Hvor fort før nattverd?
 Ta del i nadverden Sacrament (nattverden) kan ikke være tidligere innlegg, hjemmet til bønn og bekjennelse. Fasting tillater oss å undertrykke sin kjødelige lidenskap, gi opp verdslige fornøyelser, se dypt inn i deg selv og komme nærmere realisering av synder. Bønn er en "bro" mellom fysisk og åndelig menneskets natur; det er en ekstra styrke til å forberede seg oppriktig anger, implementert i skriftemål. Men alt starter fra stillingen. I den ortodokse kirke for ett kalenderår faller fire multi-posisjoner (Large, Peter, Forutsetning og jul) og et stort antall av en-dag (onsdag, fredag, Epiphany Eve, Beheading av døperen Johannes, den hellige kors). I et fler streng overholdelse av faste spesielt rask før nattverd er ikke nødvendig. Det eneste unntaket er fisk - fra hennes trenger å gi opp tre dager før sakramentet.
 Troende som ikke holder seg til etablerte stillinger i Kirken, tidlig bør snakke med en prest, som har planer om å tilstå. Opptak til sakrament bekjennelse gjort etter - henholdsvis samtalen ikke kan unngås. Vanligvis prester satt strenge (tillatt bruk av planteføde, frisk og kokt, krydret med vegetabilsk olje) tre-dagers etapper, men avhengig av egenskapene til mennesker og andre faktorer som er kjent bare for dem at denne perioden kan bli utvidet til sju dager.
 Troende strengt observere hvordan multi og én dag faster i sin tur kan forvente noen lettelse, men de begynner også å være enige med presten. Det samme gjelder for folk som lider av en eller annen sykdom og gravid hvis helsemessige årsaker de ikke kan nekte å godta en bestemt mat og medisiner, i begynnelsen bør de informere presten og deretter gå videre til innlegget.
 Legemidler skal ikke tas før nattverd, nattverd fordi - det er ikke bare medisin for sjelen, men også for kroppen. Urtete, vitamintilskudd og salver i fastetiden mulig. Til forbudte stoffer inkluderer bare tatt i narkotika.
 Minste fasting før nattverd varer i tre dager. Det innebærer avvisning av animalsk mat - kjøtt og meieriprodukter, egg, smør, alkohol. Røykere bør gi opp sigaretter eller i det minste prøve. Under innlegget tilrådelig å avstå ikke bare fra "forbudt" mat, men fra alt som bringer en person glede i dette livet - sex, underholdning (diskoteker, teatre, konserter, se på TV, etc.) og noen typer utskeielser i inkludert et magert måltid (post og fråtsing - er uforenlig!).
 På slutten av sakramentet, siden tolv, forbudt å bruke noe mat og vann. Pusser tennene etter midnatt kan du ikke. Hvis Communion faller om natten (jul, påske), begynner streng faste - minst åtte timer før henrettelsen av sakramentet (rundt fem om kvelden).
 Mange går til den ortodokse kommunion. I dette tilfellet fasting før nattverd faktisk varer i tre til fire dager, for å lene seg på torsdag, fredag ​​og lørdag blir nesten alltid magert miljø, med den eneste forskjellen er at når det er lov å fiske. I kontinuerlig Week (uke når sangene blir kansellert onsdag og fredag) miljø kommer ikke radmager, men rask før kommunion fortsatt trenger å følge.
