Å rulle ut deigen for pizza?
 I Italia, alltid lage en pizza på tynne kaker av deigen. Home away pizza i er ikke alltid annerledes subtilitet. Utvider deigen hver kvinne annerledes. Det er noen virkelig effektive måter å rulle et tynt lag under fylling. Du trenger en flaske med vann. Hvorfor er det? Så har ikke mye press på en kjevle for å få virkelig tynn skorpe. I tillegg kreves og pergament papir. Men hemmeligheten i oppskriften. Oppskrift test yoghurt
 For det trenger:
 noen yoghurt;
 egg;
 majones;
 sukker;
 mel;
 soda, kalk og eddik;
 vegetabilsk olje.
 I en emalje pan eller plastbeholdere, bland yoghurt cup, tre kopper mel og to egg. Bland grundig, og deretter legge en spiseskje med de øvrige ingrediensene. Soda klemme.
 Blandet alle ingrediensene til deigen, plasserer potten på et varmt sted for et par timer. Denne deigen vil ikke stige, men vil spre varme. Etter tid, ta den ut av beholderen på bordet, som er drysset med mel. Til deigen pinne til kjevle eller flaske med vann, de trenger å smøre med vegetabilsk olje. Som et alternativ - dryss deigen med mel litt. Roll trenger klare og langsomme bevegelser, vekselvis strekker regionen i ulike retninger. Avhengig av hvilken kapasitet vil bake pizza, må du klippe og lime. Hvis fyllingen er for mye, kan kanten være et lite løft eller rull.
 Pizzadeig med melk
 I denne oppskriften som ingredienser som trengs:
 varm melk;
 mel;
 egg;
 tørrgjær;
 vegetabilsk olje;
 salt;
 sukker.
 I et glass melk Omrør en pakke av tørr gjær (14 gram). Legg en spiseskje smør der, sukker og en teskje salt. Egg til denne oppskriften krever tre. Alle visp godt (ingen mikser). Bare da vil gradvis gå inn siktet mel. Deig konsistens bør være som tykk krem ​​landsby, og ikke holde seg til hendene. Klar blandet deigen i kjøleskapet, ta ut et par timer. Etter den tiden den trenger bare å strekke seg til den ønskede form, tekstur det er elastisk og myk. Bare strekke det må være i form av bakervarer eller stekepanne. Pumpe det ikke trenger, men en flaske med vann, volum 05 liter, kan være nyttig. Deretter legge ut fyllet på deigen og stek på vanlig måte.
 Uansett hvilken oppskrift deig, rull den må være spesielt forsiktig. Det må være den samme på alle sider, uten pauser, uten seler. Pergament papir bidrar til å rulle en stiv deig. For dette formålet er det nødvendig å smøre med vegetabilsk olje og legg deigen mellom ark. Rulle en stor flaske med vann for så lenge som tykkelsen av kaken vil være 2 mm. Propikayetsya et brev i ovnen i 5-7 minutter, stappet - 20-25 minutter. I en stekepanne med lokk matlaging tar 20 minutter.  
Oppskrifter forretter med lavash

 Oppskrifter forretter med lavash er forskjellige. Etter pita er veldig praktisk for diverse snacks. Oppskrifter forretter med lavash svært enkel i utførelse, med det resultat får du et herlig måltid. I dag i denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan å forberede forretter med pitabrød.

 Forrett med ost lavash suluguni


 Suluguni rist, bland med hakket dill og persille. Åpne et stykke lavash og dekke det med et lag av Suluguni greener. Deretter kaster pita brød, skåret i to og stek i en panne i olje til skarpe formasjon.
 Det kan være så varmt og kaldt.

 Forrett av lavash med kjøttdeig


Oppskrifter forretter med lavash


 Her er den opprinnelige oppskriften av mat lavash. Løk skåret i terninger og hell i en forvarmet panne med vegetabilsk olje. Stek løken gjennomsiktig, legge til det kjøttdeig. Stek hakket løk til de er møre. Salt, pepper. Tomater skåret i terninger og legg til stuffing. Deksel pan lokket, redusere gassen til et minimum og gir hakket tomater potomytysya 10 minutter.
 Dekomponerer brev lavash og smurt den med majones. På toppen put stuffing, dryss den med urter. På toppen av et annet brev pitabrød, smurt med majones på begge sider. Dryss med revet ost pita. Vennligst pita rulle i. Klar til å rulle satt i kjøleskapet i en time. Deretter trekker du ut og skjær i tykke skiver ca 2 cm.
Oppskrifter forretter med lavash

 Oppskrift på mat lavash "shawarma hjemme"


 Kylling skåret i tynne strimler og stek i vegetabilsk olje med tilsatt krydder. Krydder velge til din smak.
 I et detaljert brev lavash Sett kyllingen, tilsett finhakket syltede agurker, gulrøtter i koreansk, hell alt majones og ketchup. Ta pita brød og stek lett konvolutten i en stekepanne.

