Hvordan du setter inn et bilde i en ramme i Photoshop?
 En interessant måte å utforme digital fotoramme er det vakker kunst ramme. Som et resultat av denne behandlingen, kan du få helt fantastisk i sin skjønnhet bilder som er sikker på å glede din kjære, og du vil være i stand til å oppfatte lys med stolthet å skryte av sine nye ferdigheter. Ikke bli forvirret av den oppgaven å sette inn et bilde ramme i Photoshop er ikke alvorlig kompleksitet, men noe av det vil ikke vite?! Er det ikke?
I tillegg til Photoshop for dette trenger du fotoramme klar til å bli funnet og lastet ned på internett ved å skrive i en søkemotor søket "ramme for Photoshop." Rammer kan være enten bildeformat png c gjennomsiktig bakgrunn på rett sted, der det innsatte bildet vil bli sett, eller i et format psd-fil interne lagringsformat bitmap grafisk informasjon for Adobe Photoshop.
Når alle, inkludert brukes til å sette inn bilde er klar, kan du starte den kreative prosessen.
 1.  Starter Photoshop og åpne den i den valgte rammen og bildet du vil sette det inn.
  Hvordan du setter inn et bilde i en ramme i Photoshop?

  Velg alle fotografering hurtigtasten Ctrl + A og kopiere den ved å trykke Ctrl + C
  Gå til fotorammen og trykk på knappen for å opprette et nytt lag i lag av kontrollpanelet.
  Hvordan du setter inn et bilde i en ramme i Photoshop?

  Kopier bildet lag ved å trykke hurtigtasten Ctrl + V.
  I Kontrollpanel lag endre steder lag ved å dra musen ett lag over en annen.
  Hvordan du setter inn et bilde i en ramme i Photoshop?

  Som et resultat, vil rammen beveger seg i forgrunnen og bakgrunnen bilde på baksiden.
  Hvordan du setter inn et bilde i en ramme i Photoshop?

  Juster posisjonen og størrelsen på bildene i bakgrunnen, ved hjelp av hennes funksjonen "Transformer". Kall det kan være tastekombinasjonen Ctrl + T. Om nødvendig kan du justere omfanget av bilder, men endre vinkelen til horisontalen. Hvis du vil bruke resultatet av transformasjon, velge verktøyet og beveg musen for å gjøre et klikk hvor som helst utenfor bildeområdet.
  Hvordan du setter inn et bilde i en ramme i Photoshop?

  Lagre resultatet ved å klikke på "Lagre for Web & Devices" fra hovedmenyen "File" program.
  Vi håper at denne artikkelen vil hjelpe deg å mestre teknikken med å sette inn bilder i vakker ramme. Hvis noe er fortsatt uklart for deg, eller når du jobber med bildene dine har noen detaljer, må du huske å stille dine spørsmål i kommentarfeltet til artikkelen, vil vi prøve å hjelpe alle.  
For å legge til en skrift i Photoshop?
 Å legge til bilder eller andre bilder av inskripsjoner i Photoshop ved hjelp av funksjonen "Horisontal Type", som igjen bruker fonter installert Windows. Av denne grunn, valg av kyrilliske fonter som kan bruke Photoshop heller begrenset. Derfor, hvis du planlegger å ofte arbeider med tekst, legge til bilder til forskjellige etiketter, og ønsker å utvide sin design, er det nødvendig å utvide standardskriftsettet ved å legge dem til en spesiell mappe.
Vurdere prosessen med hvordan å legge til fonter i Photoshop.
 1.  For å begynne, nedlasting til PC nødvendig fonter. Finne skrifter på Internett er ikke vanskelig. Ganske en forespørsel om å legge "nedlastings skrifter" i en søkemotor, og du vil umiddelbart bli sendt nettsteder som lar deg laste dem ned gratis ved å gjennomgå tidligere, ser det ut som teksten trykt datatype.
  Her er noen eksempler på disse nettstedene:
  http://7fonts.ru
  http://www.fontov.net
  http://www.xfont.ru
  http://ru.ffonts.net/
  http://www.dafont.com/
  Du kan også finne ulike samlinger av skrifter som arkiv, som inkluderer tusenvis av russiske fonter. Men mange skrifter er av samme type manuelt finne egnet i slike beløp vil bli svært vanskelig.
  Velg de nedlastede skrifter de som planlegger å bruke i prosessen med å lage etiketter. Inkluder alle fonter er ikke anbefalt, slik som å velge ønsket du trenger å lete etter den i lang tid i en lang liste.
  Photoshop fungerer med Truetype eller Opentype-skrifttyper.
  For å legge til ønsket skrift i Photoshop, må du kopiere fonter mappe i Windows, som ligger på følgende måte:
   C: WindowsFonts