 Barn under sju år delta uten faste og bekjennelse, men jo raskere foreldre vil lære deres beherskelse og bevissthet om sine synder, jo bedre. Å sette barnet med faste kan være avvisning av dine favoritt søtsaker og tegneserier.  
Hvordan du rengjør skinnpose?
 I garderoben av hver fashionista er en obligatorisk egenskap - skinnpose. Denne saken nøye valgt, ikke fra motetrender og plasseringen av hele hennes feminine sjel. Og når endelig kjøpt samme pose, vil jeg gjerne kalle sin operasjon varte lenger. Til favoritt veske servert en lang tid og alltid så god som ny, bør du regelmessig ser etter overflaten. I motsetning til håndvesker fra lær og tekstil vesker av skinn kreve mer forsiktig omsorg. Derfor, for å opprettholde et presentabelt utseende favoritt tilbehør, for å vite hvordan du rengjør en skinnpose riktig.
 Skosåle håndvesker materialer på hånden
 1.  Den mest populære måten er en blanding av såpe, vann og ammoniakk. Det betyr ren skinnpose er enkelt. For å gjøre dette, 10 gram såpe rist og oppløst i et halvt glass varmt vann, og den resulterende såpe løsning tilsett 1 ss av ammoniakk. Da overflaten er renset poser dynket i denne løsningen med en bomullspinne eller stasjonen og tørkes. For å gi en frisk glans skinnpose kan tørkes lakserolje eller vaselin.
  Å rengjøre skitt egnet som halv normale pærer. Hun tørket overflate poser, og da kuttet vil være rotete, er det nødvendig å klippe det og gå videre. Da posen nachyschayut skinnende stykke ulltøy.
  For dype rengjøring poser med svarte eller brune skinn perfekte kaffegrut. Det perfekt takle dyp forurensning gir glans og elastisitet skinnpung.
  Ren lys skinnpose kan være et middel for å fjerne sminke eller våtservietter. Å rengjøre skitt fra poser med lys hud dress halv pærer og konsentrert såpeløsning. Den eldste metode for rensing produkter med lys hud er å bruke en blanding av pisket eggehvite kumelk.
  Hvis posen er laget av semsket skinn og nubuck, deretter rense den passer den vanlige elastisk.
  For å forhindre alvorlig forurensning bør regelmessig rengjøres med en fuktig klut bag overflaten.
   Spesialiserte rengjøring lær poser
  Men du kan kjøpe en spesiell pose for seg av skinnvarer. Disse er forskjellige spray, kremer og oljer som bidrar gjenopprette utseendet på skinnposer og med gjenopprette alvorlig skade. De kan også kjøpes på skobutikkene. Hvis du kjøper disse midlene ikke er mulig, kan du alltid bruke materialer på hånden.
   Reglene forlenge levetiden på lærvesker
  Ved å følge enkle retningslinjer for behandling av skinnposer kan permanent spare presentabel utseende av den kvinnelige ekstrautstyr:
  rene lær poser selvheft kategorisk umulig;
  bare tørr ved romtemperatur, vekk fra direkte sollys, batterier og andre ildsteder;
  unngå å tisse på lærvesker gjennom;
  jevnlig ren tørr flanell eller ulltøy støv.
  Viser et minimum av stell og vedlikehold vil sikre at du ser og føler deg vakker skinnpung og forlenge sin tjeneste.  
 På slutten av nyttårsfeiringen og sin gode tradisjon er komplett uten et juletre. Det er vakre fest, glødende fargede lys kranser, skaper magi, unik ferie atmosfære. Hvert år flere og flere familier skaffe kunstig juletre.
Hvordan velge en kunstig juletre.

