Hvordan vet jeg balansen på Beeline?
 Deteksjon balanse på den personlige kontoen mange brukere begynner å bruke før vil gjøre sin første samtale fra nyervervede mobiltelefon. Og videre svært nyttig å regelmessig sjekke saldoen, for ikke å være med en null balanse på det mest inopportune øyeblikk. Denne artikkelen vil undersøke ulike alternativer på hvordan å finne en balanse på Beeline. Med dem kan du velge den mest praktiske for deg.
 1.  Den mest brukte metoden for fastsettelse av balansen i tariffer for Beeline forhåndsbetalt system er kort team (USSD-forespørsel) sendes til operatøren direkte fra mobiltelefonen. I Beeline det er som følger:
   * 102 #?

  Etter denne forespørselen din saldo skal vises på mobiltelefonen. Hvis du kom til at meldingen vil inneholde feil tegn, betyr det at telefonen ikke støtter kyrillisk i USSD forespørsler. I dette tilfellet, kan du sende en forespørsel til følgende:
   * 102 *?

  Som svar på informasjon om balansen bør komme i translitterasjon.
  For portofritt abonnenter betalingsinformasjon på beløpet som skal betales kan fås med følgende kommando:
   * 110 * 04?

  Balanse henvendelse data lagene helt gratis og ikke begrenset av antall per tidsenhet.
  Gå til hovedmenyen på telefonen. Det bør være en del av "Beeline". Åpne den og velg banen "My Beeline" - "My balanse" - "primær balanse". Balansere en noen sekunder før bildet vises på skjermen på telefonen.
  Ringe fra mobiltelefon gratis nummer 0697 og lytte til informasjon om kontosaldoen, som vil fortelle deg telefonsvareren.
  Vis saldo på Beeline og administrere sine tjenester bruker personlig beretning om abonnenten. Du trenger en datamaskin som er koblet til Internett. Først av alt, få et passord fra personlig kontor ved å sende en SMS til gratisnummer
   * 110 * #?

  Etter en stund, vil du motta en melding med et sekssifret passord.
  Deretter, for å åpne Hjem
  http://www.beeline.ru/ og oppgi telefonnummeret ditt som et brukernavn og passord mottatt. Trykk "Enter".
  På oppdateres lesersiden ta deg til de viktigste side forvaltningstjenester "Beeline".
  Det vil reflektere all viktig informasjon angående din kontrakt telefonnummer, tariff plan, informasjon om eieren og mengden av balansen til enhver tid.
  Mange brukere beleilig overvåke kontoen din med "Balance screen" som viser antall av midler på kontoen etter hvert endre det. Du kan aktivere kommandoen:
   * 110 * 901 #?

  Tjenesten støttes ikke av alle telefoner. Sjekk tilgjengelighet for hans modell kan kommandere:
   * 110 * 902 #?

