Som nyper brygge i en termos?
 Frukter av villrose med sterk immunstimulerende effekt, på grunn av det store innhold av vitamin C. Derfor hofter brukes i folkemedisinen som et middel for forebyggelse av virale og luftveissykdommer. Hvis nyper brygge i en termos, er det nyttig beriket drikke kan, sier, ta med deg til å arbeide og nyte den gode smaken når som helst på dagen, øker de beskyttende egenskapene til organismen. Eller brygge det på den måten for hele familien, og dermed ta vare på helsen til sine kjære.
 En klassisk drink fra hoftene
Brew vill rose er best om natten. Ved morgen kan han avsløre alle sine edibility og gi vitaminer. Drikk det kan i stedet for morgen te eller kaffe, og dermed heve immunsystem uten narkotika. Hvis nyper brygge i en termos klassisk måte, får du en deilig og sunn drikke ikke bare for voksne, men også for barn:
Ta en termos og hell den med kokende vann;
hell i en termos tørket frukt;
Tilsett sukker etter smak, men å få så søt drikke, bare legge 8 teskjeer per liter vann;
helle varmt kokt vann og lukke termos.
Nype til brygge trenger 6-8 timer, så det er brygget over natten. Avhengig av hvor mye du ønsker å bli rik drink per liter vann for å ta 40-60 gram tørket frukt eller en håndfull 2-4. Men det må bli husket som viktig å støtte immunsystem ødelegger vitamin C ved svært høye temperaturer. Derfor, nyper brygg kokende vann bør ikke trenger å vente til vannet er avkjølt til 80-90 grader.
 Vitamindrikk med villrose og ingefær med honning
Denne drinken inneholder en startdose av vitaminer fordi nyper brygge i en termos, så du kan i kalde årstider for å hjelpe kroppen bekjempe sykdommen raskere og forbedre den beskyttende funksjon av kroppen. For å forberede dette sunn drikke kreves:
Nype - 2 håndfuller;
revet frisk ingefær - 1 ts;
honning - etter smak;
varmt vann - 900 ml.
Forberedelse:
 1.  Obshparte inne en termos med kokende vann.
  Gjør ham hofter og ingefær.
  Fyll en termos varmt vann og tett lukke det.
  La det brygge drikke minst 6 timer.
  Honning er bedre å legge til de allerede litt avkjølt og klar til å drikke, som i veldig varmt vann honning mister alle sine nyttige egenskaper. Ta denne avkok kan være tre ganger om dagen. Det varmer perfekt og gir styrke i kaldt eller fuktig vær.
   Drikk fra hoftene med mynte
  Hvis nyper brygge i en termos med mynteblader, får du vitamin drink med anti-inflammatorisk og antibakterielle egenskaper som kan tas med sykdommer, som for eksempel sår hals, feber, diaré, samt økt nervøs irritabilitet og hodepine. Å forberede drikke trenger:
  hofter - 2-3 håndfuller;
  knuste tørkede mynteblader - 1 ts;
  varmt vann - 900 ml;
  sukker etter smak.
  Forberedelse:
  1.  Obshparte termos inne.
   Sett den i vill rose og mynte, tilsett sukker. Hvis du vil, kan du legge til sukker har nastoyavshyysya drikke.
   Hell kokende vann pidostyhlym og lukke termos.
   La til å sette over natten.
   Denne drinken kan drikke i løpet av dagen selv, samt gi barn. Men før du gir den til barnet ditt buljong bør fortynnes med kokt vann 1: 1. Du kan redusere tids brygging hofter til 3-4 timer, men at det skal først knuse.
   I kosten drikke fra hoftene bør inkluderes i en uke eller to før sesongen av forkjølelse og epidemier som til nå hadde immunitet å stige og vokse sterkere.  
For å legge til et bokmerke i Chrome?
 Krom - en moderne nettleser fra den største søkemotoren i verden - Google. Google Chrome fikk raskt popularitet blant brukerne. Blant de åpenbare fordelene inkluderer brukervennlig grensesnitt, stabilitet, optimalisering for bruk med dynamiske sider. Mange ting i boksen, og det er implementert, brukere uunngåelig reiser spørsmål om bruken. En av dem - som i krom legge til et bokmerke?
Bokmerke med Google Chrome på flere måter. Den enkleste av dem - er å klikke på ikonet i form av en femkantet stjerne, som ligger i adressefeltet til høyre for adresse å åpne området. Når du blir bedt bokmerker legge redigere bokmerker opprettet et navn og velge en mappe med plasseringer og klikk på "Send". Bokmerke etterpå skal vises på verktøylinjen som ligger under adressefeltet.
Du kan også bruke andre måter å legge til bokmerker Chrome.
