Hvordan lage Google-hjemmeside?

 Sett som startside starter verdens største søkemotor lar for leseren oppstart automatisk laste den viktigste siden av Google og umiddelbart dra nytte av sitt søk og andre nyttige tjenester. Det er derfor blant Internett-brukere så populære spørsmålet om hvordan å gjøre Googles hjemmeside. Vi har allerede diskutert på vår side for å løse et lignende problem for Yandex. Nå er det turn Google.
 Endre startside i Mozilla Firefox.
Starte flammende rev, den nettleseren. For demontsratsyy vi brukt den siste som i skrivende stund versjon av Firefox 1301. I adresselinjen skrevet google.com adressen og trykker knappen Enter (Enter). I øvre venstre hjørne på venstre museknapp klikker vi på den oransje knappen tittelen Firefox. På menyen, sveve over elementet "Innstillinger" i de neste undermenyen klikker på den øverste linjen "Innstillinger". I vinduet som vises, gå til fanen "Generelt" hvis først du ikke vil finne seg selv. Under "Kjør" sjekke at linjen "Når du starter Firefox:" standing "Vis hjemmesiden min" og klikk "Bruk gjeldende side" og klikk "OK", og dermed bevare endringer som er gjort.
Hvordan lage Google-hjemmeside?

Hvordan lage Google-hjemmeside?

 Endre Start Page i Google Chrome.
Chrome grensesnitt er vesentlig forskjellig fra andre nettlesere. Spørsmålet om hvordan å lage Google hjemmesiden i krom vi vurdere nærmere. Som et visuelt hjelpemiddel skal bruke Google Chrome 2001132.4. Begå samme måte forrige leseren. Start en nettleser og skriv inn i adresselinjen google det.com. Klikk på «Enter» (Enter). Etter zahruzytsya Googles hjemmeside begynne å installere det som et utgangspunkt. Observere at ble ikke åpne noen web-sider i andre kategorier. Klikk deretter på skiftenøkkel-ikonet i øvre høyre hjørne (til høyre for adresselinjen), og vi klikker på venstre museknapp på linjen "Innstillinger". I venstre kolonne, gå til "Innstillinger" hvis du ikke har fått dem. I avsnittet "Primary Group" vi klikker på linken "Neste side: legg". I midten av siden åpnes et vindu som vil be deg om å velge den opprinnelige siden. Det å klikke på "gjeldende side" og bekrefte endringene klikk "OK". Hjem installert.
Hvordan lage Google-hjemmeside?

Hvordan lage Google-hjemmeside?

Hvordan lage Google-hjemmeside?

 Endre startside i Opera.
Vi vil bruke Opera 12.0. Endre startside på samme måte som for de to foregående nettlesere. Åpen hjemmeside Google, skriver i adressefeltet og trykke google.ru Enter (Enter). Etter start øverst til venstre huknemo på knappen som sier «Opera» og synlig del av bokstaven O logo Opera. I vыsvetyvshemsya meny Flytt markøren for å velge "Innstillinger" undermenyen og velg "Generelle innstillinger". Der kan du se at alle disse handlingene kan gjøres ganske enkelt å trykke en tastekombinasjon Ctrl + F12. Den foreslåtte innstillingsvinduet gå til fanen "Generelt" hvis det ikke ble inkludert. Linjen "Når du starter," satt til "Start med hjemmesiden", og under streken "Hjemmeside:" tune den ønskede siden, i dette tilfellet vil det google.ru klikke på "Current Page" og klikk "OK" for å lagre innstillinger.
Hvordan lage Google-hjemmeside?

Hvordan lage Google-hjemmeside?

 Endre startside i Internet Explorer 9.
For å gjøre Googles startside i Internet Explorer, er det også nødvendig å kjøre og åpne hovedsiden Google, skriver i adressefeltet for google.ru. Deretter klikker du på ikonet i form av utstyr i øvre høyre hjørne av nettleseren og klikk på venstre knapp på menylinjen "Alternativer". Hvis boksen du vil trenge en fane "Generelt". Åpner det hvis du var et annet sted. I gruppeinnstillinger "Home" klikk på "Current" og bekrefte endringene ved å klikke på "Apply" og deretter "OK".
Hvordan lage Google-hjemmeside?

Hvordan lage Google-hjemmeside?

 Endre startside i Safari.
Vår historie ville være ufullstendig hvis vi ikke vurdere hvordan å lage Google startsiden i Safari. Selvfølgelig, er denne nettleseren ikke like populær som den forrige fire, men han tar hedersplassen på listen over nettlesere. Det er spesielt populært blant makovodiv eller databrukere fra Apple.
I fremstillingen av denne artikkelen anvendes versjon av Safari 517 som var ved tidspunktet for den sistnevnte.
Safari også lett tilpasses som forrige fire. For å gjøre dette, åpner selve nettleseren. I sin adressefeltet og trykk google.ru rekruttere nøkkel Enter (Enter). Neste trinn vil være forskjellig for Windows og Mac OS X.
På Windows, må du klikke på bildet giret på høyre side for å velge fra rullegardinmenyen, velg "Preferences". De samme trinnene kan gjøres ved å trykke tastekombinasjonen Ctrl (Control) "," (komma).
Hvordan lage Google-hjemmeside?