  Tilkobling tjenesten er gratis, men bruken er fjernet daglig avgift på $ 1 USD / dag.  
Hvordan å patentere din merkevare?
 Alle har en tendens til å øke og bevare sin hovedstad. Men kapital - et konsept ganske abstrakt og kan omfatte ikke bare materielle ting, men også potensielle og selv kreativitet. Stund å finne ut hva du faktisk eier og kan klare på egen hånd, mer presis definisjon: eiendom. Imidlertid er eiendommen annerledes. Og i de siste årene, sammen med materielle verdier blir stadig viktigere immateriell eller intellektuell, eiendom. Eieren kan ikke røre den med hendene eller skiftet ut ved bank valutakurs, men disse eiendelene til slutt bringe mesteparten av materialet profitt. Bare det tar tid og riktig formalisere sine immaterielle rettigheter.
Patent på merkevaren - et middel til inntekt og nødvendig verktøy for bedrifter i ulike størrelser og bedriftseiere over hele verden. Den lar deg samle eierskapet av et bestemt merke og dets attributter, slik at ingen andre kunne bruke enten henne eller hennes inntekt. Patentet beskytter mot kopiering, forfalskning og "tyveri" som et navn merkevare (firmanavn, produkt eller serie av produkter) og sine eksklusive tilbud. Og i dagens marked, i møte med hard konkurranse for kjøpere og overskudd, viser det seg at det er den første betingelsen for suksess. Zapatentuvavshy merke, kan du være sikker på at en annen entreprenør kan skape et selskap med samme navn og design, og er ikke en parasitt, vidkushuyuchy del av inntektene fra din "kake", der du har investert sine evner.
 Hva merke og patent for det
Merkevare - er en av de nøkkelbegreper av virksomheten generelt og markedsføring i særdeleshet. Merkevare, varemerke og merkevare - er faktisk å referere til det samme konseptet, designet for å identifisere og begrense de rettigheter og grensene for aktører som opererer i sitt arbeid ulike produkter og tjenester, deres symboler og visuell design. Så lenge alt som eksisterer kun i hodet til folk, kan man tildele straffrihet at noen andre kom opp. Bare juridisk beskyttet selskap, sitt navn, logo og noen andre individuelle egenskaper er konvertert til full og kompetent merkevare.
Dermed merket - det er ikke bare merkenavnet, logo og bilder av farger, fonter, ulike designelementer og ideer for sin design. Men den bredere fenomen, som innebærer muligheten isolat og skille selskapet og dets produkter / tjenester fra konkurrerende selskaper jobber, og derfor image, omdømme og til slutt suksess for selskapet. Og for gründere og deres partnere, kunder og allmennheten blir en merkevare og en benchmark mål på produksjon, reklame, økonomisk suksess og verktøy for å oppnå dem. Juridisk og psykologisk komponent i dette området er så tett knyttet og sammenvevd at eksistensen av standard dokumentasjon og klar prosedyre for registrering er et absolutt must, og tilstanden av virksomheten.
Hvis for enkel håndtering standard til å akseptere som en generisk merke synonymt med bedriftens stil og / eller produkt, kan dens elementer vurderes:
navn;
logo;
varemerke;
tjenestemerke;
firmanavn;
bedriftens farge (farge);
slagord.
Alle av dem, underlagt den generelle stilen, sikre enhet i visuell og semantisk oppfatning av bildet av mottakere (både kunder og konkurrenter / partnere). Denne klassifiseringen tett tilnærmet oss til tanken om et patent på merkevaren som en juridisk bekreftelse på eksistensen av disse fenomenene og deres tilbehør markeds enheter. For å installere, kontrollere og forsvare forfatterskap, prioritet og eksklusiv rett til å kontrollere merkevaren og alle komponentene er ikke mulig uten skikkelig beskyttelse.
 Hvordan å patentere merkevare
Intellectual Property som juridisk regime er den eneste begrep for eiendomsrett til alle immaterielle objekter: verk, innovasjoner og varemerker. Hvis du bestemmer deg for å registrere merkevaren, starter dette så snart som mulig, kommer på denne måten:
 1.  Som merkevare - et verktøy for næringsvirksomhet, og ha dem være alene enhet. Hvis du er lovlig en person, før du registrerer det merket du trenger for å registrere en bedrift eller bli selvstendig næringsdrivende.
  Den aller merke som du ønsker å patentere kan være helt ny, og for noen tid det - det viktigste at det ble brukt bare av deg. Sikrere alt, selvfølgelig, for å registrere ungt merke helt i begynnelsen av sin utvikling, å være i forkant alle mulige ytterligere hendelser.
  Tenk på alle de elementene som er nevnt ovenfor, kan du eier hvis din kreativitet og ambisjon gitt muligheten. Men i de fleste tilfeller, bedrifter foretrekker å stole på prosessen, som kalles branding, fagfolk. Dette kan være et reklamebyrå, en egen designer, spesialisert branding byrå eller alternativt egen markedsavdeling eller annonsering virksomheten din.
  I tilfelle at merkevaren ikke er skapt "fra scratch", eller du er i tvil om sin unikhet, bør gjennomføre en revisjon av varemerket. Informasjon søke i databasen er registrerte varemerker vil gi deg bevis på at verken navn eller logoen til det ønskede bildet ikke er opptatt av andre eiere. Samtidig lærer du hvor mye finanskostnader og mengden av avgifter som må betale for registrering av merkevaren.
  Hvordan å patentere din merkevare?