 1.  Trykk Ctrl og D i Windows, eller? og D Mac, å være på samme side som du ønsker å legge til i favoritter. Resultatet vil være allerede kjent med beskrivelsen ovenfor boksen for å legge til bokmerke.
  Importer bokmerker fra andre nettlesere via menypunktet "Importer bokmerker og innstillinger".
  Høyreklikk på verktøylinjen og kontekstmenyen velger du "Legg til side".
  Dra muse symbol på siden du ønsker å legge til et bokmerke i bokmerkelinjen.
  Google Chrome gir også en praktisk måte å søke etter bokmerker når de blir du veldig mye. For å gjøre dette, begynner du å skrive inn navnet på kategorien du leter etter og resultater i rullegardinlisten velger du en linje fra en femkantet stjerne symbol.
  Se hele listen over bokmerker på følgende måter:
  1.  Kjør bokmerke manager ved å velge "Bokmerker" og "Bokmerkebehandling" -menyen.
   Finn den aktuelle fanen i rask tilgang bokmerker under adresselinjen. Hvis det er du ikke kan se, og trykk deretter på følgende tastekombinasjon: Ctrl + Shift + B i Windows og? + Shift + B Mac.
   Fra fanemenyen der du kan angi klikke Chrome innstillinger av tre grå horisontale striper og velge hurtigmenyen, velg "Bokmerker".
   For bedre organisering av stort antall bokmerker kan du bruke deres fordeling i forskjellige mapper i henhold til spesifiserte forhold og gruppering funksjoner.  
Hvordan lage (skrive) en CV?
 CV skriving er et viktig og nødvendig skritt for intervjuet til enhver selvrespekt selskap. Abstrakte former den første tanken av deg i en potensiell arbeidsgiver som kan forbedres, forverret, eller vice versa under den påfølgende intervju. Selv kvalitet kompositt sammendrag ikke garantere deg en jobb, men øker sjansene dine for det. Samtidig åpenlyst dårlig CV kan være grunnen til at du ikke vil bli innkalt til intervju, som automatisk betyr å gi dine kandidater for mulig ansettelse i ledig stilling i selskapet. Hvordan oppsummere hvilke data det skulle tilsi at det vurdere når kompilering? Disse og andre spørsmål, vil vi svare i detalj i denne artikkelen.
Det er tre grunnleggende tilnærminger til hvordan å komponere og skrive CVer: kronologisk, funksjonell og kombinasjon. Universal Rådet hvilken tilnærming å bruke, er hvorvidt ellers ikke. Det hele avhenger av hvor du er og hva vlashtovuyetesya har tidligere erfaring. For eksempel, hvis du konsekvent går til stillingen som søker å øke sine ferdigheter og erfaring og har vært slik gjennom alle stadier av karriereutvikling, er det best å velge en kronologisk versjon. Hvis du hadde å forholde seg til nylige aktiviteter som ikke er relatert til din spesialitet og lite relevante interesser du nå legge inn, i dette tilfellet er mer hensiktsmessig funksjonell måte.
 Oppsummering kronologisk.
Den mest brukte type. Den eksisterende oppføringer i arbeidsbok og i omvendt kronologisk rekkefølge for å beskrive å beskrive alle stedene ditt tidligere arbeid utført på hver av disse mål og resultater.
Fordeler:
viser tydelig faglig vekst siden starten av arbeidet, din erfaring og resultater;
det er vanlig for de fleste yntervyuyrov og de finner det til en viss standard.
Ulemper:
for kandidater som av ulike grunner måtte endre sin aktivitet, denne typen CV dårlig egnet, ettersom det er allerede klart;
i kronologisk gjenoppta umiddelbart åpen skriv din pause i arbeidet, og frekvensen bytter jobb som kan varsle potensielle arbeidsgivere;
Hvis du har lang erfaring med gjennomføring av et bredt spekter av funksjonelle oppgaver, vil du ikke være i stand til å fullt avsløre alt dette til tross for den anbefalte grensen på antall sider i sammendraget er lik to, minst tre sider.
 Funksjonelle gjenopptar.
Det viser alle dine ferdigheter, kunnskap og erfaring knyttet til stillingen som du søker. Som bevis eksempler på prestasjoner fra tidligere jobber som din profesjonelle kapasitet og effektivitet i å løse visse problemer.
Fordeler:
Dette gjenoppta format understreker din evne til å lykkes i nye områder for deg;
Noen arbeidsgivere er ikke kjent med det og synes det er måte å skjule viktig informasjon om dem.
Ulemper:
i en funksjonell gjenoppta sin rene form ikke er gitt viktige egenskaper som ligner på tidligere jobber og tid som du har jobbet med, eller de er ikke like tydelig som i kronologisk CV som mange arbeidsgivere er svært viktig.
