Hvordan vet jeg skjermoppløsningen?
 Skjermoppløsning - antall piksler i skjermen (poeng, som bygger image) horisontalt og vertikalt. Skjermoppløsningen er den viktigste funksjonen av alle skjermer er vanligvis skrevet som produktet av B x H (f.eks 1280x800). Jo flere piksler på skjermen, kan det mer nyttig informasjon bli vist på skjermen.
De gamle CRT-skjermer har svært lav oppløsning på 640x480 piksler. Moderne LCD-skjermer har en tilstrekkelig høy pikseltetthet. For komfortabel forskjellige applikasjoner dataskjermen nå bør ha minimum oppløsning på 1366 x 768 piksler. Rekord for skjermoppløsning i skrivende stund er det 15 MacBookPro bærbare datamaskiner med skjermer Retina fra Apple, som har skjermoppløsning 2880 x 1800 piksler.
Noen ganger er det veldig nyttig ferdighet å avgjøre skjermoppløsningen å sette opp og bruke det optimalt. Denne artikkelen vil forklare hvordan du finner den skjermoppløsningen på alle populære operativsystemer.
 Windows 7
 1.  Klikk "Start" -knappen og velg menypunktet "Control Panel". I Kontrollpanel, finner "Utseende og personalisering" hvor varen klikk på "Setup skjermoppløsning."
  I boksen, vil du se skjermen og gjeldende tillatelse. Hvis mer enn en skjerm tilkoblet, deretter velger du riktig fra listen og definere tillatelser for det.
   Windows Vista
  1.  Klikk "Start" og velg menypunktet "Control Panel". I kontrollpanelet innlogging avsnittet "Utseende og personalisering" og kjøre den komponenten "Stille screen".
   I innstillingene definerer monitor satt i dag autorisert. Hvis flere skjermer - Velg riktig klikke på ikonet med serienumrene til skjermer. Det riktige valget kan kontrolleres ved hjelp av signaturer vises til skjermen, som skal spesifiseres modell og type skjerm.
   Hvordan vet jeg skjermoppløsningen?

    Windows XP
   1.  Klikk "Start". På hurtigmenyen, velg "Control Panel" og deretter "Display".
    Et vindu nederst til venstre som du kan se den gjeldende skjermoppløsningen brukt.
    I Windows kan du finne skjermoppløsningen ved å høyreklikke på et område på skrivebordet og velge fra kontekstmenyen, velg "Egenskaper" i Windows XP eller klikk "Tilpass" i Windows 7 og Windows Vista.
     Mac OS X
    1.  Klikk på ikonet "System Preferences" fra Dock.
     I innstillingene i "Hardware" velge "Monitor".
     I kategorien "Monitor" må spesifiseres med dagens skjermoppløsning og tilgjengelig for en liste over andre moduser.
     Hvordan vet jeg skjermoppløsningen?

     For alle operativsystemer, er det også en alternativ måte å bestemme skjermoppløsningen. For å bruke det du trenger for å ta en skjermdump eller skjermbilde med hele sitt felt, og i noen grafikkprogram for å bestemme størrelsen på bildet i piksler. De vil møte løse spesifikke monitor.  
Hvordan å forberede en rapport?
 Moderne studenter av universiteter, skoler, ofte spørsmålet: hvordan å utarbeide en rapport til det helt ga læreren? Studenter jevnlig motta følgende mål: tema studert av seg selv, og de har til å vise hvor mye mestret materialet i en passende tale i forsvaret av rapporten og svare på spørsmål. Noen elever kan enkelt skrive rapporten, og for mange er det fortsatt en utfordring. Men over tid, ikke alle tilegne seg de nødvendige ferdigheter, lære teknikker for å skrive rapporter. I videregående skole den mest alvorlige og ansvarlig rapport teksten er viet diplom. Det var hans elever lese ut til forsvar for graden prosjektet, og dyktighet høyttaler i stor grad bestemmer holdningen til kommisjonen for dens arbeid generelt. Det er viktig å lære å skrive og presentere en rapport som viser kunnskaper og ferdigheter lærere. Å forberede en rapport må beherske de grunnleggende teknikker, vet kravene for tekst, følger anbefalingene og algoritmer.