  Gjør en forespørsel om innhenting av informasjon og presentasjon av merkevaren du eier, hvis vi er villige til å forstå alle detaljene av den juridiske prosedyren. Uerfaren i lov, spesielt knyttet til immaterielle rettigheter, personer anbefales å utføre disse handlingene med (eller i det minste konsultasjon) spesialist, kalt patent advokat. Denne advokaten har rett og relevant erfaring i å håndtere tilfeller som er engasjert i patentering.
  Disse tilfellene omfatter først og fremst den føderale tjenesten for Intellectual Property, eller kort - Rospatent. Denne nasjonale organisasjonen er imot søknader, gjennomfører peer review "renhet" merker og utsteder tillatelser for sin registrering. Vanligvis, en søknad om registrering av merkevaren sendt til Rospatent post, og også betalt den aktuelle avgiften.
  Avhengig av listen av varer og tjenester som du ønsker å patentere, skal søknaden inneholde de tilsvarende kategorier eller klasser. I dag i verden er det 45 klasser av varer og tjenester, offisielt vedtatt i den internasjonale klassifikasjon av varer og tjenester (ICGS), vedtatt Nice konvensjonen. Jo mer nøyaktig du gruppere produkter / tjenester og spesifisere det i søknaden, jo mer sannsynlig at registreringen er vellykket. Videre er flere klasser du klarer å fange et patent - jo mer sikker vil det være mulig å vurdere din merkevare. Vær imidlertid oppmerksom på at registrering av hver klasse mot en ekstra avgift.
  Vurdering av anvendelsen av patent offiserer vanligvis varer ca en måned, etter som den adressen som er angitt av deg (din patent advokat) som adresse for offisielle stillinger som kommer. Dersom innhenting av informasjon og program blir utført riktig, og ditt ønske om å få eierskap til merkevaren ikke krenker opphavsrettighetene til en uavgjort, får du den såkalte "Avgjørelsen av søknaden til behandling." På dette punktet har du rett til å bruke varemerket og oppgis å registrere sine attributter for merking av produkter / tjenester av bedriften, publisere dem på hans vegne, og få hjelp med sine inntekter. Men under loven av et annet merke er ikke slutten.
  Før du blir tildelt et patent statlig standard, kan det ta omtrent ett og et halvt år - så mye tid i de fleste tilfeller tar det splitter registrering. Det finnes tilfeller der inngrepet skjedde i mindre tid - selv etter 6-10 måneder, men det avhenger av antall søknader i denne perioden og funksjoner av din applikasjon.
  Man kan bruke en metode for å fremskynde registreringsprosessen merkevare: både konveksjon sende en internasjonal søknad om registrering av merket etter Madridprotokollen. Men hvis du ikke kommer til å bruke varemerket utenfor, det er ikke nødvendig å bruke denne ekstra innsats og penger. Jo mer du får benytte seg av retten til å kreve besittelse og bruk av merkevaren med innlevering av en søknad om registrering.
  Firmaattest eller patent som du får etterpå vil ha en individuell registreringsnummer i Rospatent. Det er virkelig i løpet av de neste 10 årene (fra søknadstidspunktet), og kan bli gjenutgitt (fortsatt) mange ganger.
  Administrasjonsgebyret for en firmaattest betalt etter at det vil være i dine hender. Men hvis du ikke gjør dette - patent tilbakekalles.
  Det skritt du må gå til alle som er interessert sikre rettighetene til navnet på selskapet, dets logo, slagord, etc. Den offisielle patent gir eieren av et varemerke for å beskytte konkurransen og plagiering tjene sine egne aktiviteter eller salg (lease). Men bare hvis programmet ikke er registrert merkevare blir testet for legitimitet. Så ikke engang prøve å imitere allerede kjent, snodd navn på selskaper ("Sony", "Adidas", "Cova sirkel", osv) eller populære vanlige ord (vin, mat, klær, etc.). I andre tilfeller, har du all rett til å kreve eksklusive eierskap til egen utvikling og til å bruke loven til sin fordel.  
Яндекс.Метрика