Hvordan bytte språk på tastaturet?
 I prosessen med å skrive tekst, og bare når du bruker en datamaskin svært ofte behov for å bytte tastaturspråk. Gjentatte ganger bruke språklinjen til å slå på høyre er ikke praktisk, som ikonlinjen er liten og trenger litt tid til å sveve musen at hyppig veksling er sterkt dekk. Derfor er det mange PC-brukere bekymret for hvordan å bytte språk på tastaturet.
Faktisk, i alle moderne operativsystemer gir en GUI endre inndataspråk av telefondisplayet. I Windows Vista og Windows 7 språk innspill endring ett av følgende tastetrykk eller kombinasjoner av disse:
 1.  Ctrl og Shift
  Alt og venstre Shift.
  E eller aksent (`)
  Lær hvordan du setter opp datamaskinen kan empirisk, prøver alle de ovennevnte metoder for å oppnå ønsket resultat, dvs. bytte tastaturspråk.
  Bytt språk inndata fra tastatur kan deaktiveres i innstillingene til Windows. For å slå den på, gjør du følgende:
  1.  Trykk på "Start" -menyen og riktig velg "Control Panel".
   I Kontrollpanel dobbeltklikker med musen for å lansere sin nyeste komponent kalt "region og språk".
   I vinduet, klikker du på "Språk og tastatur" og deretter "Endre tastatur».
   Sjekk at listen over installerte tjenester deltatt på minst to språk - russisk og engelsk. Ellers er bryteren slett intet.
   Hvis ett språk - du må legge til en annen ved å klikke på "Legg til" boksen og velg et språk.
   Etter å ha sjekket språk i "Språk og service skriving" bryteren på "Bytte tastatur" og i den nedre delen av pressen "Edit key".
   I nettopp åpnet et nytt vindu for å velge en praktisk måte for deg å endre språket av de tre foreslåtte og bekreft ved å trykke på "OK".
   Dobbeltklikk på "OK" forble åpne vinduer og kontrollere effektinnstillinger gjort i en hvilken som helst tekst editor.
   Endre språket tastaturet input - dette er den enkleste og raskeste måten å endre gjeldende språket ved hjelp av standard operativsystemfunksjoner. Det er også en mer elegant løsning i form av tredjeparts program som heter Punto Switcher. Programmet registrerer automatisk hvilket språk er innspill og slår inndataspråk tastatur, samtidig erstatte den delen av talen, som hadde blitt skrevet feil.
   For klarhet, alle trinnene ovenfor vist i videoen.
Hvordan å gjenopprette Windows 7 språklinjen?
 I Windows-systemer i nedre høyre hjørne av skjermen som standard språk bar som viser gjeldende tastaturoppsett og inndataspråk brukes. Språk panel også bruker ofte uerfarne databrukere å bytte språk inndata fra tastatur. I noen tilfeller kan språklinjen forsvinner fra skrivebordet, vesentlig ulempe for de som likte det. Etter det, er brukere begynner å lete etter svar på både Windows 7 for å gjenopprette språklinjen.
Gjenopprette panel er ikke vanskelig og kan gjøres på forskjellige måter. Vurdere den mest tilgjengelige av dem.
 Gjenopprette språklinjen gjennom Kontrollpanelet
Den enkleste måten å gjenopprette språklinjen for Windows 7 er dens aktivisering gjennom Kontrollpanelet. For å gjøre dette, følger du disse trinnene.
 1.  Start Kontrollpanel ved å klikke på "Start" -knappen og velge fra hurtigmenyen, velg "Control Panel".
  I Kontrollpanel, klikk på linken "Endre tastatur eller andre metoder.
  Hvordan å gjenopprette Windows 7 språklinjen?

  I kategorien "Språk og tastatur klikk" Endre tastatur ».
  Hvordan å gjenopprette Windows 7 språklinjen?

  Et nytt vindu der klikker du på "språklinjen" og velg det i konfigurasjonen av "låste oppgavelinjen" og "Vis tekstetiketter på språklinjen."
  Hvordan å gjenopprette Windows 7 språklinjen?

  Klikk på "Apply" og deretter "OK" i alle åpne vinduer for å lukke dem.
   Gjenopprette språklinjen gjennom registeret
  I noen tilfeller hender det at den første ikke fungerer. Deretter kan du prøve å gjenopprette språklinjen gjennom registeret ved å følge disse trinnene.
  1.  Gå på som administrator.
   Klikk "Start" og dukket opp på hennes høyre input type regedit. Trykk på Enter på tastaturet.
   I den venstre ruten i Registerredigering nedtrekkslisten treet, åpne følgende mappe:
    HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionRun

   Hvordan å gjenopprette Windows 7 språklinjen?

