Hvordan fikse en post i arbeidsboken?
 Ethvert arbeidsmiljø person vet hva sysselsetting historie. Og at innlegg i dette dokumentet bekrefter ansiennitet, noe som er viktig for sykehus betalinger og pensjonering, altfor klar. Men arbeiderne HR-avdelinger ofte fylle arbeidsboken, gjøre feil som kan føre til alvorlige konsekvenser for eieren av dokumentet. Hva du skal gjøre i slike situasjoner? Selvfølgelig, det riktige tegnet. Og absolutt ikke alene. I denne artikkelen vil vi snakke om hvordan du kan fikse post i arbeidsboken, etter kravene i loven.
 Hva sysselsetting historie?
Så hva er den sysselsetting historie? I henhold til loven av vårt lands sysselsetting historie er et offisielt dokument skjema som bekrefter sysselsetting og ansiennitet av den ansatte. Sin form godkjent av RF Regjeringen resolusjon datert 16042003 №225. Samme oppløsning godkjent reglene for arbeidsbøker, som sier at dokumentet skal være med: informasjon om medarbeidernes informasjon om arbeidet, omdisponering, utmerkelser utgivelse. Dessuten bør alle oppføringer gjøres i boken på russisk og bekreftet indikerer rom bestillinger, dekreter.
I arbeidsboken har tre avsnitt:
tittelsiden;
informasjon om arbeid;
informasjon om tildelingene.
Og for hver seksjon gitt sine egne regler som kreves. Det er obligatorisk at alle poster må gjøres penn, gel eller kulepenn blekk blå, svart eller lilla, uten kutt. Denne datoen bør angis med arabiske tall i formatet: dag - måned 00-00 år - 0000.
 Forskrifter
Ved utfylling arbeidsbøker, samt innføring av eventuelle rettelser, er styrt av følgende forskrifter:
Ap-koden (som betyr den delen hvor de sier på formuleringer som kan gjøres i arbeidsboken).
Regler for lagring og arbeid bøker - 26-30 poeng (de er godkjent av regjeringen resolusjon №225 «On Labour bøker").
Instruksjoner for å fullføre arbeidsbøker, godkjent av departementet for Arbeiderpartiet på 10102003 №69.
 Regler og prosedyrer for å korrigere feil i arbeidsbøker
Ifølge reglene i arbeidsbøker i grunnskolen korreksjon i det hele tatt nødvendige dokumenter er ikke tillatt. Dette betyr at hvis den første jobben mann når du fyller sysselsetting posten ansattes personalavdelingen ble feilaktig inkludert noen data er ødelagt skjemaet skal bli ødelagt, men i stedet fylt med nye. Som for de øvrige endringene, har de lov, men med riktig korreksjoner uten corrector.
Eventuelle endringer i arbeidsboka korreksjon kan deles inn i:
  1. Hvordan fikse en post i arbeidsboken?
     Endringer. Endringene er tillatt på tittelsiden av boken. De er laget når det er behov. For eksempel når du endrer navn, etternavn, fødselsdato og andre personlige data. For å gjøre endringer, må du nøye én linje krysse ut gammel informasjon og nye data rekord. Dette er obligatorisk referanse til dokumentet (f.eks vielsesattest eller skilsmisse, etc.). Link til Dokument angitt på innsiden av omslaget sysselsetting posten (må spesifisere navnet på dokumentet, dens nummer og utstedelsesdato og sikre samsvar offiser må være signert og stemplet organisasjon). Men hvis det ikke er en endring av navn, men en feil i staving av etternavn, da den første fylling ut skjemaet rett og slett ødelagt, og hvis en feil blir oppdaget av en annen arbeidsgiver, vil vedkommende bli bedt om å gå til retten for å etablere medlemskap arbeid rekord. Og deretter en rettsavgjørelse feil innspilt navn vil bli korrigert og referanse til dokumentet.
     Tillegg. Tillatte endringer (riktig å kalle dem extensions) knyttet til ansattes kvalifikasjoner og yrker som vises på tittelsiden. Det skjer ofte at en ansatt i prosessen med institusjonen mottar utdanning og beskytte et diplom. Og deretter i arbeidsboken skal utfylle linjen "Utdanning" og "Spesialitet". Der, etter den første track record komma introdusere nye (utdanning, yrke) på grunnlag av gitt grad. Slå ut i dette tilfellet ikke trenger, og supplert rekord indikerer at den ansatte har hevet sine kvalifikasjoner. Du trenger ikke å oppgi en lenke til et dokument om utdanning på innsiden av omslaget arbeidsbok som er gjort når du gjør korreksjoner til informasjonen på forsiden av skjemaet. Men noen ganger arbeidsgiver der arbeidstakeren jobbet på tidspunktet for konfirmasjonen, glemmer å gjøre tilføyelser i arbeidsboken. I dette tilfellet, bør de gjøre neste arbeidsgiver.