 I dag prøver vi å forstå hva som er kunstige juletrær, det materialet som de er laget og hvordan du velger en kunstig jule skjønnhet som hun tjente i mange år og gledet deg med sin skjønnhet.
 Hva er trærne
 Nyttårsfeiringen i butikkene er det ulike modeller og typer juletrær fra stasjonære helt små trær - i store branner i taket.
Hvordan velge en kunstig juletre.

 Dette kan være furu, gran, gran blå gran eller vanlig, med eller uten kjegler kjegler dekket med frost, med innebygde kvister farget lys. Og fargen på kunstige juletrær kan være hva som helst - det vil si fra lys - grønn til mørk smaragd. På salg er et tre av en hvilken som helst farge, gull og sølv, hvit og rød, for enhver smak og farge.
 Kunstige juletrær har en annen design. Noen arter har hengsler og avslørt som paraply trær samlet inn fra andre grener, som er satt inn i kjernen-trunk treet.
 Hva gjør kunstige juletrær
 La oss prøve å finne ut hva som gjorde julen kunstig skjønnhet.
 Plast støpt treet
Hvordan velge en kunstig juletre.

 Kunstige juletrær kan være laget av plast, såkalt cast treet. De i sitt utseende svært likt ekte levende tre. Kvister med myke nåler er laget av polypropylen, med hver kvist støpt i noen spesiell måte.
 Juletrær med PVC
Hvordan velge en kunstig juletre.

 Kunstig juletrær er laget av samme PVC. Med en tynn polymerfilm med metall base innsiden ut bedre treet. Dette båndet er ført gjennom en maskin som skjærer den opp i små nåler. Strimler av nåler med ulik lengde og tråd viklet på å skape grener som samler i myke vakre trær.
 Kunstig juletre med hyssing
 Å produsere trær brukt fiskesnøre. Juletre med hyssing mer fluffy enn treet er laget av PVC og mer som en naturalnuyu.Yz Leski gjøre og furu grener som ligner børster for vaske flasker.
 Juletrær med nåler papir
 Nåler for juletrær kan være laget av papir impregnert med en spesiell forbindelse. Papir nåler skrudd til ledningen. Denne kunstige treet har en liten liv og er brannfarlig, selv de elektriske kranser.
 Hvordan velge en kunstig juletre
 Før du kjøper en kunstig juletre du har å velge stedet hvor skjønnhet sette sin nyttårs på bordet, på gulvet i nærheten av vinduet, sentrum eller hjørne av rommet. Og også bestemme hvilken type trær (gran, gran eller furu) og størrelse, vil du ha et lite tre eller stor gran under taket.
Hvordan velge en kunstig juletre.

 Juletrefot
 Det første du bør se etter når du velger en kunstig tre - et standpunkt. Støtte kan være metall, plast eller tre. Hvis tre av mer enn 150 cm skal stå Phillips, stabil, treet bør ikke vingle. Mer pålitelig er antatt metallstativ. Plast stativ kan brekke under vekten av leker.
 Kvalitet treet
 Legg merke til hvordan grenene er festet, bør de være godt sikret nåler på grenene på det samme bør holde fast og være tøff. Velge et juletre, og trekk forsiktig nålene, de bør ikke komme av. Tilbring en palme på en gren mot vekst av nåler eller klemme en palm kvist. Kvalitative nåler raskt ta innledende form og vil ikke forvitre. Wire, som sår kvister bør ikke være synlig for det blotte og hengende rundt.
 Brannsikkerhet
 Et godt tre skal være laget av brannsikre materialer eller behandlet med spesielle stoffer antyvosplamenyayuschymy, unntatt brann. Emballasjen må være et tre slik informasjon. Det hang på Julegrantenning og elektrisk hvis materialet som gjorde treet er brannfarlig, kan konsekvensene bli alvorlige.
 Økologisk sikkerhet
 Økologisk sikkerhet er en av forutsetningene for riktig valg av kunstige juletrær. Juletre bør ikke avgi en ubehagelig lukt og kjemisk bør ikke være en del av skadelige stoffer. Du må lese kvalitet sertifikat, spør selgeren å vise deg dette dokumentet.
Hvordan velge en kunstig juletre.

 Pris
 Prisene i kunstige juletrær er også ganske mangfoldig. Salget er billig kinesisk papir juletre med nåler, men et slikt tre ønskelig å gi. Ofte er disse trærne som selges uten sertifikat og kan være laget av materialer som inneholder farlige stoffer.
 Støpte plast trærne har en høyere pris på grunn av produksjon av slike trær kostbare. Kunstige juletrær kastet produsert i Europa, de er av høy kvalitet.
 Den svært demokratisk pris på kunstige juletrær laget av PVC, er disse trærne som trygt og elegant utseende.
Hvordan velge en kunstig juletre.

 Pris trær er også avhengig av kvalitet og holdbarhet av design, størrelse og utforming av de samme tingene som knotter, glødende kvister, barnåler og andre fargerike dekorasjoner. Men kunstig tre ikke er kjøpt for ett år, og så er det best å kjøpe et kvalitetsprodukt som vil glede deg i mange år.  
Яндекс.Метрика