 Utarbeide rapporter riktig og effektivt. Noen nyttige tips
Du må vurdere noen tips og følge algoritmen til arbeidet for å være virkelig effektiv, en rapport som ble offentlig informativ og interessant.
Først bør du tenke på den tiden du koste på jobben. Prøv å fordele til rapporten minst 2-3 dager. I praksis er det best å studere temaet, finne materialer og videre behandling av den endelige teksten av rapporten i flere etapper. Denne måten vil du være i stand til å rasjonelt sette av tid og arbeid med god ytelse. Hastverk er alltid vondt tilfelle, er det ofte uforutsette problemer eller spørsmål. Som et resultat, for å fremstille en rapport enda vanskeligere. Forenkle jobben, forlater riktig mengde tid til å jobbe.
Viktig i enhver jobb, på noen måte forbundet med vitenskap, skriving - valg av tema, utvikling av et gitt område. Når temaet er utpekt som en lærer, du har å gjøre noen forsøk på å se på det, spesielt hvis du hadde en venn eller virket uinteressant. Husk at suksess avhenger ikke direkte arbeider om emnet. Hvis du forberede rapporten nøye og gjennomtenkt, vil du i alle fall beskytte det med hell. Velge et tema selv, stoppe på en som gjør deg til en genuin interesse, unngå praktisk tilnærming. Selv om du har mye materiale, men den retningen du ikke er tiltrukket til å jobbe mer vanskelig.
Ved overtakelse av rapporten, bare tenke på hvor du vil få informasjon kilder. Du trenger ikke å være begrenset informasjon tilgjengelig på internett. Bruk kun testet nettsteder - de kan gi deg råd lærer. Sørg for å ta minst to kilder i biblioteket, sjekke dataene på den.
Skrive rapporten selv. Utforske temaet, samle materialer, lage en tekst. Ta villig til å rapportere, selv om du ser gode alternativer for emnet. Ganske raskt oppdage plagiat læreren din, og du ikke får noen nytte av arbeidet, ikke mestre ferdigheter nyttige ikke komme inn i et tema som du kan kreve. Alltid vanskelig å svare på spørsmål da rapporten ble skrevet av noen andre.
Tillate nok tid til forskning emnet. Selvfølgelig, skiller rapporten fra vitenskapelig arbeid, selvfølgelig, men det du ønsker å vise din egen tilnærming til å gjøre en personlig mening om saken. Arbeid på planen, tenker om emnet, sortere ut ting for deg i vanskelige saker fastsatt de grunnleggende problemene. Etter å ha vurdert ulike kilder, velg 3-5 topp for å unngå forvirring i materialet godt å huske på å ikke avvike fra ønsket retning. Markere det viktigste knyttet til emnet, avslører henne hver kilde. Lag en plan og bare da begynne å skrive teksten i rapporten.
Etter å ha utarbeidet et utkast til rapport, sjekk nøye vilkårene i det russiske språket. Vær oppmerksom på at du må utføre flere oppgaver:
 1.  For å forstå emnet selv.
  Vis læreren at du virkelig er målgruppe i faget og forstå hva han snakker om.
  Fortelle alt tilgjengelig og forståelig å formidle essensen av rapporten og dens innhold til hele publikum, inkludert dine klassekamerater (klassekamerater) som først hørte denne informasjonen.
  Hvis tekst mange feil, vil betydningen alltid unnvike du vil ikke være i stand til å forstå. Lærerne også evaluere arbeidet i innhold og design. Strukturen i teksten skal være klar, er logisk konstruksjon viktig å korrelere med temaet, undervisningsmateriell konsekvent og ikke gå glipp av viktig informasjon. Utløsningen obskure vilkår, gjør rapporten tilgjengelig.
  En svært viktig skritt - å forberede taler. En god måte å presentere materialet klokt - å utstede en egen rapport er også diskutert. Det er ønskelig å gjøre flere kort at det tok 4-5 sider (hvis læreren har merket andre standarder). Så det vil bli godt mottatt og alt annet kan du fortelle, svare på spørsmål fra læreren. Merk at ikke bare å lese ut alt materialet du lar en slags "reserve" har mulighet til å svare godt på flere spørsmål. Samtidig, husk at det er viktig i tale og fullt utvikle et tema, ikke slippe knutepunkter, konsepter, eller det er ufullstendig. Skriv på biter av papir eller skrive ut, det du mest sannsynlig kan ta for å beskytte seg fra rapporten.