     Korreksjon. Som for endringene, de vanligvis refererer til informasjon om arbeidet eller award. Disse delene er ikke tillatt gjennomstreking, og alle rettelser gjort gjennom anerkjennelse feil oppføring ugyldig og lage en ny innspilling. Dette betyr at for å korrigere rekord i arbeidsboken, må du først angi at: "Rekorden for slik og slik et tall (angitt antall feil opptak) er ugyldig", og deretter gjøre det riktige inngangspunkt grunnlag for det (ordre, forskrift). Også, hvis en arbeidstaker feilaktig inkludert en bok oppføring av oppsigelse for brudd på arbeidsdisiplinen, kan det kreve utstedelse av et duplikat bok, der posten vil være.
    Å tenke hvordan å korrigere rekord i arbeidsboken allerede pensjonert fra tidligere arbeidsforhold, for å avansere nøye lese dokumentet og funnet en feil, ta kontakt med personalavdelingen om å fikse det.  
Hvordan velge en filler for søppel boksen?
 Katten i huset - det er alltid lykke, men harmonisk eksistens kan ødelegge lukten kommer ut av søppel boksen. Noen egentlig ikke bruker fyllstoff, kanskje med sine egne grunner, eller katten nekter å anerkjenne det som et toalett. Men hvis kjæledyret ditt er ikke å "grave" til noe konkret, er spørsmålet hvordan man skal velge en filler for søppel boksen, fordi markedet er virkelig et stort utvalg av kjæledyr? Alle fyllstoff i noen måte med ett drifts prinsipp - å redusere lukt og lindre behovet for å rydde opp etter katten flere ganger om dagen. Naturligvis, med hver filler har sine fordeler og ulemper.
Det er tre hovedtyper av fyllstoff, som hver har sine egne nyanser og undertyper:
sylykahelevыe;
granulert;
komkuyuschyesya eller absorberende
Sylykahelevыe fyllstoff - nesten gjennomsiktige krystaller laget av multippel behandling ved bruk av silika sand vask og kalsinering. Pluss det er at denne type filler kan kun endres én gang i måneden -. Det er helt absorberer lukt og kan også ha "indikatoren" Helse ", som skifter farge avhengig av transformasjonen av den kjemiske sammensetningen av urin Hans eneste ulempen - høy lyd som gir granulat. Det kan distrahere katten fra sin egen skuff.
Å inkludere granulert tre, papir og korn og mais fyllstoff.
Hvordan velge en filler for søppel boksen?
 Dette er budsjettet versjon fyllstoffer som har merkbare feil. Katter ofte spre dem rundt i skuffen kan forgifte pellets partikler og lukt absorpsjon er tvilsom. Våte granulater er spredt på føttene flatt på katten. Fordelene kan noteres allergivennlige, miljøvennlig og deres tilstedeværelse i noen dyrebutikk.
Komkuyuschyesya fylling er et sted mellom sylykahelevыmy og granulert. De gjør det bra med lukt praktisk fordi du ikke kan forandre hele filler, men klumper av fuktighet sammenfiltret, og noen produsenter tilbyr også muligheten for parfyme dufter for å fjerne lukt. Men med flavored fyllinger må være forsiktig: katten kan ikke finne en skuff eller nekter å gå inn i det med en skarp lukt, og når du vasker små partikler kan komme inn i magen katter, noe som øker risikoen for nyrestein.
Med noen filler må være forsiktig og se opp for er om nettet etter hans sitater i katten din. Avhende fylle toalettet kan være, men med alle de fordeler bruk av resirkulering er ikke et stort problem. Fyllstoff - ideelt for de som sjelden hjem fordi katten eliminerer behovet for å holde ut, og du slipper å rydde opp etter henne. Likevel katten som brukes til å tømme skuffen eller revet aviser, ikke vanskelig å lære filler, spesielt hvis du ser åpenbare motstand. Katter - skape ren, og bestemme selv som er bedre for dem. Din jobb er bare til å bli kjent katt med alternativene.  