  Denne katalogen kan åpne kontrollpanelet ved å klikke på stien "Start" - "Kontrollpanel" - "Utseende og personalisering" - "Fonts" i Windows 7 og Vista, eller "Start" - "Kontrollpanel" - "Fonts" i Windows XP.
  Å skrive til mappen og kopiere den nye fonter kan ha administratorrettigheter. Så gjør deg klar til å gå inn i admin passord eller bare logge inn som administrator.
  Hvis du har Photoshop åpen, for å kopiert til Fonts-mappen skriften blir tilgjengelige, må du starte det grafiske editor.  
 Tar skrivebordet - det er ikke en myte. På grunn av de spesielle programmer kan du ta opp video hvilken som helst del av skjermen. Ja, fans av dataspill kan fjerne de virtuelle kamera seire og nederlag, og fans på nettet TV - for å nyte en rekke ubesvarte dine favorittprogrammer.
Men hvor du skal finne kvalitet programvare for å ta opp video fra PC-en din? Et utmerket eksempel på dette er den russiske språk programvare for å ta opp video fra skjermen "Screen Cam." Det er bare noen få klikk unna vil hjelpe deg å ta opp noe - enten det er webinar, passerer spill, online eller kringkaste video tutorial.
I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan å fange video fra skjermen, og lære å redigere og utføre ut musikk og film skjermsparere.
 Få det på din datamaskin
Først må du laste ned og installere på din datamaskin. Denne prosedyren vil ta deg mindre enn 5 minutter. Når lastet ned, dobbeltklikker du på den nedlastede distribusjon fil. Installere ved hjelp av installasjonsveiviseren og lage en snarvei på skrivebordet.
Hvordan å fange video fra skjermen?

 Innstilling og opptak
I hovedmenyen, velg "Skjerm". Du vil se tre hovedformer lidenskap - full skjerm stykke og det valgte vinduet. Tenk på hva som er riktig for din situasjon og huke den mest passende opptaksmodus for deg.
Før du tar videoskjermen, se etter muligheten til å spille inn lyd. Denne funksjonen er relevant i hvis du ønsker å kommentere hva som skjer i mikrofonen.
Når du løser alle parametere, kan du begynne å spille inn video. Prospektive fange området flyttes ved hjelp av musepekeren. Når du klikker på "Lagre" vil starte prosessen med skyting. Å stoppe det - bruke hurtigtasten ".
Hvordan å fange video fra skjermen?

 Rediger video
"Kameraet på skjermen" vil tillate deg å ikke bare skrive, men også redigere en spesiell video. Programmet er utstyrt med et kompakt innebygd editor, som gir ulike behandlingsfunksjoner. Pre-besparende design er opprettet, gå til "Edit".
Brukere som vet å fange video fra skjermen, vil sette pris på disse redigeringsfunksjoner som beskjæring, og legger til skjermsparere og musikk. Hvis du ønsker å trimme ekstra brikker roller er lett å flytte en fane ved spesielle markører.
En video som så interessant og fullstendig, kan det være dekorert med belysning og lese noter. I "Screen Savers" du kan velge maler innledende og avsluttende skjermsparere, og lage din egen versjon, basert på tidligere. I tillegg inneholder katalogen audio editor designet for å behandle din video. Hvis ingen av preparatene kan falt du liker, bare laste ned tilfeldige spor fra datamaskinen.
Hvordan å fange video fra skjermen?

 Eksport File
Så videoen, laget og redigert - det er på tide å lagre det. Dessuten, hvordan å fange video fra skjermen din, vil du lære hvordan du kan eksportere video til ulike formater. Verktøyet gir flere metoder slik eksport.
Den første måte - er å skape en videoskjerm som er vanlig video i en av de mest populære formater. Dette klippet kan sees i alle mediespillere. Blant de tilgjengelige formater - AVI, MP4 HD, etc.
Den andre metoden innebærer innspilling den resulterende klippet på DVD med interaktive menyer. Denne funksjonen gjør at du kan ikke bare legge til DVD-ROM, men fin meny og ordne til din smak.
Endelig er den tredje måten spare - fil opplasting til YouTube, OpenID eller en annen hosting. Velger dette alternativet, eksport, kan du raskt tilpasse for komfortabel visning video på Internett.
Hvordan å fange video fra skjermen?

Alle disse metodene kan bli funnet i kategorien "Lag video." Bruk "Screen Camera" og ta opp på skjermen hva du vil!
Du kan laste det ned fra det offisielle nettstedet screencam.ru.  
Яндекс.Метрика