Hvordan velge farge på tapet
 I løpet av neste leilighet eller hus reparasjon mange tenker på hvordan du velger fargen på tapetet. Når du velger veggen farger for rom fanget mange allerede godkjent uttalelse: blå - deprimerende, grønne - beroligende, røde - begeistrer og andre. Denne uttalelsen er virkelig sant, men det er for generelt. Hver person har sin egen karakteristikk av farge og smak oppfatning av farger. I dag, for å bestemme fargen, er det spesielle kataloger. I disse katalogene er det mange eksempler som de ulike nyanser.
 Valg av farge tapet
 Viktig rolle i å velge bakgrunnsfarge farge spiller antall og varighet av eksponering. Antall farger - prosentandelen av området (kort) av en bestemt farge mellomrom for alt som vi undersøker. Tenk over noen av egenskapene til farge tapet, fargeeffekt på menneskers helse og humør. Hvilke farger rommet bestemmer hvordan ville føle det mennesket. Denne forestillingen, humør og følelsesmessige tilstand. Derfor bør når du velger veggfarger være mulig å lage med farge behagelig atmosfære.
 Bakgrunnsbilder kirsebær, rød, burgunder, sannsynligvis for å skape en urovekkende, undertrykkende atmosfære i rommet. Disse bakgrunnsbilder kan behage en mann først. Etter å ha kommet generell tretthet, irritasjon. Bringebær tone tapet - en kjølig nyanse av rosa tone. I de fleste tilfeller, denne fargen tapet oppfattes passform og frisk. Hvis du liker stråler av innstillingen søndag, så stopp ditt valg på bakgrunn rosa toner.
 Vurdere bakgrunns kule farger. Mørk blå og lys blå bakgrunn god passform til veggene i stuer, kjøkken, men de velger å ikke anbefales. Spørsmål om smak og farge bakgrunnsbilder er som grå, blå-grå, blå, sølv. Sølvtoner gir en følelse av renhet og coolness. Likevel, disse nyanser "cool" psykologisk og ensomme mennesker dvele ved dem likevel anbefales ikke. Shades of Green ("aqua", smaragdgrønn, lys grønn) - de er "psyhohyhyenychnы" og mettede og opplyste versjoner. Disse bakgrunnsbilder er beste valget for rom med liten plass. Hvis for mye plass i det grønne, kan det føre til apati og "grønn kval."
 Orange Bakgrunn appetitt og er perfekt for kjøkkenet. Rom For disse bakgrunnsbilder er ikke egnet, så lenge opphold farvann virkningen at fargen har på psyken og visjon. Lysere nyanser tapet lys grønn og sitron gul kan virke ved første øyekast rustikk, men flere tester avdekket at disse bakgrunnsbilder er i stand til å løfte humøret. Stabil og fredelig stemning med disse fargevalg kan lagres på ubestemt tid hos mennesker.
 Nyansene som må vurderes når du velger farger tapet
 I å velge en farge bakgrunns oppmerksom på noen viktige regler. Ta hensyn til rommet du vil lime over. Hjelpe visuelt å øke rom tapet moderate farger med få og små tall. Moderat farge tapet vil ikke føre til irritasjon og levende farger tapet god bruk i arbeidsområdet og rekreasjonsområde.
 Høyden på veggene vil øke tapet med striper, og vertikalt. Fargene skal være kontrast tapet best å ha uskarpe kantlister.
 Ujevne vegger er godt skjult ved hjelp av strukturtapet, som harmonisk kombinerer flere nyanser av en farge. Hvis veggene er dekorert med malerier eller fotografier, bruker tapet vanlig.
 For mindre rom er perfekte tapet lyse farger - de er visuelt øke avstanden. Lyse farger og mørke vil gjøre rommet visuelt mindre. Hvis rommet er godt opplyst, drakten rosa, blå, sølv og grå farger.
 Hvis rommet ikke er nok lys, og velg deretter en varm farge (gul, oransje, grønn).
