Hvordan lage en biff av svin, oppskrift

 Hvordan å lage mat svinekjøtt biff vet nesten alle kjenner av magiske retter. Biff - høres fint og smake fantastisk parabolen. Biff er et stykke svinekjøtt, hvis tykkelse varierer 2,5 til 5 cm. Kjøttet er kuttet tvers av korn. Matlaging svinekjøtt biff starter med et utvalg av kjøtt. Det må være slik at fra det ingenting hadde kuttet for mye. Matlaging biff trenger ikke panorere eller mikrobølgeovn, og en åpen ild. For dette perfekt grill. Hvis ikke er mulig, kan du lage mat svinekjøtt biff på ribbet skovordi.
Hvordan lage en biff av svin, oppskrift


 Hvordan å lage mat biff svinekjøtt kjøtt trenger salt og pepper og ikke på noen måte gjenspeiler. Overflaten der yngel biff bør være veldig varm. Dette er tilfelle når man bruker en ribbet pan. Yngel bør være ca 15 minutter etter steking av kjøtt permisjon i et varmt sted. Saften jevnt syrer kjøttet. Før du sender inn kjøtt, bør det smøres med olje. Som en siderett kan du bruke grønnsaker eller erter.

 Svinekjøtt biff oppskrift hjemme


Hvordan lage en biff av svin, oppskrift

 Oppskrift svinekjøtt biff med saus, først må vi forberede saus, som vil tjene som en marinade. Å koke hakket løk, hvitløk, chili, ingefær, soyasaus, en blanding av krydder, sitronsaft, sukker, pepper og salt, bland i en blender. Dette legger mye kjøtt og marinaden i 4 timer. Når matlaging tilsett saus. Kjøttet er mørt og saftig. For elskere av naturlige kjøtt kan du bare steke uten krydder.
 Matlaging svinekjøtt biff er blod, gjennomsnittlig prozharennosty og godt forberedt. Leger anbefaler ikke å spise kjøtt med blod, fordi du trenger en god varmebehandling for å drepe alle mulige parasitter. Men det er et spørsmål om smak og risiko for hver. Bon Appetit.

