Hvordan vet jeg saldoen på megafon?
 Informasjon om mobiltelefon saldo på personlig konto i din valgte leverandør er svært viktig. Egenskaper det vil hjelpe deg å unngå eller å minimalisere ubehagelig situasjon, når plutselig på feil tidspunkt slutter saldo. På vår side har vi allerede snakket om hvordan å finne balanse i MTS og Beeline. Denne gangen var det tur til en annen operatør fra de tre beste, og denne artikkelen vil fokusere på hvordan å finne balanse i megafon.
 1.  For abonnenter av forhåndsbetalt system raskt og enkelt å lære driftsbalansen i en av følgende kommandoer:
   * 111 * 1 #?

  eller
   * 100 #?

  Etter å ha trykket på ringeknappen på skjermen vises statusen til din konto.
  Ring servicenummeret 0501 kan du også vet balansen av din mobiltelefon. Slå nummeret og følg instruksjonene autoinformer språk.
  Send SMS med hvilken som helst tekst til nummer 000100. Meldingen vil være på din mobiltelefon vil motta informasjon om saldoen på kontoen.
  Systemet er selvbetjent "Tjenesten Guide» c Web-grensesnittet er en personlig kontor i analog Beeline og MTS. Den lar deg kontrollere balansen av brukerkontoen, og er egnet for service management og tjenester.
  For sitt arbeid trenger du en datamaskin som har en forbindelse til Internett og passord som sender SMS med tekst til nummer 00 000 105 eller gratis dial USSD-kommando:
   * 105 * 00 #?

  For å logge inn, gå til det offisielle nettstedet Megafon
  http://www.megafon.ru
  Velg din region og gå til siden Tjenestehåndbok.
  Det bedt om det, angir du påloggings form i de siste ti sifrene i telefonnummeret, passord hentet fra spørringen og den koden som vises i bildet. Trykk "Enter".
  Etter oppdateringen siden i nettleseren, vil du se informasjon om saldoen på din personlige konto og annen nyttig informasjon.
  Tjeneste Guide er utformet utstedt i form av mobile applikasjoner for forskjellige mobile enheter. For informasjon om tilgjengelighet applikasjoner for telefonen og nedlastingslink typen telefon kommando:
   * 105 * 55 #?

  Den «Live balanse" vil tillate deg å overvåke statusen til din konto og tilhørende endringer i sanntid. Etter kadoho betale en samtale, sende en melding ved hjelp av en pakkedata saldoen vil bli vist på skjermen med minimal forsinkelse.
  Tjenesten støttes ikke på alle telefoner. Sjekk telefonen du kan kommandere:
   * 134 #?

  Hvis det støttes, kan det kobles ved å sende SMS-melding med tekst til nummer 1 000 134 eller ved å kjøre kommandoen:
   * 134 * 1 #?

  For service holdt månedlig avgift på en gni. / Day.
   Note
  Teamene skal bestemme balansen megafon kan avvike i enkelte områder fra de som er beskrevet i denne artikkelen. For å klargjøre, kan du alltid forholde seg til offisielle hjemmeside eller kontakt nærmeste kontor tjeneste.  
For å aktivere score på megafon?
 Bonuspoeng til mobiloperatøren MegaFon belastet kundens konto for bruk av tjenester. Jo mer du snakke, sende SMS og bruke pakkedata, jo flere bonuser deg der. For hver 30 rubler brukt det 1 poeng. Det har ikke noe å koble til. Hver Megafon abonnenter automatisk bli en deltaker i akkumulering av bonuspoeng. Akkumulerte poeng er gyldig i 12 måneder fra datoen for mottak og hvis innen den tid blir de brukt, deretter debiteres automatisk. Derfor, for ikke å miste hardt opptjente, trenger tid for å aktivere score megafon.
Ledelsen til forrige periode er 1 til 10 av denne måneden. For å finne det antall poeng som utløper på den første dagen i neste måned, ringe USSD-kommando
 * 115 * 2 #?

eller send SMS med teksten til nummer 2 5010.
Det totale antall tilgjengelige bonuser kan finnes kommandoen
 * 115 * 0 #?

