Hvordan lage en bukett blomster hjerte
 Buketter av blomster vil legge til en hjemmekoselig stemning varme og komfort, og bidra til å glede din kjære. Å lage en vakker bukett ikke nødvendigvis gå til blomsterhandler, kan du gjøre det på egenhånd. Hvordan lage en bukett blomster selv? Nok til å vite bare det grunnleggende ferdighet og litt trening. Ikke vær redd for å eksperimentere og så kan du lage en vakker og unik blomsterdekorasjoner.
 Blomster og farger
 For å starte, må du velge ønskede farger og velge de viktigste blomster som du vil ha i buketten din (dette kan være liljer, roser, nelliker, iris, etc.). Stole på din smak og ikke ozyraytesya andre, kan du trygt bruke all din fantasi. Harmoniske og vakre buketter vil se monokrome sammensatt av farger med forskjellige metnings nyanser av samme farge. Hvis det er disharmoni i en bukett, er det lett å fikse. Han trenger bare å legge hvite blomster, fordi de er kombinert med praktisk talt alle hint.
 Det er viktig å huske at ikke alle blomster er kompatible med hverandre. Det er nødvendig å ta hensyn til dette nyansere en bukett blomster bevart så lenge som mulig. Ja, påskeliljer, roser, nelliker og liljer pleier ikke å komme overens med de fleste andre arter liljer vil hemme Cornflowers, valmuer og tusenfryd, påskeliljer vanskelige å eksistere sammen med tulipaner. Men det er noen planter som er helt akseptabelt i noen bukett og kan fortsette å leve i en annen farge, disse inkluderer grener arborvitae eller geranium.
 Sammensetningen kan også legges døde kvister, urter eller andre små "animere" blomster. Også ofte utfylle bukett blonder, bånd, plast sommerfugler og andre dekorative elementer. Fullstendighet komposisjon kan gi godt matchet utsøkt emballasje. Bare husk at din bukett - juletre er ikke så mye å prøve med ulike dekorasjoner bør ikke være.
 Shape
 Runde buketter. De kan gjøre fargene i forskjellige lengder og den samme. Utarbeidelse av buketten, må du holde den ene hånden, dreie blomst, og den andre hånden legge den neste. Merk at i dette bukett blomster stengler ansikt på det stedet hvor de kobler for hver etterfølgende blomst bør sette litt sidelengs (som en spiral). Som et resultat, bør stammen utforme en sirkel når du setter dem på bordet. Ikke glem å legge oranzherovochnu greener i ferd med å utarbeide bukett. Når den er helt ferdig, tie det i stedet for stammer kollisjon.
 Ensidige buketter. De kommer fra planter som har forskjellig lengde stilkene, slik at "ferdig" kommer bare yttersiden av produktet. Dette lengre anlegg er plassert bak kort - front, originale lag. Urter for bukett ordninger ofte fyller og kommer ut av det. I sentrum av den bukett plassert fleste lyse og store blomster, mens andre befinner seg på kantene.
 Lineære buketter representerer en form for ensidige underarter. De består av flere anlegg som legger bøying stammer, delikate grener og andre elementer som gjør en bukett som utmerker seg med sin grafiske kvaliteten.
 Boutonniere. Under dette navnet skjuler det seg en liten bukett størrelse er vanligvis ca desimeter i diameter, som består av fersk-snittblomster pryder hatter, frisyrer, kjoler, tabeller og så videre. D. Ofte de består av én stor eller flere små blomster på bakgrunn av dekorative grønne. Knapp prøver å gjøre lenge visner blomster og blader, slik at først så frisk, og den andre - blank. For å øke "liv" boutonnieres, dets komponenter (blader og blomster) før montering holdt i vann minst fire timer. Etter at stilkene dunk sen i smeltet stearin for å hindre frigjøring av saften. Montert på denne type av buketter via en tynn tråd, som deretter maskert av et smalt bånd eller tape. Hvis går boutonniere av roser, er blomsten knopp adskilt fra stammen, er ledningen plassert i bunnen av knoppen og deretter behandlet flette.  
Dyre klær til barn
 Når barnet er født inn i verden, foreldre prøver bare å omgi ham med alt mulig og umulig. Selvfølgelig, barn fortjener å ha det beste, men krever dyre klær til barn fra kjente merkevarer? Du skjemme bort baby, og det vil påvirke hans karakter og fremtidige relasjoner med andre barn. Kjøpe dyre ting foreldre ikke ofte tenker om dette problemet, fordi de bare ønsker å kjøpe de beste baby.
 Men det er verdt å huske at hvis ting måten, betyr det ikke at det er kvalitet. I dag er markedet har et stort antall populære merkene og huske dem alle veldig vanskelig. Derfor, foreldre ofte høre råd salgskonsulenter som ønsker å selge de dyreste tingene som ofte ikke egentlig trenger. Og voksne feilaktig tror at ting dyrere, så det er bedre, men dette er ikke sant. Selvfølgelig, det er selskaper som kontrollerer produksjonen fullt ut ta hensyn til råd av psykologer, barneleger og, selvfølgelig, ønsker barn. Mest blåse opp prisen på produktet bare fordi det Brand ting som kommer ut at kjøperen betaler bare for navnet. Derfor kan det være bedre å bruke de ekstra pengene mer fornuftig, for eksempel for å gi et bidrag til banken i navnet til barnet. Dermed kan barnets alder akkumuleres til en betydelig mengde kreditt som han kan bruke på utdanning eller andre behov.
 Dermed er problemet overfor foreldre ganske komplisert: det er nødvendig å kjøpe kvalitet ting og ikke betaler for mye for merket. Selv ekspert ikke lett å takle dette problemet. Foreldre må følge reglene:
 •  vev på steder kollisjon med huden, må være naturlig;

 •  Klær skal være sterk, i hvert fall i knær og albuer;

 •  i et område der det er svette, bør pustende stoff være;

 •  male på stoff må være stabil og ikke gi en ubehagelig lukt;

 •  masker på klær skal være sterk, men ikke for å opptre for ikke å irritere huden.