  Språket bør ikke bare trekke riktig, men lære å presentere materiale, øve talen flere ganger. Du kan trene i speilet. Uttale ord tydelig, korrekt yntonyruyte, ikke pause lang og unødvendig, ikke bruk utrop. Snakk kreves en gjennomsnittlig tempo, ikke for sakte, men ikke for fort, ellers publikum ville være vanskelig å akseptere teksten. Ytrer setninger rolig, prøv å ikke bekymre deg. Opplæring for å hjelpe du føler deg trygg på den samme beskyttelse rapporten.
  Spesielle detaljene i rapporten for konfirmasjonen. Hvordan å forberede en rapport at det ikke ødelegge inntrykket av arbeidet var din ekstra fordel?
  Husk at lange tungen - det er mangel på ytelse. Tillatte tid til å gjøre vanligvis rapporterer - 10 minutter. Men det er to trender:
  på den femte minutt publikum begynner å bli trett;
  Studenter i de fleste tilfeller ikke passer i en gitt tidsperiode.
  Oppsummert kan vi trekke to konklusjoner. Når mange studenter forlenge det, kommisjonen enda mer sliten. Dermed oppgaven med høyttaler - forkorte sin tale. Den optimale lengden av rapporten - 5-6 minutter. Dens fortsettelse vil svare på spørsmålet om kommisjonen. Som er det nødvendig å si, gjør en rapport om graden prosjektet?
  Kort markere haster, subjekt og objekt, metoder, mål og målsettinger.
  Si kjent grunnleggende forskning på emnet, og hvilke kilder hovedsakelig basert nettopp deg. Bare for å nevne en 5-7 stilling.
  Gi et inntrykk av innholdet i bare to setninger, kan det minne overføre innhold bare med riktige semantiske relasjoner.
  Hoveddelen av rapporten - ditt eget arbeid, resultater, konklusjoner. Erklære sine funn, gi eksempler og argumenter. Dette bør ta ca 4/5 språk.
  Du vil se at denne rapporten vil bli godt mottatt, komiteen vil lytte til deg med interesse, og alt som ikke er inkludert i din konsist språk, kan de be deg videre.
   Utarbeidelsen av rapporten. Algoritme
  Hvordan å forberede en rapport riktig? Følg tipsene loven algoritmen, så vil det være lettere å arbeide, og resultatet vil glede.
  1.  Vnyknit i emnerapporten. Identifisere sentrale problemstillinger og skrive ned dem på et eget ark. Tenk, hvis alt du forstår. Sjekk vilkårene nyansene av læreren.
   Finne kilden til hvor du skal hente informasjon. Ta i biblioteket minst 2-3 kilder på Internett bruker klarerte områder. Sammenstille informasjon fra trykt materiale.
   Begrens antall kilder, ellers kan du miste i materialer bruke for mye krefter på deres utvikling. Relatere arbeidet med å rapportere størrelsen og kompleksiteten av temaet. Hvis du lærer på skolen, bare ta 3-5 kilder, men studentene bør ta med sine tall til 5-9.
   Identifisere de viktigste stedene for temaet i materialet, de viktigste punktene. Fyll dem utkastet.
   Lag en plan rapport. Lage en liten innledende del, bestemme et tema, noen ord om kilder til informasjon (navngi dem), så gå til den viktigste delen av den endelige rapporten.
   Skriv et utkast til rapport. Husk konsistens, konsistens av presentasjonen.
   Les teksten, vurdere om det emnet, korrigere eventuelle mangler feil.
   Lage to versjoner av rapporten: ren versjon og språk, er en forkortet versjon av rapporten.
   Les talen, rapport, se etter feil.
   Prorepetyruyte beskyttelse rapporten, lese den høyt to ganger.
   Fortsett i henhold til algoritmen, dykker ned i temaet, husker anbefaler: så du vil være i stand til å forberede en god rapport med hell forsvare den.  
Яндекс.Метрика