   Gjør deretter, høyreklikker du på et tomt område på høyre ruten i Registerredigering. Etter et høyreklikk, velg "Create" - "String Value".
   Tittelen streng parameter, skriv inn verdien Ctfmon.exe.
   Hvordan å gjenopprette Windows 7 språklinjen?

   Deretter klikker du på den genererte parameter høyre museknapp og velg "Endre."
   I angi verdien "C: Windowssystem32ctfmon.exe".
   Hvordan å gjenopprette Windows 7 språklinjen?

   Starte operativsystemet og sjekk klart å gjenopprette språklinjen.
   For de som ikke ønsker å redigere registret manuelt laste opp å tilby datamaskin arkiv av tekstfiler. Etter nedlasting pakke ut filene og kjør den inneholder en fil som gjør hele jobben for deg etter lanseringen.
   På slutten av artikkelen ønsker vi å merke seg at problemet med panelet vanligvis oppstår etter bruk annet tvykerov Cleaner og System Optimizer. Hvis du nylig har utført med deres hjelp ren datamaskinen register og i særdeleshet, løp den gjenopprette fra sikkerhetskopier som de har laget.
   Hvis en slik funksjon i programmet er ikke, så prøv å bruke vanlig funksjon i Windows for tilbakeføring (restaurering) av det valgte gjenopprettingspunkt før datoen for problemer med språket bar.  
Hvordan lage en morfologisk analyse av pronomen?
 Skolen jevnlig utføre morfologisk analyse av de ulike deler av talen. Elevene trenger å vite ikke bare de grunnleggende kravene for demontering, men perfekt navigere grammatiske kategorier, for å være i stand til å korrekt identifisere dem og umiddelbart rette ordene for å referere til den aktuelle delen av talen. Den eneste måten å gjøre en morfologisk analyse av pronomen riktig. Tror ikke pronomen altfor lett å analysere deler av talen, betaler mindre oppmerksomhet til det. Det må ikke forveksles med adjektiver, tall, substantiv og adverb. Kunnskap om hovedtrekkene i grammatiske kategorier pronomen nyanser parsing algoritme og morfologisk analyse vil gjøre noen feil.
 Making morfologisk analyse pronomen: korrekt, konsekvent, nøyaktig
Først av alt, merk pronomenet betydning, dens betydning i teksten. Følg morfologisk analyse nøye, ikke distrahert. Minnes alle funksjonene til parsing, analyser ettertenksomt. Starte arbeidet med utkastet poster. Når morfologisk analyse er fullt implementert, og testet den, du sikker på at som et resultat vi kan skrive om alt i renskrevet.
Ikke glem om parsing sekvens: først må du skrive slovoformu, opprinnelige form, uforanderlig egenskap, deretter endre grammatisk kategori, og det siste avsnittet vil analysere syntaktisk funksjon av pronomen i setningen.
 1.  Pass på at før du virkelig pronomen. Ikke forveksle dem med substantiver, pronomen eneste punktene til objektet, men nevner ikke det spesielt. Ordene av lignende enheter i andre språk, etter min mening, gjør det, hvor det er viktig å skille fra adverb: de viser et tegn på handling, men ikke definere det.
  Pronomen skille fra fagforeninger. Er du i tvil, bør du finne ut den syntaktiske rolle analysert ord. Pronomen vil utføre syntaktisk funksjon, som er medlem av den setningen, og peker på et objekt, et tegn på action, og fagforening kan ikke være medlem av forslagene.
  Sørg for å vurdere de enkelte krav til morfologisk analyse. På hver skole, videregående skole har spesielle retningslinjer hvor det er informasjon om aksepterte standarder for alle typer språklig analyse. Noen detaljer kan avvike. For eksempel, brukeren D.Э.Rozentalya gruppe kalt pronomen mestoymennыmy adverb, og i noen lærebøker har navn pronomen, adverb. Du må lage en morfologisk analyse av pronomen som kreves av standarder for din skole. På opptak til universitetet også bør være kjent med disse standardene, eller analyse gjort annerledes, kan betraktes som feil.
  Til tross for den tilsynelatende enkelhet parsing pronomen forbundet med et lite antall av grammatisk kompleksitet kan oppstå nesten umiddelbart. Grundig behandle bestemme start form av pronomen, ellers vil du fortsette å holde en falsk analyse, permanente skilt som angir et helt annet ord.