 Forrett av lavash med sopp


 Vi fortsetter vår artikkel "matoppskrifter med lavash". Nå er vi forbereder sopp forrett. Sopp og stek hakket løk. Del sopp på et brev lavash. Dekk med et annet ark lavash, hans dryss med revet ost. Lukk roll og avkjøl. Etter en time, ta ut roll, skjær den i biter og stek dem først dyppe egget med melken.
 Dette er oppskriftene kommer fra mat lavash hjemme. Egentlig ganske koble fantasi. Nå som du vet hvordan å lage snacks med Lavash hender - det er veldig enkelt.

 Forretter av lavash video


 I den present du videoen av snacks forberedt lavash profesjonell kokk, se videoen og lære.
Ønsker du en No Frost i kjøleskapet?Den vanskelige spørsmålet, selvfølgelig. Holdere No Frost kjøleskap er delt inn i to grupper: fornøyd og dermed ikke er fornøyd.
Jeg håper at du vet hva systemet så flink? Hvis ikke, må du lese "Den moderne kjøleskap. Hva er No Frost? "Og komme tilbake hit for å håndtere spørsmålet om dens nødvendighet.
For å forstå hvor viktig og nødvendig (hvis i det hele tatt nødvendig) No Frost-systemet i moderne kjøleskap, la oss analysere alle sine fordeler og ulemper.
Fordeler med kjøleskap system No Frost (ingen frost).
* Den største fordelen med dette system, faktisk ligger i dens navn. Kjøleskap utstyrt med No Frost, ikke krever tining. Men prøv å ikke bruke mitt kjøleskap det for en - to år, ikke engang vet å nyte .... er Lukten ikke hyggelig.
* På grunn av konstant tvungen sirkulasjon av kald luft i kjøletemperaturen er jevnt fordelt, og det er det samme i hvert punkt. I en typisk kjøleskap bunnen av kjøleskapet har en lavere temperatur.
* På grunn av retnings strøm av kald luft i fryseren varm mat fryse raskere, og dermed bedre bevare næringsstoffer og vitaminer.
* Til slutt, på grunn av den samme trykkluftforsyning er mer nøyaktig temperaturkontroll i kjølerommet - inntil en viss grad. For dette er nødvendig for å kjøleskap var utstyrt med elektronisk styreenhet.
Ulemper av kjøleskap system No Frost.
* De fleste strømforbruket. Sannsynligvis på grunn av dette, pedantic og økonomiske europeiske produsenter nesten fullstendig ignorert av dette systemet i sine kjøleskap. Svært sjeldne kjøleskap europeiske produsenter av systemet No Frost, men det finnes sikkert unntak.
* Økt støy. "Takk" fan, var til stede under drift No Frost, støy i disse kjøleskap er mye høyere enn sine konvensjonelle kolleger. Derfor, hvis du har tenkt å sette et kjøleskap nær åstedet for natten hvile eller bare liker ikke andre lyder, bør du avstå fra å velge en tilsvarende kjøling.
* Stadig sirkulerende luft inn i kjøleskapet med No Frost produkter holdt uten lufttett emballasje kan miste nok fuktighet. Vi har alt pakket.
* Mindre lagringsplass i fryseren. Til tross for at den samme installasjonen No Frost system talt usynlig for brukeren, er det fortsatt der og tok et sete. I enkle kjøleskap er et sted forbeholdt produkter.  
For å spare ambrosia?
 Perge - et produkt pcheloproyzvodstva bestående av blomstrende planter pollen innsamlet av bier i honeycomb celler, hvor de utsettes for enzymatisk behandling, deretter belagt med honning og voks prypechatыvayut. Når det gjelder strukturen, uten oksygen og ved tilstedeværelse av enzymer i Perge er gjæring, der det i tillegg beriket med melkesyre. Som et resultat av disse reaksjoner komponenter av pollen og forvandlet til ambrosia, eller "bee brød" - et spesielt produkt av birøkt, berømt for det mangfoldet av aminosyresammensetning, rik på vitamin komponent og verdifulle sporstoffer. Pergamon brukes til medisinske formål og for avl bier etter vinteren, når det er kaldt vær fortsatt råder, og bier kan ikke få en ny pollen. Hvis du vil bruke denne bioprodukter, lagre alle sine nyttige ernæringsmessige kvaliteter som trengs for å lagre ambrosia, observere alle vilkårene.