I Mac OS X må du klikke på Safari i den generelle delen av menylinjen øverst på skjermen, aktivere leseren og klikk på den på linjen "Innstillinger", eller ring innstillingen ved å trykke på hurtigtasten cmd (kommando) "," (komma).
Hvordan lage Google-hjemmeside?

Neste trinn vil være gyldig for Windows, og for Mac OS X. Den linjen "i nye vinduer åpne," sjekk for å stå "Home", og i tråd "Hjem" to linjer under podhruzhaem for Googles hjemmeside, forutsatt for den "Du er her".
Hvis du blir spurt om hva du virkelig ønsker å endre hjemmesiden, så vil du være enig med ham. Videre, i tradisjonen fra Apple du ikke trenger å trykke på noen "OK" og "Apply" og bare lukke vinduet Innstillinger, og de vil bli frelst.
Hvordan lage Google-hjemmeside?

Selvfølgelig, dette er ikke den eneste måten å installere Googles hjemmeside. For eksempel kan du ikke åpner Google hjemmeside og ikke trykk på "Du er her" og i stedet foreskrive en gyldig adresse i tilsvarende rad. Men alt dette privat arrangement som du kan forstå deg selv etter å ha lest denne artikkelen.  
 Koeffisienten av varme inn i rommet døren tilsvarer vinduene i bygningen, men faktum er at hovedvolumet flyt av varm luft som kommer ut er gjennom inngangsdøren. Under de standardiserte verdier, i dette tilfellet refererer til tap av varme på de lukkede dører og vinduer lukket vinger, men i virkeligheten er det ikke så fundamentalt, fordi isolasjon dør - er dette viktige prosedyre. La oss sammen med eksperter Vse-sekrety.ru se på hvordan varme døren.
Hvordan å varme inngangsdør til leiligheten: Instruks for ekstern og intern isolasjon
 Isolasjon dør
 Mest moderne metall og tre inngangsdører er laget av høy kvalitet innvendig isolasjon, så det er mulig at for å redusere varmeledende egenskaper av døren du trenger bare å erstatte den med en varmekilde. Årsaken til dårlig isolasjon dører kan ikke være tetthet av rammen, i slike tilfeller, kan isolasjonen ikke gjøre, her er det nødvendig å overhale hele døråpningen.
 Møbeltapetsering dører
 Tradisjonelt isolasjon dører Gjennomføring av tiltak for å redusere varmeledningsevne døren, men alle disse aktivitetene kan deles inn i separate måter isolasjon dører, alle av dem koke ned for å senke sin varmeledningsevne.
 Varm tre eller metall dører kan ved hjelp av ekstern tre partikkel møbeltrekk, tre-fiber plate, og beslektet type. Wood har gode isolerende egenskaper, fordi obbyvshy utenfor dørblad materiale fra trevirke, vil dørene glipp av mye mindre varm luft strømmer ut.
 Først, for å sheathe døren utenfor, er det nødvendig å måle rundt utsiden omkretsen, deretter kutte skive av passende størrelse og gjennomføre i denne platen hull for dør håndtak og lock-hulls brønner. Deretter kan platen monteres på utsiden dører, metall dører, må det boltes til metall skruer i ferdige hull, og tredør plate og kan monteres på små negler.
 Redusere varmetapet gjennom inngangsdøren kan være lik møbel blad på treplate på innsiden bare plass, og dermed oppvarming ikke bryter estetikk og utseende av døren utenfor. Med denne metoden isolerende verdi isolasjon dør nesten lik den forrige metoden, men ofte dørbladet sheathe både utenfor og inne i lokalene.
Hvordan å varme inngangsdør til leiligheten: Instruks for ekstern og intern isolasjon
 Først av alt, for å sheathe det skal være på innsiden av døren tett, og i denne tilstand til konturen av karmen må gjelde skisse døråpningen, med andre ord: omriss rundt omkretsen av karmen. Da må du også forberede en solid ark møbeltrekk, klippe det alle nødvendige hull for døren tilbehør og etter montasjeplate på innsiden av døren.
 Svært ofte isolasjon døren fra utsiden i stedet for å bruke vedovner skai eller skinn eller imitert skinn, som opprinnelig ble plassert inn i bomull, skum eller annen tetningsmasse. Installasjon av disse materialene er nesten umulig å skille fra teknologienhets isolert dør plater, i tillegg kan denne metoden for isolasjon dør også utføres både ute og inne i huset.
 Du kan isolere dører og måter å kombinere isolasjon myke og harde materialer, at døren kan polstre komfyr inne og ute, og deretter bruke en gulvplate komprimator og mykt fôr materiale. Bruker flere metoder for isolasjon, er det viktig å vurdere størrelsen på hele lag med isolasjon og sørge for at det ikke forstyrrer enten indre eller ytre sidedøren lukket.
 Reduser varmeledningsevne av døra og isolasjon kan ramme, blir det ofte brukt isolasjon ark med tykke skiver bånd eller mykt materiale pakket med kunstlær. All denne teknologien kommer til installasjon av isolasjon tape på innsiden av dørkarmen til krysset av døren, så i private med hennes slit lukker døren boksen farget bånd.  
Яндекс.Метрика