  Den primære formen er ikke alle pronomen. For eksempel har den refleksive pronomen seg selv ingen nominativ, selv om det varierer fra tilfelle. Således, den opprinnelige form ikke hadde.
  Da suppletyvyzme, som er karakteristisk for fleksjon av personlig pronomen (dvs. endrer ordet fullstendig, ikke bare for sin fullførelse, suffiks, etc.). Dermed bestemme opprinnelige form av pronomenet meg, må du legge til ordet "jeg", og det er for ham å analysere, permanent merking grammatiske kategorier.
  Det finnes en rekke tradisjonelle feil som tillater elevene regelmessig, noe som gjør det morfologisk analyse av pronomen. Regelen, tatt i betraktning det ord tilbake til starten. For eksempel, ofte feilaktig bestemmes de innledende skjema pronomen, fordi de feilaktig tilskriver den til en annen gruppe. For eksempel, ser ordet "nei", kan du automatisk legge til "nobody", som var enheten pronomen, adjektiv. Fordi det virkelig pronomen-substantiv, riktig første form for det - "ingenting". For å unngå feil, sjekker hvilken gruppe tilhører pronomen, og gå tilbake til den opprinnelige form, sørg for at det er riktig definert.
  Det er viktig å huske alle gruppene i forhold til andre deler av talen til å gjøre morfologisk analyse pronomen sikker.
  Pronomen, er substantiver ofte kalles i skolens læreplan bare "pronomen" senke sitt forhold til substantiver. Selv om du har gjort det så, husk at disse pronomener forholde seg til substantiver, for ikke å forvirre dem med andre grupper. Ordene i denne gruppen peker på objektet, men ikke nevner det. I setningen, er de ofte foreliggende søknad. Gruppen er relativ, spørrende, personlig, vage, negative pronomen og refleksive pronomen selv.
  Pronomen, adjektiv indikerer tegn på objektet, men det betyr ikke at det er spesielt. Forslagene de vanligvis utfører syntaktisk rolle definisjon. Av pronomen, adjektiv knyttet relative, spørrende, eiendomspronomen, ubestemt og negative pronomen.
  Pronomen, trenger adverb ikke kalle tegn på action, men peker på den. De er i setninger omstendigheter. Gruppe pronomen, adverb er usikre, negativ, slektning, spørrende pronomen og eiendomspronomen.
  Pronomen, tall angir antall, mengde, men ikke kalle det. De kan være en del av faget, forbedring av setningen. De er negative, slektning, spørrende pronomen og ubestemt.
  Lær å skille ulike kategorier pronomen ikke forvirre dem:
  Personlig: Jeg, du, han, vi, du, de,
  Swivel: selv;
  usikker, noe alle noe;
  Negativt: ingenting, nei;
  eiendomspronomen: gruve, etter min mening, vår. Din;
  slektning: hvordan, hvem, hva, hvor;
  spørrende: hva, hvor, når.
  Oppmerksom på de relative og spørrende pronomen: de kan ha samme form, men brukes forskjellig i setninger. Spørrende pronomen viser problemet, og den relative uttrykk korrelerer med noe. For eksempel:
  Hva vil du se? (Spørrende pronomen).
  Min venn forstår ikke at jeg liker det (relativt pronomen).
  Husk alle funksjonene til grammatiske kategorier, nøye demontere hver pronomen for å hindre feil.
   Sekvensen av morfologiske parsing pronomen
  Følg algoritmen til riktig gjøre en morfologisk analyse av pronomen.
  1.  Skriv slovoformu pronomen - et ord i den form som det er brukt i teksten.
   Definere den opprinnelige form av pronomen, setter den i nominativ, entall, maskulin, om noen. Vurdere betydningen av ordet, det spivvidnosnist med andre ordklasser.
   Finn ut hvilken gruppe tilhører pronomen.
   Bestemme og ta den kategorien av pronomen.
   Hvis pronomen er personlig, bør det bemerkes ansiktet hans. Denne funksjonen er konstant.
   Vis alle utskiftbare tegn pronomen at han har:
   tilfellet;
   nummer,
   familien.
   Bruke formuleringen "tatt i form av pronomenet":
   Skriv ned hva setningen er et pronomen.
   Følg morfologisk analyse konsekvent og nøye, prøver ikke å forvirre gruppe og nivå pronomen korrekt identifisere grammatiske kategorier.  
Яндекс.Метрика