det er en gammel legende som en Shen Nun studerte kinesiske urter, sjekk av deres effekt på kroppen din å bli separert fra giftige stoffer. Og når han ble forgiftet av en ukjent plante, så legge ned under en skyggefull busk fordi følte seg svært dårlig. Lukke øynene, hadde han allerede sagt farvel til livet, men lar det stiger over bush gled duggdråpe han svelget. Da Shen Nun følte en bølge av ekstraordinære kraft og vitalitet. Siden gammel trollmann alltid zapasavsya blader av bush, bruker den som et legemiddel, og de beste kinesisk te har blitt den mest populære i verden.

 Tea Ceremony - en integrert del av østlig kultur


Beste kinesiske te

 I dag, te - er en integrert del av kulturen i Øst og Tea Party - en eldgammel seremoni, med sine egne regler og skikker. Tilsvarende kinesisk alltid følge en bestemt rekkefølge av brygget drikke. Hovedmålet med den østlige te seremoni - et ønske om å avsløre hele smaken, bukett og smak smak, så teselskap tolererer ikke hastverk. Fredelig sinnstilstand - er en nødvendig forutsetning for te-seremonien. Gode ​​raffinerte retter og lys, avslappende musikk - alt dette skaper en spesiell atmosfære sublime seremoni. Kinesisk medisin råder i ulike årstider drikke noen varianter av de beste kinesisk te. Siden våren er bedre - urtete, og i sommer kan ikke klare seg uten den grønne varianten, som er vakrere enn alle andre, slukker tørsten. Hver kinesisk person vet at fallet skulle være beruset ung grønn te, og kald vinter oppvarming og forfriskende - Svart. Kina produserer ca 1500 forskjellige varianter av te, som skiller seg fra hverandre bare produksjonsteknologi. Tross alt, kan den samme busken gjøres helt annerledes, men de beste kinesiske te. 

 Kjente varianter av kinesisk te


Beste kinesiske te

 Alle de beste kinesiske te er delt inn i fire hovedtyper: grønn, gul, rød og svart. Farge drikk er avhengig av teknologi og graden av fermentering av teblader.
 Longjing
 En av de beste kinesisk te er et utvalg kalt "Longjing". Dette grønn te, som har en stor te verdier: søte smaken; smak som kan minne nybakt brød av unge korn; nesten perfekt form av teblader og, selvfølgelig, en fantastisk grønn. Denne variasjonen er fint slukker tørsten i varmen av sommeren og glede smaksløkene.
 Den berømte kinesiske te gul "Ding Meng Juan I", som kan oversettes som knopper Yellow Mountain Man Dean, lenge kjent for sine mirakuløse helbredende egenskaper. Det er denne typen er den mest brukte blant buddhistiske og taoistiske munker. Etter å ha lært en gang utrolige helbredende egenskaper og smak av kjøttkraft, begynte munkene å ta vare på te busker, og bladet lang vыhrevaly kull, som gir drikken en gulaktig fargetone.
 Da Hong Pao
Beste kinesiske te

 For kategorien av beste kinesiske te inkluderer slags "Da Hong Pao" (stor rød kappe). Rundt navnet på denne variasjonen er mange mysterier og legender. Noen hevder at dette te busker vokser i bratte avsatser, så lokalbefolkningen trent aper å nappe blader fra det, og hadde på seg disse "arbeidere" i røde kapper. Andre mener at keiseren av Ming-dynastiet var så takknemlig for dette anlegget, som bestilt kjole i te busker dyre røde kapper, i takknemlighet for helbredende drikk som reddet livet til sin mor. Faktisk har den medisinske egenskaper av rødt te lenge blitt brukt til å forebygge sykdommer i verden.
 Pu-Er
 Svart te blader grade Pu-Er stor og tøff, kan være olje-sort eller rødbrun farge. Denne karakteren er ansett for å være de beste kinesiske te for rik smak og en søt ettersmak. Pu-Er kjent for sine terapeutiske og helbredende egenskaper og unike sterk lukt. Det senker blodsukkeret, fremmer hurtig vekttap, en positiv effekt på fordøyelsen, slukker tørsten, og også har antibakterielle egenskaper og fjerner giftstoffer og giftstoffer fra kroppen. Derfor er Pu-er te ofte kalt harmoni og skjønnhet til evig ungdom.
 Kina vakre gamle landet med ekstraordinære unike kultur og unike livsfilosofi.  
Hvordan du installerer Windows 7 fra en flash-stasjon?
 Mange brukere kjent installasjon av Windows på datamaskinen med en DVD-ROM. Men hva de skal gjøre hvis DVD-stasjonen Maskinen kommer ikke, det er ødelagt eller operativsystem kjøpt gjennom offisielle distributører og laste ned en fil på harddisken? Den åpenbare løsningen på dette problemet er å bruke vil holde. Denne artikkelen vil bli gitt detaljert trinnvis instruksjon om hvordan du installerer Windows 7 fra en flash-stasjon, og snakket om hvilke programmer som kan være nødvendig for dette.
Men først må du forberede en USB-minnepinne 4 GB kapasitet eller mer. Kopiere alle hennes personlige opplysninger, som i flash-stasjonen på Windows vil den bli formatert og alle data vil gå tapt. Etter flashdisk vil være klar til å spille, utføre følgende trinn.
 1.  Vstavyte USB-flash-kort i en av gratis slots datamaskinen din.
  Fra den offisielle nettsiden laste ned Microsoft til Windows 7 USB / DVD Download Tool og installere den på datamaskinen din.
  Hvordan du installerer Windows 7 fra en flash-stasjon?