 •  Ikke dårlig, hvis gode møbler og klær kan vaskes i maskin. Hvis du ser nøye på alle disse nyansene og regler, kan vi se at de kan møte enda billig klær.
   Kommuniserer med hverandre, barna er hensynsløs, men til oppvekst begrepet "merkevare" noen barn lærer. Derfor merkeklær trengte de fleste foreldre, ikke barnet, og dermed innvirkning på karakteren og indirekte sosialisering.
   Barn under ett år anbefales generelt ikke å bruke nye ting. Nesten alle klær for barn produsert i den tredje verden, malt med maling som er skadelig for helsen. Før du sender produksjon av klær, blir den behandlet med kjemikalier (konserveringsmiddel). Dette er gjort slik at det ikke plisnyavila. Maling og konserveringsmidler, på et minimum, kan føre til allergiske reaksjoner. Derfor, før du setter babyen klær, det skal vaskes minst tre ganger. Selv om dette ikke garantere at alle vil motta. Sannsynligheten for at skadelige stoffer er ikke nye klær - minimum.
   For eksempel i Østerrike for ofte foreldre kjøpe klær i barne andre hånden eller på loppemarkeder. Og det gjør selv svært velstående mennesker. Klær for dem spiller ingen rolle, men, selvfølgelig, overalt er det folk som prøver med alle midler å vise at de har penger og kjøpe veldig dyre klær.
   En helt annen situasjon med barnas sko. De fleste selskaper som produserer sko for barn gjør alt for å føttene komfortable. Det er viktig at barn ikke er promokaly ben, ingen svetting, ingen frysing - alt kostbare. Mange bedrifter, i tillegg, ved hjelp av de mest avanserte, og derfor den mest kostbare materialer. For eksempel kan en svært populær sko med pustende perforert såle, noe som skyldes den mikro membran absorbere og fjerne overflødig fuktighet ut, noe som betyr at barnet vil alltid foten tørr. Så når det kommer til sko, foreldre kan ikke redde. Sko kan kjøpe høy kvalitet, praktisk og enda veien.  
  Landskaps i landet
   Du har en sommer hytte er koselig hjem? Men hva tror du mangler? Kanskje et annet syn fra vinduet, men det er lett å fikse. En liten tomt nær herregård kan bli forvandlet til noe vakkert og fantastisk. For å gjøre dette, må landet landskaps. For å gjøre det riktig, må du kjenne noen av funksjonene i landskapet design.   Landskaps i landet
   Hvis du behandle det hver måned, år, vil vegetasjonen på området bli en god grasiøs skjema. Det er ikke lett å skape all denne prakten. Selv enkle landskapsløsninger adlyde reglene. I fremtiden landskapet i landet bør være formelt innlemmet alle bygninger og små arkitektoniske former.
   Arbeidet i designer er å skape et vakkert og harmonisk med miljøet. Uansett hvor hardt sammensetningen klok, med mindre den er kombinert med objektet, det vil se dårlig.
   Til tross for den tilsynelatende enkelheten, dekorasjon forstadsområde underlagt reglene. Eieren, som skaper et landskap design prosjekt for hyttene må tenke på hvordan design kan passe inn i miljøet vil være i harmoni med hytta, for den er opprettet. Ellers plantet vegetasjon er omgjort til en hage eller grønnsakshage, men ikke i landskapsarkitektur. Bortsett terreng og jord, eieren satt i fare arbeidet til ingenting. Bare brukt landskapsplanlegging og studere alt på plass, kan du trygt komme til å fungere.
   Bestemme stilen og slutten er ikke nødvendig å bevege seg bort fra dette ideer, som udugelig blande stiler dårlig påvirke resultatet. For eksempel kan det være lett naturskjønne landlige hage. Dette kan gjøres med frodige blomstrende planter i forskjellige farger og varianter av frukttrær (kirsebær, pære, eple, etc.). Hvis du vil legge til landskapet av asfalterte stier er murstein. Er du forkjærlighet være raffinert aristokratisk stil? Så det blir Tegn landet.
   Creepers type druer, en liten dam med fontene, hage skulpturer, svært lave pryd blomstrende busker.
   Villvin gjøre mirakler. Hvis du bruker dem du ikke kan skjule meget attraktive steder i området, i hagen, kan det være klessnor tau, takrenner og så videre.
   Lag en plan for området, krever det ikke spesialundervisning og så du sparer på tjenester designer. For å planlegge en spesiell stykke millimeterpapir bruk, vil hver celle areal på 1 cm2 møte 1 m2. Planen kan vise all fantasi, og deretter implementere liv i området. Du skal holde hagen landskaps med lave kostnader og skape landet landskaps.
   Gartner er ikke bare jobbe med vann, vegetasjon, med jord. Saken er i detaljene og detaljene. Vær kreativ, eksperimentere, gjøre verden rundt deg vakker.  
  Яндекс.Метрика