Hvordan å kalle en jente pus?
 Når huset er opp ned: allerede styrtet vase med cookies, gjenspeiles i en kopp og håndtere litt nadorvana gardin, og øynene til husholdningen (spesielt små) gløde med lykke - det betyr at det bodde et lite mirakel - en kattunge. En av de første spørsmålene når alle innenlandske problemer er avgjort, preparerte skuffen sett boller for mat og vann, og er ment besøk til veterinær for vaksinering objekt - som kalles caudatus nytt familiemedlem? Hvis du katt, ikke rush å kalle det standard Musya, Frosya eller Masha. Menneskenavn er vanligvis ikke det beste valget for katter (bortsett fra noen sjeldne).
Din skjønnhet ikke alltid har fine myke klumper. Når hun vokser opp, vil hun slå deg vakker grasiøs predator på sin egen lyse personlighet og bare hennes iboende natur (en feline natur er slik at selv de myke pads - skarpe klør), grand-grand mor av denne fantastiske personen egypterne tilba. Har du fortsatt tro at Motya - et passende navn?
Mye mer interessant alternativer som tilbys i listen over anbefalte navn for katter. (Forresten, de er tildelt ved fødselen og vakkert klingende navn til et brev, slik at eierne kan bare finne ut hvordan du raskt ringe kjæledyret ditt). Men han sa at han plukket opp ved inngangen til en liten katt prinsesse ikke tilhører et spesielt navn? Tross alt, er det en fjern slektning ikke bare katter, men også leoparder og geparder med enda en løve. Marissa, Bagheera, Doris, Tessa, Felicia eller bringebær - katten din fortjener en stolt navn. Jeg må si at de fleste "liking" katter falle navn som inneholder lyder "av" eller "c". Kanskje på grunn av harmonien i den evige samtalen "Braid Keys".
Å velge et navn for en kattunge, jenter, ta en titt på det nærmere. Kanskje hennes utseende eller karakter vil gi deg et hint. Noen ganger navnet kan være leken, for eksempel et barn som sover hele dagen, kan du ringe Sonia. Men det er viktig å ikke overdrive det. Funny kallenavn - for ikke å fornærme. Husk også? - "Hva kaller du en båt."
Svært viktig hendelse - en merkelig persisk katt som heter Rat. Faktisk, uten noen hensikt: Hun gikk til svært små og noen av gjestene eiere, så han henne, ropte ut i overraskelse: "Rat! "(En ny gjest ikke varsle beboer) og im'yachko fast. Slik at eieren av denne upassende navn skilte fryktelig natur, aldri lot seg hjerneslag og bite. Selv om perserne, er denne oppførselen ikke typisk. Så før du kaller Angry katt eller feie, tror tre ganger.
Mange katter er kalt, basert på sine hobbyer. Katten kan være et datageni som heter Compilation eller matrise, og dyre biler i amatør hjem lett kunne leve Infinity eller Lamborghini. For eksempel, kalt katter Chekhov Brom og Hina.
Forresten, kan noen inspirere kallenavn katter kjendiser. Mark Twain kalte sin elskede Lэyzy (! Lat, men som det høres ut), ble Cat Freddie Mercury heter Delilah, en av kattene navn var John Lennon Ellis, og en annen - salt (det er, selvfølgelig, note), Ernest Hemingway ga en av hans katt som heter Jeg Cuba og den andre Dyndzhy.
Du kan ringe kattungen basert på maleriet. Hvit katt kan bli Blondie eller kirsebær, rød - Aurora eller zolotishko og svart - agat eller Naomi.
Som du kan se, forskjellige kattenavn så mye som ringer elskling Murka helt ubrukelig (spesielt med tanke på kriminelle farger som navn, ikke vær overrasket da, hvor manglende koteletter kilde eksplisitt advarer: "Tyvenes livet hun ledet").
Men den viktigste faktoren når du velger et navn på kattunge-jenta har blitt hva det mener om den minste katt. Hvis hun reagerte umiddelbart på det - et godt tegn, fortsetter søket. Hvis det nye navnet ikke er virkelig feire, bedre endre det, selv om du virkelig liker
Å finne katalogen kattenavn kan bruke linkene nedenfor. Brevet refererer til en data tilsvarer de første brev kallenavn.
 A | B | U | R | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | Om | Q
| R | C | T | U | V | X | U | V | W | Y | Z | I  
Яндекс.Метрика