 Når du har bestemt deg for farge og mønster tapet, bør du vurdere en annen viktig detalj. Når du kjøper tapet Observer at de var fra samme parti. Dette er viktig fordi fargen med spoler kan variere mellom seg. Når du har limt veggene vil det være merkbar.  
Metoder og lagring av mel
 Lagring av mel som selskapet og hjemme er viktig. Feilaktig lagring av mel kan miste pengene sine. Kan bli gammel, vidvolozhytysya, kan det zavestysya skadedyr og t. E. Vurdere måter og lagring av mel.
 Metoder mel lagringsforhold og lagring
 Den klassiske metode for lagring av mel bety en prosess som finner sted i to trinn. Under den første fasen, modningen av mel, takket modning, begynner å ta sine bakeegenskaper for mel. Under den andre fasen begynner mel "alder", som resulterer i kvalitet er litt verre. Mel regnes som den beste for matlaging når den passerte den første fasen av lagring, og den andre fasen har ennå ikke begynt. Det er svært viktig å kontrollere disse prosessene.
 I stor grad avhenge av den primære lagring av kokeegenskaper og smak. Hvis melet er ennå ikke moden, for matlaging dette måltidet er ikke egnet som en vylezhuvannya det er nødvendig. Fortsatt svært aktiv i svezhesmolotoy mel korn komponenter, har de ikke gi deigen heve. I steder for vыlezhky mel fuktigheten bør ikke overstige 60%, og temperaturen bør ikke være høyere enn 20 grader. Når måltidet vil være den første fasen av lagring, synker temperaturen til 0 grader, for å beholde sine egenskaper måltid for to år.
 Hjemme, bør hvete eller rugmel lagres i papirposer eller poser av stoff. Tidligere tørket, rozstelyvshy et tynt lag på et ark. Oppbevar mel på et tørt sted hvor det ikke er noen lukt, fordi mel er i stand til å absorbere lukt. I den bygning som huser melet ikke bør være svingninger temperaturkontroll - er det otpotevanye, slik at produktet forringes. Også på plass som vil lagre melet ikke bør være fuktig.
 For mel bør systematisk overvåke. Det bør sjekkes for smak, hvis spontan oppvarming, spredt på papir og tørket. Hvis infisert insekt mel, så det må bli siktet, tørket og oversette til en annen beholder. Mel lagres i flere år når de er riktig lagret og ikke taper pengene sine. Lave mel lagret i hjemmet mindre på grunn av det faktum at det er mange oppløselige karbohydrater, fett og enzymer.
 Kvaliteten på mel bestemmes ohranoleptychesky. Bedervet mel språk later en bitter eller sur smak. Også følte i dette måltidet ubehagelig lukt. Hvis denne mel touch, vil det være kjølig, så det fuktig. Ved høy fuktighet mel forgjengelige. Dette måltidet bør være tørt og bruk i nær fremtid for matlaging, holde lagring kan ikke.
 Noen mennesker lykkes mel lagret i sekker, etter å sette dem i en trekasse. Blonder poser med mel kardemomme, timian og ringblomst. Denne måten å lagre mel beskytter mot insekter.
 Mange store mel på denne måten. Før lagring mel godt oppvarmet i en ovn for å drepe larvene som kan være i det. Mel pre-screenet for å avgjøre det kornkamre skadedyr. Tilstedeværelsen av disse skadedyr web viser og klumper i melet som skal fjernes.
 Også stoff poser for lagring av mel, noen koke i saltoppløsning og mettet, for bedre lagring. I hver pose med mel blir satt på et par hoder av hvitløk, og rå. Dette er ikke å bryte dekk segmenter til ikke råtten hvitløk. Denne metoden hjelper motvirke insekter.
 Hvis mel butikken riktig, etter alle forhold, kan det holde huset så mye som 10 år.  