 Video oppskrift svinekjøtt biff


 Denne fantastiske videoen oppskriften vil fortelle deg hvordan du koker svinekjøtt biff hjemme.
Hvordan å binde problemløsning med brøker?
 Oh, de fraksjoner! I mellom skole matematikk undervisning for bare aritmetikk med brøker og målsettinger, der forholdene chyslytelyamy blinkende tall og nevn bli et hinder at mange studenter vinne med vanskeligheter. Huske og ved hjelp av relativt enkle regler, som er underlagt handling med brøker, noen elever bli uoverstigelig hinder for gode karakterer i matematikk. Så hvordan du kan løse problemer med fraksjoner? Dette er mulig hvis riktig forstå hva brøk.
For en visuell eksempel ta en normal kake. Du venter gjester i mengden av syv personer på ferie. Kaken du har en. Derfor er det nødvendig å dele de åtte (pluss gjester fødselsdag). Du skjære kaken i to like deler. Hver av disse delene - er bare 1/8 av en pai. Resultatet var en enkel, naturlig skudd, hvor 1 - er telleren, og 8 - nevneren. Noen av gjestene nektet pai, og du bestemmer deg for å ta ham en bit. Nå fikk to stykker av åtte stykker av kaken eller 2/8.
Plutselig alle gjestene sitte på en diett, gå ned i vekt og ønsker ikke å spise kake? Deretter får du åtte stykker av åtte (8/8), det vil si en hel kake!
En fraksjon, telleren hvor mindre enn nevneren kalles korrekt. De med mer enn teller - galt.
 Oppgaven med de naturlige fraksjoner
Oppgaver som synes naturlig punkt ofte innebære handlinger med dem. Den enkleste variant av dette problemet - en andel av det tall som uttrykker skudd. Du levert 6 kg epler. 2/3 av dem du har til å forlate for å gjøre fyllet for kaken. Multipliser den 2. juni og deretter dele med 3. Resultatet ligger 4 pounds som trengs for å fylle.
Hvis en vanskelig oppgave å finne nummeret for hans del, multipliserer delenummer til en brøk, bytte steder teller og nevner. Det er 6 kilo epler. Dette er 3/5 av det totale antall epler hentet fra ditt eple. Så raskt formere seks av fem og dividere med 3. Så 10 pounds.
Hvordan multiplikasjon og divisjon av brøker? Her reglene er enkle. Multiplisere skudd til skudd, produserer vi handling med chyslytelyamy og nevn. For eksempel er det nødvendig å multiplisere med 2/3 5/6. Nummer 2 multiplisert med 5 og 3 multiplisert med 6. Resultat: 10/18. Hvis du trenger å multiplisere brøker til hele tall, bare multiplisere antall selv og telleren. Ja 3 * 4/7 = 12/7. Overført til den riktige fraksjon: 12/7 = 1 og 5/7.
Dividere brøker ved å multiplisere lett å erstatte. Du ønsker å dele 05.06 til 02.03? Således, den første fraksjon 5/6 forblir uendret i andre Bytte teller og nevner. 5/6: 2/3 = 5/6 * 3/2 = 15/12. Disse reglene er til for å splitte et naturlig tall til en brøk. 2: 4/7 = 2 * 7/4 = 14/4. Hvis en brøkdel dividert med et heltall, deretter multiplisere nevneren og selve nummeret. 4/7: 2 = 4/14.
Det er vanskeligere å gjennomføre subtraksjon og addisjon av brøker, hvor ulike nevnere. Hvis du trenger å legge til 3/8 til 2/8 skutt her enklere. Er numerators, nevn forlater uendret. 5/8 omdreininger. Med mindre det samme, der telleren er trukket fra større mindre.
Hvordan løse problemet med brøker der ulike nevnere? Selvfølgelig, først bringe dem sammen. Det bør for eksempel lage en 5/8 og 2/3. Vi leter etter ved å velge et tall som er delt og 8 og 3. Dette nummer 24. For å gjøre en 5/8 brøkdel med nevner 24 dividere med 24 8. Den resulterende tall multipliseres med 3. 3 teller. Som et resultat av en 5/8 15/24. Også gjør og får 2/3 16/24. Deretter kan du legge til og trekke nevn.
Fikk feil skutt 31/24. 24/24 - et enkelt heltall. Trekke fra teller nevner. Så hele 1 og 7/24.
Hvordan være, når du trekker fra heltall delen? Du har tre kake å bli kuttet i fem stykker hver og gi 2/5 til noen kjent. 3-15 er delt på fem. Så du 15/5 kake. Trekk fra 15 nummer 2 kommer ut at du var 13/5 kake, eller så mye som 2 og 3/5.
Så må vi løse problemer med brøker. Fremfor alt, husk at du ikke kan trekke fra en mindre teller større!  
Hvordan å utrydde kakerlakker?