  La programmet gjøre endringer på datamaskinen ved å klikke på "Ja" boksen avstemmingskontoer.
  I det nye vinduet, klikk på "Browse" og velg diskbilde av operativsystemet du ønsker å installere på din datamaskin. Klikk «Neste» for å gå til neste trinn.
  Hvordan du installerer Windows 7 fra en flash-stasjon?

  I det neste vinduet vil bli bedt om å velge hvilken type lagringsmedium for opptak operativsystemet: USB-flash-stasjon eller DVD-ROM. Klikk «USB-enhet» i dette vinduet.
  Hvordan du installerer Windows 7 fra en flash-stasjon?

  I det tredje trinnet, må du sjekke inn og klargjøre valg av USB-disken der bildet tas opp. Hvis platen er valgt høyreklikk «Begynn kopiering» for å starte innspillingen prosessen.
  Hvordan du installerer Windows 7 fra en flash-stasjon?

  Programmet vil gjøre formater stav og skriv på det bildet. Hele prosessen tar noen få minutter. Etter at registreringsprogrammet kan lukkes.
  Hvordan du installerer Windows 7 fra en flash-stasjon?

  Hvordan du installerer Windows 7 fra en flash-stasjon?

  Slik installerer du Windows 7 fra etablerte stick starte datamaskinen på nytt, få tilgang til BIOS det under Boot Priority satt til å boote fra USB-port. Avslutt BIOS med spare endringer. Etter omstart av maskinen skal begynne å installere Windows 7 fra en minnepinne.
  Hvordan du installerer Windows 7 fra en flash-stasjon?

  De som ikke er redd for å jobbe med kommandolinjen, eller som ikke ønsker å installere ekstra programvare på datamaskinen, kan du bruke en annen måte å lage installasjons pinne.
  1.  Sett inn flash-kort til USB-porten. Siden stasjonen er formatert i prosessen med å lage installasjonen flash-stasjon, kopiere alle hennes personlige opplysninger.
   Kjør kommandovinduet, trykker du hurtigtasten Vinn + R oppgi den i kommandoen cmd og trykk Enter på tastaturet. Dessuten kan denne kommandoen legges inn i søkeboksen som vises på "Start" -knappen etter å ha klikket det.
   Enter diskpart og trykk på Enter.
   Enter list diskFor å vise en liste over stasjoner som er koblet til datamaskinen. Definere en flashdisk nevnt i denne listen.
   Enter select disk 3. I stedet for nummer 3 kan du ha et annet nummer. Det må defineres i foregående ledd.
   Skriv kommandoen ren og trykk Enter for å rense disken.
   Opprette en primærpartisjon på en flash-stasjon ved å skrive kommandoen opprette partisjon primære.
   Ved varsel om den vellykkede etableringen av en disk inn kommandoen velg partisjon 1.
   Når du har valgt nøkkelen, type aktiv.
   Følg format partisjonen med kommandoen format fs = ntfs. Formatet NTFS filsystem lar motsetning til FAT32 arbeidet på riktig måte med filer og disker store.
   Så måtte vi tildele noen gratis stasjonsbokstav til pinnen, slik som G, team tildele bokstav = G.
   Etter en vellykket disken navn i kommandolinjen skriver du inn kommandoen exit for ferdigstillelse av Diskverktøy og deretter lukke ledeteksten. Alle lagene gikk inn sine resultater, og resultatet er vist i Fig.
   Hvordan du installerer Windows 7 fra en flash-stasjon?

   Kopier filene fra installasjonsdisken operativsystemet utformet for å holde fast delen. Hvis operativsystemet bildet som er lagret i form av ISO-fil), og deretter få tilgang til filene og kopiere dem, kan du bruke WinRAR Archiver eller 7-Zip.
   Å starte installasjonen av Windows 7 er også endre prioritet boot på USB-stasjonen og start maskinen på nytt. Etter omstart starter installasjonen av Windows 7.  
Яндекс.Метрика