Hvordan bruke tomme flasker brennevin
 Enig: hver enkelt av oss er hjemme liggende tilsynelatende unyttige ting som brukte flasker parfyme. Selvfølgelig, trenger du ikke bare tenke på hva de trenger å kaste bort fordi de bare tar opp plass, og hvert år blir flere og flere titalls målt. Til en viss grad, din motvilje mot å kvitte seg med disse flaskene har de sanne argumenter: det var deilig og dyr parfyme, er dette spesielle smaken sin nostalgiske minner flaske har en unik design, og er ennå ikke tapt en varig aroma. Det kan være mange grunner, men på tross av alt dette hyggelige banaliteter bestemte vi oss for å fortelle deg om hvordan du bruker tomme flasker parfyme.
 Barnas velvære
 Gi tomme flasker parfyme etter barnet ditt, la ham bruke dem som leketøy. Og da du spør hvordan du bruker tomme flasker av parfyme barn hvis de ikke gjør det noen fordeler? "Det er veldig enkelt! "- Vi svarer. Det viktigste for deg å vise litt fantasi og original flaske kan gjøre en mann. Det er nok å "kle" flasken i et plagg av grafts, gjør håret av ullgarn og med originale caps lue og leketøy for babyen din er klar! Med noen svært liten flaske når de kobler ledningen kan veve en fin bukett for barna. For svært små barn flaske kan brukes som rangler, perler strømmet inn i den.
 Dufter av skapet
 Ideen om å sette tomme flasker av parfyme i skapet er ikke ubrukelig. Til tross for det faktum at ånder har endt, flasker fra under dem for en lang tid å produsere en svak duft, noe som er nok til å gi sengetøy og håndklær fin og litt merkbar duft. Forresten, ikke glem at retten duft bør være subtile og ikke påtrengende. Synke inn i søvnen på denne sengeleie - mye moro, spesielt hvis klærne lukter dyrt og du favoritt ånder. Så hvorfor vil du ikke bruke en bøtte i stedet for en flaske brennevin etter som aromatiske kostnader for skap?
 Hagearbeid
 Et annet alternativ er å bruke flasker fra parfyme - gjør det til en sprøyte. Det er nok å skru av flasken, skyll det godt at det hadde ingen lukt av parfyme og hente vann. Med en slik praktisk spray sykavky miniatyr potteplanter.
 Bruken som dekorasjon
 De originale parfymeflasker etter perfekt egnet som en vase for blomster med perler. Forresten, kan disse vaser være dekorert med maling og lim dem til perlene, små kunstige blomster eller noe annet som kan fortelle deg din fantasi. Disse vaser av flasker kan passe perfekt i det indre av leiligheten, og dermed fortynne og utsmykket det. Duft svært opprinnelige form kan brukes som suvenirer.
 Den opprinnelige samlingen
 Vanligvis hver duft av en kvinne knyttet viss periode av livet og spesielle minner. Så hvorfor vil du kaste bort brukte hetteglass hvis du kan tegne en boks spesielt utvalgt for bevaring. Det er bare verdt det å holde disse flasker brennevin lagre en virkelig spesielle minner. Det kan være 3-5 anstendig smaken flasker fra butikken er verdige. Du kan også originale flasker vakre rader med plass på sokkelen. Det er bare å huske at hver flaske "Chanel №5» satt på sokkelen gir ikke mening hvis du kjøper en fem år eller enda flere enheter av denne parfyme. Det er svært ønskelig i hvert hetteglass til å forlate en dråpe brennevin, og aroma som mulig navivav du gode minner.
 Lysestaker eier hender
 Tomme flasker kan brukes som lysestaker. Dette lyset kan bli dekorert med akrylmaling, lakk glassaktig, kunstige blomster, strass, perler eller dekorative bånd, blonder. Valget av bandasjen avhenger av formen av en glassflaske, dens bredde og høyde.
 Til slutt, hvis utforming tillater flasken, kan den brukes som en beholder under kosmetikk.  
Яндекс.Метрика