 Kombinert alternativ.
Det er også en kombinert versjon kronologisk og funksjonell CV, kombinere sine styrker og mest fratatt sine mangler.
 Kombinasjonen alternativet med en skjevhet mot den kronologiske typen.
Den består også i kronologisk rekkefølge, men i beskrivelsen av hver jobb fokus er ikke på listen over dine tørre overføre oppgaver periodiseres og fremhever dine prestasjoner og faktiske erfaringer.
 Kombinasjonen alternativet med en skjevhet mot funksjonell gjenoppta.
Denne type struktur beholder viktige ferdigheter, kunnskaper og prestasjoner, og inneholder også en beskrivende oppsummering tabell over tidligere jobber i synkende rekkefølge, den typiske kronologisk CV.
Hvordan lage (skrive) en CV?

 Hvordan du gjør din CV.
Som bruker mønster operativsystemer Windows kan ta en standard, moderne og elegante stiler fortsetter, kommer det som en del av Microsoft Office.
Velg Master kan gjenopptas (Fortsett Wizard.wiz), som ligger på C: Program FilesMicrosoft OfficeTemplates1049
Hvis du finner den i datamaskinen du ikke gjør det, kan du nå laste ned arkivet
resume.zip [65, 42 Kb] (nedlastinger: 160), som setter data stilen i separate filer som du kan åpne i Micrsoft Word og begynne å skrive din egen CV.
Navngi og erstattet av eksempel på hans etternavn, navn og patronymikon. Hvis det er felt for adresser og kontaktdetaljer fylle sin bostedsadresse, telefonnummer og e-postadresse. I "Goal" indikerer den ledige stillingen du søker på.
Du kan ta en arbeidsbok, og siden den siste oppføringen i kronologisk rekkefølge av fyll "Experience", som angir den perioden hvor du tok en eller annen posisjon, navn, din posisjon og en kort liste over prestasjoner og (eller) funksjoner utføres på dette området.
Etter erfaring inkluderer utdanning. Den periode hvor du mottok den, navnet på institusjonen og fått spesialitet. I tillegg kan du spesifisere evnen til å arbeide med en personlig datamaskin og spesialisert programvare kunnskaper i fremmedspråk som vil være en fordel for ditt kandidatur i øynene av arbeidsgiver.
Eventuelt kan skanne og sette inn en oppsummering øverst til venstre hjørne av det aktuelle bildet. Imidlertid er det ikke obligatorisk.
Avslutningsvis vil jeg gjerne gi noen råd samlet plan på hvordan du skal gjøre (skrive) sammendrag.
 1.  Oppsummering utskrifter nelynovanoy på hvitt A4-papir.
  Prøv å holde din CV ikke overstiger i volum to, i det minste tre sider. Kortfattethet i dette tilfellet ikke bare søster av talent, men også en manifestasjon av respekt for tid brukt på å studere Vashem yntervyuyramy din CV. Ikke bruk dobbeltsidig utskrift, som ofte under intervjuet sammendrag ark raskreplyayutsya og lagt ved siden av raskt å finne informasjon.
  Bruke skriften og avstanden mellom sidene er tilstrekkelig for komfortabel oppfatning.
  Dine prestasjoner uttrykke streng, konsist språk, uten å bruke slang uttrykk. Bruk korte avsnitt, hvis mulig, ikke lenger enn fem linjer.
  Etter kompilering og skrive ut igjen vychytayte det nøye for forekomst av grammatiske feil i teksten.
  Siden du kan sobesedovatsya til flere posisjoner i ulike selskaper som skal vises i ulike varianter feltet "Goal" i sammendraget, bør du skrive den korrigerte sammendrag av hver ny intervju.
  Prøve å identifisere nøyaktig de ferdigheter som kan kreves for sobeseduemoy posisjon.
  Ikke berør spørsmålet om lønn i din CV. Det er vanligvis bestemt på intervjuet scenen.
  Ikke bruk de eksakte datoene for begynnelsen og slutten av arbeidet. Det er nok å merke måned og år.
  Hvis du angir en høyere utdanningsinstitusjon i "Utdanning", bør du spesifisere videregående opplæring, da dette vil være overdreven.
  Ikke gi falsk eller unøyaktig informasjon i din CV. Selv om du klarer å få en jobb, kan din løgn være senere på det mest upassende måte.
  Personlig informasjon spesifisere minimum eller ingen omtale av det i det hele tatt. Arbeidsgiveren din er sannsynlig å være av liten interesse din vekt, høyde, interesser og hobbyer.
  Når du får rett til å oppsummere veldig zhelatetelno vil motta brev fra de siste ett eller to jobber. Dette vil i stor grad øke sjansene for å få en ny jobb.  
Яндекс.Метрика