eller sende en SMS med teksten 0 til nummer 5010.
Akkumulerte poeng kan brukes til gratis samtaler innen nettverk, SMS, MMS, Internett-trafikk, som en gave til en annen abonnent MegaFon eller til å foreta kjøp i butikker nettverkstilkobling. I sistnevnte tilfelle valutakursen er to bonuspoeng = 1 rubel.
Aktiver power-ups kan også ringe telefon teamet
 * 115 #?

og velge avsnittet "Tilgjengelige bonuser» USSD-portal. Det vil bli gitt bonuser som er tilgjengelige for deg og teamet for aktivering sin. Du bare oppgi kommandoen telefonen og aktivere score på megafon.
Under aktiveringspunkter først vil bli trukket tilbake før tilfalt unngå brenning.
Mye enklere å administrere bonuser med en datamaskin som er koblet til Internett, og Internett-portal tjenester ledelse kommunikasjon "Tjenesten Guide" fra Megafon. For å få tilgang til portalen, åpner det offisielle nettstedet
megafon.ru
Velg din region fra rullegardinlisten til venstre for logoen. Deretter går du til "Min konto", som ligger litt til høyre. Hvis du bruker "Service guide" for første gang, lage grodd for et passord etter å ha mottatt den, bruker telefonnummeret ditt (siste 10 siffer) som en innlogging.
Når du har logget på "Service Guide", gå til "Belønnings og gaver" og det velger "Megafon-Bonus". Etter oppdatering av siden vil vise avsnittet "Aktivere godtgjørelse", som du må klikke "Aktiver".
Den neste skjermen gir deg den tilgjengelige bonus for deg. Velg en pakke og bekreft valget klikk "Next". Etter behandlingen av din forespørsel vil du motta melding om de vellykkede aktivering bonuspoeng.  
Hvordan overføre penger fra MTS til MTS?
 Situasjonen for mobiltelefoner forbli med minimum eller null penger på kontoen, og er ikke i stand til raskt å fylle ikke uvanlig. Hva du skal gjøre i dette tilfellet? Hvordan å holde kontakten og ringe? Diverse nettverksoperatøren tilbyr "oppskrifter" adresse disse situasjonene. I denne artikkelen vil vi snakke om en av dem, som lar deg overføre penger fra en konto MTS abonnent på bekostning av en annen.
Først av alt, i dette tilfellet, kan hjelpe service "vil legge til min konto." Den lar deg sende en forespørsel til dere som er villige til å hjelpe deg i en vanskelig situasjon og avlede del av midlene fra din konto til din.
For å legge inn en melding du må ringe var sin mobiltelefon for å skrive inn følgende kommando:
 * 116 * nummer #?

? hvor du trykker på samtalen.
eller
 * 116 * antall * 100 #?

Hvis du ønsker å spesifisere det nødvendige beløpet for å etterfylle. I dette eksempelet er det 100 USD.
På ethvert format Caller strenge begrensninger er pålagt, og det kan være skrevet i nesten alle formater. 9180123456 +791801234568918012345679180123456 - alle disse formatene vil bli riktig gjenkjent system. Veldig praktisk at denne forespørselen skal sendes ikke bare til MTS, men også Beeline og MegaFon.
Ved å sende en melding ikke kan belastes. Send det inn og du kan null balanse.
Abonnenten som har nummer du ba vil motta SMS-melding som inneholder følgende tekst: ". Vær så snill, legg meg til regnskap" Hvis ønsket mengde er spesifisert for oppdatering, vil meldingen også inneholde en direkte referanse til bruk av "Direct Transfer".
"Direkte overføring" lar deg overføre penger fra MTS til MTS direkte, uten betalingskort eller besøke MTS Selskap butikker. Tjenesten er bare tilgjengelig hvis begge parter har inngått kontrakter om levering av teletjenester i samme region.
Slik overfører du til å utføre tre enkle trinn:
 1.  Først sjekke saldoen på din personlige konto. Oversettelse kan gjøres, hvis kreditt er mindre enn etter 90 rubler.
  Send en forespørsel om å overføre penger i form av et eget team som vil ha følgende form:
   * 112 * antall * 100 #?