For å lagre cerago bee tar litt temperatur og luftfuktighet. Perge er i stand til å absorbere fuktighet og lukt fra omgivelsene, så det er lurt å lagre den i en lufttett beholder. Perge - svært næringsrik produkt, så det er attraktivt for skadedyr. For lengre lagring, bør du med jevne mellomrom inspisere perhoviy celle, ikke skadedyr avlet der.
Mellomlang sikt lagring Pergamon - ca 1 år. Langvarig eksponering for direkte sollys i betydelig grad kan forkorte lagrings cerago. Vi kan ikke tillate frysing cerago, som det kan redusere sin biologiske verdi. Du kan ikke lagre ambrosia i høy luftfuktighet, for å unngå mugg utvikles.
 For å spare ambrosia?
Det er tre hovedtyper cerago: en kam, og bakken granulert.
Den mest naturlige utseende Pergamon - perhoviy celle. De bør oppbevares på et tørt sted, fri fra utenlandske lukt, ved temperaturer over 5 ° C og luftfuktighet på 75%. En begrensning av denne type cerago ligger i det faktum at den har en meget kort holdbarhet, er det utsatt for mugg og har en meget spesiell smak. Perge kam optimal så næringsrik produkt for våren stamfisk. For best oppbevaring kan fylle honning kammer, fordi biene noen ganger ikke helt dekke cellen, noe som er grunnen til at de kan få luft, forårsaker rask forverring perhoviy hundre. Lagring cerago trenger å beskytte mot voks møll. Du kan plassere en åpen beholder med 75% eddik i rommet der vi holder ambrosia. Denne typen cerago kan spises. De enkleste alternativet - tygge celler med ambrosia. Men tygge perhoviy celler er ikke alltid hyggelig, som bier vanligvis plassert ambrosia gamle svertet celler. I Perge og voks, og det synes Merv - forblir larver av bier.
Den andre typen av Pergamon - denne bakken ambrosia eller perhovaya lim. Den er fremstilt ved å knuse en mann perhoviy hundre og honning (brett ca. 30%). Ground ambrosia reddet hundrevis perhoviy mye bedre på grunn av innholdet av honning. Men i den type cerago har sine ulemper: ukjent konsentrasjon cerago, helt ukjent sammensetning masse forbruker unpresentable utseende. Frest ambrosia tilrådelig å rengjøre retter satt på mørke briller og satt i et tørt og kjølig sted, beskyttet mot direkte sollys (optimal temperatur - 2-4 grader Celsius).
Granulat (eller renset) ambrosia - er ambrosia, эkstrahyrovannaya WTO. Det ser ut som en tett granulater, fri for alle urenheter (voks, Merv) og tørket. Denne type cerago mest praktisk for lagring og er den mest raffinerte kvalitetsprodukt av denne serien. Granulære ambrosia beste å rense holstyanoy bag eller rent glass med mørke briller og holde ved romtemperatur. Beholdere ambrosia skal stå åpen til luftinntaket ble opprettholdt. Det er ikke anbefalt å sette i kjøleskapet ambrosia som høy luftfuktighet kan føre til muggvekst.
For alle behandlingsalternativer brukt cerago: lende, ambrosia kam og granulert. Viktig: Disse bie kan bare brukes for de som ikke har allergiske reaksjoner på dem!
 Kjemisk sammensetning og biologisk verdi
Perge er rik på aminosyresammensetningen, inneholder fettsyrer, et stort utvalg av vitaminer og mineraler. Perge - komplett mat som har medisinske og helbredende egenskaper.
Det er viktig å holde bee ambrosia å holde all denne rekke aktive ingredienser. Helbredende egenskaper cerago ekstremt mangfoldig. Det har immunmodulerende, tonic, antioksidant, øker stress, aktiverer mentale prosesser, øker effektiviteten. Perge hjelper normal blodtrykk tall, forbedrer blodsirkulasjonen i blodkarene i hjernen, økt forbrenning i kroppen. Pergamon kan brukes for kosmetiske formål: det forbedrer hudens turgor, reduserer alvorligheten av ansiktsrynker, akselererer celle regenerering.
Den enkleste måten å spise Pergamon - sakte løses opp i munnen hennes, ikke med vann. I dette tilfellet er alle nyttige "cocktail" av aminosyrer og vitaminer passerer gjennom sublingual fartøy direkte inn i blodbanen. Etter å ha mottatt cerago må avstå fra å spise mat og væske i 30 minutter.  
Яндекс.Метрика