 Planeten har mer enn hundre arter, men bare et enkelt, populært kalt Prusak (rød kakerlakk) kan forårsake skade på mennesker. Prusak raskt tilpasse seg alle forhold i livet, de er ganske altetende, vel avle. Utseendet av et par Prusak leilighet betyr at snart vil du komme over en hel tarakaney sivilisasjon som okkuperte bygningen. Hvordan å utrydde kakerlakker i bygningen der mange familier bor? Dette er en komplisert prosess, men det er gjennomførbart.
Hvorfor skal drepe kakerlakker, og umiddelbart etter deres oppgjør i en leilighet eller et hus? Prusak på beina bære mange sykdommer. Dette dysenteri, hepatitt, tuberkulose. Men de siste tallene, røde "brødre" er bakterier som bidrar til utvikling av magekreft.
 Urter kakerlakker sammen
Uansett hvordan utryddelse av kakerlakker du velger, sørg for at det ikke er skadet dine barn og kjæledyr. Gjemme bort penger på avsidesliggende steder. Fast bestemt på å ødelegge Prusak, prøv å slette den tiden huset eller leiligheten av ditt kjæledyr som kan spise forgiftet kakerlakk og alvorlig syk.
 1.  Den beste måten å fjerne Prusak hjem - en spesiell tjeneste anrop fra sentrum av Hygiene og epidemiologi i den omfattende behandlingen av huset. Verktøyene som brukes av desinfeksjons har ingen skarp lukt og er lange. Men å kalle SES ansatte trenger å innhente samtykke fra naboer. Og da kan du glemme Prusak i flere år.
  Utrydde kakerlakker i løpet av kort tid, redusere deres husdyr, vil hjelpe spesiell kritt. Sirkle dem "stier" bevegelse kakerlakker.
  Geler kakerlakker som er på salg, betyr også effektive. Sett dem på vegger, baseboards, bakvegg møbler. Vær oppmerksom på at denne gel må bli distribuert til alle rom i leiligheten, ikke bare på kjøkkenet og på badet, der han bor mest Prusak. Det eneste negative: i denne bilen begrenset gyldighet fordi kakerlakker forsvant, kan komme igjen. Bruke gel regelmessig til kakerlakker kom ikke tilbake.
  Fra folk rettsmidler hjelper borsyre. Bland den med eggeplomme og kokte poteter, slap små baller, plass til alle sprekker, baseboards, helst i hele leiligheten. Du kan ikke være i stand til å utrydde kakerlakker i leiligheten helt, men redusere sine tall.
  Fellene med agn - en annen interessant metode for å håndtere kakerlakker. I innpakket en klut eller papir (som var lett å komme inn i kakerlakker) bank sette leftover mat (ost, bacon, pølse) og vente til ubudne gjester zalezut spise der. Prusak kvitt slike metoder vil være lang.
  Kakerlakker elsker lukten av kaffe, slik at du kan plassere dem på steder mest overfylte banker, halvt fylt med vann med en kopp kaffe. Etter Prusak få en "konklusjon" helle kaffe kakerlakker i toalettet og skyll grundig.
  Kjøpe spesielle spray kakerlakker, følger alltid de klare instrukser om ikke å skade deg selv. Nå på salg mye av disse verktøyene, de produserende land, og prisen, ta kontakt med butikken assistent, som raskt ødelegge kakerlakker.
  Verktøy for hage skadedyr kan også slette kakerlakker fra leiligheten. Ta bare ett hetteglass, spe den i et glass vann og gjelder for alle steder kvikk bevegelse Prusak.
  Kakerlakker, og rød og svart, ikke liker lukten av salmiakk. Tilsett noen dråper i en bøtte og vaske gulvet oftere i leiligheten.
  En av de mest vennlige biler - pyrethrum pulver (kaukasisk kamille). Få apoteket med ull, forsiktig spray på steder der Prusak. Borax-pulver blandet med pulverisert sukker, gir en lignende effekt.
  Ekstreme ødeleggelse metoden kakerlakker. Hvis skadelig Prusak avgjort i et privat hus med komfyr oppvarming, stopp i vinter for å varme opp huset, vente noen dager med slektninger eller venner. Når etablert i byggetemperatur -7 grader, alle kakerlakker dø.
   Hvordan hindre ny invasjon Prusak: forebygging
  Mer enn noe annet, kakerlakker hater renhet. Derfor, i leiligheter, hjem antisosiale elementer ikke bry gjenopprette orden, kakerlakker føler stor. Når du gir Prusak bruker gift eller populære måter, ta en leilighet i orden. Ingen bøtter med mye søppel, spesielt i varmen! Plater av matrester umiddelbart etter min måltid om natten for å forlate dem i vasken er absolutt ikke! Gi kraner på kjøkken og bad i den rekkefølgen de er tette. Uten vann, kakerlakker overleve lenge.  
Яндекс.Метрика