  Her er den som ringer nummeret skal skrives strengt i form av ti. Beløpet kan variere fra 1 til 300 rubler.
  Eksempel:
   * 112 * 9180123456 * 100 #?

  Etter å ha mottatt SMS-kode for å fullføre overføringen operasjon for å legge inn din mobiltelefon med følgende kommando:
  * 112 * kode # call
  Eksempel:
   * 112 * 1234 #?

  Som svar vil bli varslet om at forespørselen er akseptert.
  Hvis du på et tidspunkt i meldingene du mottar uriktige tegn, er det sannsynlig at telefonen ikke støtter det russiske språket. I dette scenariet, kan du oversette det til tran følgende kommando:
   * * 111 * 2 # 6?

   Lære mer.
  Alle de ovennevnte tjenestene er gratis, krever ikke en tilkobling hvis ikke dette spesifikt aktivert og tilgjengelig for alle brukere av MTS i området av hjemmenettverket på noen måte roaming (langdistanse og internasjonale).  
Hvordan du kopierer tekst ved hjelp av tastaturet?
 Mange avanserte brukere er allerede vanskelig å tro, men alle funksjoner kan utføres med en datamaskin tastatur uten å bruke musen. Med denne vanen vil vise seg svært vanskelig og ulogisk, men det er bare ved første øyekast. Bruke hurtigtaster til å styre funksjonene på datamaskinen i stedet for å bruke til dette formålet musen lar deg utføre mange operasjoner mye raskere. Ved å bruke disse lenkene, eller som de kalles "hot keys" gradvis komme alle brukere som har erfaring i voksende ulike programmer.
Når du arbeider med tekst redaktører, skrive gjennomgang artikler, skrive eller redigere dokumenter, det ofte vil bruke kopiere og lime inn ulike fragmenter av tekst. Etter å ha mestret gjennomføringen av disse operasjonene som bruker "hot keys" vil du bli gledelig overrasket over hvor effektivt det er og komfortabel.
 Hvordan du kopierer tekst ved hjelp av tastaturet
 1.  Åpne et tekstdokument. Dermed er det ikke nødvendig å innlevere fra som du kopierer, åpnet i den samme prosessoren som dokumentet som denne teksten vil bli satt inn.
  Du kan like godt for å kopiere og lime inn i Notepad i Microsoft Word.
  Det avgjørende er at filtypen eller tekst inneholdt informasjonen i dette skjemaet.
  Markere en tekst unna. For å gjøre dette, setter markøren til begynnelsen av ønsket fragment, trykk på venstre museknapp og hold knappen dra markøren til slutten av den ønskede delen av teksten. Slipp knappen. Som et resultat av denne virkning, blir det merkede merket med blå bakgrunn.
  Hvis du ønsker å velge all tekst i dokumentet, og deretter trykke på hurtigtasten Ctrl + A (A - engelsk). Ctrl-tasten er opprinnelig trykket og hold knappen trykkes og tast A.
  Når du har valgt tekst kan kopieres til utklippstavlen (RAM). For å gjøre dette, trykk på hurtigtasten Ctrl + C.
  Åpne dokumentet som å lime inn den kopierte teksten. Plasser markøren på det stedet hvor du bør se denne frekvensen, og trykk på hurtigtasten Ctrl + V.
  Vi garanterer at mestret teknikken med å kopiere tekst med tastaturet, vil du bli overrasket over hvor mye det raskere og mer praktisk enn vanlige hurtigmenyen ved å høyreklikke på musen for å kopiere og lime inn tekst.
  I konklusjonen, presenterer vi disse artiklene og noen andre nyttige å arbeide i tekstredigeringstastatursnarveier i form av et lite bord.
  Ctrl + A
  Velge all tekst i dokumentet
  Ctrl + C
  Kopier valgt tekst
  Ctrl + V
  Å lime inn kopiert tekst fra utklippstavlen til dokumentet
  Ctrl + X
  Slett merket tekst
  Ctrl + Backspace
  Fjerne ordet til venstre for markøren
  Ctrl + Delete
  Fjerne ordene høyre for markøren  
Яндекс.Метрика